2017 Şubat Anneleri

Sağol Can'ım evet herşey kısmet. Bebeğim şimdi yanımda. Uyurken bile özlüyorum onu. Bebek kokusunu öyle özlemişim ki. Ranbim tüm bekleyenlere hayırlı Zaman'da kolaycacık kavuştursun inşaallah
Amin canım amin inş

@
@ivo canım seni merak ederken ben doğurdum inan. :) Rabbim evladını hayırlı etsin inşaallah. Sütüm benim de az be göğüs ucum da ufak olduğundan zorlanıyor oğlum. Zaten yara oldu çoktaaaan. Sütü arttırmak için neler yapıyorum neler. Oğlumu da uyurken bile özlüyorum. İkizlerimde de öyleydi. Allah isteyen herkese versin evlat kokusunu.

Bu ultrasonu ben çözemedim. Daha cuma günü 3.080 Gr olan çocuk bugün 3.440 Gr nasıl görünüyor. Doktor almıştır almıştır deyip durdu. Acilmam aynı devam ediyor. Bakalım ne olacak. Ama acayip akıntım var avuç avuç geliyor resmen .

Loveali imtihan biliyorum kuzum . Valla son noktada yım . Sikayetlenmiyorum ama hemen geçsin diye dualar ediyorum. Sende doğur gayri artık kk

Canım almıştır belki benim de 2 hafta öncesi bi hafta da 400 Gr almış görünüyordu sonra 100 Gr almaya başladı haftada geçecek inş valla bende doguriyim diyorum ama öyle fenayım ki su 2 gündür dogursam bile nasıl olur diyorum. O kadar dermansizim ki berbat oldum iyice

Ben dedim sana kuzum . Ama senin huyum güzel kız annene kıyamadın . İnşallah toparlanırsin bari bundan sonra dikkat et Allah aşkına. Mide yanması iyi gelecek tavsiye vereyim sana benim ki baya geçti. Bende durmadan cikariyordum yeşil yeşil şu çıkıyordu hatta . Ekmek ve hamur işi azdiriyormus bu illeti . Onları tamamen keserseniz düzene girer bak gör . Baharatı da kesmenin lazım tabi .

Benide gelince kız bir haftada değil 2 günde mı 300 kusur Gr aldı bu kız

bebegin kac kiloydu canım? gerçi ulturasondaki de cogu zaman tutmuor.eger bi komplikasyon yoksa biraz daha zaman var bnce kendine ve bebeğine 42.haftasında dogum yapanlar var etrafimda. yarin cik disari bol bol yürü evde egzersizlerini yap iliski mumkunse onu dene gece bacaklarini bukerek ve acarak yat acilma ve sanci icin ne gerekiorsa son son dene...

Gözün aydın Can'ım, sağlıkla ve sihatle büyüsün

Göğüs ucumdan yatarken bile sarı au geliyor iyi birşey değil aslında dimi o bebeğe çok iyi geliyormuş çünkü
cnm bnm 4-5 ayliktan beri gelior makyaj pamuklari var ya ondan koyuyorm camasirimin içine. sut kanallarin calisio demekmis bu durum. eger sivi cok geliorsa gogus ucunu uyarmamakta fayda var

Naparsam geçmiyor iki gündür fena azdı bişey yemeye korkuyorum hee 2 günde zor biraz :) ölçüm den kaynaklanıyor dur :)

1 hafta 10 gün sonra başlar diyorlar, oğlumda 3 günü başladı her Bebek farklı oluyor, şimdiki için dua ediyorum az gazlı olsun diye

smdi dogum yaklaşınca dogum sonrasını düşünmeye basliorum ilk zamanlar yardim almakta fayda var tabi ama etrafimda cok konusup akil veren tipler de hic istemiyorum ama elbet çıkacak o zaman da agzima geleni soylerim napayim herkes de her aklima geleni dusunmeden konusmasin dimi bi de insallah kisa surede toparlariz bn kalabaliklari pek sevmiyorum bir an önce ayaklanip oglumla esimle yalniz kalmak istiyorum

3900 canim.. durdukca kilosuda artacak.. son haftalar riskli haftalar tedirginim
Yarin dr kontrol var bakalim nedicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…