2017 Şubat Anneleri

Canım merak etme sancıyı anlamaman imkanı yok. Benim sancılarım belime vurdu ordan kasıklarıma geçti. O an sanki sırtıma biri bıçak saplayıp sağa sola çeviriyor gibi hissediyodum. Annem her sancı girdiğinde belimi ovuyordu ama banamısın demiyordu

slm şubat anneleri mantar enfeksiyonuyla normal doğum yapan varmi aranızda lütfen bu benim için çok önemli???

bizim kız da kusuyor canım bu arada göğüslerim cok sert kızım zor emmeye başladı anlamadım

gelsinler de artık mide bulantisi da cekeriz son son sorun değil

Aynen aynen canları sağolsun

Aynen ne Doğum sırasında ne Doğum sonrasında

Sağlıcakla büyüsün bebeğin güzel bir doğum olmuş

tereyagli ekmek karnım gayet normal ağrı falan Yok. Sadece Çatı ağrısı var odur nst de çıkan desemde doktor hep Çatı ağrısı burda çıkmaz diyor . Hiç bişeyim Yok halbuki ..

Bende de bel ve kasık ağrısı var ama nst de çıkmıyor nasıl iş anlamadım

Kızlar ya benim kv çocuğu hiç yalnız biraktirmiyor kırkı çıkmadan bırakılmazmış sizde de var mı öyle bir durum

Ne saçma senin kv nereliydi canım?

Başın sağolsun canım işte maalesef muhtaç olmak zor tez zamanda iyileşirsin inş Allah sabrını ve gücünü arttırsın

Bu zeytinyağı olayını söyleyin lütfen şimdiden mi sürmeyr başlayalım yoksa doğuma giderken falanmı güzel bir bilgi
Canm aslinda hamilelik boyunca surdm ara ara ama son zamnlar hnelde gun asiri surdum hatta ic kisma siktim sprey sisesyle mtlaka baslayin kizlar k.bkmayn gec cvp attim malum cocuk olnca yogunluk cok olyo

Kızlar ara ara belime ağrı vuruyo kasılmalarda var düzensiz sancılar hadi hayırlısı bu gece sağ çıkarsak inşallah

Bu sancı yatınca daha çokmu oluyo anlamadım gitti

Evet canım yattıkça artıyor o yüzden gece uyumak imkansız oldu iki gündür uykusuzum resmen. Şimdi de sancım başladı ama hala emin değilim bu Doğum sancısı mı diye son iki saattir düzenli 10 dk da bir geliyor belimden karnıma geliyor ama dayanabiliyorum şimdilik. Duşa girip sıcak su torbası alcam yanıma inşallah doğururuz hayırlısıyla

Düzenliyse gitseydin canım bi doktora 10 dakkada bir gelmesi güzel işte doğum öyle başlıyo gece artar belkide

Canm aslinda hamilelik boyunca surdm ara ara ama son zamnlar hnelde gun asiri surdum hatta ic kisma siktim sprey sisesyle mtlaka baslayin kizlar k.bkmayn gec cvp attim malum cocuk olnca yogunluk cok olyo
Ya biraz zor olur sanırım sürmek göbekten eğilinmiyorki

Düzenliyse gitseydin canım bi doktora 10 dakkada bir gelmesi güzel işte doğum öyle başlıyo gece artar belkide

İyice artmasını beklemeyi düşünüyorum canım. Dayanabildiğim yere kadar dayancam inşallah. 10 dk geliyor gidince tam gitmiyor meret sadece hafifliyor
Senin gibiydim ben de birkaç gündür saçma sapan sancılar vardı bu gece yoldan çıktık

Hadi hayırlısı

Ozaman benimde bir kaç günüm var demektir iyi bari :)) hadi bir avazdaa inşallaahhh

hadi inşallah sabah hayirli haberlerini aliriz cnm Allah kolaylik versin...
iyi geceler sevgili hamişler bn de uyuyaym artik..

İnş gönlündeki gibi doğum Ağrı'larıdır kolaylıkla kavuşursun bebişine cnm

Sende mi brütüs ayy hadi inşallah doğum sancısıdır Rabbim bekletmesin:))

Ozaman benimde bir kaç günüm var demektir iyi bari :)) hadi bir avazdaa inşallaahhh

Seni de inşallah

hadi inşallah sabah hayirli haberlerini aliriz cnm Allah kolaylik versin...
iyi geceler sevgili hamişler bn de uyuyaym artik..
İyi geceler canım sağolasın

İnş gönlündeki gibi doğum Ağrı'larıdır kolaylıkla kavuşursun bebişine cnm

İnş bakalım canım duşumu aldım artar inşallah

Sende mi brütüs ayy hadi inşallah doğum sancısıdır Rabbim bekletmesin:))

Senin sancın da gelir inşallah

Artık doğru sancılar olsun yarabbim

Kızlar soluma yattım uyuyayım diye ama belime resmen bıçak saplıyorlar yanıyo belim niye böyle anlamadım ya ayaktaykrn bişe yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…