Katı bir krem normal kremler gibi iyice yedirip vucüdun emmesini bekleme yoğun olduğu için ince bir tabaka halinde sıva göğsünün uç kısmınaSevgili annişler ve anne adayları iyi geceler. yavrularina kavusanları tebrik ediyorum Allah anneli babali büyütsün inşallah. darısı bekleyen bizlere zamanı gelince inşallah. Sağlık problemi olan miniklerimiz de inşallah bi an once sagliklarina ve annelerinin kucaklarina kavusurlar umarım. kizlar lansinoh göğüs ucu kremi Kati bir krem mi yoksa benimki soğuktan donmuş gibi mi oldu
Aynen bendeAmin canım ama doguralim artık bu hafta iyice agirlastim ben
Katı bir krem canım bende kullanıyorumSevgili annişler ve anne adayları iyi geceler. yavrularina kavusanları tebrik ediyorum Allah anneli babali büyütsün inşallah. darısı bekleyen bizlere zamanı gelince inşallah. Sağlık problemi olan miniklerimiz de inşallah bi an once sagliklarina ve annelerinin kucaklarina kavusurlar umarım. kizlar lansinoh göğüs ucu kremi Kati bir krem mi yoksa benimki soğuktan donmuş gibi mi oldu
Allah analı babalı büyütsün bol sütlü,gazsız günleriniz olsunKızlar tek tek alıntı yapamadım... minik kızımı kucağıma aldım bugün 11:35 te binlerce şükür.. spinal sezeryandı doğumum.. ilk gün olmasına rağmen miniğimle ben ilgileniyorum altını ben değiştiriyorum o kadar güzel ki... Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin şimdilik öpüp kaçıyorum hepinizi sevgiler..
Sevgili annişler ve anne adayları iyi geceler. yavrularina kavusanları tebrik ediyorum Allah anneli babali büyütsün inşallah. darısı bekleyen bizlere zamanı gelince inşallah. Sağlık problemi olan miniklerimiz de inşallah bi an once sagliklarina ve annelerinin kucaklarina kavusurlar umarım. kizlar lansinoh göğüs ucu kremi Kati bir krem mi yoksa benimki soğuktan donmuş gibi mi oldu
Katı bir krem canım bende kullanıyorum
Kontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
@Salliala canım sağlıkla büyüt inşallah.
Bekleyenlerin en kıdemlisi de benim sanırım...
40+4 olduk bugün, sancı yok açılma yok.
Yarın suni sancı ardından açılma olmazsa sezeryan.
Ama kızlar benim kemik basıkmış, çatı darmış kadın bir parmağıyla zor kontrol etti.
Doğrudan sezeryan isteyeyim diyorum ama kararsız kaldım.
Maşallah darısı bize, sağlıkla huzurla büyür bebeğini inşallahKızlar tek tek alıntı yapamadım... minik kızımı kucağıma aldım bugün 11:35 te binlerce şükür.. spinal sezeryandı doğumum.. ilk gün olmasına rağmen miniğimle ben ilgileniyorum altını ben değiştiriyorum o kadar güzel ki... Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin şimdilik öpüp kaçıyorum hepinizi sevgiler..
Sevgili annişler ve anne adayları iyi geceler. yavrularina kavusanları tebrik ediyorum Allah anneli babali büyütsün inşallah. darısı bekleyen bizlere zamanı gelince inşallah. Sağlık problemi olan miniklerimiz de inşallah bi an once sagliklarina ve annelerinin kucaklarina kavusurlar umarım. kizlar lansinoh göğüs ucu kremi Kati bir krem mi yoksa benimki soğuktan donmuş gibi mi oldu
Henüz belli değil işe yarayıp yaramadığı,şimdilik önlem amaçlı sürüyorum bakalım inşallah işe yararBu krem bir tek bende ise yaramiyor sanirim, herkes cok memnun
Henüz belli değil işe yarayıp yaramadığı,şimdilik önlem amaçlı sürüyorum bakalım inşallah işe yarar
kizlar bn elektrikli gogus pompasini almadm henuz dogumdan sonra alayim diyorum ama sıkıntı olmaz dimi emzirme problemim olursa artık gider aliriz acilen pahaliya gelir belki tek sorun o olur..
Sancı vardı sanki elını ckartıodu asagıdan.sabah nstde de sancı cktı ah uh demıorum öyle ama geldgnde kasılıordm dr senın baya agrn var dedıallah kolaylik versin cnm sadece baski mi vardi yoksa sancin da baslamis miydi??
40+4 de dünyaya geldi cnmhayırlı olsun güle güle büyüt inşallah.. kaç hAFTALIKTI Kİ KAKASINI YAPMIŞ?
Güle güle büyüt yavrunu,bebek emdikçe gelir,komposto ve bol su süt yapıyor diye biliyorumKızlar ben dogum yaptım bende bebegımde ıyıyız darısı diğerlerinin basına ama sutum yok neden bılmıom nasıl gelır kı sutum
Ben de evdeki oglumu dusunmekten kendimi alamiyorumKızlar hep agladm smdı bı. Huzun bastı dus aldm cntm hazır hergece oldgu gbı yıne uyku yok.bıdaha oynamucak karnmda dıorum yarın doğum var gelıor kızım bıde aşırı bas ağrısı var büyük kızımı dsnuuorum sanırım ondan oluor
Hayirli olsun bebegin canim. Sicak kompres yap goguslerine, bol su ic, sagKızlar ben dogum yaptım bende bebegımde ıyıyız darısı diğerlerinin basına ama sutum yok neden bılmıom nasıl gelır kı sutum
Göğüs yatan var mı. Geçti mi ya dagöbeği 9 günlükken düştü ilk banyoyu o gün yaptık..derecesini bilmiyorum ama bebek için artırmadık ısıyı..eskisi gibi kullanıyoruz nasıl alışırsa öyle gider çünkü..sadece banyo günleri ufo ile ısıtıyorum odayı yıkandıktan sonra aynı odada giydirip emziriyorum sızıyor zateniki kat giydiriyorum ..çıtçıtlı ve üzerine takım ..yatağından alırken de sürekli battaniye kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?