2017 Şubat Anneleri

Kızlar benim gibi çok terliyrn varmı ya son bikaç gündür resmen yastığım su oluyor neden acaba gün içindede durup dururken ateş basıyo terliyorum

Masallah.. ilk bebegin mi? Nasildi dogumun benimkininde kilosu 3900 civarinda korkuyorum bu yuzden normal dogumdan

İlk doğumumdu canım. Doğumum kolay oldu çok şükür doğru ıkınman gerek sdc. Sancın geldiği zaman ıkın zaten onu hissediyosun sancıyla birlikte ıkınma isteğide geliyor. Sancın yoksa hiç uğraşma, tabii bebeklet buyuk olunca mecbur kesi oluyor onada katlanıyosun. Zaten kucağına verdiklerinde herşeyi unutup gidiyosun.
Doğumum kolay oldu benim ama eşim çıkmadı kaburgama takılmış salmadı hiç kendini en sonunda uyuttular beniçıkartösk için o doğumdan daha çok canımı yaktı

Masaalah Can'ım ne güzel stladmıssın çok şükür bebeğinle güzel güzel hasret gider

40. Haftaya geldik vay beee:) son haftamız bakalım gelecek mi minik prens kızlar karnımdan ugultular geliyor ama bağırsaktan mı bebekten mi anlamadım

Cnm benim masallah uzun bi sanci sureci de olsa atlatmissin..Bol sutun olsun saglikla buyut..Sali ayni hastaneye benimde yatisim yapilcak..Insallah sendeki ekip gibi iyi bi ekiple dogumum olur benimde..

Eşin kaburgaya takilmasini ilk defa duydumm... sancim gelmiyor gelsin artik en azindan normal dogumu denicem gidisata gore bakalim hayirlisi.. bol sütün olur insallah

Kizlar boyle bisey gordum forumda... dogru mu acaba??? Dogumu yasayanlardan yorum bekliyorum..

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-11-00-16-28.webp
    32 KB · Görüntüleme: 124
Kizlar ben persembe gunu dogum yaptim, oglum yogun bakimda, ben de iyi sayilirim. Detaylari daha sonra yazarim, dogum yapanlara hayirli olsun
Gözün aydın tebrik ederim sağlıcakla büyüsün oğluşun Bebek neden yoğun bakımda inş çabucak Biran önce yanında olur.

Sağol canım aynen güç lazım ve o güç tam da son zamanlar da lazım olduğu zaman da gitti inş toparlarim hemen yoksa çok zor

Güç verecek vitaminli şeyler ye canım yoğurt çorbası (tuzsuz yağsız) mideyi rahatlatır. Allah seni de oğluşunu da esirgesin

Bütün zorluklarına rağmen çok güzel bir Doğum olmuş canım sağlıcakla büyüsün minik

Herkese merhabalar; bebekleri gelenlere hayırlı olsun, bekleyenlere de Rabbim kolay bir Doğum nasip etsin inşAllah. Pazar günü 1 gibi nişanım geldi doktora gittik 3 cm açılman var dedi. Ama sancım 20leri bile zor görüyordu. Sonrasında doktor muayene esnasında elleri ile bir müdehale yaptı, canım çok yandığından sorduğumda sancın başlasın diye yaptım dedi. Saat 6da sancım başladı, saat gece 12de hastaneye gittik ama kıvranıyordum bana göre 5 dkda bir sancım çıkıyordu. Nstde sancı görünmüyordu. Saat 3de açılmam hala 3 cm.di benim ağrı eşiğim düşükmüş o yüzden çok zorlandım. Saat 7 gibi 7 cm açılma işe yürüyerek Doğum haneye aldı ebe Allah razı olsun ki. 3. Ikınmada oğlum doğdu. 3050 gr olarak doğdu. Doğduğunda ezan okunuyordu. Oğlumu aldıklarında eşi gelsin diye masajlar yapıldı rahme yapıştığı için gelmeyince doktor eli ile çıkartmak zorunda kaldı, sonrasında parça kaldığı için bir küçük işlem daha yaptılar. Ama herşey bebeğiniz çıkana kadar arkadaşlar bi anda herşey bitiyor. Tarifsiz bir duygu. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Benim suyum kalmadığından suyum bile gelmedi. Sizlere de sancı esnasında dua ettim. @Kriziantemcicegi arkadaşım sana ismen dua ettim inşAllah kolaylıkla almışsındır kucağına yavrunu. TuRuNCu oğlun içinde dua ettim doğumda inşAllah bi an önce sağlığına kavuşur yavrun. Bende vajinal enfeksiyon olduğu için yavrumun CRPsi 10 çıktı Doğum sonrası. Yoğunbakıma yatıracağız dediler ama oğlumda sepsis şüphesi oluşturacak hiçbir bulgu olmayınca kabul etmedik ki. Bir gün sonra 15.9a yükselip bir gün sonra 5e düştü şükürler olsun ki. Bu noktada bilinçli bir doktor çok önemli arkadaşlar. Medicana Çamlıca Hülya Karaca bu noktada çok sakin ve bilinçli bir doktor. Son olarak bebeğin Doğum kilosu farklı olabiliyor. Bana doğumdan 2 gün önce 3400 demişlerdi 3050 doğdu oğluşum. Hoşgeldin benim bal köpüğüm, boncuk gözlüm, ballı çöreğim, Mustafa Talha'm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…