2017 Şubat Anneleri

Yine kontroldeydik biz.. 38+4 deyiz be yine sancılar nst de görünsede bizde çatı ağrısından başka bişey Yok ... 3.444 kg olmuşuz Suyumdaki fazlalık normale dönmüş ama paşamın karın çevresi genişmiş. Sorun olurmu diye sorunca normal doğumu zorlar sadece dedi. Şekerim de yine sınırda Doğum ne zamana dedim. Her an dedi Son olarak akıntı için test yaptırdım çok cnm yandı ve sonuç su değilmiş enfeksiyonda değilse idrarımı kaçırıyorum acaba

peki bu kontrolde vajinal muayene yapti mi??

normal dogum dikisleriniz kac günde iyileşti kızlar
Ya ben 2 gündür hiç büyük tuvaletimi yapamadım afedersiniz ve su anda dikişler var vajinada kabızlık tan korkuyorum sen öyle bir sıkıntı yaşadın mı?dikislerde bir ayda düzelir diyorlar ama bakalım canımı çok acıtıyor

Canım okuyamadım herşeyi müsait olunca yaz olurmu doğum hikayen öncesi sonrası nasıldı herşey.. Hayrlı olsn bebegin.

@tereyagli ekmek sanada hayırlı olsun canım hikayeni bekliyoruz
Sağol canım valla benim doğum hikayem baya zordu hiç anlatmasam daha iyi sonrasında bayılmisim fln eşim ailem dahil bütün hastane baya korkmuş

Kızlar ya benim karNım bugün aşağıya indi sanki küçüldü baskı da var ama ağrı yok ne dersiniz basliyomuyuz yavaş yavaş kontrolum yarın

ben fazla oturamamaya çalıştım canım klozette bile hafif ayakta kaldım çok agri vardı bu arada annem kabız olmuym diye ıspanak pancar kavurup verdi tereyağı pekmez yedirdi kayısı suyu icirdi hurma yedirdi çok şükür öyle bi sorun olmadi aklında bulunsun canım

Ayni memleket canım benim annemde yok o adet tamamen kişisel birşey o kadar diyorum herkes tek bırakıp hallediyor işini yanında insanı olmayanlar var yok degismiyor5

Merhaba kızlar, bugün son kontrol ve nst mizi olduk. Pazartesi günü sezeryan randevusu aldık. Heyecan ve korku hepsi karıştı birbirine. İlkinde genel anestezi olmuştum. Dr kanıma girdi spinal yapalım, çok rahatsız hissedersen genele döneriz dedi. Spinalda baş Ağrı'sı falan oluyor dediler. Artısı Bebek narkoz almıyor, en önemlisi brbeğini sen görüyorsun. Aklım karıştı spinal olan varmıydı bizde.

genelde bebenarko almıyor canım kım dedı onu sana ılk on dk da bebegı alıyo dr ben genel oldm memnunm amelıyathane buz gbı hmn bayılmayı rsmn ıstdım yanı

Benim ilki normal dogumdu.bunu spinalle o ldum canim.cok rahat gecti.migrenim olmasina ragmen su ana kadar basagrisi yasamadim.cuma g u nuydu sezeryanim

Canım bebek sıçrıyorsa yarım kundak şeklinde kollarını hafif sararak uyutman işe yarayacaktır. Sütünü de ucuz bi el pompasıyla bile anlayabilirsin eczanede bile var basit pompalar çok işe yarıyor. Bizim yeşil kaka da 4-5 gün sürdü..

Canım sende mümkünse bi pompa aldır çok işe yarıyor sağdıkça geliyor. Yaralar için de bebiş sadece meme ucunu tutmasın ağzını iyice açınca kahverengi alanı alabildiği kadar alsın ağzına. Göğüs ucun ıslakken kapama biraz kurusun öyle kapa.. inşallah hemen gelir sütün.. her geçen gün artıyor merak etme..

Canım senin Ela n da gelecek demek.. ben spinal oldum tavsiye ederim.. çok rahat geçti bebeğimi de gördüm sonra hafif narkoz daha veriyolar uyumuyorsun ama hatırlamıyorsun da:) merak ettiğin bişey olursa detaylı anlatırım.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah annelik çookkk güzel..

Galibası kocamdaki grip yavaş yavaş bana geçiyor.. ALlahım inş son günlerimde ağır bişey atlatmam

Sağol canım valla benim doğum hikayem baya zordu hiç anlatmasam daha iyi sonrasında bayılmisim fln eşim ailem dahil bütün hastane baya korkmuş
Çok geçmiş olsun canım acaba hastaydın yorgundun o yüzden mi bayıldın yoksa başka bir şeymi oldu?

Selam kızlar benim de bugun doktor kontrolüm vardı bebeğim üç kilo olmuş biraz minyon bi bebek dedi suyumun azaldığını söyledi olması gerekenden azmış alttan baktı Çatı için kemiklerin biraz basık gibi bişi dedi sezaryen yapalımmı dedi bende biraz bekleyelim dedim tmm kendı sancını bekleyelim dedi eve geldm kafam cok karıstı muayeneden sonra kahverengi leke kanla karışık geldı hala da gelıo hafiften sancım vr evde iş yapıyorum hareket olsun diye

Güya deneyimli anneyim ama kendimi acemininde acemisi gibi hissediyorum. İlk oğlumda sütüm ne yaptıysam olmadı. Bu bebeğimde sütüm giderek artıyor ama bu seferde bebeğim mememi tutmuyor. Saatlerce uğraşıyorum ağlamaktan helak oluyor ama tutmuyor. Mecbur sağıp veriyorum. Bilenleriniz vardır. Küvezde kaldı bebeğim ve o sürede de emzirmedim. Sütümü sağıp hastaneye götürdüm. Bu sürede de Biberona alıştı. Uzun süre aç bırakıyorum tutsun diye bu seferde açlık sinirlendiriyor bebeğimi. Çıldırıyor. Ben böyle nereye kadar sağarak devam edebilirim bilmiyorum. Memeyi tutturmak için bildiğiniz yöntemler varsa benimlede patlaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…