- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
yummyysweets ay geçmiş olsun canım ya dikkat inşallah kolay atlatirsin bu süreci hastahanede de dikkat et enfeksiyonlara tekli oda da misin yanlış anlama stres olma sakin hemsireyim bende sık ellerini yıka hastahanede
@Mutsuzperi27 umarım doğumun kolay olur Allah yardimcin olsun
Kızlar suyum geldi hastaneye gidyrm
Kızlar suyum geldi hastaneye gidyrm
Amin inş. Karnımda bayağı sertleşme gerilme oluyor. Sende de varmı?
Korkma canım ablamında öyle oldu suyu yeşile dönmüştü 15 dakkada doğurdu,sende inşallah hemencicik doğuracaksın. Rabbim yardımcın olsunSabah tuvalete kalkdım yattım 10-15 dk geçmedi ağrı hissettm karnmda üşüttüm heralde diyerekden kalkdım tuvalete gittim birden suyum boşaldı bacaklarıma bi titreme geldi eşime kardeşime haber verdim banyoya girdm kesilmedi suyum akmaya devam etti çııkdım banyodan tekrar geldi suyum üstümü giyinmeden tekrar girdm suyun rengi yeşile dönmüşdü biraz o panikletti inşallah açılmamda olmuşdur da doğurabilirim sancı yeni yeni geliyo 30 sn gibi sürüyo dua edin kızlar
Sabah tuvalete kalkdım yattım 10-15 dk geçmedi ağrı hissettm karnmda üşüttüm heralde diyerekden kalkdım tuvalete gittim birden suyum boşaldı bacaklarıma bi titreme geldi eşime kardeşime haber verdim banyoya girdm kesilmedi suyum akmaya devam etti çııkdım banyodan tekrar geldi suyum üstümü giyinmeden tekrar girdm suyun rengi yeşile dönmüşdü biraz o panikletti inşallah açılmamda olmuşdur da doğurabilirim sancı yeni yeni geliyo 30 sn gibi sürüyo dua edin kızlar
Aynen. Zaten uyku haramdı bide öksürük tuttu dündendir geçmiyor 2 saat uyuyup uyandım
Şubat bebeleri nazlı çıktı
Amin amin doğum üzeri endişeleniyor insanAynen bnde boğaz ağrısı ve baş ağrısı yaşıyorum Allahım yardım etsin bu hastalık geçsin inşallah
Allah seninde cümlemizinde yardımcısı olsun,evde beklemek bu kadar zorken hastane psikolojisi eminim daha zordur. Rabbim mükafatını sağlıklı güzel evlatlarla verecek inşallah bizlere.Hastane odasından selamlar 37+1 ile devam ediyoruz yolumuza
Doğuracağını düşünmeyen ve de doğurmaya kendini hazır hissetmeyen ben
Doktorum gelse de hadi doğuma diye tutsa kolumdan gitsek diye beklemeye başladım
Yanlış anlamayın kızlar acelecilik değil . Burada gülüp eglendigimede bakmayın
Gerçekten hem bedenen hem ruhen Coook yıprandım .
Afadersiniz alt taraf pert kaşınıyor akıntı var ve su dahi degdiremiyorum şu an
Yorulllllduuuuummmm anlayacağınız
Allah seninde cümlemizinde yardımcısı olsun,evde beklemek bu kadar zorken hastane psikolojisi eminim daha zordur. Rabbim mükafatını sağlıklı güzel evlatlarla verecek inşallah bizlere.
Günaydın gebeler
Beklemede olanlar
Doğumunu gerçekleştirmiş bebesini koklayanlar
Salliala @Ecrin ensar bebek_elif son haftalar nasıl gidiyor kızlar bende sancı filan Yok pilates topu üzerinde kah ananas yiyorum kah hurma,bu hafta açılmayı hızlandıran çaylara geçicem..
merdiven inip çıkmaya çalışıyorum,yürüyüş,hareketliyim filan ama tık Yok
Siz de durumlar nasıl???
Allah yar yardımcımız olsun bol bol dua ediyorumGünaydın malesef tık yok.. Şimdi birde hasta oldum hiç yürüyüş falan yapamam napcm bilmiyorum suni sancı ardından sezeryan cok korkuyorm. Duaya ihtiyacım var
Allah yardımcın olsun canımSabah tuvalete kalkdım yattım 10-15 dk geçmedi ağrı hissettm karnmda üşüttüm heralde diyerekden kalkdım tuvalete gittim birden suyum boşaldı bacaklarıma bi titreme geldi eşime kardeşime haber verdim banyoya girdm kesilmedi suyum akmaya devam etti çııkdım banyodan tekrar geldi suyum üstümü giyinmeden tekrar girdm suyun rengi yeşile dönmüşdü biraz o panikletti inşallah açılmamda olmuşdur da doğurabilirim sancı yeni yeni geliyo 30 sn gibi sürüyo dua edin kızlar
görümce ve kocası bugün gidiyor nihayet..diğerleri 10-15 gün daha kalır sanırım..sabrediyorum ..bu da benim sınavım demek kisinir bozucu durumlar.. daha ne kadar kalacaklar?? kac gun olursa olsun elbet geçecek bu günler de gerci cnm esin de anlayisli davranmis neyse ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?