40+3 olduk canım bugüncanım sen tam kaç haftaliksin
Yok cnm kanala girmemiş dedi umutsuz vakayızCanim dogum kanalina girmis olabilir kafasi, bugun doktorum dedi. Benimki de kafayi dayamis ama bak ufak ufak donduruyor dogum kanalina girince sag sol bas hareketlerini yapamaz dedi :)
Hadi inşallah cnm ne güzel o duyguyu tatamak çok kötü ben hiç yaşayamadm sancıyı falan çok şanslısın güzel düşün hepya nstye bağladı sancin cok iyi doğum için yeterli dedi açılma yok ama 2 cm hala eşim sezeryan olsun aetik iki hunde 2 cm mi oldu uyumuyor düzenli sanci ile uykusuz bekliyor dedi ordakiler durumu yok sancisi çok güzel yarın öğlen gibi doğmuş olur biraz dayansin dinlenmeye çalışsın diyorlar ister yatış yapalım ister eve geçin dediler eve geçiyoruz bebeğin hareketini takipte kal mutlaka dediler
Sizin de mi yerleşmedi nerede duruyor kafası benim ki sol kasıkta yolu bulabilecek mi bınlar son anda dr kafasını soksaydı bana suni verecektiCooook zor bi ihtimal ama kanala basini yerlestirmediyse donebiliyor tekrar sanirim. Mesela benimki daha yerlestirmedi, korkuyorum tostosdan
Yok benimki kanalin dibinde ama sokmuyor kafayi. Gecen haftalarda biraz yumurtaliga dogru gelmisti ondan korkuyorum bende. Simdi kanalin agzinda ama yerlestirme yok dedigim gibi. Benim doktor da cumaya kadar kendi dogmasini bekleyecek yoksa cuma suni sanciSizin de mi yerleşmedi nerede duruyor kafası benim ki sol kasıkta yolu bulabilecek mi bınlar son anda dr kafasını soksaydı bana suni verecekti
sen daha ondesin cnm 11 gun yazio yaaaa ne güzel♡♥♡ sirani sav da bize de sira gelsinŞiddetle katıldım buna
Bu kadar dayandin, az daha dayan. Pilates topu, yuruyuz vs ne yapabiliyorsan ya yarina kadarya nstye bağladı sancin cok iyi doğum için yeterli dedi açılma yok ama 2 cm hala eşim sezeryan olsun aetik iki hunde 2 cm mi oldu uyumuyor düzenli sanci ile uykusuz bekliyor dedi ordakiler durumu yok sancisi çok güzel yarın öğlen gibi doğmuş olur biraz dayansin dinlenmeye çalışsın diyorlar ister yatış yapalım ister eve geçin dediler eve geçiyoruz bebeğin hareketini takipte kal mutlaka dediler
E Ela yesilFullialein
Gitti benim sancı
Yürüyorum şuan tekrar getirmek için.
10 saate yakın sürdü.
1 saattir yok
Hala inanamıyorum ama kavuşmamıza sadece 2 gün kaldı.. minik kızım pazartesi günü kollarımda olacak.. yüzünü o kadar çok merak ediyorum ki saatlerce bakıp beynime kazımak istiyorum.. zaman sanki geçmiyor.. gece uykum kaçtı kızıma bulut yastık yaptımodasından çıkamıyorum .. sen şimdi iki gün sonra karnımdan çıkıp burda mı yatacaksın diyorum .. bu mucize değil de ne .. Allah hepimizi kolaylıkla ve sağlıkla kavuştursun inşallah..
allah herkese diledigi gibi bi dogum nasip etsin insallah ya du bakalim..ama sezeryan derse de yapcak bisi yok önemli olan senin ve bebisin sagligi..Aynen ya doğurasım var inan ki ama hala baskı yok aşağılarda öyle belirgin bir şekilde yukarıda karnım dabebeğin büyümesi de durmuş olabilirmiş keşke normalce dogurabilsem hep öyle hayal etmiştim sezeryan zorunlu denilecek sanırım..
sinir bozucu durumlar.. daha ne kadar kalacaklar?? kac gun olursa olsun elbet geçecek bu günler de gerci cnm esin de anlayisli davranmis neyse ki..ben 26 yaşındayım kızı 32 ..eşime dedim ben sana alırım üzülme diyo
Allah yardımcımız olsun belirsizlik de zor sokacak mı sokamayacak mı inş kuzucuk kendiliğinden ister gelir...Yok benimki kanalin dibinde ama sokmuyor kafayi. Gecen haftalarda biraz yumurtaliga dogru gelmisti ondan korkuyorum bende. Simdi kanalin agzinda ama yerlestirme yok dedigim gibi. Benim doktor da cumaya kadar kendi dogmasini bekleyecek yoksa cuma suni sanci
İnsallah hepimizinki kendiliginden saglikla gelirAllah yardımcımız olsun belirsizlik de zor sokacak mı sokamayacak mı inş kuzucuk kendiliğinden ister gelir...
cnm daha günün var neden cumaya suni sanci dedi doktor?kanala yerlesmesi uzun mu sürüyor?Yok benimki kanalin dibinde ama sokmuyor kafayi. Gecen haftalarda biraz yumurtaliga dogru gelmisti ondan korkuyorum bende. Simdi kanalin agzinda ama yerlestirme yok dedigim gibi. Benim doktor da cumaya kadar kendi dogmasini bekleyecek yoksa cuma suni sanci
Allah yardimcin olsun,acilman olursa kolaylikla dogum olur hic belli olmaz icini ferah tut kolayliklar diliyorimya nstye bağladı sancin cok iyi doğum için yeterli dedi açılma yok ama 2 cm hala eşim sezeryan olsun aetik iki hunde 2 cm mi oldu uyumuyor düzenli sanci ile uykusuz bekliyor dedi ordakiler durumu yok sancisi çok güzel yarın öğlen gibi doğmuş olur biraz dayansin dinlenmeye çalışsın diyorlar ister yatış yapalım ister eve geçin dediler eve geçiyoruz bebeğin hareketini takipte kal mutlaka dediler
Yok uzun surmez dedi, ikinci dogumda kolay yerlestirir dedi hatta ama benim sekerim yuksekti bebek iriydi. Simdi seker iyi ama tansiyonum yuksek cikmaya basladi, onumuzdeki hafta cuma da nerdeyse 39 hafta olcak, doktor bana acidigindan beklemeyelim dedi yanicnm daha günün var neden cumaya suni sanci dedi doktor?kanala yerlesmesi uzun mu sürüyor?
hmm anladim cnm gönlüne gore olsun insallah saglicakla..Yok uzun surmez dedi, ikinci dogumda kolay yerlestirir dedi hatta ama benim sekerim yuksekti bebek iriydi. Simdi seker iyi ama tansiyonum yuksek cikmaya basladi, onumuzdeki hafta cuma da nerdeyse 39 hafta olcak, doktor bana acidigindan beklemeyelim dedi yaniama kendiliginden gelirse diye de her ihtimale karsi cumaya kadar bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?