2017 Şubat Anneleri

Kızlar muayeneden aonra kahve rengi leke uzun süre gelen oldumu dün oldum hala geliyor cevap lütfenn

Dr dan geldik oğluşum hala poz vercem derdinde yüzü hala bize dönük yani kanala girmemiş doğum pozisyon unda ama kanala girmemiş kanal yolunda olsaydı yüzü aşağı doğru olur böyle olmazdı dedi herşeyi iyiymiş hazır şuan kanala girebilir dedi her an dedi ama 41 e kadar beklicekmis eğer kendi gelmezse o zaman a kadar gelmezse suni veririm dedi ufffff mucize olsun ve bi anda gelsin gerçekten şuan zorlanmaya başladım artık bu arada 3524 Gr 51 cm olmuş

Evet canım galiba öyle oldu çünkü hiç olmamistim yorulunca vücut dediğin gibi hemen zayıf düştü baya kötüyüm napcam bilmiyorum ve hala dinlenme şansım yok
cnm misafirlerin yabanci degil ki annen baban zaten son günlerin yıpratma daha fazla kendini dogum için iyilesip enerji toplaman lazim yat dinlen biraz

Kızlar muayeneden aonra kahve rengi leke uzun süre gelen oldumu dün oldum hala geliyor cevap lütfenn
ay hic bi fikrim yokbana muayeneden sonra biraz kan gelebilir korkma demisti. aciyinca kan da gelir sandım ama gelmedi. burda bazi arkadaslar kan geldi yazmisti ama kahve akıntıyi bilmiorum. ne kadar yoğunlukta gelio bi de kivami akiskan mi ? doktoruna sorma imkanin varsa sorsan iyi olabilir..

Tembel artist seni gel artık anneni bekletme

Aynen benimde oyle oldu anlik bi aci olmustu kan gelebilir demisti benden de bise gelmedi..

Ya gece geldi bir iki damla sabah daha fazla geldi duş aldım tekrar geldi sabah gelen baya katıydı şimdi daha sıvı geliyo ama ağrım falan yok bebek te hareketli doktor leke gelwbilir demişti ama benim gelmeye devam ediyo sildiğimde peçeteye de geliyo doktoru ararım

kızlar bebeğim dönmediği için ve gelişimi de artık durduğu için kismetse yarın spinal sezeryan ile öğlen 12 gibi doğum yapacağım. dualarınızı bekliyorum. allah yardımcımız olsun
Allah yardimcin olsun canım sağlıcakla kavusursun bebeğine inşallah. Günlerimiz yakın bizim de gelisimimiz yavaslamis baya. kaç kilo bebeğin. suyu kalp atışları iyi diye çarşambaya gel dedi bana da

cnm misafirlerin yabanci degil ki annen baban zaten son günlerin yıpratma daha fazla kendini dogum için iyilesip enerji toplaman lazim yat dinlen biraz
İşte rahat edemiyorum annem herşeyin yerini bilmiyo illa bi kalkıyorum bak şuan hala yatıcam da az dinlencem gece de uyumadım bu halde nasıl doğuma girerim bilmiyorum ağlıyorum artık can sıkıntısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…