2017 Şubat Anneleri

Canim bende humaya gidiyorum. Dogumdan sonra yaz hastane nasildi dogum nasil olacak. Insallah herseyin guzelce ve kilayca olur

İnşallah canım . Özellikle seni bilgilendiririm . Hangi doktora gidiyorsun peki. Biz tam ücreti konuşamadık . Fakülteden profesör direkt sevk verdi bize . Yarın gorysucez ama hazırlıklı hlgelin bugün veya yarın yatış verilir dediler . Tam ücretlerini biliyor musun acaba. ?

Valla benle aynı haftada olanlar daha kilolu söylüyo bebeklerini doktpra göre normal standart kilosu ama ne bileyim üzülüyom

Erkek mi kiz mi canim. Ona gore de kilo degisiyor sonucta. Bende kilolu olur da doguramam diye korkuyorum
Bu haftalarda kilo almaya basliyor bebekler. Muzlu sut yap ic bak o cok kilo aldiriyor

Canim ben cahit gozuakcaya gidiyorum. Hastanede doktoruna gore muayene ve dogum ucretleri degisiyor. 650 lirayla 1100 lira arasiymis dogum. Normal sezeryan fark etmiyor. Benim doktor 900 aliyormus

Sevkle nasil olur hic bilmiyorum canim. Ben de zaten 3 haftador gidiyorum humaya. Onceden dunyaya gidiyirdum doktorum hamile kalinca bende ortada kaldim :)

Erkek mi kiz mi canim. Ona gore de kilo degisiyor sonucta. Bende kilolu olur da doguramam diye korkuyorum
Bu haftalarda kilo almaya basliyor bebekler. Muzlu sut yap ic bak o cok kilo aldiriyor
Erkek canım başta güzel alıyodu kilo sonra bende kilo almam durdu bebekte durdu doktor ideal diyo ama işte muzu bende duymuştum

Can'ım gözün aydın olsun, sütünde gelir hemen stres yapma. Bol bol dinlen

Sevkle nasil olur hic bilmiyorum canim. Ben de zaten 3 haftador gidiyorum humaya. Onceden dunyaya gidiyirdum doktorum hamile kalinca bende ortada kaldim :)

Muayene ücretin ne kadar peki canım.
Valla oyle karmaşık oldu kı .
Şimdi fakülteye gitsen tıklım tıklım jinekoloji servisini tadilata almışlar resmen kovaliyorlar. En son enfeksiyon hastası olduğum ve daimi hasta olduğum için arayada tanıdık kattık ama yine bir işe yaramadı . Profesör kendi ağzıyla özele yönlendirdi . Bize en uygun olarak humayi önerdi. Aradılar bilgilendirdiler benim dosyami falan gönderiler. Hala ne oldu anlamadım o kadar değişik durumlarda yım yani. Adı eşimde isden çıkarıldı. Maddi durumumuz pek müsait değil en uygun doktora gitmek zorundayım.

39+2'deyiz. Dün akşam nişan geldi. Sabah doktora gittik. açılma yok sancı yok. Oğlumun kafası aşağıda ancak yola girmemiş henüz. Suda eksilme de yok. cumartesi günü açılma olup olmadığının muayenesini yaptığı için nişanın gelmiş olabileceğini söyledi. Strese girdim. Allah hayırlısını versin tabiiki ancak artık doğsun istiyorum...

Son düzenleme:
Ya bende hic sanci olmuyor, ya da nasil oldugunu ben anlamiyorum. Nst de 100 e vuran sancilar oldugu sirada bebek hareket ediyormus gibi hissediyordum. Hatta hemsireye diyecektim ki bebegin hareketleri nst yi etkiler mi diye. Meger onlar sanciymis. Simdi de garip seyler oluyor karnimda surekli sertlesip duruyor. Bebek yine acaip hareketli hatta bazi hareketleri canimi acıtıyor. Bir anlam yuklemeli miyim? Yoksa klasik aksam coskusu mu acaba bebisin? Sanci yasayan arkadaslar nasi bisey oldugunu tarif edebilrler mi acaba?

Slm hanımlar doğum yapan varmı geriye dönük bakamadım eğer varsa doğum yapan bütün arkadaşlara geçmiş olsun ve gözleri aydın olsun inşallah.
Biz artık 3 günlük olduk çok şükür. Alt grup kan uyuşmazlığından kaynaklı sarılığımız çıktı 2 gün ışın almak zorunda kaldın ancak bıgün çıkabildik evimize.
Herşey çok şükür yolunda ama siz siz olun doğumun ilk 3 günü etrafınızdakileri mümkün mertebe uzaklaştırın. Burada daha önce arkadaşlar kv lerin den şikayet ederlerdi doğum sonrası için şaşırırdım. Lakin şuan sonuna kadar hak veriyom. Bide geldi bizde kalıyor, hiç bi işe dokunmuyor çocuğu ellemeye bile korkuyo ama çene habire çalışıyor. Bide gidip gidip eşimin aklına olmıycak şeyler sokuyo. Hastanedeki ilk gece eşime sende hastanede kal çocuğu kaçırırlar demiş. Delirdim sinirden. Ertesi gece ışın alıyor sen kal bunaltmuyur çocuğunun göz bandı açılıyor farketmiyorlar demiş . Bende kalıcam dedi eşim , bendede filim koptu. Sen banamı güvenmiyon anneme mi güvenmiyon o zaman otur annenle bak dedim kaçtı gitti.
Yani kısacası şuan kv-kp be eşim olmak üzere hepsini kapımdışarı atıp ağlayasım var ondan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…