2017 Şubat Anneleri

Sende bendensin o zaman. Benim de kız geçen perşembeden bu yana kilo almamis karın çevresi iki hafta geriden geliyor. Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıcakla gelsin bebisler artık.

Canim arkadaşiminkide oyleydi bikac kontrolde takip ettiler ilerleme yoktu gobek cevresinde doktor bazen bebegin icerde durmasi iyi degildir dis ortamda daha iyi beslenir demisti 2300 dogdu ama cin gibiydi tekmeleri bile nasi sertti oyle hizli kilo aldiki saglik ocagindakiler şaşırdı yani uzulme dogsada demk istiyorm gunlerini doldurdu sukur darisi bizlerin basina sizden sonra :)

Evet aynı durum arkadaşınınki ile. İnşaallah sağlıcakla alalım kucaklarimiza hepimiz Benimki üzülme değilde bi arada kalma daha çok bir kendi doktorum da baksın pazartesi herşey belli olacak. Şuan belirsizlik var anlayacağın.

Cok tesekkur edeim balim icimi ferahlattin gercekten cunku bana abuk subuk seyler anlattilar

Kız geçen gün sen degilmiydin sezeryan olmayın sakın çok fena öyle kötü böyle kötü diyen :)
Yok ben onu o anlamada dememistim ki sadee hemen karar vermemek icin demistim normal oluyosa normal olsun olmuyosa zaten sezeryan olur diye bana gore kotu bisid egil ama banada hic iyi anlatmamislardi bnmde gozumu korkuttular ama iyice arastirdim korkulcak bisisi yokmus

Sende bendensin o zaman. Benim de kız geçen perşembeden bu yana kilo almamis karın çevresi iki hafta geriden geliyor. Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıcakla gelsin bebisler artık.
Evet canım ikimizin günü de aynı.doktorum fazla beklemeyelim dedi.ama kilosu konusunda flan hiç korkulacak birseyin olmadığını söyledi hayırlısı artık

Kızlar dualarınız ve desteğiniz için hepinize de çok teşekkür ederim.
Bugün bir prof.a gittik ve biraz da olsa içim rahatladı.
Bu hafta hiç bir şeyi kafama takmayıp bebeğime odaklanmamı istedi. Haftaya tekrar ultrason yapılıp ona göre yolumuzu çizeceğiz...
En azından 1 hafta kötü şeyleri aklımdan çıkarmak istiyorum. Son 3 günüm çok kötü geçti.
Bu hafta hiç bir şey olmamış gibi devam edeceğiz bakalım...

Kızlar enfeksiyon dan ötürü yatisim yapıldı . Sanırım doğuma kadar da beni hastanede bekeltecekler . Ne zıkkım bir şeymiş bu yaa

Neyse moral bozmak yok yatacaksakda bebişim için sonuçta

Canım çok çok yerinde bi karar.. olumsuzu çağırma hiç.. böyle bi durum yokmuş gibi biraz kafanı boşaltmış olursun. Moral herşeyin ilacı.. İnan herşey çok güzel olacak. Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş bu kadar bunalmanın sonunda ummadığın güzel haberler gelsin inşallah..

Kızlar bugün hastaneye gittim 40+2 doktorum sancında yok alttan muayene etti açılmanda yok yarımsantim dedi ama acayip canım acıdı alttan muayenede pazartesi yatışını yapalım suniyle başlatalım doğumu dedi çatın müsait gayet bende 41 den gün alsak dedim 3700 olmuş ozamana 4 olur daha çok zorlanırsın dedi bence yatış yapalım dedi bilmyrm çok kararsızım bana akıl verin bide günün grçmiş zaten dedi kaka yapma ihtimalide var dedi napıyım kızlar ya

Kızlar bende bugun gıttım yarın 40 oluyor doktor Pazartesi sunı verıcem dedı sancım da yok açılmada Pazartesi ye kadar acılma sancı nasıl baslar sunı almak istemiyorum

İnşallah canım inşallah...
Moral ve desteğin için ayrıca teşekkür ediyorum

Evet gunu gectıkce dogum zor oluyormus ne yapıp edıp kendı sancımızla dogursaydık

Kızlar mrb yazamadim ne zamandır TuRuNCu çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin beterinden korusun gece dua ettim size gönlünü ferah tutmaya çalış. . @Mutsuzperi27 Allah kolay ve sağlıklı dogum nasip etsin belki de doğdu artık. .. Dogum yapanlara Allah bağışlasın darısı bize.. evet gelelim bana bekliyoruz ipek hanımı. .ilk kuzum normal dogum ipeği de normal dogum ile bekliyorum inşallah. .bizde de bir sürü sıkıntı stres var nerdeyse hamileligimin başından beri eşimin is sıkıntısı diyeyim kısaca ama ben inanıyorum kuzular nasipli gelecek hep öyle inanıyorum sizde inanın. ..

Kaka yapma riski var ise bekleme bence
Suni istemiyorsan da sezeryan olursun

Kızlar bende bugun gıttım yarın 40 oluyor doktor Pazartesi sunı verıcem dedı sancım da yok açılmada Pazartesi ye kadar acılma sancı nasıl baslar sunı almak istemiyorum

Kızlar bizede 40 ta gel dediler sanırım banada suni verecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…