2017 Şubat Anneleri

Sağolasın caniiimmm evet yılı odadayim dışarı dahi çıkmıyorum bende huylandim valla doğru söylüyorsun

Sabah tuvalete kalkdım yattım 10-15 dk geçmedi ağrı hissettm karnmda üşüttüm heralde diyerekden kalkdım tuvalete gittim birden suyum boşaldı bacaklarıma bi titreme geldi eşime kardeşime haber verdim banyoya girdm kesilmedi suyum akmaya devam etti çııkdım banyodan tekrar geldi suyum üstümü giyinmeden tekrar girdm suyun rengi yeşile dönmüşdü biraz o panikletti inşallah açılmamda olmuşdur da doğurabilirim sancı yeni yeni geliyo 30 sn gibi sürüyo dua edin kızlar

Korkma canım ablamında öyle oldu suyu yeşile dönmüştü 15 dakkada doğurdu,sende inşallah hemencicik doğuracaksın. Rabbim yardımcın olsun

Kız biranda görünce bende heyecanlandım Allah kurtarsın bacımmm

Bebişin geliyor ne güzel . Sakin git İnşallah ağrısız sizisiz hemencecik dogurursunnn haberdar et bizi baak

seydask tam sana yazacaktım pazartesi kaç günlük oluyorsun bnde 40+5 gibi gitmek istiyorum diye. Yazını gördüm ne güzel işte doğum başlamış hayırlı olsun su gelince açılma hızlı oluyormuş allah yardımcın olsun bize de dua et habersiz bırakma

Hastane odasından selamlar 37+1 ile devam ediyoruz yolumuza
Doğuracağını düşünmeyen ve de doğurmaya kendini hazır hissetmeyen ben

Doktorum gelse de hadi doğuma diye tutsa kolumdan gitsek diye beklemeye başladım

Yanlış anlamayın kızlar acelecilik değil . Burada gülüp eglendigimede bakmayın
Gerçekten hem bedenen hem ruhen Coook yıprandım .
Afadersiniz alt taraf pert kaşınıyor akıntı var ve su dahi degdiremiyorum şu an

Yorulllllduuuuummmm anlayacağınız

Günaydın gebeler
Beklemede olanlar
Doğumunu gerçekleştirmiş bebesini koklayanlar

Salliala @Ecrin ensar bebek_elif son haftalar nasıl gidiyor kızlar bende sancı filan Yok pilates topu üzerinde kah ananas yiyorum kah hurma,bu hafta açılmayı hızlandıran çaylara geçicem..

merdiven inip çıkmaya çalışıyorum,yürüyüş,hareketliyim filan ama tık Yok

Siz de durumlar nasıl???

Allah seninde cümlemizinde yardımcısı olsun,evde beklemek bu kadar zorken hastane psikolojisi eminim daha zordur. Rabbim mükafatını sağlıklı güzel evlatlarla verecek inşallah bizlere.

Günaydın malesef tık yok.. Şimdi birde hasta oldum hiç yürüyüş falan yapamam napcm bilmiyorum suni sancı ardından sezeryan cok korkuyorm. Duaya ihtiyacım var

Günaydın malesef tık yok.. Şimdi birde hasta oldum hiç yürüyüş falan yapamam napcm bilmiyorum suni sancı ardından sezeryan cok korkuyorm. Duaya ihtiyacım var
Allah yar yardımcımız olsun bol bol dua ediyorum

Geçmiş olsun hareketsizlik kötü olmuş nasıl inecek bu bebeler kanala oturduğumuz yerden? Zor.

Sezaryen tarihi belli mi?

Allah yardımcın olsun canım

sinir bozucu durumlar.. daha ne kadar kalacaklar?? kac gun olursa olsun elbet geçecek bu günler de gerci cnm esin de anlayisli davranmis neyse ki..
görümce ve kocası bugün gidiyor nihayet..diğerleri 10-15 gün daha kalır sanırım..sabrediyorum ..bu da benim sınavım demek ki

Günaydın herkese
Kuzenler ve halam vardı bir haftadır buzluğu doldurdular temizlik vs yaptılar şimdi gittiler oğluşumla yapayalnız kaldık birde karnımda Prensesim bir tuhaf oldum doğumda yalnızız ne işim var kimsem olmayan şehirde diye gözlerim akıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…