- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
Valla şuan sancım var bakalım yalancımı gerçekmi sen ne durumdasın acaba![]()
Akıntının ve sancilarim devam ediyor canım . Düne göre daha iyiyim ama o sancılar girdimi öldürüyor beni .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla şuan sancım var bakalım yalancımı gerçekmi sen ne durumdasın acaba![]()
Sancı daha çok hangi bölgede seninAkıntının ve sancilarim devam ediyor canım . Düne göre daha iyiyim ama o sancılar girdimi öldürüyor beni .
Valla sancı var ama açılma yok bende anlamadım gitti:)Akıntının ve sancilarim devam ediyor canım . Düne göre daha iyiyim ama o sancılar girdimi öldürüyor beni .
Sancı daha çok hangi bölgede senin
Benimde öyle çok acıtıyor belimi şu an bide fıtığım var daha çok etkileniyor sanırım 10 dk ya bir indi bakalım ne olacak yalancı sancı mı acabaBelden giriyor canım kasıklarına vuruyor.
Benimde öyle çok acıtıyor belimi şu an bide fıtığım var daha çok etkileniyor sanırım 10 dk ya bir indi bakalım ne olacak yalancı sancı mı acaba
PAZARTESİ 1 CM açıklık vardı zatenValla canım ben bu açılmayı öğrenmeden iki gün önce düzenli bir şekilde 5 dk gelen sancılar hissetmiştim . Gece yarısından sonra geçince düzeni bozulunca hastaneye gitmedim. Sabahında da acayip bir ağrıyla uyandım . Biraz dolandiktan sonra düzeldi. Ama iste o sancılar falan acilmaninn verdiği bir agriymis . Bir git istersen
PAZARTESİ 1 CM açıklık vardı zaten
Kızlar fikir istiyorum sizden. Bir kaçınız beni az buz tanıyor ve enfeksiyon dan ötürü zorlu bir hamilelik geçirdiğimi biliyor . Daha yeni hastane odalarından kaçtım .
Şimdi dün 2 cm açıklığın çıktı . Sonrasında da psikolojik midir bilmem ama sancilarim başladı. Şu an da da var ama dayanılmayacak gibi değil ve de düzenli değil zaten.
Doğum sancısı olduğunu sanmıyorum en fazla açılma genişlediği için oluyor . Doktorum da bu şekilde dedi .
Şimdi size sorum . Ben artık hem ruhen hem bedenen çok yıprandım . Psikolojim harbiden bozuldu . Sabahtan beri saçma sapan şeylere takılır oldum . Hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.
Bunlar bitmezmis gibi birde eşim işten çıkarıldı kavga etmiş onunda morali bir öyle bozuk . Ve de sigortamiz heran kesilebilir .
37+6 haftalık hamileyim. Dogurursam problem olmaz bunu biliyorum. Bebegimde 3.080 Gr olmuş.
Açılmayı kendi kendine mı bırakayım yoksa doğal yöntemlerden faydalanarak açılmayı hizlandirayim mı akıl verin kızlar bana .
Zor durumdayım . Sigortamiz kesilirse devlet Hastanesi'nde bile belirli bir ücret isteniyor biliyorsunuz ve benim bunu karşılayacak gücüm yok.
Kendimide iyi hissetmiyorum zaten hem ruhen hem bedenen.
Bebeğime haksızlık etmiş olur müyüm acaba . Ne olur bana akıl verin![]()
öncelikle Rabbim hayırlı kapılar açsın eşine bebeğiniz hayırlı uğurlu gelsn canım. Benimde eşim işsizdi bir süre eğer yeni eşin çıkarıldıysa 3 ay sağlık hizmetlerinden faydalanıyorsunuz. 3 ayı geçtiyse işsizlik maaşı alıyorsanız o sürede sgk kapsamında gözüküyorsunuz. bu da yoksa durumunu anlatıp acilen gss ye başvurun gelir testinize göre para yatırırsınız 60 lira sanırım en düşük. yoksa dediğin gibi devlet hastanesi muayeneye bile 40 lira alıyor. ücretsiz alo sgk yı arayıp bilgi al ne kadar süre faydalanman olacak. kendini strese sokma.
gelecek bebek sen bişi yapmasanda gelir gelmeyecekse sen her yöntemi denesende gelmez sıkıntıya girme üzme kendini
Bende duymuştum sanırım erkek bebek kasığa kız bebek bele diyorlardı galiba :)Bişi merak ettim kızlar kız yada erkek bebeklerde bir inanış vardı birinde doğum sancısı kasıklara vuruyormuş birinde bele. Böyle bişi duyan var mı doğruluk payı var mı acaba???
son günlerin artık bunalımı sakinleş canım şuan zaten psikolojin kötü yaşadığın hastane günlerinden vs birkaç hafta sonra enfeksiyon vs yoluna girer eşinle kötü olma piyasalar malum en baba firmalardan bile bir sürü işten çıkarımlar oluyor şu dönem istememiştir eşinde. Allah başka kapı açar. SSk nıza bişi olmaz hemen kesilmez korkma en fazla 2 haftaya doğum olur zaten bırak bebek kendi hazır olduğunda gelsin. Kendi hazır olduğunda çıkması daha iyi sen bilirsin ama. zaten senin 2 cm açılman var uzun sürmez bence. Güzel şeyler düşün güzel olsun herşey karnında miniğin var gün sayıyorsunuz karşılıklı sana muhtaç bir melek sen ona lazımsın sen güçlü olki doğduğunda başka sorunlarımız olacak o günlere saklayalım bu sinirleriDaha bugün çıkarılmış işten . Nasıl üzüldüm anlatamam. İnşallah hastanede problem olmaz valla birde onun stresine hiic giremem . Ne bilim açılmakta için alternatif tıp uygulamaları var .. onları bir deneyim diyorum sonra bebeğime haksızlık mı ederim diyorum. Ama inan kıraç gücüm kalmadı kardeşim valla dayanacak takatim kalmadı . Kendimden nefret eder oldum . Evimden igreniyorum resmen ya kocamın yüzünü görmek istemiyorum bazen. Ben kendimi taniyamiyorum artık inan kj.
Hayırlı uğurlu olsun Can'ım kaçıncı çoluğun bende ssvd düşündüm sonda vazgeçtim aynı senin yaşadıklarını yasarım diye iyi olduğunuza sevindim ama zor dk lar geçirmişsiniz Allah yardımcınız olsun Can'ımHerkese merhaba... Kimler doğum yaptı kimler hala bekliyor bilmiyorum. Çarşamba gününden beri herşey birden bire geliştiğinden takip edemedim. Doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun. Rabbim analıbabalı hayırlı evlat etsin. Hala bekleyenlere de kolay bir doğum nasip etsin. Bende 8 şubat itibari ile oğluma aniden kavuştum. İşte benim doğum hikayem...
8 şubat Çarşamba günü Dr kontrolüm vardı gittim hiç açılma yoktu. Bebeğin kafası iri be kilolu olmasından (3700gr) SSVD artık zor dedi. Pzt günü için sezeryan günü belirledik. 38.haftam tam dolmuştu. Normalde iki haftam daha vardı. Eve döndüm. Sancılar başladı ama ilk başta hafifti. Yalancı sancı diye düşündüm. Sonra sancılar düzenli gelmeyecek şiddetini arttırmayabaşladı. Saat tutayım dedim. 11 dk arayla geliyordu. Dr aradım. Yalancı olabilir biraz daha bekle geçmezse hastaneye geç dedi. Bekledim geçmedi. Aralıklar en son 6 dk da bir e indi. Şiddeti de arttı. Eşim hemen hastaneye gitmek için gidelim desede ben duş almak istedim. Çok terlemiştim çünkü son saatlerde. Sancı vurduğunda terastı hep. Bazı doğum hikayelerinde sancı ara verdiğinde rahat hareket edilebildiğini duymuş okumuştum amamslesdf bana hiç öyle olmadı. Arada sancım sadece hafifledi. Yürümek de zorlandım. Neyse gittik hastaneye. Beni hemen doğumhaneye aldılar. Ebe çatı muayene si yaptı 3 cm dedi. Dr um geldi o Arada madem açıklık başladı hafi normal doğum deneyelim dedi. Birkaç yürüme ve ıkınma sonrası Dr yine çatı muayenesi yaptı bu kez açıklık 9 cm bulmuştu. Çok kısa sürede açıldım. Buraya kadar iyiydi sonra son ıkınma ile doğum bitecekten eski sezeryan dikişlerimin kalınlığı sebebiyle Oğlumun kafa büyüklüğü sebebiyle üç kez geri kaçtı. Dr daha fazla dokularını zorlayamam sezeryana alıyoruz dedi. Artık ıkınma dedi. Dığumhaneden ameliyathane ye olan kısacık yol benim için km sürdü sanki. Hemen genel anestezi yaptılar. Gözlerimi oda da açtım. Beni giydirdiler. Oğlum 3500 doğmuş. Ama ilk 20 dk baygınmış. Anestezi den sebeple. Çocuk Dr unu çağırmışlar ayıltmak için. İyi ki spinal olmamışım. Yoksa baygın çocuk beni kalpten ederdi herhalde. Dün akşam taburcu olduk. Artık evimizdeyiz elhamdulillah. Hem normal hem sezeryan doğum yaptım ama pişman değilim. Sütüm bu sayede hemen geldi. Sadece artmasını beklerken göğsüm yara oldu. Artık böyle sıkıntılarımız var. İç dokularım zorlandığından daha çok iç dikişim var. Daha zor bir sexeryandı. Ama bitti elhamdülillah. İnşaallah sizler çoook rahat sorunsuz bir doğum geçirirsiniz Çok yazdım. Herkesi öpüyorum
babaannem 9 doğum yapmış telefonda dedi de duydunuz mu dye sormak istedim. Benim bel tutuk zaten aşağıya kafa atıyor veledim...Bende duymuştum sanırım erkek bebek kasığa kız bebek bele diyorlardı galiba :)
Kuzum aynı durumdayım biliyosun eşim yeni bi yere başladı bakalım hayırlısı sigorta olayı 3 ay geçerli diye biliyorum işten çıktıktan sonra bak bizim 1 ay olmuştu geçmişti bile işsiz kalali yararlaniyodum 3 ay gecerliymis yanı inş senin de öyledirKızlar fikir istiyorum sizden. Bir kaçınız beni az buz tanıyor ve enfeksiyon dan ötürü zorlu bir hamilelik geçirdiğimi biliyor . Daha yeni hastane odalarından kaçtım .
Şimdi dün 2 cm açıklığın çıktı . Sonrasında da psikolojik midir bilmem ama sancilarim başladı. Şu an da da var ama dayanılmayacak gibi değil ve de düzenli değil zaten.
Doğum sancısı olduğunu sanmıyorum en fazla açılma genişlediği için oluyor . Doktorum da bu şekilde dedi .
Şimdi size sorum . Ben artık hem ruhen hem bedenen çok yıprandım . Psikolojim harbiden bozuldu . Sabahtan beri saçma sapan şeylere takılır oldum . Hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.
Bunlar bitmezmis gibi birde eşim işten çıkarıldı kavga etmiş onunda morali bir öyle bozuk . Ve de sigortamiz heran kesilebilir .
37+6 haftalık hamileyim. Dogurursam problem olmaz bunu biliyorum. Bebegimde 3.080 Gr olmuş.
Açılmayı kendi kendine mı bırakayım yoksa doğal yöntemlerden faydalanarak açılmayı hizlandirayim mı akıl verin kızlar bana .
Zor durumdayım . Sigortamiz kesilirse devlet Hastanesi'nde bile belirli bir ücret isteniyor biliyorsunuz ve benim bunu karşılayacak gücüm yok.
Kendimide iyi hissetmiyorum zaten hem ruhen hem bedenen.
Bebeğime haksızlık etmiş olur müyüm acaba . Ne olur bana akıl verin![]()
Bende işte öyle duymuştum hatta sadece doğum sancısı değil normal hamilelik belirtileri ağrıları da öyle diyorlardı :)babaannem 9 doğum yapmış telefonda dedi de duydunuz mu dye sormak istedim. Benim bel tutuk zaten aşağıya kafa atıyor veledim...