2017 Şubat Anneleri

Bugün saat 12de genel anesteziyle doğum yaptım( tansiyondan dolyı genel oldum) agrım oldu tabi ama iğneden sonra kendime geldim, 5saat sonra yürüdüm wc ye cıktım yemek yedim.
Bebegime 1900en fazla denildi 3250 gr doğdu. Meme veriyorum sütüm az ama insallah emdikce coğalacak, ayılma dürecinde mama verilmiş bu arada ac beklememiş biberonla mamada almış tım
Göğüslerime sarmısak sürdüm her odaya giren böğürdü ama bebek emdi sorun olmadı
Doğum yapanların gözü aydın yapacak olanlara kolay doğumlar diliyorum
Gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün

Kizlar bna yardim edebilirmisnz,cok korkuyorum bebegim dha 32haftalik aksam lavaboya gittiimde akintimn cok hafif pembe oldugunu gordum youn veya kati degil sbh kontrolum vardi nstm de sanci cikmadi ama bebek brz asagida dedi dr.nisan mi acaba bu yardim edeniniz olursa cok sevinirm

Günaydın kızlar sancım 5 dk ya düşünce 23.00 te hastaneye geldik 2.15 e kadar sancı çektim tam açılma olunca doğumhane ye aldılar tam 3 te oğluşum geldi kesiden dolayı tam oturamiyorum ve sütüm var bebeğim emmek te istiyor ama dikişlerimden dolayi oturamiyorum ve göğüs ucum yok ememiyor tekrar iyi olunca detaylı anlatilirim

Günaydın kızlar sancım 5 dk ya düşünce 23.00 te hastaneye geldik 2.15 e kadar sancı çektim tam açılma olunca doğumhane ye aldılar tam 3 te oğluşum geldi kesiden dolayı tam oturamiyorum ve sütüm var bebeğim emmek te istiyor ama dikişlerimden dolayi oturamiyorum ve göğüs ucum yok ememiyor tekrar iyi olunca detaylı anlatilirim
Hadi geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun canım

Mide yanması bulantiyla birlikte iki gecedir mahvetti beni saat başı bogazima kadar yanmayla uyandım hep :(

Aynı bnmde.. ekmek yedin ama hamurlu şeyler daha çok yakar beni.. gaviscon içseydin.. bnmde etki etmezse ayva yicem o da iyi gelio bana.. buarada oğluş da uyandı maşallah pek bi hareketli ama bazı hareketleri hem canımı yakıo hem sanki eli kolu alttan çıkcakmış gibi hissediyorum sende de oluyormu?
evett cnm oluyor :)

Merhaba güzel anneler
Ben normal dogum yaptım yarın 1hafta olucak allahım izniyle bebişimiz e kavuşalı
Benim çok kötü ayaklarım ağrıyor ayak tabanlarım sizlerdede aynı şikayeti olan var mı acaba cok ayakta da kalmıyorum ama cok gezmiş iş yapmış gibi ayaklarını ayaklarım agrıyor

biz bugün 1 haftalık olduk sütüm geç geldi ve kızım mama ile gazi kolay çıkarırken şimdi anne sütü ile gaz sancısı cekiyor kuzum bizimde derdimiz onla yeni yeni oturmaya başladım dikişler çok ağrıyor emerken kızıma zor oluyor diye ister istemez zorladım daha birde derisi soyuluyor içim gidiyor baktıkça

Mide yanması bulantiyla birlikte iki gecedir mahvetti beni saat başı bogazima kadar yanmayla uyandım hep :KK43:

Canim bende ayni seyleri yasiyorum mide yanmasi ozellikle. Kendimce buldum cozumumu. Aksam 7 8 den sinra hic bsy yemiyorum. Gece yatmadan da sade maden suyu iciyorum. Bir de surekli solaa donerek yatiyorum yastigimi yukseltip. Saga donunce daha cok yaniyor midem

Canim bende ayni seyleri yasiyorum mide yanmasi ozellikle. Kendimce buldum cozumumu. Aksam 7 8 den sinra hic bsy yemiyorum. Gece yatmadan da sade maden suyu iciyorum. Bir de surekli solaa donerek yatiyorum yastigimi yukseltip. Saga donunce daha cok yaniyor midem
Naparsam yapım gecmiyo kuzum benimki ya yastık yukselttim sola yattım şurup içtim süt içtim ama resmen alev topu yutmuş gibiyim uyanıyorum bi anda bide gastrit reflü gibi acı su ile geliyo sonra da çıkarıyorum son hafta baya bitkin düştüm yani :(

:KK200::KK200:
Canım benimde sigortam yok devlet ücret almadan doğumu karşılıyor çünkü analık sigortamız oluyor gebe kaldığımız andan itibaren bunun yanında ultrason yanılabilir bence bekle kendisi gelişimini tamamlayınca gelsin benimde senden farkım yok eşimde bende atama bekliyoruz sigortamız yok ve henüz 22 yaşındayım herşey o kadar çok ürkütmeye başladı ki beni bir iki damla kan gelmiş hastaneye gitmeye korkuyorum her açılma var mı diye baktıklarında salya sümük ağlıyorum vajinısmus sorunum var kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Allah yardımcımız olsun

d
Bende vajinismusluyum bak yalnız değilsin :) herşey çok güzel olucak. Bebişler rızkıyle gelicek. Bu zor günler geçicek üzme kendini:KK68:

biz bugün 1 haftalık olduk sütüm geç geldi ve kızım mama ile gazi kolay çıkarırken şimdi anne sütü ile gaz sancısı cekiyor kuzum bizimde derdimiz onla yeni yeni oturmaya başladım dikişler çok ağrıyor emerken kızıma zor oluyor diye ister istemez zorladım daha birde derisi soyuluyor içim gidiyor baktıkça
Canım mamayı benim yeğenler de çok kolay çıkarırdı sen kendi yediklerine de dikkat et gaz yapıcı şeyler yeme ondan da zorlanabilir bu kadar oldunuz ya çok şükür yavaş yavaş oturcak duzene hepsi çoğu şeyi bi çok anne bebek yasiyo sıkma canını Allah ım beterinden korusun

Kızlar bende de ishal başladı. Tuvalete zor atıyorum kendimi . Afedersiniz hatta altıma kaçırdım biraz . Resmen bebek gibi oldum. Ne oluyor bana ya.

Canım benimde sigortam yok devlet ücret almadan doğumu karşılıyor çünkü analık sigortamız oluyor gebe kaldığımız andan itibaren bunun yanında ultrason yanılabilir bence bekle kendisi gelişimini tamamlayınca gelsin benimde senden farkım yok eşimde bende atama bekliyoruz sigortamız yok ve henüz 22 yaşındayım herşey o kadar çok ürkütmeye başladı ki beni bir iki damla kan gelmiş hastaneye gitmeye korkuyorum her açılma var mı diye baktıklarında salya sümük ağlıyorum vajinısmus sorunum var kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Allah yardımcımız olsun

d

Amin canım Allah razı olsun . Yaslarimiz birbirine yakın hatta ben senden küçüğüm. İşte duygular birbirine giriyor. Vucud birltkinlesiyor hayat zaten zor . Birde nedense hep bu dönemlerde herşey üst üste geliyor. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Back
X