2017 Şubat Anneleri

Sevgili annişler ve anne adayları iyi geceler. yavrularina kavusanları tebrik ediyorum Allah anneli babali büyütsün inşallah. darısı bekleyen bizlere zamanı gelince inşallah. Sağlık problemi olan miniklerimiz de inşallah bi an once sagliklarina ve annelerinin kucaklarina kavusurlar umarım. kizlar lansinoh göğüs ucu kremi Kati bir krem mi yoksa benimki soğuktan donmuş gibi mi oldu:KK51:
Katı bir krem normal kremler gibi iyice yedirip vucüdun emmesini bekleme yoğun olduğu için ince bir tabaka halinde sıva göğsünün uç kısmına

Sevgili annişler ve anne adayları iyi geceler. yavrularina kavusanları tebrik ediyorum Allah anneli babali büyütsün inşallah. darısı bekleyen bizlere zamanı gelince inşallah. Sağlık problemi olan miniklerimiz de inşallah bi an once sagliklarina ve annelerinin kucaklarina kavusurlar umarım. kizlar lansinoh göğüs ucu kremi Kati bir krem mi yoksa benimki soğuktan donmuş gibi mi oldu:KK51:
Katı bir krem canım bende kullanıyorum

Kızlar tek tek alıntı yapamadım... minik kızımı kucağıma aldım bugün 11:35 te binlerce şükür.. spinal sezeryandı doğumum.. ilk gün olmasına rağmen miniğimle ben ilgileniyorum altını ben değiştiriyorum o kadar güzel ki... Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin şimdilik öpüp kaçıyorum hepinizi sevgiler..
Allah analı babalı büyütsün bol sütlü,gazsız günleriniz olsun

Katı bir krem canım bende kullanıyorum

Bu krem bir tek bende ise yaramiyor sanirim, herkes cok memnun :işsiz:

Kontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi:anne:

Çok şaşırdım doğurma zamanım gelmiş gibi hissettim gün aynı olunca :) tebrik ederim salliala sağlıkla büyüt inşallah
Dikişin de fazla değilmiş çabuk iyileşirsin inşallah

@Salliala canım sağlıkla büyüt inşallah.
Bekleyenlerin en kıdemlisi de benim sanırım...
40+4 olduk bugün, sancı yok açılma yok.
Yarın suni sancı ardından açılma olmazsa sezeryan.
Ama kızlar benim kemik basıkmış, çatı darmış kadın bir parmağıyla zor kontrol etti.
Doğrudan sezeryan isteyeyim diyorum ama kararsız kaldım.

Doktorun daha iyi yönlendirecektir ama normal Doğum zorlayacaksa kalkışmaman daha doğru sanki

Kızlar tek tek alıntı yapamadım... minik kızımı kucağıma aldım bugün 11:35 te binlerce şükür.. spinal sezeryandı doğumum.. ilk gün olmasına rağmen miniğimle ben ilgileniyorum altını ben değiştiriyorum o kadar güzel ki... Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin şimdilik öpüp kaçıyorum hepinizi sevgiler..
Maşallah darısı bize, sağlıkla huzurla büyür bebeğini inşallah

Katı bir krem günde bir defa sürüyorum sanırım 1 haftadır

kizlar bn elektrikli gogus pompasini almadm henuz dogumdan sonra alayim diyorum ama sıkıntı olmaz dimi emzirme problemim olursa artık gider aliriz acilen pahaliya gelir belki tek sorun o olur..

Henüz belli değil işe yarayıp yaramadığı,şimdilik önlem amaçlı sürüyorum bakalım inşallah işe yarar

İnsallah yarar

kizlar bn elektrikli gogus pompasini almadm henuz dogumdan sonra alayim diyorum ama sıkıntı olmaz dimi emzirme problemim olursa artık gider aliriz acilen pahaliya gelir belki tek sorun o olur..

Yok canim insallah ihtiyac olmaz. En kotu hastane tipi kiralarsin

Doğum yapan herkesi kutlarım hanımlar. Allah bebişlerinizi hayırlı evlat etsin.
@ivo dan haber yok mu hala? Kezin doğum yaptı. İnşLLh herşey yolundadır ben hal beklemedeyim ayaklarım davul gibi ve artık sabah uyandığımda da inmiş olmuyor. Çok acıyor gerilmekten. Sabır. ...

Merhaba hanımlar, ben de şubat annesiyim ve topiği elimden geldiğince takip ediyorum, öncelikle doğum yapmış olan anneciklere hayırlı olsun diyelim, şu sıralar doğumda olan ve benim gibi sabırsızlıkla gününü bekleyenlere kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum.benim inşallah ikinci ve normal doğum olacak RABBİM nasip ederse. Emzirmeye başlayan melek anneler göğüs uçlarınızın yara ve acısına süt kaymağı sürmenizi tavsiye ediyorum, emzirme dışındaki zamanda kaymak sürüp göğüs pedini üzerine kapatın,emzireceğiniz zaman göğsünüzü temiz ve nemli bir havluyla silip öyle emzirin bebişinizi- ki kaymak beklerken ekşirse bebek o tadı almasın

Kızlar hep agladm smdı bı. Huzun bastı dus aldm cntm hazır hergece oldgu gbı yıne uyku yok.bıdaha oynamucak karnmda dıorum yarın doğum var gelıor kızım bıde aşırı bas ağrısı var büyük kızımı dsnuuorum sanırım ondan oluor
Ben de evdeki oglumu dusunmekten kendimi alamiyorum :KK43: sanirim bize bir sey olursa evdekiler ne yapar annesiz dusuncesi bu ve cildirmak uzereyim nerdeyse :KK17:

Kızlar ben dogum yaptım bende bebegımde ıyıyız darısı diğerlerinin basına ama sutum yok neden bılmıom nasıl gelır kı sutum
Hayirli olsun bebegin canim. Sicak kompres yap goguslerine, bol su ic, sag

göbeği 9 günlükken düştü ilk banyoyu o gün yaptık..derecesini bilmiyorum ama bebek için artırmadık ısıyı..eskisi gibi kullanıyoruz nasıl alışırsa öyle gider çünkü..sadece banyo günleri ufo ile ısıtıyorum odayı yıkandıktan sonra aynı odada giydirip emziriyorum sızıyor zaten:KK54: iki kat giydiriyorum ..çıtçıtlı ve üzerine takım ..yatağından alırken de sürekli battaniye kullanıyorum
Göğüs yatan var mı. Geçti mi ya da

Back
X