- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Bizden sabirsiz onlar ya :)Ya eşim hurma ye hurma ye diye diye doğurtacak en sonunda beni :) valla benim bi suçum yok koca sabırsız
Niye dığmuyo bu egzersiz yapmıyosun diyip duruyoBizden sabirsiz onlar ya :)
Niye dığmuyo bu egzersiz yapmıyosun diyip duruyo
Valla benle aynı haftada olanlar daha kilolu söylüyo bebeklerini doktpra göre normal standart kilosu ama ne bileyim üzülüyomMisoothh
Senin haftandayken benimde oyleydi canim. 39. Haftaya geldigimde 2 haftada 500 gr almis 3300 olmustu.
Canim bende humaya gidiyorum. Dogumdan sonra yaz hastane nasildi dogum nasil olacak. Insallah herseyin guzelce ve kilayca olur
Valla benle aynı haftada olanlar daha kilolu söylüyo bebeklerini doktpra göre normal standart kilosu ama ne bileyim üzülüyom
İnşallah canım . Özellikle seni bilgilendiririm . Hangi doktora gidiyorsun peki. Biz tam ücreti konuşamadık . Fakülteden profesör direkt sevk verdi bize . Yarın gorysucez ama hazırlıklı hlgelin bugün veya yarın yatış verilir dediler . Tam ücretlerini biliyor musun acaba. ?
İnşallah canım . Özellikle seni bilgilendiririm . Hangi doktora gidiyorsun peki. Biz tam ücreti konuşamadık . Fakülteden profesör direkt sevk verdi bize . Yarın gorysucez ama hazırlıklı hlgelin bugün veya yarın yatış verilir dediler . Tam ücretlerini biliyor musun acaba. ?
Erkek canım başta güzel alıyodu kilo sonra bende kilo almam durdu bebekte durduErkek mi kiz mi canim. Ona gore de kilo degisiyor sonucta. Bende kilolu olur da doguramam diye korkuyorum
Bu haftalarda kilo almaya basliyor bebekler. Muzlu sut yap ic bak o cok kilo aldiriyor
Can'ım gözün aydın olsun, sütünde gelir hemen stres yapma. Bol bol dinlenKızlar hala tam olarak kendime gelebilmiş değilim çok yorgunum biraz zor bi doğum süreci geçirdim ama çok şükür bebeğim paşam yanımda hepinize dua ettim sırada olanları bi Avaz da kurtar Allah ım diye süt um yok ve goguslerim yara olmaya başladı ama inş geçecek buda hayırlısıyla müsait oldukça yazarım inş yine
Kızlar bende yapmadım daha dogum beklemedeyiz. .Allah yardım etsin hepimizeKızlar en son ben doğurcam galiba. Toplamda 8 kişi kaldık doğurmayan dimi ? @tereyagli ekmek R renklerguzeldir @Alyasena @EgozzAnnelik_heyecani Misoothh @derandiren başka kim kaldı kızlar ???
Sevkle nasil olur hic bilmiyorum canim. Ben de zaten 3 haftador gidiyorum humaya. Onceden dunyaya gidiyirdum doktorum hamile kalinca bende ortada kaldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?