- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
Cnm bende sabahdan beri uğraşyrm yürüyüşdü alaturka tuvalete oturma hareketini belki 20-30 kere yaptım ama geen haftaki gibi dğilim geçen hafta yürüyemiydm kasıklarım ağrıyodu ama bugün hiç öle bişey olmadı gayet rahatım sanırım bnm kız yukarı çıkdı die tahmn ediyrm
Cnm bana öyle geliyo ya geçen hafta kafasını hareket ettirdiğini vajinamda hissediyodum şimdi hiç öle bişey yok kasıkarım rahat sanki ama vajinam şiş anlamadım ki yaBaşı aşağıdaki çocuk geri çıkarır mı acaba başını? Benimki de Doğum pozisyonunu almıştı ama vaz geçer mi acabakontrol de pazartesi
Kaynanam sayesinde özlü sözler kitabı yazacam yakındaNe kadar doğru bir sözmüş bayıldım
Benimki o hadde gelmedi ama yavaş yavaş pişiyor. Benim oğlum onu en iyi ben tanırım triplerine başladı sonunu iyi görmüyorum
Demir anneler diyelim artık kendimize
Ben sana geçmiş olsun didim o gün :)
Sen hepten umutsuz vakasin galiba
Cnm bende sabahdan beri uğraşyrm yürüyüşdü alaturka tuvalete oturma hareketini belki 20-30 kere yaptım ama geen haftaki gibi dğilim geçen hafta yürüyemiydm kasıklarım ağrıyodu ama bugün hiç öle bişey olmadı gayet rahatım sanırım bnm kız yukarı çıkdı die tahmn ediyrm
Hani bi de öğlene doğru kanlı bir akıntı geldi diye acaba nişan mı umudum vardı o yüzden bol yürüdüm gezme planını iptal Edip evde beklemedim. Ama yok benim sanırım yine rahîm ağzı yarası ve enfeksiyondan kaynaklı geldi o da. Aynen sanırım var daha doğuma çünkü rahatım baskı da yok alt tarafta. Bende normal tuvalete oturuyorum, bağdaş kurup oturuyorum hep inşaallah bir faydasını görürüz ama sanırım herşey bünye ile bebek ile alakalı ne yaparsak yapalım.Ne kadar doğru bir sözmüş bayıldım
Benimki o hadde gelmedi ama yavaş yavaş pişiyor. Benim oğlum onu en iyi ben tanırım triplerine başladı sonunu iyi görmüyorum
Demir anneler diyelim artık kendimize
Aynen öle bebek gelmek isterse geliyo yoksa ne yapsanda olmuyo ben hareketsiz bi hamilik geçirmedm hani hiç bişeyimin olmamsını anlıyrm ama açıklık olmaması hiç beklediğim bişey değildi 1-2 cm de olsa daha kafam rahat olcakdı ama yarımsantim dediHani bi de öğlene doğru kanlı bir akıntı geldi diye acaba nişan mı umudum vardı o yüzden bol yürüdüm gezme planını iptal Edip evde beklemedim. Ama yok benim sanırım yine rahîm ağzı yarası ve enfeksiyondan kaynaklı geldi o da. Aynen sanırım var daha doğuma çünkü rahatım baskı da yok alt tarafta. Bende normal tuvalete oturuyorum, bağdaş kurup oturuyorum hep inşaallah bir faydasını görürüz ama sanırım herşey bünye ile bebek ile alakalı ne yaparsak yapalım.
gitmen çok iyi olmuş canım sağlıcakla gelsin kuzun insallah@elasena2009 kızlar iyi ki varsınız.
kaç gündür gözüme uyku girmiyordu zaten. perşembe kendi doktorum izinde olduğu için idareten gittiğim doktora durumu anlatmaya çalışıp tedirginliğimi dile getirmiştim ama tersler şekilde konuşup kan akımındaki direncin tekrar ortaya çıkıp çıkmadığını ölçmek için idrarda proteine bakmakla yetinmişti.
bugün nstden sonra 40+3 hafta gibi tehlikeli bir haftada ultrasona bile sokulmayıp buradaki yorumları da okuyunca akşam acile gittik. acildeki doktora durumu açıkladım, o da bebeğin miladı dolmuş deriz son iki hafta çok fazla gelişmez zaten, ama plesantana, suyuna ve eşine bakalım dedi.
tahmin ettiğim gibi plesanta kireçlenmeye başlamış, muhtemelen gelişimi de ondan durdu. üç dört gün daha götürür salı günü doğumun olmazsa suni sancı, sezeryan doğuma alınırsın dedi.
bu arada nstde bugün 80lere vuran sancım çıktı.
geçmiş olsun canım daha haftan küçük sakın doğurayim deme haaEvet canım şu an yatıyorum hastanede .
Gördüm bebişim ben o yüzden küser miyim sanaaa
ya yerim sizi ya ne tatlı anneleriz biz offCanım benim yaaaal da sakla onları bir yere yaaa sorarlarsa da haberin yokmuş gibi davran :) ben de kv gil bizde kalırken muzlarımı saklıyordum gece gizli gizli yiyordum ben hamileyim onlara ne oluyor da muzlarımı yiyecekler
Sen de lohusasın yazık değil mi
Cnm bana öyle geliyo ya geçen hafta kafasını hareket ettirdiğini vajinamda hissediyodum şimdi hiç öle bişey yok kasıkarım rahat sanki ama vajinam şiş anlamadım ki ya
Kaynanam sayesinde özlü sözler kitabı yazacam yakındaevlendikten sonra değerli oluyor oğluşları
canım sen tam kaç haftaliksinyummyysweets Allah acil şifa versin canım, bir an önce taburcu olursun inşallah.
@Mutsuzperi27 @ivo haberlerinizi bekliyoruz inşallah ağrısız sızısız bir avazda kurtulun.
Canim dogum kanalina girmis olabilir kafasi, bugun doktorum dedi. Benimki de kafayi dayamis ama bak ufak ufak donduruyor dogum kanalina girince sag sol bas hareketlerini yapamaz dedi :)Cnm bana öyle geliyo ya geçen hafta kafasını hareket ettirdiğini vajinamda hissediyodum şimdi hiç öle bişey yok kasıkarım rahat sanki ama vajinam şiş anlamadım ki ya
Cooook zor bi ihtimal ama kanala basini yerlestirmediyse donebiliyor tekrar sanirim. Mesela benimki daha yerlestirmedi, korkuyorum tostosdanBaşı aşağıdaki çocuk geri çıkarır mı acaba başını? Benimki de Doğum pozisyonunu almıştı ama vaz geçer mi acabakontrol de pazartesi
Bir deniyeyim onuda. Sağol canım inşallah geçer,gebeliğimde 3 oluyor böyle öksürüğe yakalanıyorum ama işte doğum yakın tedirgin oldum
Daha şimdi nst ye girdim çok şükür sıkıntı yok
Ee tabii ister istemez tetikliyor valla kendim dedim artık doğurmak istiyorum diye insanın sinirleri yipraniyir . Biraz daha bekle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?