2017 Şubat Anneleri

çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün inş darısı bizlere olsun

M macey tebrik ederim sağlıcakla büyüt kuzunu cnm darısı bizlere olsun benim de ikinci gebeliğim inş seninki gibi olur bende ilkinde 8 saatte doğum yapmıştım yazdığını okuyunca çok Mutlu oldum

Mama bende vermek istemiyorum ama ilk gün hastane de mecbur verdik eve gelince de süt um hiç gelmedi yine verdim 2 gündür gelmeye başladı mama yı gece çok ağlarsa veriyorum kusmaya başladı çok geliyo demekki bende işte dedim ya sarılık fln olmasından korktuğum için tedbirli oldum ama şimdi hep emziriyorum bizim de yarın kontrol umuz bakalım inş iyi sonuçlar alırız

Sezeryan yapan arkadaslar korse kullaniyo musunuz hic bir faydasi yok diye duydum ama

Can'ım sürekli emziriyorum ama dünden beri biraz sarardı gözleri de sarı sanki Salı günü gideceğiz biz doktora geç olmaz inş tarihe kadar oğlum sa olmustu bol bol emzir demişti doktor
biz de yaşadık kızlar en son 10 günlükken gittik baş 12.4 e düşmüştü. en yüksek değer 7. günde olurmuş. dr bize düşmüş çok iyi burnu sararırsa hemen gel dedi. 2 saatte bir emzireyim mi dedim gerek yok esneyebilir dedi

kızlar geceleriniz gündüzleriniz nasıl geçiyor? bebişler kaç saat uyanık kalıyor? zorlananlar var mı

Uykuları kaç saat sürüyor Can'ım benim ki 2 2.5 saat de bir uyanıyor ve ağlıyor emziriyorum geri uyuyor sizlerin ki kaç saat uyuyor
ben bırakSam 3 4 saati bazen daha fazlayi bile bulur ama 2.5 3 saati gecirmemeye çalışıyorum emsin sarılık olmasın diye. Bu sarılık olma durumu ne zamana kadar devam eder acaba. 2 saatte 1 emzirme düzenine ne kadar devam etmek lazım onu merak ediyorum aslında.

canım ben hastanedeyken hemşire şey demişti ağzına verdigimizde ucu kaybolabiliyor o yüzden meme ucunun cevresinden çekip ağzına vermeyi denersen ucu kaybolmaz belki o zaman tutabilir. bir de gazı varsa ya da kaka yaptıysa asla almıyor benimki de önce onları halledip sonra vermeyi deneyebilirsin

Can'ım sürekli emziriyorum ama dünden beri biraz sarardı gözleri de sarı sanki Salı günü gideceğiz biz doktora geç olmaz inş tarihe kadar oğlum sa olmustu bol bol emzir demişti doktor
Tatlım benimkinin gözleri De sarı gibi ama yüzü normal annem de diyo iyi rengi diye bide Allah korusun sarılık Ta uyanmiyolar yarı baygın oluyorlar sizde var mı öyle bişey eğer çok endişe ediyosan da mama takviyesi yap ben diyorum ya iki gün mama yla besledim napim süt gelmedi aç kalıp sarilik fln olmasından sa şimdi azalttim çok doymadigini düşünürsem veriyorum o kadar

2 saate bir mı veriyon benimki sürekli emiyor kuzum ben hiç o düzeni uygulamadim gerci kusuyor artık bugün fazla geliyo galiba ama istiyo sarılık olayı da hiç belli olmuyo 1 ay içinde olanı da duymuştum

Hala göğüs ucu kullanıyorum memeyi almayacak sanırım. ...bi de uç ile bol bol ver ucu çıksın dendi ama pek faydası yok sanırım ucu çıkarmak için bişeyler yaptığımda canım acıyor bakalım ne kadar gidecek böyle

2 saate bir mı veriyon benimki sürekli emiyor kuzum ben hiç o düzeni uygulamadim gerci kusuyor artık bugün fazla geliyo galiba ama istiyo sarılık olayı da hiç belli olmuyo 1 ay içinde olanı da duymuştum
canım kusma bizde de var ya emziriyorum yatırıyorum kusuyo sonra ağlıyo uyumuyor. nolcak böyle memeden almaya çalışsam da ağlıyor zaten. kusunca da üzülüyorum o kadar gelmiş sütüm ziyan oluyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…