- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
Yapıcak bişey Yok evet. Kendini dinlendir Arada. Doğuma az kaldı Yorgun girme Doğuma .. Rabbim yardımcın olsun cnm ...Napim canım annem in durumu anlattım malesef mecbur ben ayaktayım bittim kaç gündürayaklarım inmiyo ve acayip ağrımaya başladı
@ivo nerdesin canım doğum oldu mu yoksaEvdeyim canım.
Sancı getirmeye çalışıyom
Sen naptın?
yürüyüş bnde etki ediyor hemen ama bu aksam su an çok agri yaptiDoğum için yürüyüş iyi diyorlar ama akşamı zindan olunca aman boşver yorma kendini dedim .. evde zaten sürekli uğraş buluyorum .. böylede ağrı sızı Yok hiç doğurmayacağım gibi
doğum olunca ne olucak peki o zman kim yapacak kim bakacak canım sana en azından 3 4 gün uykusuz kalacaksın iyi beslenmen gerekecek e haliyle ev de dağılacak nasıl yapacaksinNapim canım annem in durumu anlattım malesef mecbur ben ayaktayım bittim kaç gündürayaklarım inmiyo ve acayip ağrımaya başladı
Vuuvvv yarın büyük gün
Rabbim kolaylık versin canım inşallah sen de bebeğin de sağ salim kurtulun bol sütun uz az gazınız olsun insallah
mbg24 cnm şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum . Bir avazda kurtul inş. En azından hazırlıklı gidiyorsun ...
doğum olunca ne olucak peki o zman kim yapacak kim bakacak canım sana en azından 3 4 gün uykusuz kalacaksın iyi beslenmen gerekecek e haliyle ev de dağılacak nasıl yapacaksin
Canım temizlik fln hiç yapacak dermanim yok zaten ama iki kişiydik eşimle yine ne bulursak yiyoduk ardından iki bulaşık oluyodu şimdi babam fln var sabah kahvaltı yemek meyve vs derken bitkin düştüm iyice çok sizliyo ayaklarım fln ama napim az kaldı diye kendimi avutuyomLoveali hele bir doğursun temizlik vs boşver herşeyi.. hazırda yenir .. yanı olduğu kadar. Sıkma kendini.
Dikkat etmeliyiz .. ben abartıp 50 dk falan yürüyorum . 15-20 dk kafi sanırım..yürüyüş bnde etki ediyor hemen ama bu aksam su an çok agri yapti
İnş canım inş sende güzel haberler verirsin inş yarın hadi hayırlısı bakalımAyy eveeett:)) hayırlısıyla atlatırız inşallah
Aminnnçok teşekkür ediyorum kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Sen bizden öncesin . Umarım bu yorgunluğa kolayca doğurursun... iyi geceler cnm uyku gözümden akıyor vallaCanım temizlik fln hiç yapacak dermanim yok zaten ama iki kişiydik eşimle yine ne bulursak yiyoduk ardından iki bulaşık oluyodu şimdi babam fln var sabah kahvaltı yemek meyve vs derken bitkin düştüm iyice çok sizliyo ayaklarım fln ama napim az kaldı diye kendimi avutuyom
İşte annem hem şimdi hem doğum sonrası iyice berbat olmasın diye kendimi attım ortaya napimdoğum olunca ne olucak peki o zman kim yapacak kim bakacak canım sana en azından 3 4 gün uykusuz kalacaksın iyi beslenmen gerekecek e haliyle ev de dağılacak nasıl yapacaksin
Amin canım bende onu düşünüyorum şuan dinlenme dönemi olması lazım ama işteYapıcak bişey Yok evet. Kendini dinlendir Arada. Doğuma az kaldı Yorgun girme Doğuma .. Rabbim yardımcın olsun cnm ...
Sağol canım inş bende yatıcam iyi gecelerSen bizden öncesin . Umarım bu yorgunluğa kolayca doğurursun... iyi geceler cnm uyku gözümden akıyor valla
Canım Allah razı olsun. İçimi ferahlattın. Bebeğim doğdu ama doğmamış gibi, kucağa alamamak, görememek üzsede iyileşeceğini , yanımda olmasındansa orada olmasının bebeğim için en iyisi olduğunu bilmek rahatlatıyor beni. Çok daha güzel günlerimiz için bunları yaşamak varmış demekki. Allah beterinden korusun. Dualarınızda benim kuzumuda unutmayın olur mu?mavikelime merhaba Can'ım Allah yardımcın olsun bebeğim ne sebepten orda olursa olsun sen onun annesinin evet süte ihtiyacı var ama sütten çok sana senin gücüne ihtiyacı var bir çoçuk mama ile de büyür üzülme . Ama mutlu olursan güçlü olursan sütün de artar yavaş yavaş zamanla herşey bazen bizim için kolay olmuyor zorluklarla mücadele etmek gerek . Ama hiç ama hiç üzülme lütfen güçlü ol sen annesin artık
Amin canım inşallah. Çok sağolun.kisa zamanda bebeğin evine gelir insallah cnm.
Amin canım çok sağol. İyi olacağız allahın izniyle.mavikelime Rabbim Şafi adıyla şifalar versin inş kuzucuğa Can'ım sütün sağdıkça ve sen güçlü oldukça artacaktır inş cnm önemli olan Bebiş ve senin sağlığın inş
Ben de öyle hissediyorum inşallah öyle olmasın. Annem memur memleketten gelecek kızımın 15 Şubat'a kadar beklemesi lazımEsencan kalimero87 bn boyle olunca sanki dogum cok yakin gibi hissediyorum ama normal demek ki bu günlerde sikayetlerimiz ayni olduguna göre iyi bari
bnm de 1 saati gecti bgn bi kısmı da yokustu üstelikDikkat etmeliyiz .. ben abartıp 50 dk falan yürüyorum . 15-20 dk kafi sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?