- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Bir fikrim olsa idi keşke.İnşallah en kısa sürede alışır memeye,diğer topiklerede sor istersen ocak aralık anneleri belki yardımcı olurlarGüya deneyimli anneyim ama kendimi acemininde acemisi gibi hissediyorum. İlk oğlumda sütüm ne yaptıysam olmadı. Bu bebeğimde sütüm giderek artıyor ama bu seferde bebeğim mememi tutmuyor. Saatlerce uğraşıyorum ağlamaktan helak oluyor ama tutmuyor. Mecbur sağıp veriyorum. Bilenleriniz vardır. Küvezde kaldı bebeğim ve o sürede de emzirmedim. Sütümü sağıp hastaneye götürdüm. Bu sürede de Biberona alıştı. Uzun süre aç bırakıyorum tutsun diye bu seferde açlık sinirlendiriyor bebeğimi. Çıldırıyor. Ben böyle nereye kadar sağarak devam edebilirim bilmiyorum. Memeyi tutturmak için bildiğiniz yöntemler varsa benimlede patlaşırsanız sevinirim.
Selam kızlar benim de bugun doktor kontrolüm vardı bebeğim üç kilo olmuş biraz minyon bi bebek dedi suyumun azaldığını söyledi olması gerekenden azmış alttan baktı Çatı için kemiklerin biraz basık gibi bişi dedi sezaryen yapalımmı dedi bende biraz bekleyelim dedim tmm kendı sancını bekleyelim dedi eve geldm kafam cok karıstı muayeneden sonra kahverengi leke kanla karışık geldı hala da gelıo hafiften sancım vr evde iş yapıyorum hareket olsun diye
cati muayenesinden sonra kan gelebiliyor ve sanci yapabiliyor. bn de kan olmadi ama o gün boyunca sancimistiSelam kızlar benim de bugun doktor kontrolüm vardı bebeğim üç kilo olmuş biraz minyon bi bebek dedi suyumun azaldığını söyledi olması gerekenden azmış alttan baktı Çatı için kemiklerin biraz basık gibi bişi dedi sezaryen yapalımmı dedi bende biraz bekleyelim dedim tmm kendı sancını bekleyelim dedi eve geldm kafam cok karıstı muayeneden sonra kahverengi leke kanla karışık geldı hala da gelıo hafiften sancım vr evde iş yapıyorum hareket olsun diye
Başka bir arkadaş yazmış ama ben oğlumu 2 aya yakın silikon uç ile emzirmiştim belki sana daha iyi olur sütte azalmaz hemGüya deneyimli anneyim ama kendimi acemininde acemisi gibi hissediyorum. İlk oğlumda sütüm ne yaptıysam olmadı. Bu bebeğimde sütüm giderek artıyor ama bu seferde bebeğim mememi tutmuyor. Saatlerce uğraşıyorum ağlamaktan helak oluyor ama tutmuyor. Mecbur sağıp veriyorum. Bilenleriniz vardır. Küvezde kaldı bebeğim ve o sürede de emzirmedim. Sütümü sağıp hastaneye götürdüm. Bu sürede de Biberona alıştı. Uzun süre aç bırakıyorum tutsun diye bu seferde açlık sinirlendiriyor bebeğimi. Çıldırıyor. Ben böyle nereye kadar sağarak devam edebilirim bilmiyorum. Memeyi tutturmak için bildiğiniz yöntemler varsa benimlede patlaşırsanız sevinirim.
Güya deneyimli anneyim ama kendimi acemininde acemisi gibi hissediyorum. İlk oğlumda sütüm ne yaptıysam olmadı. Bu bebeğimde sütüm giderek artıyor ama bu seferde bebeğim mememi tutmuyor. Saatlerce uğraşıyorum ağlamaktan helak oluyor ama tutmuyor. Mecbur sağıp veriyorum. Bilenleriniz vardır. Küvezde kaldı bebeğim ve o sürede de emzirmedim. Sütümü sağıp hastaneye götürdüm. Bu sürede de Biberona alıştı. Uzun süre aç bırakıyorum tutsun diye bu seferde açlık sinirlendiriyor bebeğimi. Çıldırıyor. Ben böyle nereye kadar sağarak devam edebilirim bilmiyorum. Memeyi tutturmak için bildiğiniz yöntemler varsa benimlede patlaşırsanız sevinirim.
Benim bebis te sıçrıyor kundak yapıyorum yine sıçrıyor göğüs ucunu da hepsini vermeye çalışıyorum ama altta 5 dikisim var sağ tarafa oturamiyorum oturma dedi Dr o yüzden tam rahat değiliz inş geçecek ama işte biraz zaman süt bi gelseydiCanım bebek sıçrıyorsa yarım kundak şeklinde kollarını hafif sararak uyutman işe yarayacaktır. Sütünü de ucuz bi el pompasıyla bile anlayabilirsin eczanede bile var basit pompalar çok işe yarıyor. Bizim yeşil kaka da 4-5 gün sürdü..
Canım sende mümkünse bi pompa aldır çok işe yarıyor sağdıkça geliyor. Yaralar için de bebiş sadece meme ucunu tutmasın ağzını iyice açınca kahverengi alanı alabildiği kadar alsın ağzına. Göğüs ucun ıslakken kapama biraz kurusun öyle kapa.. inşallah hemen gelir sütün.. her geçen gün artıyor merak etme..
Canım senin Ela n da gelecek demek.. ben spinal oldum tavsiye ederim.. çok rahat geçti bebeğimi de gördüm sonra hafif narkoz daha veriyolar uyumuyorsun ama hatırlamıyorsun da:) merak ettiğin bişey olursa detaylı anlatırım.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah annelik çookkk güzel..
bende doktora gitmeden cok iş yaptm yürüyüş yaptım hurma yedim ilişkide vardı banyo ya sıcak suya da girdim sabah doktor 2 cm dedi Çatı sanırım biraz dar ondan sezaryen yapalım mı dedi ama bebek küçük dedi normalde olabilir dediCanım seninle aynı tarihteyiz sanırım. Benim de muayene sonrası nişanım geldi hafiften sancım da vardı. Dün doktora gittim. O da muayeneden dolayı gelmiştir çünkü herhangi bir açılman yok dedi. Ben de bir de rahim tersliği var, suanda düzelme de yok. Sancım yok, açılma yok. Bebeğimin kafası aşağıda ancak doğum kanalında değil henüz. İyice strese girdim. Beni pek vajinal ya da sezeryan doğum diye yönlendirmiyor doktor ben bastan beri vajinal doğum istediğim için. Ancak cuma günü tekrar kontrol var. Eğer o zamana kadar bir gelişme olmaz ise sezeryan için planlama yapacak. Ben sürekli hareket halindeyim, iş yapıyorum, evdeki sehpalarımı boyadım, merdiven kullanıyorum, ılık duş alıyorum, yürüyüş de yapıyorum; ancak oğlum ya tembel ya inatçıYa da ben haddinden fazla sabırsızım
Benim bebis te sıçrıyor kundak yapıyorum yine sıçrıyor göğüs ucunu da hepsini vermeye çalışıyorum ama altta 5 dikisim var sağ tarafa oturamiyorum oturma dedi Dr o yüzden tam rahat değiliz inş geçecek ama işte biraz zaman süt bi gelseydiwee nin manuel pompası var onunla denicem bakalım sıcak havlu fln inş işe yarar siz iyice düzene girmissinizdir artık dimi
Canım. Son anda epidural istedim sanciya dayanamadım onda da kısa sürede yüksek suni ile açılma oldu hissetmedigim için yüksek verdiler doğumhane de belden aşağısı uyuşuk olduğu için ikinamadim ağrıyı hissetmedim beceremedim o yüzden tamamen karnıma bastırıp çıkardılar bebeği o da beni baya zorladı doğum sancisindan ağır geldi ama sakın sizleri korkutma gibi olmasın tamamen kendi beceriksizligim oldu galiba sonrasında yattım biraz ilk kalkisimdi direk yere baktım tuvalete girince de kan aktı bacagimdan beni de kan tutuyor öyle yigilmisim orda bi gözümü açtım herkes telaşlı bebeğimi odadan fln çıkarmışlar herkes basimdaydi heee birde kanım girerken 10 muş bu sabah 7.1 di sanırım onun da etkisi oldu halsiz kaldım sonra duzeldimÇok geçmiş olsun canım acaba hastaydın yorgundun o yüzden mi bayıldın yoksa başka bir şeymi oldu?
Bebisimin maşAllah i var teyzesi emme gücü çok kuvvetli ama işte annesinde süt yokÇok şükür alıştık birbirimize canım.. darısı başınıza, dediğin gibi dikişlerin iyileşirse herşey daha güzel olacak. Pompa gerçekten işe yarıyor. Bebiş henüz çok güçlü çekemediği için hemen gelmiyor süt ama pompa sayesinde hergün baya artıyor.. bol sütünüz olsun şapırdata şapırdata içsin inşallah kuzun..
kız sen ne zaman doğurdun ? Kaçırdım mı ben . Hadi gözün aydın ..Kızlar şu anda meleğim yanımda çok da güzel emiyor sütüm yok o yüzden ağlıyor. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnşallah çok güzel birşey bu.
Kız sende mi doğurdun :) hadi geçmiş olsun hayırlı olsunKızlar şu anda meleğim yanımda çok da güzel emiyor sütüm yok o yüzden ağlıyor. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnşallah çok güzel birşey bu.
Bir fikrim olsa idi keşke.İnşallah en kısa sürede alışır memeye,diğer topiklerede sor istersen ocak aralık anneleri belki yardımcı olurlar
mavikelime ben aventin slikon göğüs ucu ile emziriyorum, hem göğüslerim çok yaraydı hem de yumuşak olduğu için göğüslerim tutamıyordu ucu da pek Yok. Ben arada uyurken minikim sağıyorum onu da biberon ile içiyor ama göğüsü unutma durumu olmuyor bu durumda.
Başka bir arkadaş yazmış ama ben oğlumu 2 aya yakın silikon uç ile emzirmiştim belki sana daha iyi olur sütte azalmaz hem
Canım sen daha iyi bilirsin ama ben henüz 10 günlük tecrübeye sahibim başlarda bende de aynısı oluyordu hem almak istiyor hem hırslanıyordu sinirden daha çok ağlayıp alamıyordu , dikkat ettim gazı varsa ya da altı pisse almıyor memeyi , onlara bakıp öyle tutturunca alıyor. Bide tutuş açımın da önemli olduğunu farkettim tek elimle kızı düzgünce tutup diğer elimle göğsümü verince daha rahat alıyor.. minik tecrübelerim bunlar inşallah tutar senin minişin de..
Ben biraz Polyannacılık oynamayı sevdiğimden kötü niyetle dememiştir dicem cnm. Enini boyunu düşünmeden kendince iyilik etmiş .. boşver sen .. tez zamanda gelir inş senin sütündeBu arada alt komşum 3 hafta once fln doğum yaptı bugün yazmış eve ciktinmi diye evet dedim nasil bebek fln dedi iyi dedim süt um gelmedi daha dedim ne dese beğenirsin iz ben sana süt veriyim mı diyo yanapim dedim senin süt unu mama verme diye dedim benim fazla sagip dolaba atiyom da diyo deli mi ne sanki benim süt um hiç gelmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?