2017 Şubat Anneleri

Amin canım Allah razı olsun . Yaslarimiz birbirine yakın hatta ben senden küçüğüm. İşte duygular birbirine giriyor. Vucud birltkinlesiyor hayat zaten zor . Birde nedense hep bu dönemlerde herşey üst üste geliyor. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Çünkü Mevla'm imtihan ediyor bakalım isyan mı edecek yoksa şükür deyip dua mı edecek diye isyan edenlerden değil şükür edip duacı olanlardan olalım ki Rabbim yardımcımız olsun ;)

Kizlar bna yardim edebilirmisnz,cok korkuyorum bebegim dha 32haftalik aksam lavaboya gittiimde akintimn cok hafif pembe oldugunu gordum youn veya kati degil sbh kontrolum vardi nstm de sanci cikmadi ama bebek brz asagida dedi dr.nisan mi acaba bu yardim edeniniz olursa cok sevinirm

Canim bu konuda bizim bisey soylememiz dogru olmaz. Bence doktorunu arayip durumunu haber ver. Onemli olabilir. Ihmal etme derim.

Kızlar insan sabırsızlanıyor ya geceleri sancım oluyor bu iyi birşeymi bilemedim yalancı sancılar çeken dahamı kolay doğum yapıyo acaba bilemedim. 38.haftamdayım ama artık çok sabırsızlanıyorum ya süpriz yapıp gelse keşke :(

Naparsam yapım gecmiyo kuzum benimki ya yastık yukselttim sola yattım şurup içtim süt içtim ama resmen alev topu yutmuş gibiyim uyanıyorum bi anda bide gastrit reflü gibi acı su ile geliyo sonra da çıkarıyorum son hafta baya bitkin düştüm yani :KK43:
Cok kotu canim ya. Bir de gripsin onun da etkisi oluyor. Insallah cabucak toparlarsin kendini

Amin canım Allah razı olsun . Yaslarimiz birbirine yakın hatta ben senden küçüğüm. İşte duygular birbirine giriyor. Vucud birltkinlesiyor hayat zaten zor . Birde nedense hep bu dönemlerde herşey üst üste geliyor. Allah yardımcımız olsun inşallah.
İnşallah canım bir an önce geçsin istiyorum zaman

Kızlar merhaba,
bugün 12 günlük olduk ve göbek bağımız dün gece düştü çok şükür. bugün annemle ilk kez banyo yaptıracağız.
Bu arada hala yazdıklarınızı okuyamadım o kadar birikmiş ki.
Size doğum hikayemi anlatmak istiyorum. Doğumdan bir gün önce kontrole gittiğimizde nst'de bebeğin kalp atışlarında bir yavaşlama görüldü, ikinci kez nst'ye girdim. Doktor sonuca baktı çatı kontrolü yaptı. 1 Şubat için suni sancıyla doğuma alalım seni dedi. Ben de tamam dedim. Her ihtimale karşı sezeryana da alabileceğini söyledi. Eve gelip hazırlıklarımı gözden geçirdim. Ablam sağolsun çok yardımcı oldu. Doğum için gelmişti doğmadan gitmesini istemiyordum. Neyseki öyle bişey olmadı. Şansızmıza gece çok kar yağdı. Gece sürekli dışarıya baktım hastaneye gidememekten çok korktum. Neyseki korktuğum gibi olmadı. Kar çok yağdı ama biz bişekilde hastaneye ulaştık. Hastaneye gittik, ebe suyu patlattı bir süre sonra da suni sancı için serum bağladı. Nst cihazına bağladı sancıları ölçmek için. 10-15 dk içinde sancılarım başladı. İlacın dozunu biraz fazla vermiş galiba çok kısa süre içinde sancılarım nerdeyse dayanılmayacak boyutlara geldi ama ben yine de dayanmaya çalıştım normal doğum yapabilmek için ama maalesef 1 saat boşa sancı çektim. 4cm açıklık oldu ve bebeğin kalp atışlarında düzensizlik nedeniye doktor acil sezeryana aldı. Spinal sezeryan oldum. 10-15 dk içinde doğum gerçekleşti. Bebek 3490 gr 49 cm doğdu. dikiş esnasında uyuttular. Sonra odaya götürdüler. sezeryandan dolayı sütüm ilk başta çok gelmedi mama takviyesi yaptık mecburen. neyse çok uzattım kusura bakmayın. 1 gece hastanede kaldıktan sonra hastaneden ayrıldım. Normal doğum planlarken sezeryan olmak biraz canımı sıktı ama tabi bebeğin sağlığı çok daha önemli.
Allah Doğum yapan arkadaşlara bebeklerini sağlıklı büyütmeyi nasip etsin, bekleyenlere de tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Eskisi kadar sık giremiyorum artık malum. o yüzden mesajları okuyup cevap yazamıyorum haliyle. Ama hep aklımdasınız.

Kızlar merhaba,
bugün 12 günlük olduk ve göbek bağımız dün gece düştü çok şükür. bugün annemle ilk kez banyo yaptıracağız.
Size doğum hikayemi anlatmak istiyorum. Doğumdan bir gün önce kontrole gittiğimizde nst'de bebeğin kalp atışlarında bir yavaşlama görüldü, ikinci kez nst'ye girdim. Doktor sonuca baktı çatı kontrolü yaptı. 1 Şubat için suni sancıyla doğuma alalım seni dedi. Ben de tamam dedim. Her ihtimale karşı sezeryana da alabileceğini söyledi. Eve gelip hazırlıklarımı gözden geçirdim. Ablam sağolsun çok yardımcı oldu. Doğum için gelmişti doğmadan gitmesini istemiyordum. Neyseki öyle bişey olmadı. Şansızmıza gece çok kar yağdı. Gece sürekli dışarıya baktım hastaneye gidememekten çok korktum. Neyseki korktuğum gibi olmadı. Kar çok yağdı ama biz bişekilde hastaneye ulaştık. Hastaneye gittik, ebe suyu patlattı bir süre sonra da suni sancı için serum bağladı. Nst cihazına bağladı sancıları ölçmek için. 10-15 dk içinde sancılarım başladı. İlacın dozunu biraz fazla vermiş galiba çok kısa süre içinde sancılarım nerdeyse dayanılmayacak boyutlara geldi ama ben yine de dayanmaya çalıştım normal doğum yapabilmek için ama maalesef 1 saat boşa sancı çektim. 4cm açıklık oldu ve bebeğin kalp atışlarında düzensizlik nedeniye doktor acil sezeryana aldı. Spinal sezeryan oldum. 10-15 dk içinde doğum gerçekleşti. Bebek 3490 gr 49 cm doğdu. dikiş esnasında uyuttular. Sonra odaya götürdüler. sezeryandan dolayı sütüm ilk başta çok gelmedi mama takviyesi yaptık mecburen. neyse çok uzattım kusura bakmayın. 1 gece hastanede kaldıktan sonra hastaneden ayrıldım. Normal doğum planlarken sezeryan olmak biraz canımı sıktı ama tabi bebeğin sağlığı çok daha önemli.
Allah Doğum yapan arkadaşlara bebeklerini sağlıklı büyütmeyi nasip etsin, bekleyenlere de tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Eskisi kadar sık giremiyorum artık malum. o yüzden mesajları okuyup cevap yazamıyorum haliyle. Ama hep aklımdasınız.

Gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun. Bol bol koklasin yavrunla. Sutunde cok gelir insallah

TuRuNCu TuRuNCu canım bi ara okudum bebeğin durumunu ama bişey yazamadım. Şu an ne durumdasınız merak ettim mesajları okuyamadığım için son durum ne bilmiyorum. İnşallah ameliyata gerek kalmadan bebeğin sağlığına kavuşur. Dualarım sizinle. Sen yeterki güçlü olmaya çalış. Ne hissedersen hisset bebeğin için güçlü olmalısın. Allah yardımcın olsun....

Kızlar merhaba,
Bebeğine kavuşmuşsun ya önemli olan o. Rabbim bağışlasın analı babalı büyüsün darısıda bizlere olsun inşallah. Banyo yapacak Şimdiden sıhhatler olsun kuzuya

Gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun. Bol bol koklasin yavrunla. Sutunde cok gelir insallah
sağol canım çok şükür 5. günden sonra mama takviyesini bıraktık. Çok gelmese de bebeğe yetiyor çok şükür. Mamanın tek artısı bebeğim sarılık olmadı kilo kaybetmediği için. En azından ben öyle teselli ediyorum kendimi. İnşallah sen de sağlıkla acısız ağrısız bebeğini kucağına alırsın.

Naparsam yapım gecmiyo kuzum benimki ya yastık yukselttim sola yattım şurup içtim süt içtim ama resmen alev topu yutmuş gibiyim uyanıyorum bi anda bide gastrit reflü gibi acı su ile geliyo sonra da çıkarıyorum son hafta baya bitkin düştüm yani :KK43:

İnşalah doğumdan sonra rahat olursun son Zaman'lar çok yıprandın Can'ım... Doğumda en çok mide yanması geçeceğine seviniyorum

Kızlar merhaba,

Sağ salim kavuşmuşsun ya bebişine çok şükür en önemlisi o... Göbeğiniz düşmüş ekstra göbek bakımı yaptın mı en çok göbekten korkarım tecrübeli anne olsam da... Emdikçe sütün inş daha da artacak bebeğin ihtiyacına göre artıyor cnm tebrik ederim sağlıcakla büyüsün kuzucuk

Doğum yapan annelere hayırlı olsun diyorum inşallah rabbim güzel günlerini de göstetir. Kızlar soru sordum ama görüşmedi sanırım doğumu hızlandırmak için günde kaç hurma yiyorduk

Göğüs ucumdan yatarken bile sarı au geliyor :( iyi birşey değil aslında dimi o bebeğe çok iyi geliyormuş çünkü

Kızlar insan sabırsızlanıyor ya geceleri sancım oluyor bu iyi birşeymi bilemedim yalancı sancılar çeken dahamı kolay doğum yapıyo acaba bilemedim. 38.haftamdayım ama artık çok sabırsızlanıyorum ya süpriz yapıp gelse keşke :KK43:

Benim de geceleri çok artıyor heralde yattığımız için böyle oluyor. Gündüzleri daha az sancı var ama düzensiz ve şiddeti değişken

Hurma yemek doğumu hızlandırıyo demişlerdi günde ne kadar yesek mesela

Benim dr 3-4 tane yeter dedi. Benim gibi abartıp hem hurma hem balla çörek otu macunu yedim o gece sancıdan yatamadım ama devamı gelmedi :işsiz:

Fazla yememek lazımmış

Back
X