2017 Şubat Anneleri

Kizlar ben napayim simdi?? Yarin 40 haftam doluyor ne acilmam var ne sancim.. bebegin kilosuda sınırda bekledikce daha da artacak.. ne yapacagimi bilmiyorum normal dogum icin beklemeli miyim yoksa spinal olsam mi diyorum... sinirlerim.bozuldu her dakka bunu dusunuyorumm

İnşalah doğumdan sonra rahat olursun son Zaman'lar çok yıprandın Can'ım... Doğumda en çok mide yanması geçeceğine seviniyorum

Sağ salim kavuşmuşsun ya bebişine çok şükür en önemlisi o... Göbeğiniz düşmüş ekstra göbek bakımı yaptın mı en çok göbekten korkarım tecrübeli anne olsam da... Emdikçe sütün inş daha da artacak bebeğin ihtiyacına göre artıyor cnm tebrik ederim sağlıcakla büyüsün kuzucuk
İnş canım ya aynen şu son haftalar baya bitkin düştüm Rabbim doğum sonrası yardımcı olur inş

Benim de geceleri çok artıyor heralde yattığımız için böyle oluyor. Gündüzleri daha az sancı var ama düzensiz ve şiddeti değişken

Benim dr 3-4 tane yeter dedi. Benim gibi abartıp hem hurma hem balla çörek otu macunu yedim o gece sancıdan yatamadım ama devamı gelmedi :işsiz:

Fazla yememek lazımmış
Çektiğin sancıyla kalıyosun yani Tamam yürüyüş de dedi ama çok sıkılıyorum yürürken çok sıkıcı burası. Bide göğsümden sürekli sarı su geliyo bu aralar t shirtleirm ıslanıyo resmen normalmi bu acaba

Kizlar ben napayim simdi?? Yarin 40 haftam doluyor ne acilmam var ne sancim.. bebegin kilosuda sınırda bekledikce daha da artacak.. ne yapacagimi bilmiyorum normal dogum icin beklemeli miyim yoksa spinal olsam mi diyorum... sinirlerim.bozuldu her dakka bunu dusunuyorumm

İki gün varmış aramızda. Doktorun ne diyor? Benim doktor 18 şubata kadar beklicez dedi. Hurma ve bal çörekotu macunu yiyorum sancım geliyor ama düzensiz. Sen de sancı getirecek şeyler yiyor musun? Bol yürü ve korunmasız ilişki süreci hızlandırırmış

İnşalah doğumdan sonra rahat olursun son Zaman'lar çok yıprandın Can'ım... Doğumda en çok mide yanması geçeceğine seviniyorum

Sağ salim kavuşmuşsun ya bebişine çok şükür en önemlisi o... Göbeğiniz düşmüş ekstra göbek bakımı yaptın mı en çok göbekten korkarım tecrübeli anne olsam da... Emdikçe sütün inş daha da artacak bebeğin ihtiyacına göre artıyor cnm tebrik ederim sağlıcakla büyüsün kuzucuk
Bizimki biraz geç düştü canım ortalama bir haftada düşüyor normalde bildiğim kadarıyla. Ekstra bişey yapmadım. Biraz kızarıklık oldu doktor batikon sür dedi günde iki kere bi kaç gün onu sürdüm ama o düşmesinde etkili olmadı. Etraftan anne sütü sağın dediler denemedim. Dün saf zeytinyağı damlattım biraz o mu işe yaradı yoksa zaten zamanı mı geldi bilmiyorum. Normalde doktor hiç bişey sürme dedi.

İki gün varmış aramızda. Doktorun ne diyor? Benim doktor 18 şubata kadar beklicez dedi. Hurma ve bal çörekotu macunu yiyorum sancım geliyor ama düzensiz. Sen de sancı getirecek şeyler yiyor musun? Bol yürü ve korunmasız ilişki süreci hızlandırırmış

Hurma yiyorum yuruyus yapiyorum pilates topu ustunde zipliyorum ama tık yok.. yarin dr a sorup sicak suda 40 dakka oturucam benim 2 arkadasimin o sekilde geldi sancisi... baska ne yapilabilir ki bilmiyorum.. senin bebegin kilosu ne durumda

Kızlar merhaba
Geçenlerde 2 kez hapşırınca idrarımı kaçırdım. Dün ve bugünde 2 kez istemsizce çamaşırımda 3-4 damla idrarmı bilemedim Ama kaçırıyor gibiyim. Ara ara yumurta kıvamı ve renginde akıntıda oluyor .. suyum falan gelmiyordur dimi?

Kızlar merhaba,
bugün 12 günlük olduk ve göbek bağımız dün gece düştü çok şükür. bugün annemle ilk kez banyo yaptıracağız.
Bu arada hala yazdıklarınızı okuyamadım o kadar birikmiş ki.
Size doğum hikayemi anlatmak istiyorum. Doğumdan bir gün önce kontrole gittiğimizde nst'de bebeğin kalp atışlarında bir yavaşlama görüldü, ikinci kez nst'ye girdim. Doktor sonuca baktı çatı kontrolü yaptı. 1 Şubat için suni sancıyla doğuma alalım seni dedi. Ben de tamam dedim. Her ihtimale karşı sezeryana da alabileceğini söyledi. Eve gelip hazırlıklarımı gözden geçirdim. Ablam sağolsun çok yardımcı oldu. Doğum için gelmişti doğmadan gitmesini istemiyordum. Neyseki öyle bişey olmadı. Şansızmıza gece çok kar yağdı. Gece sürekli dışarıya baktım hastaneye gidememekten çok korktum. Neyseki korktuğum gibi olmadı. Kar çok yağdı ama biz bişekilde hastaneye ulaştık. Hastaneye gittik, ebe suyu patlattı bir süre sonra da suni sancı için serum bağladı. Nst cihazına bağladı sancıları ölçmek için. 10-15 dk içinde sancılarım başladı. İlacın dozunu biraz fazla vermiş galiba çok kısa süre içinde sancılarım nerdeyse dayanılmayacak boyutlara geldi ama ben yine de dayanmaya çalıştım normal doğum yapabilmek için ama maalesef 1 saat boşa sancı çektim. 4cm açıklık oldu ve bebeğin kalp atışlarında düzensizlik nedeniye doktor acil sezeryana aldı. Spinal sezeryan oldum. 10-15 dk içinde doğum gerçekleşti. Bebek 3490 gr 49 cm doğdu. dikiş esnasında uyuttular. Sonra odaya götürdüler. sezeryandan dolayı sütüm ilk başta çok gelmedi mama takviyesi yaptık mecburen. neyse çok uzattım kusura bakmayın. 1 gece hastanede kaldıktan sonra hastaneden ayrıldım. Normal doğum planlarken sezeryan olmak biraz canımı sıktı ama tabi bebeğin sağlığı çok daha önemli.
Allah Doğum yapan arkadaşlara bebeklerini sağlıklı büyütmeyi nasip etsin, bekleyenlere de tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Eskisi kadar sık giremiyorum artık malum. o yüzden mesajları okuyup cevap yazamıyorum haliyle. Ama hep aklımdasınız.
Bende son anda böyle olup sezeryan olmaktan çok korkuyorum hala sancı vs biseyim yok aklım hep bunda :( inş korktuğum başıma gelmez :(

Karnimdan lik lık lik diye ritimli bi ses geliyor :olamaz: akşamda gelmişti şimdi de geliyo ne sesi ki bu baya baya ritimli lik lık lik diye o_O

Günaydın kızlar sancım 5 dk ya düşünce 23.00 te hastaneye geldik 2.15 e kadar sancı çektim tam açılma olunca doğumhane ye aldılar tam 3 te oğluşum geldi kesiden dolayı tam oturamiyorum ve sütüm var bebeğim emmek te istiyor ama dikişlerimden dolayi oturamiyorum ve göğüs ucum yok ememiyor tekrar iyi olunca detaylı anlatilirim

Ohhh maşallah Şen'de doğurdum . Güle güle büyüt evladını.. darısı biz bekleyenlere inşallah

TuRuNCu TuRuNCu canım bi ara okudum bebeğin durumunu ama bişey yazamadım. Şu an ne durumdasınız merak ettim mesajları okuyamadığım için son durum ne bilmiyorum. İnşallah ameliyata gerek kalmadan bebeğin sağlığına kavuşur. Dualarım sizinle. Sen yeterki güçlü olmaya çalış. Ne hissedersen hisset bebeğin için güçlü olmalısın. Allah yardımcın olsun....

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
Geçen perşembe tekrar gittik kontrole ama maalesef sonuçta bir değişiklik olmamış.
Doktor %90 ameliyat olması gerekiyor dedi.
Şimdiden önlem alınmazsa ilerde böbreği çürütebilirmiş..
Biz de bi 10 gün daha bekleme süresi istedik.
Şuan sonuçlarımızı farklı bir kaç doktora gösterecek amcam ankarada.
Onlarda kesin çözüm ameliyat derse mecburi yatış yapılacak...
Üzülüyorum ama rabbim dermansız dert vermesin diye dua ediyorum işte...

Sen de doğum yapmışsın. Hayırlı olsun ,güle güle büyüt kuzucuğu...

Çektiğin sancıyla kalıyosun yani Tamam yürüyüş de dedi ama çok sıkılıyorum yürürken çok sıkıcı burası. Bide göğsümden sürekli sarı su geliyo bu aralar t shirtleirm ıslanıyo resmen normalmi bu acaba

Aynen boş boş bir sancı işte.... ben de sıkılıyorum ama yürüyünce bebeğin iyice aşağıya indiğini hissediyorum. Müzik falan dinliyorum parkta yürüyorum yürürken bir derdim var bölümünü okuyorum forumda :KK53: markete gidiyorum yolları uzatarak gidiyorum bir çikolata alıp geri geliyorum :D

Göğsün de rahatsız ediyorsa göğüs pedi koy canım. Benden birşey gelmiyor ama doktora sor bi bakalım.

Hurma yiyorum yuruyus yapiyorum pilates topu ustunde zipliyorum ama tık yok.. yarin dr a sorup sicak suda 40 dakka oturucam benim 2 arkadasimin o sekilde geldi sancisi... baska ne yapilabilir ki bilmiyorum.. senin bebegin kilosu ne durumda

Yalancı sancı da mı gelmiyor? Ben sıcak duş aldım dün gece baya sancı yaptı o. Ben de sorup oturayım bakalım belki o işe yarar :KK53:

Benim kız 3 kilo olmuş. Zayıf bir bebek ama normalmiş.

Kızlar merhaba
Geçenlerde 2 kez hapşırınca idrarımı kaçırdım. Dün ve bugünde 2 kez istemsizce çamaşırımda 3-4 damla idrarmı bilemedim Ama kaçırıyor gibiyim. Ara ara yumurta kıvamı ve renginde akıntıda oluyor .. suyum falan gelmiyordur dimi?

Canım benim de öyle dün geceden beri afedersin sümüksü birşey şeffaf hafif sarı gibi birşey. Korktum ben de sudur diye ama internette suyun yapışkan olmadığı su gibi ve az sarı olduğu tortu leke bırakmadığı yazıyordu. Hareketlerini takip et. Azalırsa hemen dr gidersin bence. :110:

Kızlar acill dün geceden beri belimde korkunç bi ağrı var o kadar şiddetli ki hiç uyutmadı böyle kemik batar gibi nefes alırken hareket ederken bir şey saplanıyor sıcak su torbası koydum ama çok etki etmedi 1 parmak açıklık ve iki damla kadar kan geldi hastaneye gitmedim son ana kadar da gitmeyi düşünmüyorum sizce doğum başlamış olabilir mi?

Aynen boş boş bir sancı işte.... ben de sıkılıyorum ama yürüyünce bebeğin iyice aşağıya indiğini hissediyorum. Müzik falan dinliyorum parkta yürüyorum yürürken bir derdim var bölümünü okuyorum forumda :KK53: markete gidiyorum yolları uzatarak gidiyorum bir çikolata alıp geri geliyorum :KK70:

Göğsün de rahatsız ediyorsa göğüs pedi koy canım. Benden birşey gelmiyor ama doktora sor bi bakalım.

Yalancı sancı da mı gelmiyor? Ben sıcak duş aldım dün gece baya sancı yaptı o. Ben de sorup oturayım bakalım belki o işe yarar :KK53:

Benim kız 3 kilo olmuş. Zayıf bir bebek ama normalmiş.

Canım benim de öyle dün geceden beri afedersin sümüksü birşey şeffaf hafif sarı gibi birşey. Korktum ben de sudur diye ama internette suyun yapışkan olmadığı su gibi ve az sarı olduğu tortu leke bırakmadığı yazıyordu. Hareketlerini takip et. Azalırsa hemen dr gidersin bence. :110:
Bdv ye yazalım doguramiyoz diye :) bu arada benim oğlanın hareketleri dünden beri azaldı acaba korkmalimiyim ki o_O

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
Geçen perşembe tekrar gittik kontrole ama maalesef sonuçta bir değişiklik olmamış.
Doktor %90 ameliyat olması gerekiyor dedi.
Şimdiden önlem alınmazsa ilerde böbreği çürütebilirmiş..
Biz de bi 10 gün daha bekleme süresi istedik.
Şuan sonuçlarımızı farklı bir kaç doktora gösterecek amcam ankarada.
Onlarda kesin çözüm ameliyat derse mecburi yatış yapılacak...
Üzülüyorum ama rabbim dermansız dert vermesin diye dua ediyorum işte...

Sen de doğum yapmışsın. Hayırlı olsun ,güle güle büyüt kuzucuğu...
Canım bak ne güzel demişsin sonunda Rabbim dermansız dert vermesin çok zor yaşadığın belki ama Allah korusun ya dermanı olmasaydı çaresi olmasaydı şükürler olsun buna ki çaresi var inanıyorum ana oğul en güzel şekilde atlaticaksiniz bu dönemi guclusunuz siz Ya Şafi inş şifa olur bebeğine

Karnimdan lik lık lik diye ritimli bi ses geliyor :olamaz: akşamda gelmişti şimdi de geliyo ne sesi ki bu baya baya ritimli lik lık lik diye o_O

Kız anne bırak da doğayım artık diyordur senin oğluş :KK48:

Kızlar acill dün geceden beri belimde korkunç bi ağrı var o kadar şiddetli ki hiç uyutmadı böyle kemik batar gibi nefes alırken hareket ederken bir şey saplanıyor sıcak su torbası koydum ama çok etki etmedi 1 parmak açıklık ve iki damla kadar kan geldi hastaneye gitmedim son ana kadar da gitmeyi düşünmüyorum sizce doğum başlamış olabilir mi?

Hayırlısı olsun. Ben de senin gibi hemen gitme taraftarı değilim. Peki sancı Aralık'ları nasıl?

Back
X