- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
peki bu kontrolde vajinal muayene yapti mi??Yine kontroldeydik biz.. 38+4 deyiz be yine sancılar nst de görünsede bizde çatı ağrısından başka bişey Yok ... 3.444 kg olmuşuzSuyumdaki fazlalık normale dönmüş ama paşamın karın çevresi genişmiş. Sorun olurmu diye sorunca normal doğumu zorlar sadece dedi. Şekerim de yine sınırda Doğum ne zamana dedim. Her an dedi Son olarak akıntı için test yaptırdım çok cnm yandı ve sonuç su değilmiş enfeksiyonda değilse idrarımı kaçırıyorum acaba
Ay Canım şaka maka doğdu he:)) Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün bol sütün hiç gazı olmasın inşallah,müsait olunca yaz canımKızlar doğdu kızım yazcm sonra
Ya ben 2 gündür hiç büyük tuvaletimi yapamadım afedersiniz ve su anda dikişler var vajinada kabızlık tan korkuyorum sen öyle bir sıkıntı yaşadın mı?dikislerde bir ayda düzelir diyorlar ama bakalım canımı çok acıtıyornormal dogum dikisleriniz kac günde iyileşti kızlar
Evet cnm test için beyaz büyük bişeye jel sürüp içime soktu ve kendimi kastığım içim cnm yandı .. sonrasında eliyle muayene yaptıki parmakları acıtmadıpeki bu kontrolde vajinal muayene yapti mi??
Sağol canım valla benim doğum hikayem baya zordu hiç anlatmasam daha iyi sonrasında bayılmisim fln eşim ailem dahil bütün hastane baya korkmuşCanım okuyamadım herşeyi müsait olunca yaz olurmu doğum hikayen öncesi sonrası nasıldı herşey.. Hayrlı olsn bebegin.
@tereyagli ekmek sanada hayırlı olsun canım hikayeni bekliyoruz
ben fazla oturamamaya çalıştım canım klozette bile hafif ayakta kaldım çok agri vardı bu arada annem kabız olmuym diye ıspanak pancar kavurup verdi tereyağı pekmez yedirdi kayısı suyu icirdi hurma yedirdi çok şükür öyle bi sorun olmadi aklında bulunsun canımYa ben 2 gündür hiç büyük tuvaletimi yapamadım afedersiniz ve su anda dikişler var vajinada kabızlık tan korkuyorum sen öyle bir sıkıntı yaşadın mı?dikislerde bir ayda düzelir diyorlar ama bakalım canımı çok acıtıyor
Ayni memleket canım benim annemde yok o adetAynen aynen canları sağolsun
Aynen ne Doğum sırasında ne Doğum sonrasında
Sağlıcakla büyüsün bebeğin güzel bir doğum olmuş
Bende de bel ve kasık ağrısı var ama nst de çıkmıyor nasıl iş anlamadım
Ne saçmasenin kv nereliydi canım?
Başın sağolsun canım işte maalesef muhtaç olmak zortez zamanda iyileşirsin inş Allah sabrını ve gücünü arttırsın
genelde bebenarko almıyor canım kım dedı onu sana ılk on dk da bebegı alıyo dr ben genel oldm memnunm amelıyathane buz gbı hmn bayılmayı rsmn ıstdım yanıMerhaba kızlar, bugün son kontrol ve nst mizi olduk. Pazartesi günü sezeryan randevusu aldık. Heyecan ve korku hepsi karıştı birbirine. İlkinde genel anestezi olmuştum. Dr kanıma girdi spinal yapalım, çok rahatsız hissedersen genele döneriz dedi. Spinalda baş Ağrı'sı falan oluyor dediler. Artısı Bebek narkoz almıyor, en önemlisi brbeğini sen görüyorsun. Aklım karıştı spinal olan varmıydı bizde.
Benim ilki normal dogumdu.bunu spinalle o ldum canim.cok rahat gecti.migrenim olmasina ragmen su ana kadar basagrisi yasamadim.cuma g u nuydu sezeryanimMerhaba kızlar, bugün son kontrol ve nst mizi olduk. Pazartesi günü sezeryan randevusu aldık. Heyecan ve korku hepsi karıştı birbirine. İlkinde genel anestezi olmuştum. Dr kanıma girdi spinal yapalım, çok rahatsız hissedersen genele döneriz dedi. Spinalda baş Ağrı'sı falan oluyor dediler. Artısı Bebek narkoz almıyor, en önemlisi brbeğini sen görüyorsun. Aklım karıştı spinal olan varmıydı bizde.
kızlar msrhaba bizde de uykusuz geceler başladibebeğim çok sıçrıyor üzülüyorum bişeyler de okuyamiyorum neden olur ki. bir de sütün gelip gelmediği nasıl anlaşılır oğlum emiyor gibi yutkunuyor da ama çok hirslaniyor isiriyor hiç mi yok diyorum hastanede durduramayinca mama verdik mecbur. bi Dr yesil kaka ne kadar geliyor. Tecrübeli arkadaşlar cevap yazabilirse çok sevinirim
Sağol canım Allah razı olsun bende eve cikcam galiba bugün inş bi duş alırım sonrasında takviyelerle gelir süt um hiç yok şuanama bende dinlenemedim fln ondan midir bilmem biraz kendime geldim zor bi doğum geçirdim inş eve gidince düzene gireriz bebisimle doyasıya emişemedik bile
Merhaba kızlar, bugün son kontrol ve nst mizi olduk. Pazartesi günü sezeryan randevusu aldık. Heyecan ve korku hepsi karıştı birbirine. İlkinde genel anestezi olmuştum. Dr kanıma girdi spinal yapalım, çok rahatsız hissedersen genele döneriz dedi. Spinalda baş Ağrı'sı falan oluyor dediler. Artısı Bebek narkoz almıyor, en önemlisi brbeğini sen görüyorsun. Aklım karıştı spinal olan varmıydı bizde.
Çok geçmiş olsun canım acaba hastaydın yorgundun o yüzden mi bayıldın yoksa başka bir şeymi oldu?Sağol canım valla benim doğum hikayem baya zordu hiç anlatmasam daha iyi sonrasında bayılmisim fln eşim ailem dahil bütün hastane baya korkmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?