2017 Şubat Anneleri

Kız hamilelik bitti sen nasıl yeni duydun :) sağlık ocagi fln da mı demedi sana nasıl olur ki mutlaka söylemeleri gerekmiyomuydu :KK64:ama tedirgin olma yaptırmayan larda olmuştu galiba
Canım açıkcası bugüne kadar ihtiyacım olmamıştı o yüzden sağlık ocağına kaydım yok. 32. Haftamda bir akrabamdan duymuştum. Yaptırayım dedim. Sonra tamamen unutmuşum. Hamilelik bende unutkanlık yaptı epey. Şimdi bi yerde gördüm tetanoz kelimesini dank etti kafama.

canım esin yeni cikarildiysa 3 ay sağlık hizmetlerinden faydalanabiliyorsunuz sakın kendini üzme zaten iki haftan kaldi hiç doğal düzene müdahale etme bebeğin gelmek istediği zamn gelsin kilosu güzel evet ama doğduğunda bundan önemli şeyler var mesela solunum için yeterlilik gibi ... lütfen güzel düşünmeye çalış Rabbim bi kapıyı kaparsa elbet başka bir kapı açar demek sınavınız böyle bebeğin de inşallah sansiyla gelir tüm olumsuzluklar bi anda geçer gider

Allah razı olsun canım. Meleksin sen şimdi dualarını esirgeme lütfen yazamadım sana ama inan kıraç okur okumaz dua ettim senin ve bebişim için. Allah iyilerle karşılaştırın. Hayırlı evlat olur İnşallah.

Canım açıkcası bugüne kadar ihtiyacım olmamıştı o yüzden sağlık ocağına kaydım yok. 32. Haftamda bir akrabamdan duymuştum. Yaptırayım dedim. Sonra tamamen unutmuşum. Hamilelik bende unutkanlık yaptı epey. Şimdi bi yerde gördüm tetanoz kelimesini dank etti kafama.

Topuk kanı ve bebişin aşıları için sağlık ocağına kaydının olması lazımdı ama canım.

Ama sağlık ocağına mutlaka kayıt yaptırman gerekiyodu 32. Haftanda da zaten gecmis yaptırmayanlar olmuştu diye biliyorum grupta fln ama sağlık ocağına kayıt için bişey demesinler sonra sana :110::KK64:

Ama sağlık ocağına mutlaka kayıt yaptırman gerekiyodu 32. Haftanda da zaten gecmis yaptırmayanlar olmuştu diye biliyorum grupta fln ama sağlık ocağına kayıt için bişey demesinler sonra sana :110::KK64:
Evet 32 de de geçmişti zaten. Pazartesi yaptırayım kaydımı.

Esencan Esencan bende mart annelerindenim bende geç kaldım duymamıştım ama doktoruma sordum. sorun olmuyormuş yani yaptırmayan çok isteğe bağlı yaptırıyomussun hem doktor hastanede olacağımız için gerekli bisi olunca hemen müdahale edilirmış hiç taakma bende bunu duyunca rahatladım :)

Kızlar fikir istiyorum sizden. Bir kaçınız beni az buz tanıyor ve enfeksiyon dan ötürü zorlu bir hamilelik geçirdiğimi biliyor . Daha yeni hastane odalarından kaçtım . :110:

Şimdi dün 2 cm açıklığın çıktı . Sonrasında da psikolojik midir bilmem ama sancilarim başladı. Şu an da da var ama dayanılmayacak gibi değil ve de düzenli değil zaten.

Doğum sancısı olduğunu sanmıyorum en fazla açılma genişlediği için oluyor . Doktorum da bu şekilde dedi .

Şimdi size sorum . Ben artık hem ruhen hem bedenen çok yıprandım . Psikolojim harbiden bozuldu . Sabahtan beri saçma sapan şeylere takılır oldum . Hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.

Bunlar bitmezmis gibi birde eşim işten çıkarıldı kavga etmiş onunda morali bir öyle bozuk . Ve de sigortamiz heran kesilebilir .:110:

37+6 haftalık hamileyim. Dogurursam problem olmaz bunu biliyorum. Bebegimde 3.080 Gr olmuş.

Açılmayı kendi kendine mı bırakayım yoksa doğal yöntemlerden faydalanarak açılmayı hizlandirayim mı akıl verin kızlar bana .

Zor durumdayım . Sigortamiz kesilirse devlet Hastanesi'nde bile belirli bir ücret isteniyor biliyorsunuz ve benim bunu karşılayacak gücüm yok.

Kendimide iyi hissetmiyorum zaten hem ruhen hem bedenen.

Bebeğime haksızlık etmiş olur müyüm acaba . Ne olur bana akıl verin :KK43:
Cnm sigortaniz öyle hemn kesilmez cikisini aldiktan 6 ay sonrasina kdr yararlancaksiniz..
3 ay deil bu arada ben calisan biri olarak 6 ayi bitirdm daha yeni esimin ustune gectm..Eger sigortasi duzenli yatmissa issizlik odenegine de hemn basvurabilir..Doğum icinde acele etme benmde 2 cm acikligim var ama sancim yok yatisimi yapip suni sanci vercekler bana..Son zmnlarimiz artk anliyorum stres olunuo ama akisa birakmaktan baska caremiz yok panik olma rabbim ne eylerse guzel eyler..

Son düzenleme:
Doğum yapanlar güle güle büyütün ıns gıremıyorum sıteye boynum tutuldu Doğumdan sonra sanırım emzırmeden dolayı sezaryen açımı unutturdu çok kötüyüm ıkı saat arayla emzırıorm çok yorucu ağlıcam neredeyse agrm cook varmı acaba ben gbı olan

Kızlar yaklaşık 25 dk da bir belim ve kasıklarıma ağrı giriyor yalancı sancı mi gerçek mi anlamıyorum nasıl ayırt edeceğiz kanama (nişan ) veya su gelmesi yok yaklaşık 5 saattir 25 dk bir geliyor bakalım

Canım ben yaklaşık 3 gündür böyleyim :( saatte bir falan feci yokluyor. Adet sancısının biraz fazlası. Ama bugün doktora gittim anlattım durumu olur o sancılar doğum sancısı değildir gerçek sancıyı mutlaka ayırt edersin edilmeyecek gibi değil dedi :D şiddeti artmıyor bende süresi de değişken onun için korkmuyorum ;)

Kızlar fikir istiyorum sizden. Bir kaçınız beni az buz tanıyor ve enfeksiyon dan ötürü zorlu bir hamilelik geçirdiğimi biliyor . Daha yeni hastane odalarından kaçtım . :110:

Şimdi dün 2 cm açıklığın çıktı . Sonrasında da psikolojik midir bilmem ama sancilarim başladı. Şu an da da var ama dayanılmayacak gibi değil ve de düzenli değil zaten.

Doğum sancısı olduğunu sanmıyorum en fazla açılma genişlediği için oluyor . Doktorum da bu şekilde dedi .

Şimdi size sorum . Ben artık hem ruhen hem bedenen çok yıprandım . Psikolojim harbiden bozuldu . Sabahtan beri saçma sapan şeylere takılır oldum . Hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.

Bunlar bitmezmis gibi birde eşim işten çıkarıldı kavga etmiş onunda morali bir öyle bozuk . Ve de sigortamiz heran kesilebilir .:110:

37+6 haftalık hamileyim. Dogurursam problem olmaz bunu biliyorum. Bebegimde 3.080 Gr olmuş.

Açılmayı kendi kendine mı bırakayım yoksa doğal yöntemlerden faydalanarak açılmayı hizlandirayim mı akıl verin kızlar bana .

Zor durumdayım . Sigortamiz kesilirse devlet Hastanesi'nde bile belirli bir ücret isteniyor biliyorsunuz ve benim bunu karşılayacak gücüm yok.

Kendimide iyi hissetmiyorum zaten hem ruhen hem bedenen.

Bebeğime haksızlık etmiş olur müyüm acaba . Ne olur bana akıl verin :KK43:

Canım benim Elif de söylemiş zaten sigortan devam eder. Şimdilik düşünme inşallah bebeğinizin rızkı size bolluk getirsin. Hayırlı doğumlar :)

Esencan Esencan bende mart annelerindenim bende geç kaldım duymamıştım ama doktoruma sordum. sorun olmuyormuş yani yaptırmayan çok isteğe bağlı yaptırıyomussun hem doktor hastanede olacağımız için gerekli bisi olunca hemen müdahale edilirmış hiç taakma bende bunu duyunca rahatladım :)
Teşekkür ederim bende rahatladım şuanda :)

Doğum yapanlar güle güle büyütün ıns gıremıyorum sıteye boynum tutuldu Doğumdan sonra sanırım emzırmeden dolayı sezaryen açımı unutturdu çok kötüyüm ıkı saat arayla emzırıorm çok yorucu ağlıcam neredeyse agrm cook varmı acaba ben gbı olan
Kaç günlük oldunuz canım bizim sarılık hafiften azalmış ama değerler yine de sınırda bugün götürdük tekrar. 2 saatte bir emzirmeye devam mı edeyim dedim gerek yok dedi yani 3 saate çıktık biz açıkçası biraz rahatladım zaten kendisi 2-3 saati asla geçirmiyor ağlıyor uyanıyor. Ama 1.5 saatte bir uyanıp emzirmeye çalışmak çok yorucu

Back
X