2017 Şubat Anneleri

Gittim canım doktora. Hala gelmeye niyeti yok 22 si son tarih gelmezse kontrole gel dedi. O gün de gelmezse nolcak dedim 4 marta kadar vakti var dedi
himm demek 4 mart dedi son gün. bana da 10-14 günü var dedi. asagi yukari ayni o zaman. haftaya kadar dogmazsa bir hafta sonra kontrole cagirdi insallah doğarlar haftaya bnm içime öyle doğuyor :dua:smdi hava durumuna bakiodum haftaya hava da pek güzeeel:KK36:

Ya 42 haftaya kadar vakti var dedi ama ben en son 41+3 de alıyorum dedi. Of iyice korkar oldum hayırlısı ne diyim
Korkma canım stres yapmamak lazım rahat olmak lazım.. Vakti zamanı belli de işte beklemesi zor. Bir sürü duyguyu bir arada yaşiyoruz.. Allah sağlikla sağ sağlim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah geç olsunda güç olmasın..:dua::anne:

Kizlar bebek bezi ne kullaniyoRsunuz esim hastaneye gelirken marketten aldi bezi oncesinde almamistik daha molfix almis yara filan yapmadi 10 gundur bir sıkıntı çıkmadı aslinda. Ama kv filan yumuşacık degil bu prima al filan dedi hep. Bende simdi yeni sleepy cikmis tutulmak icin uygun fiyata kalitelidir belki onu mu denesem diyorum. Var mi kullanan bunlari aralarindan birini tavsiye edebilecek ?

Bizde kontrolden geldik. Nst de sanci cikmiyor 10-15 fln cikiyor.. Usg de kafasi kanala girmis ama tam deil ve yan duruyokafasini duzeltip biraz daha incek dahadedi.. 38. Haftamizdayiz ve son gunune kdrbeklicek gibi bizim pasa:) buarada 3200olmusuz:KK46:
Gecen hafta cati muayenesinde ust kemigin biraz dar gibi ama dogumda belli olur demisti kafama takildi sordum.. Eger ust kemiginin devami icerde ayni sekildeyse bebek kanala tam giremez zaten dedi ama biz normal doguma hazirlanicaz sanci acilma hepsini yasicaz sonunda baktik yok bebek gelmiyor ozmn mecburi sezeryan olur ama bunu ancak dogum aninda anlariz dedi.. Boyle bi durum yasayaniniz varmi?

Herkese merhaba kızlar :KK54:

Telefona yapışık yaşayan ben iki gündür elime alamıyorum. Ancak yazabildim kusura bakmayın tek tek alıntı yapıp mesajları okuyamadım ama vakit olursa bakacağım :KK51:

Çok şükür kızım da ben de çok iyiyiz. En son saat 2 civarında konuşmuştuk sizinle sanırım ondan sonra olaylar çok hızlı gelişti. Yazmış mıydım hatırlamıyorum ama sanırım suyum geldi demiştim. Evet o gelen suyummuş ama öyle birdenbire boşalmadı avuç avuç geliyordu ama maalesef sarı yeşil karışımı gelmişti. Anladım direk kızımın kaka yaptığını :KK43: ve daha erken hastaneye gitmediğim için pişman oldum :KK43:

Sancılar 10 dk da bir geliyordu ama suyum gelince 6-7 dk ya düştü evimiz hastaneye çok yakındı hemen gittik baktılar doğum başlamış dediler ebeler açıklığa baktı 2 cm di ama sancı hala dayanılabilecek seviyedeydi. Kararlıydım normal doğuma ama kızımın çok kaka yaptığını söylediler :KK43: doktorumu aradık eğer yerse kuvözde kalması gerekeceğini ve ilk doğumum olduğu için ne kadar süreceğini bilemeyiz dedi riski göze alıyorsan bekleyelim yoksa sezeryana alalım dedi. Acil karar vermem gerekiyordu o arada sancılar da dayanılmaz bir hal almıştı 3 dk da bir geliyordu ama sezeryanı kabul ettik kağıtları imzaladık. Çok isteksizdim ama kızım için ha gayret dedim. Spinal anesteziyle 14 şubat saat 4.25 te kızımı kucağıma aldım. Ameliyat anı çok güzeldi müthiş bir tecrübeydi ve o anda hiçbir acı hissetmedim. Anestezi iğnesinden de korkuyordum ama normal iğne gibi bir ağrı oldu sadece. Kızım doğdu ve onu gördükten sonra bütün bağlarım çözüldü ve dikişler yapılırken biraz kestirmişim :olamaz: ameliyat sonrası biraz zordu benim için çünkü hayatımda hiç böyle bir hastane tecrübem yoktu. Anestezinin etkisi geçene kadar değişik bir uyuşukluk vardı. O geçince hemen kaldırıp yürüttüler sandığımdan daha güçlüymüşüm meğersem :sampiyon: ilk gün klasik sorunlar oldu kızım emmedi biraz ağrılarım vardı sürekli serum ve ağrı kesici aldım ama ikinci gün ağrı kesiciye gerek kalmadı. Şimdilik iyiyiz kalkıp yürüyebiliyorum lavaboya tek başıma gidebiliyorum eğilip doğrulabiliyorum gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah :dua:

Dikiş yerlerim çok ağrımıştı ama orayı açıkta bırakmak çok fayda ediyor ağrısı olanlara duyurulur :KK66:

Sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım. Hepinizi seviyorum ve çok öpüyorum :KK36: destekleriniz için çok teşekkür ederim :KK200:

İyi ki var burası :KK36:
Canım senin adına sevindim , ne mutlu sana..Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ve bol sutun olsun insallah...

Kizlar bebek bezi ne kullaniyoRsunuz esim hastaneye gelirken marketten aldi bezi oncesinde almamistik daha molfix almis yara filan yapmadi 10 gundur bir sıkıntı çıkmadı aslinda. Ama kv filan yumuşacık degil bu prima al filan dedi hep. Bende simdi yeni sleepy cikmis tutulmak icin uygun fiyata kalitelidir belki onu mu denesem diyorum. Var mi kullanan bunlari aralarindan birini tavsiye edebilecek ?
Prima premium care

Kızlar yarın sabah 7 de doguma girecegim, spinal epidural sezaryenle olacak doğumum...bana dua edin lütfen hersey güzel gecsin,gerginim biraz..umarim minimum aciyla kizim da ben de saglikli bir sekilde bu serüveni atlatiriz ve sütüm de gelir insallah...epidural sezaryen olan anneler tavsiyelerinizi bekliyorum..

Bebegim bugun 27 gunluk. Surekli gaz sorunu var. O kadarki cok uykusu olmasina ragmen uyuyamiyor yavrum. Hergun rezene cayi iciyorum ama hic fayda etmiyor. Gazinida cikariyorum ama hala gazli. Sizler ne yapiyosunuz gaz problemi icin.

Bebegim bugun 27 gunluk. Surekli gaz sorunu var. O kadarki cok uykusu olmasina ragmen uyuyamiyor yavrum. Hergun rezene cayi iciyorum ama hic fayda etmiyor. Gazinida cikariyorum ama hala gazli. Sizler ne yapiyosunuz gaz problemi icin.
Benimde 10 günlük bebegim gazi var bazen cok rahat çıkarıyor bazen de bas bas bagiriyir gazini cikaramayinca uykusunda bile inliyor gazi olunca maalesef

Kızlar yarın sabah 7 de doguma girecegim, spinal epidural sezaryenle olacak doğumum...bana dua edin lütfen hersey güzel gecsin,gerginim biraz..umarim minimum aciyla kizim da ben de saglikli bir sekilde bu serüveni atlatiriz ve sütüm de gelir insallah...epidural sezaryen olan anneler tavsiyelerinizi bekliyorum..
Hadi gözün aydın Can'ım epidural spinalın ne farkı var

Oy maşallah :nazar:

Valla herkes biranda doğurdu canım o yüzden buralar çok sessizlesti fark etmişsindir .:anne:

Bende yeni doğum yaptım . Bal kızım uyuyor şu an. Çok akıllı MaşAllahhh:nazar::nazar:
Allah nazarlardan esirgesin. :anne:

Benimde goguslerimin ucu dün baya açılmaya başladı bugünde sertleşti ve sızlıyor. Ne yapsam acaba bilemedim. Krem olayına falan hiç girmedim nedense. Saf zeytinyağı sürdüm biraz . Bakalım. Birde bugün bir duş alırım yumuşar iNsallah. :KK200:
Aynen Can'ım herkes iyi olsun olsun da önemli olan o zaten . Benim de 2 günüm çok zorlu geçti ama ayağa kalmak için iğne vuruluyorum hareketlerim fazlalaştı çoğu şeyi mi kendim yapıyorum artık çok şükür .bugun daha iyiyim ama 2 gün agrım geçmeyecek zannettim İnan çok zordu herşey .

@mbg24

Canım senin Ela n da gelecek demek.. ben spinal oldum tavsiye ederim.. çok rahat geçti bebeğimi de gördüm sonra hafif narkoz daha veriyolar uyumuyorsun ama hatırlamıyorsun da:) merak ettiğin bişey olursa detaylı anlatırım.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah annelik çookkk güzel..

Evet Can'ım pazartesi kavuşucaz heyecan dorukta. Benim merak ettiğim iğneden Can'ın acıdımı, Bebek çıkarken o çekiştirme beni biraz geriyor. Dr bebeğin çıktığı anı gör diyor, Ağrı'n çok oldumu spinal sonrası. Biraz panik atak var ama Dr ve anestezi uzmanı konforu daha iyi diyor. Pazartesine kadar vaktim var bakalım. :KK17:[/QUOTE]
canım ben spinal oldum iğne hiç acitmiyor bebeğin çıkma ani çok uzun surmuyor 1 dk falan o da dayanilmayacak bişey değil. panik olsan bile genel anestezi yapılır hemen anestezi uzmanı yanında duruyor sürekli seni rahatlatiyor. bebek alındıktan sonra dikme işlemi biraz uzun sürüyor biraz bel ağrısı yapabilir ama bebeği görmek için hepsine katlanilir bence:KK66:

Hacı Şeriften geldi Bebek çikolatamız ve dr teyzemize aldığımız çikolata çok beğendik taze sunumu hoş kim paylaştıysa çok teşekkür ederiz buradan duyup almıştık

Canim bizimde ayni sorunumuz var. Bir arkadasim omnivit herb baby diye bitkisel bisey onerdi bana onu aldim veriyorum ogluma biraz rahatliyor onu icince. Uzun sure vermeyince daha kotu oluyor. Istersen bi araştır cocuk doktoruna sor.

Ya benim bu kesi olayına çok canım sıkıldı o an doktor karar vermiş ve yapmış doğumdan sonra dikiş sırası diyince anladım kesi yapıldığını umarım kalıcı bir etkisi yoktur bugün. 4. Günüm ve ağrılarım devam ediyor bilmiyorum karsilastirinca kesi mi sezeryan mi karlı
Canım bi sıkıntısı olmaz onun normal doğum da ve ilk bebekte çoğunlukla hep kesi atıyorlar illa çok nadir dikişsiz olan ama tabi ki sezeryanla bir tutulmaz sezeryan da daha fazla dikis sayısı benim de 4. Gün bugün ama çok agriyo şişti morardi kenarları inş geçer hemencecik

Back
X