Valla ya resmen oturduğum yerde ter söküyorumBende 2 gundur resmen yaniyorum canim. Geceleri sanki ayaklarim yaniyor
Sağol canım Allah razı olsunGüç verecek vitaminli şeyler ye canım yoğurt çorbası (tuzsuz yağsız) mideyi rahatlatır. Allah seni de oğluşunu da esirgesin
Bütün zorluklarına rağmen çok güzel bir Doğum olmuş canım sağlıcakla büyüsün minik
Cnm benim masallah uzun bi sanci sureci de olsa atlatmissin..Bol sutun olsun saglikla buyut..Sali ayni hastaneye benimde yatisim yapilcak..Insallah sendeki ekip gibi iyi bi ekiple dogumum olur benimde..
Herkese merhabalar; bebekleri gelenlere hayırlı olsun, bekleyenlere de Rabbim kolay bir Doğum nasip etsin inşAllah. Pazar günü 1 gibi nişanım geldi doktora gittik 3 cm açılman var dedi. Ama sancım 20leri bile zor görüyordu. Sonrasında doktor muayene esnasında elleri ile bir müdehale yaptı, canım çok yandığından sorduğumda sancın başlasın diye yaptım dedi. Saat 6da sancım başladı, saat gece 12de hastaneye gittik ama kıvranıyordum bana göre 5 dkda bir sancım çıkıyordu. Nstde sancı görünmüyordu. Saat 3de açılmam hala 3 cm.di benim ağrı eşiğim düşükmüş o yüzden çok zorlandım. Saat 7 gibi 7 cm açılma işe yürüyerek Doğum haneye aldı ebe Allah razı olsun ki. 3. Ikınmada oğlum doğdu. 3050 gr olarak doğdu. Doğduğunda ezan okunuyordu. Oğlumu aldıklarında eşi gelsin diye masajlar yapıldı rahme yapıştığı için gelmeyince doktor eli ile çıkartmak zorunda kaldı, sonrasında parça kaldığı için bir küçük işlem daha yaptılar. Ama herşey bebeğiniz çıkana kadar arkadaşlar bi anda herşey bitiyor. Tarifsiz bir duygu. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Benim suyum kalmadığından suyum bile gelmedi. Sizlere de sancı esnasında dua ettim. @Kriziantemcicegi arkadaşım sana ismen dua ettim inşAllah kolaylıkla almışsındır kucağına yavrunu. @TuRuNCu oğlun içinde dua ettim doğumda inşAllah bi an önce sağlığına kavuşur yavrun. Bende vajinal enfeksiyon olduğu için yavrumun CRPsi 10 çıktı Doğum sonrası. Yoğunbakıma yatıracağız dediler ama oğlumda sepsis şüphesi oluşturacak hiçbir bulgu olmayınca kabul etmedik ki. Bir gün sonra 15.9a yükselip bir gün sonra 5e düştü şükürler olsun ki. Bu noktada bilinçli bir doktor çok önemli arkadaşlar. Medicana Çamlıca Hülya Karaca bu noktada çok sakin ve bilinçli bir doktor. Son olarak bebeğin Doğum kilosu farklı olabiliyor. Bana doğumdan 2 gün önce 3400 demişlerdi 3050 doğdu oğluşum. Hoşgeldin benim bal köpüğüm, boncuk gözlüm, ballı çöreğim, Mustafa Talha'm
Başak, güler, sweta, Şenol, bunlar iyi hatta hepsi iyi ama Tuğçe var o çok sinirli doğumuma o girdi doğum esnasında bile başak hanım a başak dedim diye sen ona başak diyemezsin diye kızdı oysa acıdan başak nolur acıtma demişim :)
Valla ya resmen oturduğum yerde ter söküyorum
Hadi bakalım kurtuldun o kadar korkuyodun :) sağlıcakla büyüt bebisini bol bol süt un olsun inş :)Başak, güler, sweta, Şenol, bunlar iyi hatta hepsi iyi ama Tuğçe var o çok sinirli doğumuma o girdi doğum esnasında bile başak hanım a başak dedim diye sen ona başak diyemezsin diye kızdı oysa acıdan başak nolur acıtma demişim :)
Teşekkürler canım sancn az sürmüş maşallah bizim 12 saat sürdü son 4 saat 9 cm açıklık yani sancınn en daybızlmaz oldugu andı. Son bir saat süründüm resmen öğrenci doktorlar acıyor az kaldı diye elimi tutuyorlardı.
Canım masaj yap göğsüne bol bol sıcak suyla islattigin bezi koy inş gelir ilk bi kaç gün çoğunluk böyle oluyo hemen gelmiyo süt nedense bebekte kuvvetsiz çenesi tabi iyice cekemiyo ama bi kaç güne düzene girer inş aç kalmasın yeter bu süre içinde bol bol süt un olsun da çok çok emişin inş :)spinal doğum düşünenler hiç korkmayın operasyon hem çok kısa sürüyor hem de toparlanmanın da gayet kısa sürüyor şükürler olsun ki ben kendi başıma kalktım yürüdüm wc gittim gece boyu hem bez değiştirebildim hem manasını hazırlayıp verebildim evet bi acı var ama asla dayanilmayacak kadar değil biraz sakin olur kendinizi salmazsaniz bebeginize de kendinize de yetiyirsuniz üstümü bile kendim değiştim yani.tek kötü yanı sütüm hala inmedi sıkınca bi iki kaşık geliyor onu önden veriyorum ardından az mama şimdilik. bebeğim de küçük ama güçlü bi kız masallah ve şimdiden kucağı biliyor kuzucum.rabbim tüm doğuracak olanlara hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla
Aynen bende oyle olyorum terden mahvoldum resmenKızlar benim gibi çok terliyrn varmı ya son bikaç gündür resmen yastığım su oluyor neden acaba gün içindede durup dururken ateş basıyo terliyorum
Kizlar ben persembe gunu dogum yaptim, oglum yogun bakimda, ben de iyi sayilirim. Detaylari daha sonra yazarim, dogum yapanlara hayirli olsun
Bugün de mi dogurmuyoruzzzvay arkadaş
Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahHerkese merhabalar; bebekleri gelenlere hayırlı olsun, bekleyenlere de Rabbim kolay bir Doğum nasip etsin inşAllah. Pazar günü 1 gibi nişanım geldi doktora gittik 3 cm açılman var dedi. Ama sancım 20leri bile zor görüyordu. Sonrasında doktor muayene esnasında elleri ile bir müdehale yaptı, canım çok yandığından sorduğumda sancın başlasın diye yaptım dedi. Saat 6da sancım başladı, saat gece 12de hastaneye gittik ama kıvranıyordum bana göre 5 dkda bir sancım çıkıyordu. Nstde sancı görünmüyordu. Saat 3de açılmam hala 3 cm.di benim ağrı eşiğim düşükmüş o yüzden çok zorlandım. Saat 7 gibi 7 cm açılma işe yürüyerek Doğum haneye aldı ebe Allah razı olsun ki. 3. Ikınmada oğlum doğdu. 3050 gr olarak doğdu. Doğduğunda ezan okunuyordu. Oğlumu aldıklarında eşi gelsin diye masajlar yapıldı rahme yapıştığı için gelmeyince doktor eli ile çıkartmak zorunda kaldı, sonrasında parça kaldığı için bir küçük işlem daha yaptılar. Ama herşey bebeğiniz çıkana kadar arkadaşlar bi anda herşey bitiyor. Tarifsiz bir duygu. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Benim suyum kalmadığından suyum bile gelmedi. Sizlere de sancı esnasında dua ettim. @Kriziantemcicegi arkadaşım sana ismen dua ettim inşAllah kolaylıkla almışsındır kucağına yavrunu. @TuRuNCu oğlun içinde dua ettim doğumda inşAllah bi an önce sağlığına kavuşur yavrun. Bende vajinal enfeksiyon olduğu için yavrumun CRPsi 10 çıktı Doğum sonrası. Yoğunbakıma yatıracağız dediler ama oğlumda sepsis şüphesi oluşturacak hiçbir bulgu olmayınca kabul etmedik ki. Bir gün sonra 15.9a yükselip bir gün sonra 5e düştü şükürler olsun ki. Bu noktada bilinçli bir doktor çok önemli arkadaşlar. Medicana Çamlıca Hülya Karaca bu noktada çok sakin ve bilinçli bir doktor. Son olarak bebeğin Doğum kilosu farklı olabiliyor. Bana doğumdan 2 gün önce 3400 demişlerdi 3050 doğdu oğluşum. Hoşgeldin benim bal köpüğüm, boncuk gözlüm, ballı çöreğim, Mustafa Talha'm
Herkese merhaba... Kimler doğum yaptı kimler hala bekliyor bilmiyorum. Çarşamba gününden beri herşey birden bire geliştiğinden takip edemedim. Doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun. Rabbim analıbabalı hayırlı evlat etsin. Hala bekleyenlere de kolay bir doğum nasip etsin. Bende 8 şubat itibari ile oğluma aniden kavuştum. İşte benim doğum hikayem...
8 şubat Çarşamba günü Dr kontrolüm vardı gittim hiç açılma yoktu. Bebeğin kafası iri be kilolu olmasından (3700gr) SSVD artık zor dedi. Pzt günü için sezeryan günü belirledik. 38.haftam tam dolmuştu. Normalde iki haftam daha vardı. Eve döndüm. Sancılar başladı ama ilk başta hafifti. Yalancı sancı diye düşündüm. Sonra sancılar düzenli gelmeyecek şiddetini arttırmayabaşladı. Saat tutayım dedim. 11 dk arayla geliyordu. Dr aradım. Yalancı olabilir biraz daha bekle geçmezse hastaneye geç dedi. Bekledim geçmedi. Aralıklar en son 6 dk da bir e indi. Şiddeti de arttı. Eşim hemen hastaneye gitmek için gidelim desede ben duş almak istedim. Çok terlemiştim çünkü son saatlerde. Sancı vurduğunda terastı hep. Bazı doğum hikayelerinde sancı ara verdiğinde rahat hareket edilebildiğini duymuş okumuştum amamslesdf bana hiç öyle olmadı. Arada sancım sadece hafifledi. Yürümek de zorlandım. Neyse gittik hastaneye. Beni hemen doğumhaneye aldılar. Ebe çatı muayene si yaptı 3 cm dedi. Dr um geldi o Arada madem açıklık başladı hafi normal doğum deneyelim dedi. Birkaç yürüme ve ıkınma sonrası Dr yine çatı muayenesi yaptı bu kez açıklık 9 cm bulmuştu. Çok kısa sürede açıldım. Buraya kadar iyiydi sonra son ıkınma ile doğum bitecekten eski sezeryan dikişlerimin kalınlığı sebebiyle Oğlumun kafa büyüklüğü sebebiyle üç kez geri kaçtı. Dr daha fazla dokularını zorlayamam sezeryana alıyoruz dedi. Artık ıkınma dedi. Dığumhaneden ameliyathane ye olan kısacık yol benim için km sürdü sanki. Hemen genel anestezi yaptılar. Gözlerimi oda da açtım. Beni giydirdiler. Oğlum 3500 doğmuş. Ama ilk 20 dk baygınmış. Anestezi den sebeple. Çocuk Dr unu çağırmışlar ayıltmak için. İyi ki spinal olmamışım. Yoksa baygın çocuk beni kalpten ederdi herhalde. Dün akşam taburcu olduk. Artık evimizdeyiz elhamdulillah. Hem normal hem sezeryan doğum yaptım ama pişman değilim. Sütüm bu sayede hemen geldi. Sadece artmasını beklerken göğsüm yara oldu. Artık böyle sıkıntılarımız var. İç dokularım zorlandığından daha çok iç dikişim var. Daha zor bir sexeryandı. Ama bitti elhamdülillah. İnşaallah sizler çoook rahat sorunsuz bir doğum geçirirsiniz Çok yazdım. Herkesi öpüyorum
Canım zorlanmissin baya normal de olacakmış tam ama işte diyoruz ya nasipte ne varsa onu yasicaz diye hayırlısı böyleymiş kavuşmuşsun bebisine bundan sonrası bol bol süt unuz gazsız sıkıntısız gunleriniz olsun inş :)Herkese merhaba... Kimler doğum yaptı kimler hala bekliyor bilmiyorum. Çarşamba gününden beri herşey birden bire geliştiğinden takip edemedim. Doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun. Rabbim analıbabalı hayırlı evlat etsin. Hala bekleyenlere de kolay bir doğum nasip etsin. Bende 8 şubat itibari ile oğluma aniden kavuştum. İşte benim doğum hikayem...
8 şubat Çarşamba günü Dr kontrolüm vardı gittim hiç açılma yoktu. Bebeğin kafası iri be kilolu olmasından (3700gr) SSVD artık zor dedi. Pzt günü için sezeryan günü belirledik. 38.haftam tam dolmuştu. Normalde iki haftam daha vardı. Eve döndüm. Sancılar başladı ama ilk başta hafifti. Yalancı sancı diye düşündüm. Sonra sancılar düzenli gelmeyecek şiddetini arttırmayabaşladı. Saat tutayım dedim. 11 dk arayla geliyordu. Dr aradım. Yalancı olabilir biraz daha bekle geçmezse hastaneye geç dedi. Bekledim geçmedi. Aralıklar en son 6 dk da bir e indi. Şiddeti de arttı. Eşim hemen hastaneye gitmek için gidelim desede ben duş almak istedim. Çok terlemiştim çünkü son saatlerde. Sancı vurduğunda terastı hep. Bazı doğum hikayelerinde sancı ara verdiğinde rahat hareket edilebildiğini duymuş okumuştum amamslesdf bana hiç öyle olmadı. Arada sancım sadece hafifledi. Yürümek de zorlandım. Neyse gittik hastaneye. Beni hemen doğumhaneye aldılar. Ebe çatı muayene si yaptı 3 cm dedi. Dr um geldi o Arada madem açıklık başladı hafi normal doğum deneyelim dedi. Birkaç yürüme ve ıkınma sonrası Dr yine çatı muayenesi yaptı bu kez açıklık 9 cm bulmuştu. Çok kısa sürede açıldım. Buraya kadar iyiydi sonra son ıkınma ile doğum bitecekten eski sezeryan dikişlerimin kalınlığı sebebiyle Oğlumun kafa büyüklüğü sebebiyle üç kez geri kaçtı. Dr daha fazla dokularını zorlayamam sezeryana alıyoruz dedi. Artık ıkınma dedi. Dığumhaneden ameliyathane ye olan kısacık yol benim için km sürdü sanki. Hemen genel anestezi yaptılar. Gözlerimi oda da açtım. Beni giydirdiler. Oğlum 3500 doğmuş. Ama ilk 20 dk baygınmış. Anestezi den sebeple. Çocuk Dr unu çağırmışlar ayıltmak için. İyi ki spinal olmamışım. Yoksa baygın çocuk beni kalpten ederdi herhalde. Dün akşam taburcu olduk. Artık evimizdeyiz elhamdulillah. Hem normal hem sezeryan doğum yaptım ama pişman değilim. Sütüm bu sayede hemen geldi. Sadece artmasını beklerken göğsüm yara oldu. Artık böyle sıkıntılarımız var. İç dokularım zorlandığından daha çok iç dikişim var. Daha zor bir sexeryandı. Ama bitti elhamdülillah. İnşaallah sizler çoook rahat sorunsuz bir doğum geçirirsiniz Çok yazdım. Herkesi öpüyorum
Hem normal hem sezeryan yapmışsın geçmiş olsun sağlıkla büyüsün bebeğin bende Ssvd adayıyım 40 haftam bitti bugün her şey normal görünüyor sancım yok suyum iyi beklemeye devam en azından bebeğin gelmek istediği zaman gelmiş bu çok güzel ve önemli bence biz bekleyenlere de Allah sağlıklı hayırlı doğumlar versin inşHerkese merhaba... Kimler doğum yaptı kimler hala bekliyor bilmiyorum. Çarşamba gününden beri herşey birden bire geliştiğinden takip edemedim. Doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun. Rabbim analıbabalı hayırlı evlat etsin. Hala bekleyenlere de kolay bir doğum nasip etsin. Bende 8 şubat itibari ile oğluma aniden kavuştum. İşte benim doğum hikayem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?