2017 Şubat Anneleri

Yan asla yatamıorum ağrı oluo smdı sırt ustu yatıırm bcklarmn altında yastk var uyku gozmden akıo karnmdan cıkack gbı oynuo hıc yorulmuo uyku yok canı sağolsun ama mhvoldm bu gece
Normal bence de dayanmaya calis

Yaaa kiyamam, en korktugum sey benim de erken mi dogdu biraz? Bi de sen de insulin kullaniyordun di mi? Neden bebisin sekeri boyle oldu ki allah acil sifa versin, insallah ikisi de hemen duzelir
İnsilün kullanıyordum evet. 38+1 de doğdu. Doktorumuz kaybetme riskine karşı beklemek istemedi. İyikide beklememiş. Bekleseydik sonuç daha kötü olsbilirmiş.

Kizlar, dunden beri sag bacagimdaki bir damar resmen disari firtladi ve surekli kramp agrisi gibi bi agrim var.. Sanirim varis dedikleri bu oluyor? İcinizde bunu yasayan varmi? Ne yapmaliyim acaba?

İnsilün kullanıyordum evet. 38+1 de doğdu. Doktorumuz kaybetme riskine karşı beklemek istemedi. İyikide beklememiş. Bekleseydik sonuç daha kötü olsbilirmiş.
Beni de surekli sekeri normale cevirmem konusunda baskilar sonucu, bebek daha iyi. Bu hafta cumaya kadar kendiliginden dogmasini bekliyor dr, olmadi suni sanci

Arkadaşlar 39+6 da salı günü kavuştum bende oğluma, sıkıntısız bir normal Doğum oldu ve çok şükür ikimiz de sağlıklıyız,darısı sizlerin başına.-Rabbim sabır ve kolaylık versin
Ohhh maşallah . Sesi çıkmayanlar bi kaç gün önce doğurduk diye dökülüyor maşallah cnm size... erkekler geç geliyor sanırım.. bol sütün olması dileğiyle ...

Kız Sende yoktun kaç zamandır ... maşallah bir normal Doğum daha... tebrik ederim cnm senide.. bol bol sütünüz olur ve cuk cuk emer paşan

Canım bu meme ucu durumu nedir ? Hep mi öyleydi yoksa doğumda meme ucu mu kayboluyor ne oluyor tam anlamadim..?

çok geçmiş olsun canım. allah analı babalı büyütsün sağlıcakla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…