- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Güle güle büyüt yavrunu atlattın çok şükürKizlar ben dogum yaptim epidural spinal ile...acil alindim bebegin kalp atislari cok yuksekti.. detaylari yazarim sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle büyüt yavrunu atlattın çok şükürKizlar ben dogum yaptim epidural spinal ile...acil alindim bebegin kalp atislari cok yuksekti.. detaylari yazarim sonra
Daha organik garanti cnm iç bakalım hayırlısı Zaman'ını bekliyor Bebiş belki çay bahane olur :):)Teşekkür ederim,Geçen denedim ada çayını işe yaramadı bu gece deniyim bir daha. Yalnız evde kurutulmuş papatya var haZır poşet değil olurmu acaba
Sağol canım deniyim umutsuz vakayım artık:)) inşallah vesile olur beklemek gerçekten yoruyor insanıDaha organik garanti cnm iç bakalım hayırlısı Zaman'ını bekliyor Bebiş belki çay bahane olur :):)
Ohh iyi etmişsin peteklere de dayan düzenleştikçe sancılar açılmaya belki faydası olur burada okumuştumSeni de inşallah
İyi geceler canım sağolasın
İnş bakalım canım duşumu aldım artar inşallah
Senin sancın da gelir inşallah
Artık doğru sancılar olsun yarabbim![]()
Çok haklısın senden iki hafta gerideyim ben bile Zaman gelsin diyorum vücutlarımız ağır artık inş son bir iki günün kalmıştır en fazla hayırlısıyla kendiliğinden gelsin Nazlı bebişinSağol canım deniyim umutsuz vakayım artık:)) inşallah vesile olur beklemek gerçekten yoruyor insanı
Kızlar soluma yattım uyuyayım diye ama belime resmen bıçak saplıyorlar yanıyo belim niye böyle anlamadım ya ayaktaykrn bişe yok
Aminn inşallah cümlemizinÇok haklısın senden iki hafta gerideyim ben bile Zaman gelsin diyorum vücutlarımız ağır artık inş son bir iki günün kalmıştır en fazla hayırlısıyla kendiliğinden gelsin Nazlı bebişin
Pozisyon değişikliği ile değişen Ağrı'ların varsa yalancı kasılmalar oluyor
Pozisyon değişikliği ile değişen Ağrı'ların varsa yalancı kasılmalar oluyor
Bizim takvim aynı senin son adet tarihin ne canm benim 22 mayıs:)Pozisyon değişikliği ile değişen Ağrı'ların varsa yalancı kasılmalar oluyor
Kız acelen ne daha vaktin geçmemiş:) Bak benim kaç günüm geçti bekliyorum hala
Ya o son hafta stresine girmek istmiyommm :) bide ne kadar kalırsa içerde oladar kilo alır nasıl doğururum sonraa. Göbeğim yırtılcak canım acıyo artıkKız acelen ne daha vaktin geçmemiş:) Bak benim kaç günüm geçti bekliyorum hala
Senin ne kadar oldu? Hiç belirti yok mu?Kız acelen ne daha vaktin geçmemiş:) Bak benim kaç günüm geçti bekliyorum hala
Valla bende girmek istemiyordum düşün herşey hazırdı 37. Haftada ama maalesef düşündüğüm gibi olmadıYa o son hafta stresine girmek istmiyommm :) bide ne kadar kalırsa içerde oladar kilo alır nasıl doğururum sonraa. Göbeğim yırtılcak canım acıyo artık![]()
Bizim takvim aynı senin son adet tarihin ne canm benim 22 mayıs:)
41. Haftadayım,inan hesaplamıyırum artık:) geceleri sancım oluyor sadece başkada birşey yok bir kaç gün daha beklicemSenin ne kadar oldu? Hiç belirti yok mu?
Valla neden yanlışım olsun canjm son adet tarihimi not ettim doğru:) ya nem kapmıyorum olanı yazıyorum aslında olmayan birşeyi yazmıyorum sonuçta ilk hamileliğim eşim şuan evde değil işte insan ister istemez strese giriyor. Kafama takılan şeyleri soruyorum ne varkş bunda?Yanlisin var benim ki de 22 Mayıs. Bu arada canım sen çok kafaya takıyorsun herşeyden nem kapıyorsun . Araştır bak istersen bu kadar kafaya takip bu kadar kendini dinlersen doğumun geçikebilir . Yanlış anlama sakın beni. Benimde eşim senin eşin gibi çok sabırsız fakat yaşadığım şeyleri görünce keşke o kadar dualar etmeseydim zamanında gelsin diye dualar etseydim diyor .
41. Haftadayım,inan hesaplamıyırum artık:) geceleri sancım oluyor sadece başkada birşey yok bir kaç gün daha beklicem