çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün inş10 şubatta RABBİMİN İZNİYLE kızımı kucağıma aldım, normal doğum oldu, sabah 8 de başlayıp 20 dk suni sancı verdiler, ve kestiler,saat 09:30 gibi kendi sancım tetiklendi,11:25 de ikinci ıkınma ile doğum gerçekleşti, sancı çekerken bebeğini kucağına almayı bekleyen tüm anne adayları için dua ettim, RABBİM bir avazda sizleri kurtarsın inşallah diye , bu ikinci doğumumdu ilkinde 8 saat suni sancı alarak doğum yapmıştım, ikinci daha kolay oluyormuş gerçekten, RABBİM hepinize benim gibi kolay bir doğum nasipetsin, dualarım sizinle
Sağınca be kadar süt çıkıyor.bende elle sagılanlardan aldm uygun fıyatlı olandan aynı işingoruyor yanı.-ama sut dolduysa nası duruosun ya benı hasta edıo sagmazsam
Mama bende vermek istemiyorum ama ilk gün hastane de mecbur verdik eve gelince de süt um hiç gelmedi yine verdim 2 gündür gelmeye başladı mama yı gece çok ağlarsa veriyorum kusmaya başladı çok geliyo demekki bende işte dedim ya sarılık fln olmasından korktuğum için tedbirli oldum ama şimdi hep emziriyorum bizim de yarın kontrol umuz bakalım inş iyi sonuçlar alırızEmiyor uyuyor Can'ım 2 saat filan yetiyor diye düşünüyorum eşim de tutturmuş mama verme emzir diye beni bazen sinir oluyorum ama sonra hak veriyorum gece verdim bir kez mama doymayınca ahlamaya devam edince vereceğim . Oğlum da mama verince memeyi istememe sorunu oldu bunda da aynı şeyleri yaşamayalım diyor bugün sağdım çok az geldi ama bence yetecek gibi zaten midesi küçüçük haftaya Doktora gideceğim kilo almamışsa mamaya başlarız artık .ama bu beni sitresr sokuyor Can'ım yetip yetmeme duygusu bakalım ne yapacağız
Can'ım sürekli emziriyorum ama dünden beri biraz sarardı gözleri de sarı sanki Salı günü gideceğiz biz doktora geç olmaz inş tarihe kadar oğlum sa olmustu bol bol emzir demişti doktorGöğüs uçlarım çok fena
biz de yaşadık kızlar en son 10 günlükken gittik baş 12.4 e düşmüştü. en yüksek değer 7. günde olurmuş. dr bize düşmüş çok iyi burnu sararırsa hemen gel dedi. 2 saatte bir emzireyim mi dedim gerek yok esneyebilir dediCan'ım sürekli emziriyorum ama dünden beri biraz sarardı gözleri de sarı sanki Salı günü gideceğiz biz doktora geç olmaz inş tarihe kadar oğlum sa olmustu bol bol emzir demişti doktor
Doğum yapanlar kaçmış :) yapmayanlar siz nabiyonuuzzz :)
ben bırakSam 3 4 saati bazen daha fazlayi bile bulur ama 2.5 3 saati gecirmemeye çalışıyorum emsin sarılık olmasın diye. Bu sarılık olma durumu ne zamana kadar devam eder acaba. 2 saatte 1 emzirme düzenine ne kadar devam etmek lazım onu merak ediyorum aslında.Uykuları kaç saat sürüyor Can'ım benim ki 2 2.5 saat de bir uyanıyor ve ağlıyor emziriyorum geri uyuyor sizlerin ki kaç saat uyuyor
canım ben hastanedeyken hemşire şey demişti ağzına verdigimizde ucu kaybolabiliyor o yüzden meme ucunun cevresinden çekip ağzına vermeyi denersen ucu kaybolmaz belki o zaman tutabilir. bir de gazı varsa ya da kaka yaptıysa asla almıyor benimki de önce onları halledip sonra vermeyi deneyebilirsinKızlar benim de sütüm var az da olsa ameliyat olduğum günden beri sagiyorum çok şükür ama bebeğim bir göğsümden emmiyor çok sinirleniyor ağzına almayı kesinlikle reddediyor ne yapılabilir fikri olan var mi
Tatlım benimkinin gözleri De sarı gibi ama yüzü normal annem de diyo iyi rengi diye bide Allah korusun sarılık Ta uyanmiyolar yarı baygın oluyorlar sizde var mı öyle bişey eğer çok endişe ediyosan da mama takviyesi yap ben diyorum ya iki gün mama yla besledim napim süt gelmedi aç kalıp sarilik fln olmasından sa şimdi azalttim çok doymadigini düşünürsem veriyorum o kadarCan'ım sürekli emziriyorum ama dünden beri biraz sarardı gözleri de sarı sanki Salı günü gideceğiz biz doktora geç olmaz inş tarihe kadar oğlum sa olmustu bol bol emzir demişti doktor
2 saate bir mı veriyon benimki sürekli emiyor kuzum ben hiç o düzeni uygulamadim gerci kusuyor artık bugün fazla geliyo galiba ama istiyo sarılık olayı da hiç belli olmuyo 1 ay içinde olanı da duymuştumben bırakSam 3 4 saati bazen daha fazlayi bile bulur ama 2.5 3 saati gecirmemeye çalışıyorum emsin sarılık olmasın diye. Bu sarılık olma durumu ne zamana kadar devam eder acaba. 2 saatte 1 emzirme düzenine ne kadar devam etmek lazım onu merak ediyorum aslında.
Ayyyy canım ya valla kaciliyomus bu bebeklerle :)Aynen Doğum yapanlar kaçtı . Yapmayan 5-6 kişi kaldık sanırım . Soru soruyoruz o bile cevaplanmıyor artık
Benim Annem zorla taktırdı :)) Gerçi benim normal doğumSezeryan yapan arkadaslar korse kullaniyo musunuz hic bir faydasi yok diye duydum ama
canım kusma bizde de var ya emziriyorum yatırıyorum kusuyo sonra ağlıyo uyumuyor. nolcak böyle memeden almaya çalışsam da ağlıyor zaten. kusunca da üzülüyorum o kadar gelmiş sütüm ziyan oluyor:))2 saate bir mı veriyon benimki sürekli emiyor kuzum ben hiç o düzeni uygulamadim gerci kusuyor artık bugün fazla geliyo galiba ama istiyo sarılık olayı da hiç belli olmuyo 1 ay içinde olanı da duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?