2017 Şubat Anneleri

Sen değil miydin video izleyen? Yazmıştın sanki ya da karıştırıyor muyum? Belden uyuşturulan spinal de var epidural de, doktorun yönlendirir
Ben izledim ama sadece o kesim kismini gordum bastan sona izlemedim hic ondan sordum bilgimde yok sezeryanli olanlar daha iyi bilir diye sordum kizlar bilgi almak icin

Bişey olmaz inşallah tek sıkıntımız böyle tatlı şeyler olsun hayırlısıyla Gelsin oğluşlar da

şuan 5 dakikada 1 oldu gibi sancılarım eşim böğürtlen çayı almaya gitti plates topumu çıkartırdım sisirttim eşime biraz ona otururm olmazsa bi duş daha alirim biraz daha takip edicem sancıları suyum tam olarak gelmedi yine bekleyelim dermi doktor 2 dakikada 1 olunca gel diyor ya ilk hamilelik zor düşüyor

Bugün kontrole gittim yine bebeğin suyu nst iyi ama gelişim durmuş gibi karın çevresini iki hafta geride şuan. pazartesi kendi doktorun ölçümlerine göre daha net bir açıklama yapar dedi. Ama hareketlerini takip et farklılık hissettiğin an gel dedi. Bana yazı yazdırdı kendimi takip ederek yatış istemiyorum diye imza attırdı alttan muayene etmeyeyim seni şimdi pazartesi kendi doktorun bakar mutlaka bakarsın açılma başlamıştır sezeryana Gerek kalmadan gelir kızın diyor.

cnm Allah kolaylık versin..yeterli açıklık olunca suyu doktor patlatıyor diye biliyorum..benim önce suyum geldiği için çok çabuk ilerlemişti..su gelmeyince yavaş oluyor demek ki..inşallah kolaylıkla kurtulursun

Sıkma canını daha öncede demiştim bizimde geri çıktı ama 3 haftaya kadar ileri ve geri normal doktoruna gidene kadar bu bir iki gün ceviz fındık fıstık ye bide balık veya balık yağı

Sıkma canını daha öncede demiştim bizimde geri çıktı ama 3 haftaya kadar ileri ve geri normal doktoruna gidene kadar bu bir iki gün ceviz fındık fıstık ye bide balık veya balık yağı
Hep yiyorum önemli olan gelişiminin geri kalmasi değil durması şuan ilerleme yok son bir haftadır. İnşaallah doktor farklılığından kaynaklıdır. Pazartesi her zamanki ölçen kişiye göre karar verilir duruma ona göre doğum planı yapılacak. Bebek gelişmediği sürece anne karnında durması daha riskli dedi doktor.

Zor olmaz mi canindan can kopuyor. Allah yardimcin olsun. Bir avazda kurtarsin insallah.

Hepimiz ayni durumdayiz sanirim. Allahtan burasi var da herkesin bizle ayni duygulari, sikintilari paylastigini gorunce rahatliyoruz. En kisa zamanda saglikla yavrularimiza kavusuruz insallah.

Biz de ayin 25ine gün aldik dogum icin ama dedigin gibi gelismeye devam etmezse daha erken alabilirler. Ben daha 34. haftamdayim ve kızım 2 kilo bile degil. Kilosu 2500ü gectiyse korkma. Kucuk dogmasi onemli degil saglikli olmasi onemli dedi doktorum. Insallah son haftalarimizda biz de o kilolari goruruz. Dua edelim birbirimize.

Benim kilosu 2700 2800 civarı geçen perşembeden bu yana değişmedi. Bacak boyu normal. Minyon bir bebek olacak diyor ama bence gayet iyi onu sorun etmiyorum doktor gelişimi durduysa anne karnında durmasi daha riskli deyince insan ister istemez panik oluyor. Benim De pazartesi belli olur açılma filan yoksa bu şekilde devam ediyorsa önümüzdeki hafta bende sezeryana gireceğim sanırım.

Ben izledim ama sadece o kesim kismini gordum bastan sona izlemedim hic ondan sordum bilgimde yok sezeryanli olanlar daha iyi bilir diye sordum kizlar bilgi almak icin
Sezaryenle dogum yapan biri olarak cevapliyorum.
En onemlisi eksik anne olmuyorsun.
Herkes gibi uykusuz kaliyorsun
Herkes gibi evladinin gaz sancilariyla ugrasiyorsun
Herkes gibi biraz daha emsin diye ugrasiyorsun.
Herkes gibi asiri koruyucu olup en ufak sesinde ayaklaniyorsun.
Normal dogum yapan kadar anne oluyorsun yani:)

Ameliyat da gayet rahat oluyor. Ayiktim ben.aci hissetmedim ama vucuduma yapilan dokunuslari hissettim.
Zor olan ameliyat sonrasi yataktan ilk kalkis ve gaz sancisi. Zor diyorum ama oyle aman aman bir zorlugu yok. Biraz yuruyus nescafe ve en onemlisi evladini kucaklamak her seyi unutturuyor insana.
1 ay olacak ben dogum yapali. Cok sukur soguk vurmadigi surece agrim sizim yok. Iltihaplanmam da olmadi.kisa surede toparladim kendimi. Suan kucuk bi kesik izi var onun icin de krem kullaniyorum. Umarim en kisa surede o iz de gecer.
Benim tecrubelerim bunlar.

Kız geçen gün sen degilmiydin sezeryan olmayın sakın çok fena öyle kötü böyle kötü diyen :)

bretta sarılık riski varsa kiiiii uyandiramiyoruz diyosun emzirmek için 2 saati de bekleme ellerini islat bacaklarina dokun sicrasin poposunu aç sürekli rahatsız et uyuması iyi değil benim yegende de yaşamıştık dediğin gibi kaşıkla da verip yutmasini sağlayın biz bi gün kuvez de ışık tedavisinde kaldık ama o gece sabaha kadar hem kaşıkla verdik hem emzirdik toparlamistik

patlatmak istemedi canım ya su bacaklarından akana kadar gelsin yada sancin 2 dakikada 1 dedi yaklaşık 3 saattir 5 dakikada 1 oluyor
Şuan grupta en çok sen zorlaniyosun galiba doğum yapanlar çok kolaydı şimdiye kadar hadi sabır biraz daha canım rabbim yardımcın olsun inş

Suyu beklemek mantıklı değil canım benim ablamında yengeminde hastanede doktor patlattı suyunu herkesin auyu gelecek diye bir kaide yok önemli olan sancılar

Kızlar bugün yirttim sezeryandanama salı günü kacisimiz yok artık.bebegin karın çevresi geriden geliyo ve suyu azalmış.3kilo olmuş oğlum.cok korkuyorum gerginim ama inşallah kolay geçer.bu arada sezeryan olanlara ağrı pompası takıldı mi

Hayirli sonuclar aliriz insallah. Saglikla gelsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…