2017 Şubat Anneleri

Kızlar benim karnım baya büyüdü ya artık taşıyamaz hale geldim nefes almakta zorlanıyorum

Daha bugün çıkarılmış işten . Nasıl üzüldüm anlatamam. İnşallah hastanede problem olmaz valla birde onun stresine hiic giremem . Ne bilim açılmakta için alternatif tıp uygulamaları var .. onları bir deneyim diyorum sonra bebeğime haksızlık mı ederim diyorum. Ama inan kıraç gücüm kalmadı kardeşim valla dayanacak takatim kalmadı . Kendimden nefret eder oldum . Evimden igreniyorum resmen ya kocamın yüzünü görmek istemiyorum bazen. Ben kendimi taniyamiyorum artık inan kj.
Bence saçmalama konuşmuştuk az cok seninle bak bende yaşıyorum aynı şeyleri ama bebeğim le ilgili hiç öyle bisey düşünmedim sende düşünme Rabbim zamanı gelince bütün güzellikleriyle verecek onu bize rizkiyla huzuruyla bereketiyle inş böyle inan ve sakin olmaya çalış

Canım masaj yap göğsüne bol bol sıcak suyla islattigin bezi koy inş gelir ilk bi kaç gün çoğunluk böyle oluyo hemen gelmiyo süt nedense bebekte kuvvetsiz çenesi tabi iyice cekemiyo ama bi kaç güne düzene girer inş aç kalmasın yeter bu süre içinde bol bol süt un olsun da çok çok emişin inş :)
inşallah tüm doğum yapan ve yapacak olan annelerin bol bol sütü olsun cuk cuk emen bebeleri olsun

Bence saçmalama konuşmuştuk az cok seninle bak bende yaşıyorum aynı şeyleri ama bebeğim le ilgili hiç öyle bisey düşünmedim sende düşünme Rabbim zamanı gelince bütün güzellikleriyle verecek onu bize rizkiyla huzuruyla bereketiyle inş böyle inan ve sakin olmaya çalış

Hatırlamaz olur müyüm senden güç almıştım kuzum o dönemlerde . Bitkin hissediyorum şu an kendimi . Biliyorum hepsi geçecek ama iste aklım bana oyun oynuyor . Sanki bu zamana takılı kalacak gibi hissediyorum .

son günlerin artık bunalımı sakinleş canım şuan zaten psikolojin kötü yaşadığın hastane günlerinden vs birkaç hafta sonra enfeksiyon vs yoluna girer eşinle kötü olma piyasalar malum en baba firmalardan bile bir sürü işten çıkarımlar oluyor şu dönem istememiştir eşinde. Allah başka kapı açar. SSk nıza bişi olmaz hemen kesilmez korkma en fazla 2 haftaya doğum olur zaten bırak bebek kendi hazır olduğunda gelsin. Kendi hazır olduğunda çıkması daha iyi sen bilirsin ama. zaten senin 2 cm açılman var uzun sürmez bence. Güzel şeyler düşün güzel olsun herşey karnında miniğin var gün sayıyorsunuz karşılıklı sana muhtaç bir melek sen ona lazımsın sen güçlü olki doğduğunda başka sorunlarımız olacak o günlere saklayalım bu sinirleri :p

Koyabilir miyim ben ona. Zaten onun için çekiyorum bunların hepsini . İşte sanki ona zarar vericem diye ödüm kopuyor . Bu zıkkım enfeksiyon onada geçecek diye elim ayağım titriyor. İnşallah dediğin gibi olur. 2 cm açıklıkla 4 5 hafta dolanmış arkadaslar var . O sekildede olmak istemiyorum iste. Amann .

Hatırlamaz olur müyüm senden güç almıştım kuzum o dönemlerde . Bitkin hissediyorum şu an kendimi . Biliyorum hepsi geçecek ama iste aklım bana oyun oynuyor . Sanki bu zamana takılı kalacak gibi hissediyorum .
O zaman yine güc al bir aydan fazla oldu bende aynı durumdayım çok ağladım çok düşündüm ama bu bebek Rabbim in bizlere lutfu elbet rızkını herseyini de verir o yüzden akışına bırak bebeğine zarar verecek bişey yaparsın Allah korusun sonra vicdan azabın şuan işsizlik vs tüm şeylerden daha kötü olur o yüzden az relaks ;)

Kızlar benim gibi çok terliyrn varmı ya son bikaç gündür resmen yastığım su oluyor neden acaba gün içindede durup dururken ateş basıyo terliyorum
Bende öyleyim canım. Bir kuzenim var o da hamile senle aynı haftada. O da çok terliyo. Normal demekki :)

Bende işte öyle duymuştum hatta sadece doğum sancısı değil normal hamilelik belirtileri ağrıları da öyle diyorlardı :)
Doğru sanırım benim sancılarım da hep kasıktan oluyor erkek bebeğim:) abimin eşi kız doğurdu sancıları hep belindendi

İyi akşamlar kızlar 10 şubat sabahı 6buçukta hastaneye sancilarimla gittim 2 cm açılma varmış yatış verdiler öğlen 1 de 4 cm açılma olunca epidural istedim ve ondan sonra bi rahatlama geldi saat 5 e kadar hiç şancı hissetmedim 17 30 da ikinmalarim başladı ve doğum haneye aldılar benim güzel kızım saat 18 00 da doğdu iki ikinmada çıktı doğduktan sonra öyle bi rahatlıyosunki dünyalar sizin oluyo 3800 doğdu siz istedikten sonra rabbim yardım ediyo hele doğumhaneden bebeginle çıkıp aileni karsiliyosun çok güzel duygular rabbim herkese nasil etsin

Kızlar fikir istiyorum sizden. Bir kaçınız beni az buz tanıyor ve enfeksiyon dan ötürü zorlu bir hamilelik geçirdiğimi biliyor . Daha yeni hastane odalarından kaçtım . :110:

Şimdi dün 2 cm açıklığın çıktı . Sonrasında da psikolojik midir bilmem ama sancilarim başladı. Şu an da da var ama dayanılmayacak gibi değil ve de düzenli değil zaten.

Doğum sancısı olduğunu sanmıyorum en fazla açılma genişlediği için oluyor . Doktorum da bu şekilde dedi .

Şimdi size sorum . Ben artık hem ruhen hem bedenen çok yıprandım . Psikolojim harbiden bozuldu . Sabahtan beri saçma sapan şeylere takılır oldum . Hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.

Bunlar bitmezmis gibi birde eşim işten çıkarıldı kavga etmiş onunda morali bir öyle bozuk . Ve de sigortamiz heran kesilebilir .:110:

37+6 haftalık hamileyim. Dogurursam problem olmaz bunu biliyorum. Bebegimde 3.080 Gr olmuş.

Açılmayı kendi kendine mı bırakayım yoksa doğal yöntemlerden faydalanarak açılmayı hizlandirayim mı akıl verin kızlar bana .

Zor durumdayım . Sigortamiz kesilirse devlet Hastanesi'nde bile belirli bir ücret isteniyor biliyorsunuz ve benim bunu karşılayacak gücüm yok.

Kendimide iyi hissetmiyorum zaten hem ruhen hem bedenen.

Bebeğime haksızlık etmiş olur müyüm acaba . Ne olur bana akıl verin :KK43:
canım esin yeni cikarildiysa 3 ay sağlık hizmetlerinden faydalanabiliyorsunuz sakın kendini üzme zaten iki haftan kaldi hiç doğal düzene müdahale etme bebeğin gelmek istediği zamn gelsin kilosu güzel evet ama doğduğunda bundan önemli şeyler var mesela solunum için yeterlilik gibi ... lütfen güzel düşünmeye çalış Rabbim bi kapıyı kaparsa elbet başka bir kapı açar demek sınavınız böyle bebeğin de inşallah sansiyla gelir tüm olumsuzluklar bi anda geçer gider

Herkese merhaba... Kimler doğum yaptı kimler hala bekliyor bilmiyorum. Çarşamba gününden beri herşey birden bire geliştiğinden takip edemedim. Doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun. Rabbim analıbabalı hayırlı evlat etsin. Hala bekleyenlere de kolay bir doğum nasip etsin. Bende 8 şubat itibari ile oğluma aniden kavuştum. İşte benim doğum hikayem...
8 şubat Çarşamba günü Dr kontrolüm vardı gittim hiç açılma yoktu. Bebeğin kafası iri be kilolu olmasından (3700gr) SSVD artık zor dedi. Pzt günü için sezeryan günü belirledik. 38.haftam tam dolmuştu. Normalde iki haftam daha vardı. Eve döndüm. Sancılar başladı ama ilk başta hafifti. Yalancı sancı diye düşündüm. Sonra sancılar düzenli gelmeyecek şiddetini arttırmayabaşladı. Saat tutayım dedim. 11 dk arayla geliyordu. Dr aradım. Yalancı olabilir biraz daha bekle geçmezse hastaneye geç dedi. Bekledim geçmedi. Aralıklar en son 6 dk da bir e indi. Şiddeti de arttı. Eşim hemen hastaneye gitmek için gidelim desede ben duş almak istedim. Çok terlemiştim çünkü son saatlerde. Sancı vurduğunda terastı hep. Bazı doğum hikayelerinde sancı ara verdiğinde rahat hareket edilebildiğini duymuş okumuştum amamslesdf bana hiç öyle olmadı. Arada sancım sadece hafifledi. Yürümek de zorlandım. Neyse gittik hastaneye. Beni hemen doğumhaneye aldılar. Ebe çatı muayene si yaptı 3 cm dedi. Dr um geldi o Arada madem açıklık başladı hafi normal doğum deneyelim dedi. Birkaç yürüme ve ıkınma sonrası Dr yine çatı muayenesi yaptı bu kez açıklık 9 cm bulmuştu. Çok kısa sürede açıldım. Buraya kadar iyiydi sonra son ıkınma ile doğum bitecekten eski sezeryan dikişlerimin kalınlığı sebebiyle Oğlumun kafa büyüklüğü sebebiyle üç kez geri kaçtı. Dr daha fazla dokularını zorlayamam sezeryana alıyoruz dedi. Artık ıkınma dedi. Dığumhaneden ameliyathane ye olan kısacık yol benim için km sürdü sanki. Hemen genel anestezi yaptılar. Gözlerimi oda da açtım. Beni giydirdiler. Oğlum 3500 doğmuş. Ama ilk 20 dk baygınmış. Anestezi den sebeple. Çocuk Dr unu çağırmışlar ayıltmak için. İyi ki spinal olmamışım. Yoksa baygın çocuk beni kalpten ederdi herhalde. Dün akşam taburcu olduk. Artık evimizdeyiz elhamdulillah. Hem normal hem sezeryan doğum yaptım ama pişman değilim. Sütüm bu sayede hemen geldi. Sadece artmasını beklerken göğsüm yara oldu. Artık böyle sıkıntılarımız var. İç dokularım zorlandığından daha çok iç dikişim var. Daha zor bir sexeryandı. Ama bitti elhamdülillah. İnşaallah sizler çoook rahat sorunsuz bir doğum geçirirsiniz Çok yazdım. Herkesi öpüyorum
oy kuzum cok zorlanmissin ama cok sukur ki kavusmussun bebegine dikislerin de en kisa zamanda iyilesir inşallah..

Kızlar ben tetanoz aşısını geç duydum ve sonrada tamamen unuttum :((( içinizde olmayan varmı? Tedirgin oldum şimdi

İyi akşamlar kızlar 10 şubat sabahı 6buçukta hastaneye sancilarimla gittim 2 cm açılma varmış yatış verdiler öğlen 1 de 4 cm açılma olunca epidural istedim ve ondan sonra bi rahatlama geldi saat 5 e kadar hiç şancı hissetmedim 17 30 da ikinmalarim başladı ve doğum haneye aldılar benim güzel kızım saat 18 00 da doğdu iki ikinmada çıktı doğduktan sonra öyle bi rahatlıyosunki dünyalar sizin oluyo 3800 doğdu siz istedikten sonra rabbim yardım ediyo hele doğumhaneden bebeginle çıkıp aileni karsiliyosun çok güzel duygular rabbim herkese nasil etsin
gozunuz aydin insallah bu güzel duygulari bize de nasip eder rabbim

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun bol bol da süt un olsun inş :)

Kızlar ben tetanoz aşısını geç duydum ve sonrada tamamen unuttum :KK43:(( içinizde olmayan varmı? Tedirgin oldum şimdi
Kız hamilelik bitti sen nasıl yeni duydun :) sağlık ocagi fln da mı demedi sana nasıl olur ki mutlaka söylemeleri gerekmiyomuydu :KK64:ama tedirgin olma yaptırmayan larda olmuştu galiba

Back
X