2017 Şubat Anneleri

Ben çatı muayenesi yaptım sadece yaptığı anda canım biraz acıdı o kadar kanama ve ciddi bir ağrı olmadı bence kişiden kişiye göre değişiyor ağrıya dayanamayan biri normal degil sezeryan istiyorsa bence çatısının dar olup olmamasına baktırması iyi bir şey...kaldı ki herhangi bir durumda doktorun alttan muayene etmesi gerekebilir aynı şey yani çatı denen olay öyle buyutulecek farklı bişey değil 1 dk sürmeyen bir şey

Son düzenleme:
Hayrli sabahlar kizlar ins en yakin zamnda kendi sancimizla dogurup saglicakla alirjz bebislerimizi kucagimiza.bende bugun muayene olcam sancim var 2 gundur bakalm nst deyim simdi.gecmis yazilari okudum nacizane bi kac bisey soyleyecegim ilk gunler gogsu yara olan arkadslar icin ayva cekirdegini suya koyup bekletin 1 gjn sonra surun hem yunusatyo hem yarayi gecryo.birde yarim elmayi kabugunu soyup firina koyun yumusayunca zeytin yagiyla krem kivamina getirin surun bu muthis etkili ilk dogumunda uyguladim cok fayda gordum.birde gogus PEDI SAKIn kullanmayun direk yara ve mantar yaoyo hava aldirmadgi icin.ins faydali olur verdgm bilgiler

cok güzel bi dogumun olmus masallah darısı bize olur insallah. peki suyun ne zaman geldi su beni endiselendrio o zaman hemen gitmek gerekli hastaneye galiba???

Tebrik ederim sağlıcakla büyüsün yavrun inş ne güzel bir doğum hikayesi olmuş darısı bizlere olaun

kızlar bebeğim dönmediği için ve gelişimi de artık durduğu için kismetse yarın spinal sezeryan ile öğlen 12 gibi doğum yapacağım. dualarınızı bekliyorum. allah yardımcımız olsun
Hakkında hayırlısı olsun canım inş sağlıcakla bebisine kavusursun güzel haberler gel bize :)

9 aydır grip olmadım son hafta grip oldum ya burnum fln yaniyo ter atiyorum sürekli bütün gece uyumadim burnum tıkalı ağzımdan nefes almakta işkence oldu acayip ter atiyorum bugün kontrol var 3 te bakalım nasiliz son hafta grip mi olunur ya

kızlar bebeğim dönmediği için ve gelişimi de artık durduğu için kismetse yarın spinal sezeryan ile öğlen 12 gibi doğum yapacağım. dualarınızı bekliyorum. allah yardımcımız olsun
sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini .. gerilik ne kadardı canım? geçen hafta benimde öyle çıkmıştı yarın kontrolüm gerilik olanların genelde doğumu oldu bu ara bende telaş etmeye başladım biraz ..

Ben oyle dusunmuorum cnm cati darligi da genisligide dogustandir dogumla hamilelikle genislemez veya daralmaz..Ayrica cati darsa ve kisi bunu bilmiosa o kdr sanci ile normal dogum yapmaya calisip sezeryanana alinana kdr direk sezeryan plani yapabilir diye dusunuyorum..

Benim cooookkk geri canım 2 500 kilo falan sanırım 4 haftayı buldu gerilik

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin ballı limon ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…