- 5 Eylül 2016
- 189
- 164
- 18
- 42
Ya bende hic sanci olmuyor, ya da nasil oldugunu ben anlamiyorum. Nst de 100 e vuran sancilar oldugu sirada bebek hareket ediyormus gibi hissediyordum. Hatta hemsireye diyecektim ki bebegin hareketleri nst yi etkiler mi diye. Meger onlar sanciymis. Simdi de garip seyler oluyor karnimda surekli sertlesip duruyor. Bebek yine acaip hareketli hatta bazi hareketleri canimi acıtıyor. Bir anlam yuklemeli miyim? Yoksa klasik aksam coskusu mu acaba bebisin? Sanci yasayan arkadaslar nasi bisey oldugunu tarif edebilrler mi acaba?
bizim kız da kusuyor canım bu arada göğüslerim cok sert kızım zor emmeye başladı anlamadımvolkicansu canım başta biz de çıkaramıyorduk. şu an alıştım zamanla ilmine geçersiniz:) yine benden başka kimse çıkaramıyor evde mesela. bizim göbeğimiz yeni 10 günlükken düştü şimdi yüzüstü yatırıyorum o iyi geliyor galiba. ayağına da hafif sıcak su torbası tam değmiyor. ben de rezeneye başlayacağım. valla kimyonu sabah akşam 1 çay kaşığı yutuyorum. kocam kimyon kokulu karım benim diye sesleniyor artık. bir de sezeryan sonrası antibiyotik ve bağırsak ilaçları alıyordum onlar bugün bitti daha, dur bakalım fark olacak mı o değil de hemen kaldırınca benim kız kusuyor ya. çok üzülüyorum sütler gidince.
gelsinler de artık mide bulantisi da cekeriz son son sorun değil
Şu doğumdan sonra gelip saçmalayacakları düşünmüyor değilim bende,hayırlısıyla bir doğurayım ses çıkaranın kafasını patlatırımaylardır çekiyoruz günlerdir doğumu bekliyoruz gidip başka yerde ötsünler bir zahmet hiç çekemem
Saollasin cnm darisi bekleyenlere.benim zaten 2 haftadir sancilarim ve akintim iyce artmisti.tam 38.haftama girdigim gun dogum yaptim.ozetle dogum hikayemi anlatayim size.aksam 5gibi sancim baadi ara ara ama yine yalnci gecer zannettim ama gecmedi bekledim gece 2 gibi 7 dk ya filn dusstu ama dayanilmicak gibi degl hastaneye gittik esimle nst ye bagladlr hic sanci cikmadi muayene etti bi parmk dedi normaldede 3 gun onceki muayende ayniydi.eve git sancin artinca gel dedi dr bnde tmm dedm tam egildm ayakkabimi giyerkn bide baktim suyum geli tabi bn sok oldum cunku ilk dogumumda hic suyum gelmemisti hmn yatisimi yaptilar tabi sancim devm ama yine dayanilcak gibi saat 5den sonra oyle arttiki artik bn ciglik cigliga tabi esimde yanimda hep sanciyi beraber cektik annmler yetisemedilr bni yanliz birakmak istemedi saolsun onun gucu yetti bna cok zorlandm bi kac saat sonra aciklik 2 cm olmus dedi ama bn tabi cok uzldm daha cok bekliyordum devm ettm sanci ckmeye artik doguramicam dedim mahvoldum saat 9 gibi ackligm 6 cm oldgnu duyunca biraz gucm artti de elyle biraz mudahale etti aciklgn artsn diye cok cnm yndi ama cok fydasi oldu saat 12de dogurdum 8 cm dn sonrasi 1 saatde 10 cm oldu hemn ama cok sukur hic kesi yapmadi dr 3 dikisim var oda ctlak oldu enfeksiyn olmasn diye atti smdi cok rahtm hic dgm yapmamsm gibiyim sukur.hic suni sanci vermediler kndi sancimla dogurdm.sanci aninda sakin bagrmyn tk hatm.oldu gucumu bsa kullandim bide dr ikin deynce cok guzel ikinin inanki hmn gecip gidio bituo hersey.sancim baslynca hurma yedim bi kac bardak paptya ictim bjde zeytinyagi surdum vajinann icine esnk olmasi dikis olmamasini sgladi mutlaka yapn doguma kadr.hic korkmayn hersey inanki gecip gidio guclu olun.hep dua ettm o an.birde bnm mucizm oldu cunku belki hatarsiniz rubellam supeli poztfti cok fazla risk vardi cok sukr hic bisey yok kizmda sapasaglam Allahn izniyle.biraz uzun oldu hakkinzi helal edin..
tereyagli ekmek karnım gayet normal ağrı falan Yok. Sadece Çatı ağrısı var odur nst de çıkan desemde doktor hep Çatı ağrısı burda çıkmaz diyor . Hiç bişeyim Yok halbuki ..
Kızlar ya benim kv çocuğu hiç yalnız biraktirmiyor kırkı çıkmadan bırakılmazmışsizde de var mı öyle bir durum
Canim ilk dogumda da yasad ben maalesef sanssizim bu konuda.annem rahmetli belki o olsa daha farkli olurdu.sirf ilkinde normal dogumda yasadigim psikolojik baskidan bu sefer sezeryan istedimama dogum farkli da olsa benzer seyler yasadim muhtac olmak cok zor.parayla hastabakici tutsaydim keske diyorum kendi kendime.ne yapal herkesin imtihani fari farkli.tum dogum yapan arkadaslatrin Allah saglik uzun omur versin .sorunsuz lohusalik bol sut versin Rabbim.dogum yapacaklarada kolay dogum nasip etsin inşallah
Canm aslinda hamilelik boyunca surdm ara ara ama son zamnlar hnelde gun asiri surdum hatta ic kisma siktim sprey sisesyle mtlaka baslayin kizlar k.bkmayn gec cvp attim malum cocuk olnca yogunluk cok olyoBu zeytinyağı olayını söyleyin lütfen şimdiden mi sürmeyr başlayalım yoksa doğuma giderken falanmı güzel bir bilgi
Kızlar ara ara belime ağrı vuruyo kasılmalarda var düzensiz sancılar hadi hayırlısı bu gece sağ çıkarsak inşallah
Bu sancı yatınca daha çokmu oluyo anlamadım gitti
Düzenliyse gitseydin canım bi doktora 10 dakkada bir gelmesi güzel işte doğum öyle başlıyo gece artar belkideEvet canım yattıkça artıyor o yüzden gece uyumak imkansız olduiki gündür uykusuzum resmen. Şimdi de sancım başladı ama hala emin değilim bu Doğum sancısı mı diye son iki saattir düzenli 10 dk da bir geliyor belimden karnıma geliyor ama dayanabiliyorum şimdilik. Duşa girip sıcak su torbası alcam yanıma inşallah doğururuz hayırlısıyla
Ya biraz zor olur sanırım sürmek göbekten eğilinmiyorkiCanm aslinda hamilelik boyunca surdm ara ara ama son zamnlar hnelde gun asiri surdum hatta ic kisma siktim sprey sisesyle mtlaka baslayin kizlar k.bkmayn gec cvp attim malum cocuk olnca yogunluk cok olyo
Düzenliyse gitseydin canım bi doktora 10 dakkada bir gelmesi güzel işte doğum öyle başlıyo gece artar belkide
Ozaman benimde bir kaç günüm var demektir iyi bari :)) hadi bir avazdaa inşallaahhhİyice artmasını beklemeyi düşünüyorum canım. Dayanabildiğim yere kadar dayancam inşallah. 10 dk geliyor gidince tam gitmiyor meret sadece hafifliyor
Senin gibiydim ben de birkaç gündür saçma sapan sancılar vardı bu gece yoldan çıktık
Hadi hayırlısı
hadi inşallah sabah hayirli haberlerini aliriz cnm Allah kolaylik versin...İyice artmasını beklemeyi düşünüyorum canım. Dayanabildiğim yere kadar dayancam inşallah. 10 dk geliyor gidince tam gitmiyor meret sadece hafifliyor
Senin gibiydim ben de birkaç gündür saçma sapan sancılar vardı bu gece yoldan çıktık
Hadi hayırlısı
İnş gönlündeki gibi doğum Ağrı'larıdır kolaylıkla kavuşursun bebişine cnmİyice artmasını beklemeyi düşünüyorum canım. Dayanabildiğim yere kadar dayancam inşallah. 10 dk geliyor gidince tam gitmiyor meret sadece hafifliyor
Hadi hayırlısı
Sende mi brütüsİyice artmasını beklemeyi düşünüyorum canım. Dayanabildiğim yere kadar dayancam inşallah. 10 dk geliyor gidince tam gitmiyor meret sadece hafifliyor
Hadi hayırlısı
Gece sancılar başlamışken bahsedilen ada, papatya çayı içseniz belkidevamı gelirKızlar Gece benimde sancılar artıyor,gündüz birşey yok maalesef
Teşekkür ederim,Geçen denedim ada çayını işe yaramadı bu gece deniyim bir daha. Yalnız evde kurutulmuş papatya var haZır poşet değil olurmu acabaGece sancılar başlamışken bahsedilen ada, papatya çayı içseniz belkidevamı gelir
Ozaman benimde bir kaç günüm var demektir iyi bari :)) hadi bir avazdaa inşallaahhh
İyi geceler canım sağolasınhadi inşallah sabah hayirli haberlerini aliriz cnm Allah kolaylik versin...
iyi geceler sevgili hamişler bn de uyuyaym artik..
İnş gönlündeki gibi doğum Ağrı'larıdır kolaylıkla kavuşursun bebişine cnm
Sende mi brütüsayy hadi inşallah doğum sancısıdır Rabbim bekletmesin:))
Amin inşallah canım sağlıcakla doğsunlarSeni de inşallah
İyi geceler canım sağolasın
İnş bakalım canım duşumu aldım artar inşallah
Senin sancın da gelir inşallah
Artık doğru sancılar olsun yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?