2017 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım allah analı babalı buyutsun

Sakin kalmaya calismakla basla bence canim. Sinir oldukca onlarin her hareketi lafi sana batacak maalesef
Tamda dediğin gibi oldu daha birinci gün ne yemek yapayım diye yerinden kalkan yok e ben bi kalkayım belki gelirler dedim neyse geldi. İzmit köfte yapalım dedim toksapilazma bağışıklığım çıkmadığı için ete dokunamıyorum köfteleri sen yap ben patatesleri halledeyim dedim kıymayı eline aldı içine ne koyulacak demez mi kal geldi. Ya köfte yapıcan altı üstü senelerin ev hanımı

Valla ben de şubat bebeklerin de gördüm bu kadar yerinden memnun hayırlısı inş sancı Zaman'ı yüzünü dönebiliyorlar ilk bebeğimde sancı nişan kanal hiç yoktu su geldi gittim 2 cm ile verdiler suniyi doğurdum şuan sil baştan bende burada öğreniyorum

Muayene salı günü oldu onda azıcık bir kanama oldu . Çarşamba günü olan muayenemde o hiç bişey olmadı bile . Ki üzerine kaç kez banyo yapıp temizledim . Bekleyelim görelim bakalım .. tşk ederim
Nişandır o Zaman belki cnm ben iki kez oldum açıklık var mı diye baktılar hiç bir şey gelmedi akıntı kanama leke... Oğlumda bir baktılar sabahına suyum gelmişti tetikledi muayene....

hadi gözün aydın canım Rabbim evladını analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah. ben de spinal oldum benim için de müthiş bir tecrubeydi çok şükür. İlk gün benim de sütüm hiç olmadı ama ben hep sagdim kanallar açılsın diye.ikinci gün gelir gelmez duş aldım ve sütüm hemen indi şükürler olsun.tahminimce senin de gelmiştir bugün. sayfamızdaki anneler birer birer kuzulqrina kavuşuyor çok şükür darısı sırada bekleyenlere sağlıcakla insallah

canım Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin bebişini kimseye alınma herkes ya yeni doğurdu yada benim gibi acaba doğuruyor muyum paniğinde doğuranları okuyup kendimize pay çıkarmaya çalışıyoruz. Yani dediğin gibi herkes kendi derdine düştü

canım allah anali babali buyutsun kuzunu uzun saglikli hayirli bi omru olsun insallah.canim b3nim de ikinci çocuk güya tecrübeli anneyim ama ben de bilemiyorum doyuyor mu yeteri kadar emiyor mu yeterli sütüm var mı biri bizi bu konuda bi aydinlatsa çok iyi olacak galiba.

tereyagli ekmek cnm doğum hikayemiz aynı bnm gibi olmuşssun sende bnmde evde suyum yeşil gelmişdi anlamışdım bende sezeryandan korkuyodum ama daha rahat geçdi ama hastanedeki haline aldanıp iş güç yapuyum deme dinlen eve geçince ağrın oluyor ister istemez

amin ins canim gunler bir uzuyor ki ev isleri eksikler..lohusalikta simdi oglum da olacak.daha cok onu dusunuyorum.nasil dengeyi saglayacagiz

Aynen Can'ım sizleri seviyorum

Olur inş Can'ım merak etme hakkınız da hayırlısı olur inş

Emiyor uyuyor Can'ım 2 saat filan yetiyor diye düşünüyorum eşim de tutturmuş mama verme emzir diye beni bazen sinir oluyorum ama sonra hak veriyorum gece verdim bir kez mama doymayınca ahlamaya devam edince vereceğim . Oğlum da mama verince memeyi istememe sorunu oldu bunda da aynı şeyleri yaşamayalım diyor bugün sağdım çok az geldi ama bence yetecek gibi zaten midesi küçüçük haftaya Doktora gideceğim kilo almamışsa mamaya başlarız artık .ama bu beni sitresr sokuyor Can'ım yetip yetmeme duygusu bakalım ne yapacağız

sağman lazım canım bnm buzluk doldu yanı yoksa sıtma yapıo veya ates yapıo sureklı sag pompa aldm ben ışimi goruyor gayet guzel
Kaç günlüksün Can'ım buzluk dolacak kadar masaalah benim anca yetecek kadar geliyor ya hiç fazla sütüm olmadı

su nisan ya da acilma olmadan suni sanci verebiliolar mi?

Ayy bunlarin hepsi mı böyle anladım kiiii

Telefon elinde Allah'tan yemek yapıyorlar da valla evde lohusa kadın var gibi de değil yani öylesine yapıyor. Ev maşallah bekar evine döndü . Zivanadan cikicam . Bende iyi değilim evi toparlayabilsem diyecem yok yani. Ayağa kalkıyorum hiç sormuyor bile birşey mı istiyorsun diye elinde telefon ortalık da anca dolanıyor. Arada kızımı seviyor. Bebek sevmeye gelmiş anlayacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…