Sende bendensin o zaman. Benim de kız geçen perşembeden bu yana kilo almamis karın çevresi iki hafta geriden geliyor. Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıcakla gelsin bebisler artık.Kızlar bugün yirttim sezeryandanama salı günü kacisimiz yok artık.bebegin karın çevresi geriden geliyo ve suyu azalmış.3kilo olmuş oğlum.cok korkuyorum gerginim ama inşallah kolay geçer.bu arada sezeryan olanlara ağrı pompası takıldı mi
Canim arkadaşiminkide oyleydi bikac kontrolde takip ettiler ilerleme yoktu gobek cevresinde doktor bazen bebegin icerde durmasi iyi degildir dis ortamda daha iyi beslenir demisti 2300 dogdu ama cin gibiydi tekmeleri bile nasi sertti oyle hizli kilo aldiki saglik ocagindakiler şaşırdı yani uzulme dogsada demk istiyorm gunlerini doldurdu sukur darisi bizlerin basina sizden sonra :)Hep yiyorum önemli olan gelişiminin geri kalmasi değil durması şuan ilerleme yok son bir haftadır. İnşaallah doktor farklılığından kaynaklıdır. Pazartesi her zamanki ölçen kişiye göre karar verilir duruma ona göre doğum planı yapılacak. Bebek gelişmediği sürece anne karnında durması daha riskli dedi doktor.
Evet aynı durum arkadaşınınki ile. İnşaallah sağlıcakla alalım kucaklarimiza hepimizCanim arkadaşiminkide oyleydi bikac kontrolde takip ettiler ilerleme yoktu gobek cevresinde doktor bazen bebegin icerde durmasi iyi degildir dis ortamda daha iyi beslenir demisti 2300 dogdu ama cin gibiydi tekmeleri bile nasi sertti oyle hizli kilo aldiki saglik ocagindakiler şaşırdı yani uzulme dogsada demk istiyorm gunlerini doldurdu sukur darisi bizlerin basina sizden sonra :)
Cok tesekkur edeim balim icimi ferahlattin gercekten cunku bana abuk subuk seyler anlattilarSezaryenle dogum yapan biri olarak cevapliyorum.
En onemlisi eksik anne olmuyorsun.
Herkes gibi uykusuz kaliyorsun
Herkes gibi evladinin gaz sancilariyla ugrasiyorsun
Herkes gibi biraz daha emsin diye ugrasiyorsun.
Herkes gibi asiri koruyucu olup en ufak sesinde ayaklaniyorsun.
Normal dogum yapan kadar anne oluyorsun yani:)
Ameliyat da gayet rahat oluyor. Ayiktim ben.aci hissetmedim ama vucuduma yapilan dokunuslari hissettim.
Zor olan ameliyat sonrasi yataktan ilk kalkis ve gaz sancisi. Zor diyorum ama oyle aman aman bir zorlugu yok. Biraz yuruyus nescafe ve en onemlisi evladini kucaklamak her seyi unutturuyor insana.
1 ay olacak ben dogum yapali. Cok sukur soguk vurmadigi surece agrim sizim yok. Iltihaplanmam da olmadi.kisa surede toparladim kendimi. Suan kucuk bi kesik izi var onun icin de krem kullaniyorum. Umarim en kisa surede o iz de gecer.
Benim tecrubelerim bunlar.
evet evet kv kv den ustundurSus kızbir tek şurada çekiştiren izliyoruz zatiii
Anammmm benim kinin yüzünü gören anlıyor
Hiç konusmadığım alt komsumun bir durum kopuyor KV gelecek diye .
Ee tabii beterin beteri varr ama bizim basimizdakilerde ayyyyyyy
Yok ben onu o anlamada dememistim ki sadee hemen karar vermemek icin demistim normal oluyosa normal olsun olmuyosa zaten sezeryan olur diye bana gore kotu bisid egil ama banada hic iyi anlatmamislardi bnmde gozumu korkuttular ama iyice arastirdim korkulcak bisisi yokmusKız geçen gün sen degilmiydin sezeryan olmayın sakın çok fena öyle kötü böyle kötü diyen :)
Evet canım ikimizin günü de aynı.doktorum fazla beklemeyelim dedi.ama kilosu konusunda flan hiç korkulacak birseyin olmadığını söyledi hayırlısı artıkSende bendensin o zaman. Benim de kız geçen perşembeden bu yana kilo almamis karın çevresi iki hafta geriden geliyor. Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıcakla gelsin bebisler artık.
Kızlar dualarınız ve desteğiniz için hepinize de çok teşekkür ederim.
Bugün bir prof.a gittik ve biraz da olsa içim rahatladı.
Bu hafta hiç bir şeyi kafama takmayıp bebeğime odaklanmamı istedi. Haftaya tekrar ultrason yapılıp ona göre yolumuzu çizeceğiz...
En azından 1 hafta kötü şeyleri aklımdan çıkarmak istiyorum. Son 3 günüm çok kötü geçti.
Bu hafta hiç bir şey olmamış gibi devam edeceğiz bakalım...
Canım çok çok yerinde bi karar.. olumsuzu çağırma hiç.. böyle bi durum yokmuş gibi biraz kafanı boşaltmış olursun. Moral herşeyin ilacı.. İnan herşey çok güzel olacak. Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş bu kadar bunalmanın sonunda ummadığın güzel haberler gelsin inşsallah..
Evet gunu gectıkce dogum zor oluyormus ne yapıp edıp kendı sancımızla dogursaydıkKızlar bugün hastaneye gittim 40+2 doktorum sancında yok alttan muayene etti açılmanda yok yarımsantim dedi ama acayip canım acıdı alttan muayenede pazartesi yatışını yapalım suniyle başlatalım doğumu dedi çatın müsait gayet bende 41 den gün alsak dedim 3700 olmuş ozamana 4 olur daha çok zorlanırsın dedi bence yatış yapalım dedi bilmyrm çok kararsızım bana akıl verin bide günün grçmiş zaten dedi kaka yapma ihtimalide var dedi napıyım kızlar ya
çok geçmiş olsun canımKızlar enfeksiyon dan ötürü yatisim yapıldı . Sanırım doğuma kadar da beni hastanede bekeltecekler . Ne zıkkım bir şeymiş bu yaa
Neyse moral bozmak yok yatacaksakda bebişim için sonuçta
Kızlar bugün hastaneye gittim 40+2 doktorum sancında yok alttan muayene etti açılmanda yok yarımsantim dedi ama acayip canım acıdı alttan muayenede pazartesi yatışını yapalım suniyle başlatalım doğumu dedi çatın müsait gayet bende 41 den gün alsak dedim 3700 olmuş ozamana 4 olur daha çok zorlanırsın dedi bence yatış yapalım dedi bilmyrm çok kararsızım bana akıl verin bide günün grçmiş zaten dedi kaka yapma ihtimalide var dedi napıyım kızlar ya
Kızlar bugün hastaneye gittim 40+2 doktorum sancında yok alttan muayene etti açılmanda yok yarımsantim dedi ama acayip canım acıdı alttan muayenede pazartesi yatışını yapalım suniyle başlatalım doğumu dedi çatın müsait gayet bende 41 den gün alsak dedim 3700 olmuş ozamana 4 olur daha çok zorlanırsın dedi bence yatış yapalım dedi bilmyrm çok kararsızım bana akıl verin bide günün grçmiş zaten dedi kaka yapma ihtimalide var dedi napıyım kızlar ya
Kızlar bende bugun gıttım yarın 40 oluyor doktor Pazartesi sunı verıcem dedı sancım da yok açılmada Pazartesi ye kadar acılma sancı nasıl baslar sunı almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?