2017 Şubat Anneleri

ya nstye bağladı sancin cok iyi doğum için yeterli dedi açılma yok ama 2 cm hala eşim sezeryan olsun aetik iki hunde 2 cm mi oldu uyumuyor düzenli sanci ile uykusuz bekliyor dedi ordakiler durumu yok sancisi çok güzel yarın öğlen gibi doğmuş olur biraz dayansin dinlenmeye çalışsın diyorlar ister yatış yapalım ister eve geçin dediler eve geçiyoruz bebeğin hareketini takipte kal mutlaka dediler

Hadi inşallah cnm ne güzel o duyguyu tatamak çok kötü ben hiç yaşayamadm sancıyı falan çok şanslısın güzel düşün hep gelir yarına

Cooook zor bi ihtimal ama kanala basini yerlestirmediyse donebiliyor tekrar sanirim. Mesela benimki daha yerlestirmedi, korkuyorum tostosdan
Sizin de mi yerleşmedi nerede duruyor kafası benim ki sol kasıkta yolu bulabilecek mi bınlar son anda dr kafasını soksaydı bana suni verecekti

Sizin de mi yerleşmedi nerede duruyor kafası benim ki sol kasıkta yolu bulabilecek mi bınlar son anda dr kafasını soksaydı bana suni verecekti
Yok benimki kanalin dibinde ama sokmuyor kafayi. Gecen haftalarda biraz yumurtaliga dogru gelmisti ondan korkuyorum bende. Simdi kanalin agzinda ama yerlestirme yok dedigim gibi. Benim doktor da cumaya kadar kendi dogmasini bekleyecek yoksa cuma suni sanci

Bu kadar dayandin, az daha dayan. Pilates topu, yuruyuz vs ne yapabiliyorsan ya yarina kadar

E Ela yesil Fullialein
Gitti benim sancı
Yürüyorum şuan tekrar getirmek için.
10 saate yakın sürdü.
1 saattir yok

Hay Allah ya
Vazgeçti demek ki, yapacak bir şey Yok dinlen bari

O nasıl güzel bir yastık olmuş
Ben uykum kaçınca en fazla candycrush oynar ya da internette dolanırım, hiç üretken olmadım uykum kaçtığında helal olsun valla
Ben hamile gibi değilim sanki hepsi bir rüya :)
İnanamıyor insan

@Mutsuzperi27 tam 180 sayfayı iyi haber geldi mi siye okudum ama yok. Perişan oldun 2 gündür
Evine gitmen iyi olmuş keşke biraz uyuyabilsen. İnşallah yarın öğleye doğurmuş olursun da biter bu sancı süreci. Allah yardımcın olsun

allah herkese diledigi gibi bi dogum nasip etsin insallah ya du bakalim..ama sezeryan derse de yapcak bisi yok önemli olan senin ve bebisin sagligi..

Allah yardımcımız olsun belirsizlik de zor sokacak mı sokamayacak mı inş kuzucuk kendiliğinden ister gelir...

fillingtheblanks cnm allah razi olsun ne güzel ayrintili yazmissin dogum deneyimini sizler böyle paylasim yapınca biz de rahatliyoruz özellikle ilk dogumu yapacak olduğumuz için.. masallah bebegin ve sen iyiymissiniz sutun de gelmis ne guzel maşallah...darisi da bizlerin basina inşallah

cnm daha günün var neden cumaya suni sanci dedi doktor?kanala yerlesmesi uzun mu sürüyor?

Allah yardimcin olsun,acilman olursa kolaylikla dogum olur hic belli olmaz icini ferah tut kolayliklar diliyorim

cnm daha günün var neden cumaya suni sanci dedi doktor?kanala yerlesmesi uzun mu sürüyor?
Yok uzun surmez dedi, ikinci dogumda kolay yerlestirir dedi hatta ama benim sekerim yuksekti bebek iriydi. Simdi seker iyi ama tansiyonum yuksek cikmaya basladi, onumuzdeki hafta cuma da nerdeyse 39 hafta olcak, doktor bana acidigindan beklemeyelim dedi yani ama kendiliginden gelirse diye de her ihtimale karsi cumaya kadar bekliyor

hmm anladim cnm gönlüne gore olsun insallah saglicakla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…