2017 Şubat Anneleri

Sağol canım deniyim umutsuz vakayım artık:)) inşallah vesile olur beklemek gerçekten yoruyor insanı
Çok haklısın senden iki hafta gerideyim ben bile Zaman gelsin diyorum vücutlarımız ağır artık inş son bir iki günün kalmıştır en fazla hayırlısıyla kendiliğinden gelsin Nazlı bebişin

Ya o son hafta stresine girmek istmiyommm :) bide ne kadar kalırsa içerde oladar kilo alır nasıl doğururum sonraa. Göbeğim yırtılcak canım acıyo artık :KK43:
Valla bende girmek istemiyordum düşün herşey hazırdı 37. Haftada ama maalesef düşündüğüm gibi olmadı:( ben daha erken gelir sanıyordum ama onlar ne zaman isterse ozaman geliyormuş. Hayırlı zamanlarda gelsinler inşallah

Bizim takvim aynı senin son adet tarihin ne canm benim 22 mayıs:)

Yanlisin var benim ki de 22 Mayıs. Bu arada canım sen çok kafaya takıyorsun herşeyden nem kapıyorsun . Araştır bak istersen bu kadar kafaya takip bu kadar kendini dinlersen doğumun geçikebilir . Yanlış anlama sakın beni. Benimde eşim senin eşin gibi çok sabırsız fakat yaşadığım şeyleri görünce keşke o kadar dualar etmeseydim zamanında gelsin diye dualar etseydim diyor .

Yanlisin var benim ki de 22 Mayıs. Bu arada canım sen çok kafaya takıyorsun herşeyden nem kapıyorsun . Araştır bak istersen bu kadar kafaya takip bu kadar kendini dinlersen doğumun geçikebilir . Yanlış anlama sakın beni. Benimde eşim senin eşin gibi çok sabırsız fakat yaşadığım şeyleri görünce keşke o kadar dualar etmeseydim zamanında gelsin diye dualar etseydim diyor .
Valla neden yanlışım olsun canjm son adet tarihimi not ettim doğru:) ya nem kapmıyorum olanı yazıyorum aslında olmayan birşeyi yazmıyorum sonuçta ilk hamileliğim eşim şuan evde değil işte insan ister istemez strese giriyor. Kafama takılan şeyleri soruyorum ne varkş bunda?

Back
X