Bi yönden iyi ozaman canım dimi sıvı geliyot sonra göğüs ucumda kabuk oluyorcnm bnm 4-5 ayliktan beri gelior makyaj pamuklari var ya ondan koyuyorm camasirimin içine. sut kanallarin calisio demekmis bu durum. eger sivi cok geliorsa gogus ucunu uyarmamakta fayda var
Bazen sezeryan olcak arkadaşları kıskanıyorum en azından günleri belli :)
Evet eskiler öyle der ve dr saçları baya uzamış dedi :) ama Dr a göre yok öyle bişey :)Canim derler ya bebek cok sacliysa mide yanmasi fazla olur diye. Sanirim senin oglan bonus falan dogacak
Aynen canım boş konuşup akıl veren insanlar yerine işimize yarayacak kişiler olsa yanımızda ne güzel olurdusmdi dogum yaklaşınca dogum sonrasını düşünmeye basliorum ilk zamanlar yardim almakta fayda var tabi ama etrafimda cok konusup akil veren tipler de hic istemiyorum ama elbet çıkacak o zaman da agzima geleni soylerim napayim herkes de her aklima geleni dusunmeden konusmasin dimibi de insallah kisa surede toparlariz bn kalabaliklari pek sevmiyorum bir an önce ayaklanip oglumla esimle yalniz kalmak istiyorum
Evet eskiler öyle der ve dr saçları baya uzamış dedi :) ama Dr a göre yok öyle bişey :)
Kanala girmiş o zaman senin ki benim geçen hafta kanala girmemişti yüzünü hala gosteriyodu kanala girince yüzü aşağıda olur poz vermez bu kadar dedi yolu bulamadı galiba oğlum :) ama saçları uzamış baya dedi :)Bizim doktor hic bsy demiyor ya. Yuzunu bile gostermiyor bebegin kafasi asagida net gorunmez diye :)
Canım herkesin aynı mı olur bilmiyorum ama benim Dr um bariz bi şekilde bi iki bardak kadar olur su gelmesi demiştiUffff yaaa.. kızlar bana yardım edin.sabahtan beri bu 4. Çamaşır değiştirmem 1-2 damla idrarmı bu yaaa.. 1 saat öncede 1 yemek kaşığı kadar oldu... suyum değildir dimi? Kontrolüm salı günü.. oğlumun hareketleri gayet iyi..
Kanala girmiş o zaman senin ki benim geçen hafta kanala girmemişti yüzünü hala gosteriyodu kanala girince yüzü aşağıda olur poz vermez bu kadar dedi yolu bulamadı galiba oğlum :) ama saçları uzamış baya dedi :)
Ya son günlere kalıp o stresi yaşamak istemiyorumKiz senin takvime gore daha 15 gunun var ne acele ediyorsun dogurmak icin
Benim 9 gunum var hic acele etmiyorum. Oglumda acele etmiyor olacak ki yalanci sancim bile olmadi hic
Sen baştan siliver Oturarak yapılıyor ya açılma yapıyormuş:)
Ya son günlere kalıp o stresi yaşamak istemiyorum((
Ayyy Canım valla bana da öylr dedilerKalktım evi süpürdüm şimdi bar olan sancı da gitti yaaa
İçerde kalacak değil ya dimi olsun erkenden gelsin ya çok sabırsızlanıyorum kavuşmak istiyorum cinsel ilişkide hızlandırıyormuş ama benim koca saolsun 2 aydır kardeş ülkeBak simdiden boyle yaparsan daha da uzar gunler gecmez canim. Vakti gelince dogacak nasilsa :)
İçerde kalacak değil ya dimi olsun erkenden gelsin ya çok sabırsızlanıyorum kavuşmak istiyorum cinsel ilişkide hızlandırıyormuş ama benim koca saolsun 2 aydır kardeş ülke
Aynı doğum tarihine sahibiz cnm ve Hayır idrar değil son zamanlarda akıntı artiyormus. Aynısı bende e varUffff yaaa.. kızlar bana yardım edin.sabahtan beri bu 4. Çamaşır değiştirmem 1-2 damla idrarmı bu yaaa.. 1 saat öncede 1 yemek kaşığı kadar oldu... suyum değildir dimi? Kontrolüm salı günü.. oğlumun hareketleri gayet iyi..
smdi dogum yaklaşınca dogum sonrasını düşünmeye basliorum ilk zamanlar yardim almakta fayda var tabi ama etrafimda cok konusup akil veren tipler de hic istemiyorum ama elbet çıkacak o zaman da agzima geleni soylerim napayim herkes de her aklima geleni dusunmeden konusmasin dimibi de insallah kisa surede toparlariz bn kalabaliklari pek sevmiyorum bir an önce ayaklanip oglumla esimle yalniz kalmak istiyorum
ahhaaa insanlar da bi alem dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?