- 5 Haziran 2015
- 52
- 23
- 8
- 44
Herkese merhaba kızlar
Telefona yapışık yaşayan ben iki gündür elime alamıyorum. Ancak yazabildim kusura bakmayın tek tek alıntı yapıp mesajları okuyamadım ama vakit olursa bakacağım
Çok şükür kızım da ben de çok iyiyiz. En son saat 2 civarında konuşmuştuk sizinle sanırım ondan sonra olaylar çok hızlı gelişti. Yazmış mıydım hatırlamıyorum ama sanırım suyum geldi demiştim. Evet o gelen suyummuş ama öyle birdenbire boşalmadı avuç avuç geliyordu ama maalesef sarı yeşil karışımı gelmişti. Anladım direk kızımın kaka yaptığınıve daha erken hastaneye gitmediğim için pişman oldum
Sancılar 10 dk da bir geliyordu ama suyum gelince 6-7 dk ya düştü evimiz hastaneye çok yakındı hemen gittik baktılar doğum başlamış dediler ebeler açıklığa baktı 2 cm di ama sancı hala dayanılabilecek seviyedeydi. Kararlıydım normal doğuma ama kızımın çok kaka yaptığını söyledilerdoktorumu aradık eğer yerse kuvözde kalması gerekeceğini ve ilk doğumum olduğu için ne kadar süreceğini bilemeyiz dedi riski göze alıyorsan bekleyelim yoksa sezeryana alalım dedi. Acil karar vermem gerekiyordu o arada sancılar da dayanılmaz bir hal almıştı 3 dk da bir geliyordu ama sezeryanı kabul ettik kağıtları imzaladık. Çok isteksizdim ama kızım için ha gayret dedim. Spinal anesteziyle 14 şubat saat 4.25 te kızımı kucağıma aldım. Ameliyat anı çok güzeldi müthiş bir tecrübeydi ve o anda hiçbir acı hissetmedim. Anestezi iğnesinden de korkuyordum ama normal iğne gibi bir ağrı oldu sadece. Kızım doğdu ve onu gördükten sonra bütün bağlarım çözüldü ve dikişler yapılırken biraz kestirmişim ameliyat sonrası biraz zordu benim için çünkü hayatımda hiç böyle bir hastane tecrübem yoktu. Anestezinin etkisi geçene kadar değişik bir uyuşukluk vardı. O geçince hemen kaldırıp yürüttüler sandığımdan daha güçlüymüşüm meğersem ilk gün klasik sorunlar oldu kızım emmedi biraz ağrılarım vardı sürekli serum ve ağrı kesici aldım ama ikinci gün ağrı kesiciye gerek kalmadı. Şimdilik iyiyiz kalkıp yürüyebiliyorum lavaboya tek başıma gidebiliyorum eğilip doğrulabiliyorum gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah
Dikiş yerlerim çok ağrımıştı ama orayı açıkta bırakmak çok fayda ediyor ağrısı olanlara duyurulur
Sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım. Hepinizi seviyorum ve çok öpüyorumdestekleriniz için çok teşekkür ederim
İyi ki var burası
hadi gözün aydın kavustunuz..cnm her sey planladigimiz gibi olmuyor iste hayatta önemli olan senin ve bebisinin sağlığı dogru bi karar vermissin.. peki tam olarak kacinci haftadaydin 40+6 falan miydi sanki? bu mekonyum olayi bni de korkutuyor da...Herkese merhaba kızlar
Telefona yapışık yaşayan ben iki gündür elime alamıyorum. Ancak yazabildim kusura bakmayın tek tek alıntı yapıp mesajları okuyamadım ama vakit olursa bakacağım
Çok şükür kızım da ben de çok iyiyiz. En son saat 2 civarında konuşmuştuk sizinle sanırım ondan sonra olaylar çok hızlı gelişti. Yazmış mıydım hatırlamıyorum ama sanırım suyum geldi demiştim. Evet o gelen suyummuş ama öyle birdenbire boşalmadı avuç avuç geliyordu ama maalesef sarı yeşil karışımı gelmişti. Anladım direk kızımın kaka yaptığınıve daha erken hastaneye gitmediğim için pişman oldum
Sancılar 10 dk da bir geliyordu ama suyum gelince 6-7 dk ya düştü evimiz hastaneye çok yakındı hemen gittik baktılar doğum başlamış dediler ebeler açıklığa baktı 2 cm di ama sancı hala dayanılabilecek seviyedeydi. Kararlıydım normal doğuma ama kızımın çok kaka yaptığını söyledilerdoktorumu aradık eğer yerse kuvözde kalması gerekeceğini ve ilk doğumum olduğu için ne kadar süreceğini bilemeyiz dedi riski göze alıyorsan bekleyelim yoksa sezeryana alalım dedi. Acil karar vermem gerekiyordu o arada sancılar da dayanılmaz bir hal almıştı 3 dk da bir geliyordu ama sezeryanı kabul ettik kağıtları imzaladık. Çok isteksizdim ama kızım için ha gayret dedim. Spinal anesteziyle 14 şubat saat 4.25 te kızımı kucağıma aldım. Ameliyat anı çok güzeldi müthiş bir tecrübeydi ve o anda hiçbir acı hissetmedim. Anestezi iğnesinden de korkuyordum ama normal iğne gibi bir ağrı oldu sadece. Kızım doğdu ve onu gördükten sonra bütün bağlarım çözüldü ve dikişler yapılırken biraz kestirmişim ameliyat sonrası biraz zordu benim için çünkü hayatımda hiç böyle bir hastane tecrübem yoktu. Anestezinin etkisi geçene kadar değişik bir uyuşukluk vardı. O geçince hemen kaldırıp yürüttüler sandığımdan daha güçlüymüşüm meğersem ilk gün klasik sorunlar oldu kızım emmedi biraz ağrılarım vardı sürekli serum ve ağrı kesici aldım ama ikinci gün ağrı kesiciye gerek kalmadı. Şimdilik iyiyiz kalkıp yürüyebiliyorum lavaboya tek başıma gidebiliyorum eğilip doğrulabiliyorum gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah
Dikiş yerlerim çok ağrımıştı ama orayı açıkta bırakmak çok fayda ediyor ağrısı olanlara duyurulur
Sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım. Hepinizi seviyorum ve çok öpüyorumdestekleriniz için çok teşekkür ederim
İyi ki var burası
Kuzum maalesef odama da gecemiyorum odam çok soğuk. Sıkışıp kaldım resmen yanına.Ya Sabir dile surekli canimm. Kizina saril. Odana gec orda yat dinlen gorme yuzunu
Günaydın kızlar bizim 3. Günümüz agrılarım bugün daha az çok şükür kızım da emiyor ama süt geldiğini tam bilmiyorum yeterli mi hiç fikrim Yok ama uyuyor 2 saat demek ki yetiyor diyorum . Göğüslerine sırayla lansinonh tereyağı ve ayva çekirdeği suya koymuştum onları sürüyorum agrıyor ama daha şimdilik sgrılsr çok degil fayda görüyorum çok şükür . Rezene kimyon humano stil içiyorum 3 lt su içiyorum bide pekmezli tereyağlı akıt yiyorum bide 4 tane hırma şimdilik herşey yolunda normalde fazla sütlü bir kadın değilim ama bugün uyudum çok şükür . Kimse beni sormadı aslında biraz kırgınım ams şimdi herkes kendi derdine şaşmıştır diye
Yarın kontrolüm var sanırım o zaman karar vereceğiz ama içimden biraz daha beklemek geçiyor eğer her şey normalse ve doktorum onay verirse beklemek istiyorum gelmezse yapacak bir şey yok sezeryan olacağım mecburenGünlerimiz aynı maalesef benimde kızım inatçı çıktı. Ne yapmayı düşünüyorsun vakit daraldı ve ben çok bunaldım
Sen bizemi kırıldın minnoş anne ... gözün aydın dedimmi hatırlamıyorum . 2 gündür bende pek okuyamadım . Genel olarak Doğum yapanlar olduğundan sessizleşti buralar .. ağrın sızın varmı bu arada .. bebeğinin emme olayına sevindim. Darısı bizlere inşallah ..Günaydın kızlar bizim 3. Günümüz agrılarım bugün daha az çok şükür kızım da emiyor ama süt geldiğini tam bilmiyorum yeterli mi hiç fikrim Yok ama uyuyor 2 saat demek ki yetiyor diyorum . Göğüslerine sırayla lansinonh tereyağı ve ayva çekirdeği suya koymuştum onları sürüyorum agrıyor ama daha şimdilik sgrılsr çok degil fayda görüyorum çok şükür . Rezene kimyon humano stil içiyorum 3 lt su içiyorum bide pekmezli tereyağlı akıt yiyorum bide 4 tane hırma şimdilik herşey yolunda normalde fazla sütlü bir kadın değilim ama bugün uyudum çok şükür . Kimse beni sormadı aslında biraz kırgınım ams şimdi herkes kendi derdine şaşmıştır diye
Hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun canim. Sağlıkla büyümeyi nasip etsin Allah bebeğini. Bol sütlü gazsiz sakin bir süreç diliyorum.Herkese merhaba kızlar
İyi ki var burası
Geçmiş olsun canim. İyi dinlen ki çabuk atlatasin.Kızlar Doğum yapanlara hayırlı olsun diliyorum . Fazla takit edemedim . Yükselt Ateş beni geceye kadar bırakmadı. 24 saat içinde 3.ye doktora gitmedim artık. Rabbim tüm hastalara şifa versin . Son 1 haftada h çekilmiyor grip be Ateş ..
Canım sana Allah sabır versin. İnşallah tez zamanda kV gider de sen de azıcık rahatlarsin. seni çok iyi anlıyorum. Evde istemediğin biri olunca insan çok bunaliyor ki seninki ayrı sinir bozucuymus.Sözde bana yardıma geldi . Valla gece horul horul uyudu . Eşim yardımcı oldu bana . Ne diye geldi ki şimdi bu ben anlamadım valla. Bir tek yemek yapıyor. Oda kafasına göre yani... Onu bende bir şekilde hallederdim. Kızlar Allah aşkina dua edin bana biran önce gitsin bu kadın.
Grupta doğum yapan arkadaşlar çoğaldı herkes bebekleriyle mesgukdur canim. Ben 3 4 günde ancak görebiliyorum. çok sıkıntılı bir bebek değil ama uyurken de başka işlerle meşgul oluyorum. Hayırlı olsun sağlıcakla büyüt bebeğini. inşallah seni çok zorlamayan sakin bir bebek olur.Günaydın kızlar bizim 3. Günümüz agrılarım bugün daha az çok şükür kızım da emiyor ama süt geldiğini tam bilmiyorum yeterli mi hiç fikrim Yok ama uyuyor 2 saat demek ki yetiyor diyorum . Göğüslerine sırayla lansinonh tereyağı ve ayva çekirdeği suya koymuştum onları sürüyorum agrıyor ama daha şimdilik sgrılsr çok degil fayda görüyorum çok şükür . Rezene kimyon humano stil içiyorum 3 lt su içiyorum bide pekmezli tereyağlı akıt yiyorum bide 4 tane hırma şimdilik herşey yolunda normalde fazla sütlü bir kadın değilim ama bugün uyudum çok şükür . Kimse beni sormadı aslında biraz kırgınım ams şimdi herkes kendi derdine şaşmıştır diye
cnm bnm arada kafam karisiyor kim dogum yapti kim yapmadı... bi de arada bazi seyler kaynıyor yazip da cvp alamadigim o kadar cok msjim oldu ki burda, bi yandan cogu kisi dogum yapti herkes bebisleriyle mesgul bizim gibi geriye kalanlar ise stresli bekleyislerde..gozun aydin tekrardan kavuştun bebegine.. darisi biz kalanlarin basina insallah..Günaydın kızlar bizim 3. Günümüz agrılarım bugün daha az çok şükür kızım da emiyor ama süt geldiğini tam bilmiyorum yeterli mi hiç fikrim Yok ama uyuyor 2 saat demek ki yetiyor diyorum . Göğüslerine sırayla lansinonh tereyağı ve ayva çekirdeği suya koymuştum onları sürüyorum agrıyor ama daha şimdilik sgrılsr çok degil fayda görüyorum çok şükür . Rezene kimyon humano stil içiyorum 3 lt su içiyorum bide pekmezli tereyağlı akıt yiyorum bide 4 tane hırma şimdilik herşey yolunda normalde fazla sütlü bir kadın değilim ama bugün uyudum çok şükür . Kimse beni sormadı aslında biraz kırgınım ams şimdi herkes kendi derdine şaşmıştır diye
cnm bnm arada kafam karisiyor kim dogum yapti kim yapmadı... bi de arada bazi seyler kaynıyor yazip da cvp alamadigim o kadar cok msjim oldu ki burda, bi yandan cogu kisi dogum yapti herkes bebisleriyle mesgul bizim gibi geriye kalanlar ise stresli bekleyislerde..gozun aydin tekrardan kavuştun bebegine.. darisi biz kalanlarin basina insallah..
İlk aşısı 1 aylıkken oluyor. Topuk kanı hastanede ilk gün sağlık ocağında 6.gun alındı. bize sağlık ocağında 1 ay sonra dendi sonuçlar için.Bugün oğluşum ilk kontrolüne gitti bensiz ...dikişlerim zorlanmasın diye gidemedim... ilk gün topuk kanı alındı 15 gün sonra belli oluyor dendi işitme testi ilk gün yapıldı bide sanırım 10 güne kadar Aile hekimine gitmemiz lazım aşı takvimi için ...Atladığım ve Yapılması gereken bir şey var mı kızlar malum ilk zamanlar önemli sonra atlamış olayayim
İlk aşısı 1 aylıkken oluyor. Topuk kanı hastanede ilk gün sağlık ocağında 6.gun alındı. bize sağlık ocağında 1 ay sonra dendi sonuçlar için.Bugün oğluşum ilk kontrolüne gitti bensiz ...dikişlerim zorlanmasın diye gidemedim... ilk gün topuk kanı alındı 15 gün sonra belli oluyor dendi işitme testi ilk gün yapıldı bide sanırım 10 güne kadar Aile hekimine gitmemiz lazım aşı takvimi için ...Atladığım ve Yapılması gereken bir şey var mı kızlar malum ilk zamanlar önemli sonra atlamış olayayim
Gittim canım doktora. Hala gelmeye niyeti yok 22 si son tarih gelmezse kontrole gel dedi. O gün de gelmezse nolcak dedim 4 marta kadar vakti var deditahminde buluncak mi bakalim.. bize de haber ver mutlaka
4 mart mıGittim canım doktora. Hala gelmeye niyeti yok 22 si son tarih gelmezse kontrole gel dedi. O gün de gelmezse nolcak dedim 4 marta kadar vakti var dedi
Ya 42 haftaya kadar vakti var dedi ama ben en son 41+3 de alıyorum dedi. Of iyice korkar oldum hayırlısı ne diyim4 mart mı.. çok uzak tarih vermemiş mi ya.. iyice heyecan yaptım bizimki yarın ne dicek acaba .. hepten nazlı olcak bu kızlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?