2017 Şubat Anneleri

Kızlar seseryan dayanilamayacak bir acısı mı var bilen var mı

Arkadaşım kendi isteğiyle sezeryan oldu ameliyata girdim doktor geldi ben hemşirelerle sohbet ederken doktor da karnımda birşeyler yapıyordu diyor. Arkadaşım da keseceği yeri kalemle çiziyorlar zannetmiş meğerse kesiyorlarmış o arada

Hiç sorma kuzum ya valla şuan doğurmaya kalksam dermanim bile yok yani yarına iyilessem bari biraz baya kötüyüm çünkü

Dinlen canım ya ayaklarını kaldır bol bol. Eşyanın yerini söyle annen alır alacağını önümüzde zor günler var

maşallah tosuncuk:)

Kızlar ya doktor bana bal ve çörekotunu karıştır macun yapıp ye demişti. Ben de yiyorum iki gündür günde 2 çay kaşığı kadar şimdi de internetten baktım rahim kasılmasını arttırır diyor

Son yarım saattir de 10 dk da bir 15-20 sn lik sancılar yokluyor dua edin devamı gelsin

Valla bilmiyom inş bu ara hemen geçer gider annem sürekli bi ağrı sızı içinde o öyle oldukca da ben yatamiyom Allah ım yardım et diyorum napim başka

İyi akşamlar kızlar.Bizimde sali günü randevumuz vardı pazartesi 39+6 da hazırlığımi yapıp dusumu aldım o gün gezmeye gittik normal siradan bir gündü hiç bir belirti yokken o gece 12 de tam 40+0 da az bir sanciyla biraz suyunun gelmesi sonucu doktora gittik doktor muayene etti açılma çok az ilk doğum olduğu için uzun sürer daha 1 cm dedi bizde eve geri geldik saat 3 TE sancim siklasinca eşim durmadı gidelim dedi ve tam 4 te yatış yapıldı tamamen şiddetli olarak 4 saate yakın sancı çektim ebenin ilk doğum açılma.gec olur demesine rağmen 1 bucuk cm acilma 4 saatte 8 cm e kadar çıktı Zor bir geceydi eşim çok korktu kendimi kasmaktan yüzüm bile uyustu son saat kendimde değildim ebenin kendini kasma.derin nefes al demesi sonucu bir nebze de olsa hafifledi en son artık muayene edip eşimle annemi çıkartıp çatala aldılar belki 4 5 kez ikinma sonucu saat 08.20 deoğlumu kollarıma verdiler elhamdülillah bunuda atlattık Yani annemin bana o sancıları çekerken dediği tek şey gibi bir kaç saat sonrasını düşün hiç birşey kalmiycak oğlumuz kollarimizda olcak çatala giderken artık sevinerek gittim yani sancı biraz zorluyo oda Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmis doğum olurken zaten ikinmaktan sancı felan kalmiyo Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Ben ve oğlum çok hastayız bugün annem geldi yanıma sözde ne yapacak kş yaşlı hiç bir şeyin yerini bilmiyor oram agrıyor buram agrıyor dedi ben ondan iyi çıktım aksam geri gitti Doğumdan sonra gelecek yakınız zaten ama ne işe yarayacak bilmiyorum ams yalnız kalmaktan iyi okur inş bide olumsuz konuşmasa daha iyi olacak . Bide benim kıymetli bir abim var ne yapsa okadar seviyor kş onu hep ondan onun sorunlarından bahşediyor artık çok sıkıldım gelmesini istemiyorum bende gitmek istemiyorum ams vicdan azabı duyup mecbur gidiyorum işte . Yoksa biz umrunda değiliz de işte bizi de seviyor

Ay kızlar belimde agrı girdi geçmiyor uyuyamıyorum bugün ev süpürdüm ondan mı oldu acaba yoksa doğum habercisi mi anlayamadım

Senin durum benden vahim mis tatlım annem öyle değil olumsuz konuşmaz şuan da sürekli keşke biraz daha iyi olsaydım bişey de yapamıyom deyip duruyo yazık o da artık elinden geldiğince biseyler yapmaya calisiyoda ben yormak istemiyorum hep bi yerlestirseydim seni de deyip duruyo grip olmasaydım iyiydim gezinip duruyodum grip fena yaptı beni o da heralde bu haftadır yoruldum onun etkisi vücut güçsüz düştü hayırlısı bakalım öyle böyle atlaticaz artık napalim yengem ne kadar şanslıydı ya hep ben vardım yanında doğum da bile uyurdu çocuğa kalkardim emzirirdi uyu sen derdim ben altını alır gazını çıkarır yatirirdim fln kendimi övmek değil ama keske benim de şuan yanım da benim gibi bi yardımcı olaydı

Valla bilmiyom inş bu ara hemen geçer gider annem sürekli bi ağrı sızı içinde o öyle oldukca da ben yatamiyom Allah ım yardım et diyorum napim başka

Aynen bir yanda annen bir yanda senin bu halin Allah ikinize de güç kuvvet versin

Ay kızlar belimde agrı girdi geçmiyor uyuyamıyorum bugün ev süpürdüm ondan mı oldu acaba yoksa doğum habercisi mi anlayamadım

Bende de saat 10dan beri var hadi bakim doğuralım

Aynen bir yanda annen bir yanda senin bu halin Allah ikinize de güç kuvvet versin

Bende de saat 10dan beri var hadi bakim doğuralım
Ay keşke lavaboya kalktığımda nişan gelmiş olsa fln ama dur bakalım sabaha daha var adet sancısı gıbı sancıda var aslında ama ben ümidimi kesmiştim kırkı doldurana kadar kendimi heycanlandırmak istemiyorum sakinliğimi korumaya calısıyorum

Evetttt bu gece doğurmalıyız

Benden baya da kan gelmiş dr iltihaptan dolayıdır dedi ama korkuyorum

Kızım bu gece gelecek misin
Bebeğin hareketlerinde sıkıntı yoksa ve
Çok değilse sorun yoktur inşallah gönlünü ferah tut,belkide bebiş geliyordur:))
Bizim şubat bebeleri pek bi nazlı çıktı yemek yemesekmi napsak belki açlıktan dışarı atarlar kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…