- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Baskı olması normal,doğum zamanı artık. bende de oluyor sanki çıktı çıkacak gibiKızlar bebek çıkacak gıbı bır baskm var bacagmı kapatıorm acıda verıo asagıya çok zorluo yarın sabah randevum var ama şuan çok huylanıorum
Normal bence de dayanmaya calisYan asla yatamıorum ağrı oluo smdı sırt ustu yatıırm bcklarmn altında yastk var uyku gozmden akıo karnmdan cıkack gbı oynuo hıc yorulmuo uyku yok canı sağolsun ama mhvoldm bu gece
İnsilün kullanıyordum evet. 38+1 de doğdu. Doktorumuz kaybetme riskine karşı beklemek istemedi. İyikide beklememiş. Bekleseydik sonuç daha kötü olsbilirmiş.Yaaa kiyamam, en korktugum sey benim deerken mi dogdu biraz? Bi de sen de insulin kullaniyordun di mi? Neden bebisin sekeri boyle oldu ki allah acil sifa versin, insallah ikisi de hemen duzelir
Beni de surekli sekeri normale cevirmem konusunda baskilar sonucu, bebek daha iyi. Bu hafta cumaya kadar kendiliginden dogmasini bekliyor dr, olmadi suni sanciİnsilün kullanıyordum evet. 38+1 de doğdu. Doktorumuz kaybetme riskine karşı beklemek istemedi. İyikide beklememiş. Bekleseydik sonuç daha kötü olsbilirmiş.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinJaponbaligi84 gözün aydın Can'ım, sağlıkla sihatle büyüsün bebişin
Ohhh maşallah . Sesi çıkmayanlar bi kaç gün önce doğurduk diye dökülüyorArkadaşlar 39+6 da salı günü kavuştum bende oğluma, sıkıntısız bir normal Doğum oldu ve çok şükür ikimiz de sağlıklıyız,darısı sizlerin başına.-Rabbim sabır ve kolaylık versin
Kız Sende yoktun kaç zamandır ... maşallah bir normal Doğum daha... tebrik ederim cnm senide.. bol bol sütünüz olur ve cuk cuk emer paşanPerşembe 1143de normal doğum yaptım 39+0 da meleğim güzel oğlum 3360 gr doğdu normal doğum gerçekten zormuş enerji istiyor dikişlerim var onun zorluğunu yaşıyorum şu an öncesinde lavman istemediğime biraz pişman oldum çünkü kabız olmamak lazım ilaçla ishal oldum öyle rahatladım doğum anı bebeği kucağınıza verdikleri an gerçekten çok duygusal anlar yaşıyorsunuz acınızı herşeyi o an unutuyorsunuz bebeğim çok şükür hemen emdi onun da bazen gazını çıkarmakta zorlanıyorum sıkıntılı oluyor o Zaman ama genelde iyi gidiyor yanımda annem ve eşim var ama yinede dinlenmeye vakit olmuyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum tek başına zor olur kesinlikle son olarak da rezene çayı gaza çok iyi geliyor geçmişi okuyamadım doğuranlara geçmiş olsun doğurmayanlara da Allah kavuştursun diyorum
Canım bu meme ucu durumu nedir ? Hep mi öyleydi yoksa doğumda meme ucu mu kayboluyor ne oluyor tam anlamadim..?@TuRuNCu cnm haklısın şırınga da vardı. Ben onu unuttum demeyi.arkadaşım hakkını Helal Et. Onu daha rahat alıyor evet ama niyeyse ağlıyor ağzına değince. Bu arada oğlum ameliyattan çıkınca 15 dk ortalıkta kalmış. Annemler dışarıda bebeği bekliyor kimse hbr vermiyor.epey olay çıkmış yani.bana anlatmadi kimse. Bebek kac gündür perişan oldu. Bugün ilk kez iki saat uyudum. Hiç durmadı. Meme ucu da yok. Yara oluştu bende 15 20 gün sürüyor yani meme ucu oluşumu.
Senin bebis nasıl? Kontrol hangi gün. Gaz problemini var mı. Biz acaip gazla uğraşıyoruz.
benımde suan cok yanıyor... 4 aylık hamıleyımcnm mide yanması doktorlar hamılelıkte rennie şurubu var onu verıyolar zararsız yada süte devam benımde yanıyo şuan ve işteyim
Evet giremedim malum yoğun artık günlerKız Sende yoktun kaç zamandır ... maşallah bir normal Doğum daha... tebrik ederim cnm senide.. bol bol sütünüz olur ve cuk cuk emer paşan
Âmin inşallah teşekkür ederim çokGünaydın
Japonbaligi84 ysnh ve @Mutsuzperi27 seydask doğum yapmış bebekleriniz uzun ömürlü ve sağlıklı olsun mbg24 de Doğumda sanırım, Allah kurtarsın
İyi haftalar hepimize, vakitli ve sağlıklı doğumlar inşallah
çok geçmiş olsun canım. allah analı babalı büyütsün sağlıcakla insallahPerşembe 1143de normal doğum yaptım 39+0 da meleğim güzel oğlum 3360 gr doğdu normal doğum gerçekten zormuş enerji istiyor dikişlerim var onun zorluğunu yaşıyorum şu an öncesinde lavman istemediğime biraz pişman oldum çünkü kabız olmamak lazım ilaçla ishal oldum öyle rahatladım doğum anı bebeği kucağınıza verdikleri an gerçekten çok duygusal anlar yaşıyorsunuz acınızı herşeyi o an unutuyorsunuz bebeğim çok şükür hemen emdi onun da bazen gazını çıkarmakta zorlanıyorum sıkıntılı oluyor o Zaman ama genelde iyi gidiyor yanımda annem ve eşim var ama yinede dinlenmeye vakit olmuyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum tek başına zor olur kesinlikle son olarak da rezene çayı gaza çok iyi geliyor geçmişi okuyamadım doğuranlara geçmiş olsun doğurmayanlara da Allah kavuştursun diyorum
Valla benim doktor bir saate yakın yürü diyor aslında düzenli olsa ordaki kaslar güçleniyor bir gün yapıp bir gün yapmayinca vücut alışamıyorDikkat etmeliyiz .. ben abartıp 50 dk falan yürüyorum . 15-20 dk kafi sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?