biz 3340 doğduk 5 gün sonra 3180di. dr tekrar ölçmedi ama 2 güne kadar 200 gr alması lazım diyordu. artık 1. ay kontrolünde belli olacak yetip yetmediğiKızlar bebeklrnz kaç kg bnm ki cok minikmama vermiyorum emiyor kaka yapıo ama minicik bir halde
Ben kullanmıyorum dikiş ağrıları çekerken hiç de umrumda olmadı doğrusu. sonra pişman olur muyum bilmiyorum. şu an az bi göbek kaldı 17 gün oldu doğum yapalı. artık kalırsa da kalır napıyım.Sezeryan yapan arkadaslar korse kullaniyo musunuz hic bir faydasi yok diye duydum ama
Gecelerimiz fena değil şimdilik. Genelde 2 3 saatlik periyotlarla uyanıyor. ben 4 saati geçirmoyorum çok aç kalmasın bağışıklığı zayiflamasin diye. Bazen de 1 1.5 saatte uyanıyor. gündüz durum farklı tabi. Uyursa yine 2 3 saat uyanıksa yarımla 1 saat arayla emmek istiyor. galiba keyif yapıyor bizimki.kızlar geceleriniz gündüzleriniz nasıl geçiyor? bebişler kaç saat uyanık kalıyor? zorlananlar var mı
aynen 3 saatte bir kendi uyanıyor zaten. ama gazını çıkarıp yatırmaya uyku muyku gidiyor. dün gece 5.30da tuvaletini yaparak uyandı, altını al, emzir, yatır ve uyumadı tam 9a kadar. sonra annemi çağırdım çok uykusuz olunca sinir minir kalmadı. 12ye kadar mıkır mıkır durmuş uyumamış. çok uzun değil mi ya? şimdi de uyuyor deliksiz 4 saat oldu bir kere emzirdim demin.Ben kullanmıyorum dikiş ağrıları çekerken hiç de umrumda olmadı doğrusu. sonra pişman olur muyum bilmiyorum. şu an az bi göbek kaldı 17 gün oldu doğum yapalı. artık kalırsa da kalır napıyım.
Gecelerimiz fena değil şimdilik. Genelde 2 3 saatlik periyotlarla uyanıyor. ben 4 saati geçirmoyorum çok aç kalmasın bağışıklığı zayiflamasin diye. Bazen de 1 1.5 saatte uyanıyor. gündüz durum farklı tabi. Uyursa yine 2 3 saat uyanıksa yarımla 1 saat arayla emmek istiyor. galiba keyif yapıyor bizimki.
Bizim 3490 doğdu. 6.gun 3400 dedi doktor. Aylık kontrolde bakalım ne kadar olacak. Günde 4 9 arası altını degistiriyorsan yetiyordur emdiği. mümkün olduğunca emzir ki çok çabuk kilo alsın. küçük bebeklere bakmak daha zordur herhalde. Bi de eskiler ne kadar sık yikanirsa o kadar çabuk büyüt bebek derler. Ben 2 günde 1 yikiyorum. Hem çok rahatliyor hem daha güzel uyuyor. Uyku da büyümesi için çok önemli. Günde 16 18 saat uyumalari gerekiyormuş Yenidoğan bebeklerin.Kızlar bebeklrnz kaç kg bnm ki cok minikmama vermiyorum emiyor kaka yapıo ama minicik bir halde
Tatlım emme isteği varsa bebeğin alışır merak etme benim yengem 3 ünde de yaşadı 2 ay fln üç la emzirdi sonra biraz çıkınca kendi göğsünü verdi şuan çok yeni zorlama iyice yara yapma benceHala göğüs ucu kullanıyorum memeyi almayacak sanırım. ...bi de uç ile bol bol ver ucu çıksın dendi ama pek faydası yok sanırım ucu çıkarmak için bişeyler yaptığımda canım acıyor bakalım ne kadar gidecek böyle
Hehhh bizde boyleyiz :) emiyoz yatiyoz kusuyoz sonra uyumuyor yine sil baştan memede uyuyo hep :)canım kusma bizde de var ya emziriyorum yatırıyorum kusuyo sonra ağlıyo uyumuyor. nolcak böyle memeden almaya çalışsam da ağlıyor zaten. kusunca da üzülüyorum o kadar gelmiş sütüm ziyan oluyor:))
Ben uyaninca emziriyorum bi kaç dk içinde tekrar uyuyor. Yaklaşık yarım saat emdikten sonra yatiriyorum gaz çıkarmadan. Henüz gaz problemimiz başlaması. tek seferde uyaniklik süresi 1 2 saati pek geçmiyor. O kadar uyanık kalıyorsa rahatsız olduğu bişey vardır.aynen 3 saatte bir kendi uyanıyor zaten. ama gazını çıkarıp yatırmaya uyku muyku gidiyor. dün gece 5.30da tuvaletini yaparak uyandı, altını al, emzir, yatır ve uyumadı tam 9a kadar. sonra annemi çağırdım çok uykusuz olunca sinir minir kalmadı. 12ye kadar mıkır mıkır durmuş uyumamış. çok uzun değil mi ya? şimdi de uyuyor deliksiz 4 saat oldu bir kere emzirdim demin.
3-4 saat mı benimki niye hiç bu kadar uyumuyor yaaynen 3 saatte bir kendi uyanıyor zaten. ama gazını çıkarıp yatırmaya uyku muyku gidiyor. dün gece 5.30da tuvaletini yaparak uyandı, altını al, emzir, yatır ve uyumadı tam 9a kadar. sonra annemi çağırdım çok uykusuz olunca sinir minir kalmadı. 12ye kadar mıkır mıkır durmuş uyumamış. çok uzun değil mi ya? şimdi de uyuyor deliksiz 4 saat oldu bir kere emzirdim demin.
Benim ki de minicik Can'ım 3.150 gram su 50 cmKızlar bebeklrnz kaç kg bnm ki cok minikmama vermiyorum emiyor kaka yapıo ama minicik bir halde
ayy öyle mi diyorsun. siz kaç günlük oldunuz? 17 günlük oldu. bir uzmanı dinledim geçen gün en geç 18de banyo yapmış olmaları lazım diyordu uykuya hazırlık olurmuş. biz de dün öyle yaptık gece de çok şükür uyudu kolay geçti. ama işte 5te kalktı bir daha da uyumadı. annem de uykusunu almıştır diyor:))) ne bileyim ben. öğrenicez herhalde:)3-4 saat mı benimki niye hiç bu kadar uyumuyor yabence çok uyutma ondan da sonra uyumuyor olabilir belki
biz biogaia damlaya başladık daha 1 haftalıkken. o zamandan başladı gaz çünkü. aslında ben de öyle yapıyorum bazen üşeniyorum uykumun arasında, bu sefer de kusuyor.Ben uyaninca emziriyorum bi kaç dk içinde tekrar uyuyor. Yaklaşık yarım saat emdikten sonra yatiriyorum gaz çıkarmadan. Henüz gaz problemimiz başlaması. tek seferde uyaniklik süresi 1 2 saati pek geçmiyor. O kadar uyanık kalıyorsa rahatsız olduğu bişey vardır.
biz 3340 doğduk 5 gün sonra 3180di. dr tekrar ölçmedi ama 2 güne kadar 200 gr alması lazım diyordu. artık 1. ay kontrolünde belli olacak yetip yetmediği
Bizim 3490 doğdu. 6.gun 3400 dedi doktor. Aylık kontrolde bakalım ne kadar olacak. Günde 4 9 arası altını degistiriyorsan yetiyordur emdiği. mümkün olduğunca emzir ki çok çabuk kilo alsın. küçük bebeklere bakmak daha zordur herhalde. Bi de eskiler ne kadar sık yikanirsa o kadar çabuk büyüt bebek derler. Ben 2 günde 1 yikiyorum. Hem çok rahatliyor hem daha güzel uyuyor. Uyku da büyümesi için çok önemli. Günde 16 18 saat uyumalari gerekiyormuş Yenidoğan bebeklerin.
Hanimlar merhaba
Topigi cookk gec bulmusm bn ya
Oda konuma yorum yapan
@Kriziantemcicegi arkadas yazms bu topigi bana ama bn gelip.bakana.kadr hemen herkes dogurmus sanrm
neyse bende bnden once dogum yapmanzdan tecrubelerden yararlanmak isterm...
Tabiki kabul ederseniz ?? :))
Benim ki de minicik Can'ım 3.150 gram su 50 cm
Kızlar depresyona girmeye başladım sanırım sinirlerim çok bozuk öncelikle Doğumdan sonra hiç kilom gitmedi sinir oldum su an 93 kilo bir fil yavrusu gibiyim 3.5 yasında oğlum sıkıntıdan kulaklarıyla oynuyor ona sinir oldum sürekli memem de bir yavrum var emziriyorum sürekli sanırım sarılık olmak üzere eşime mama vereyim diyorum bence doymuyor diyorum bir sürü şey diyor yok doyuyormuş kendimi rahata alıştırmasaymışım emiyor Muş iste
yani genelde 2 saatte 3 saatte bir veriyorum ya da bazen daha kısa aralıklarla ne zaman isterse. çok verince de kusabiliyor dedigin gibi o yüzden sürekli verme istersen kuzum. biz bugün 5. gün kontrolüne gittik hafif sarılık var ama kayda değer bişey değil bundan sonra da olmaz dedi o yüzden merak etmiştim sarılık olabilme süresini. kilo kaybı da yüzde 5 ile yüzde 10 arası olabilirmiş şişlik falan inince bebisteki bizim şükür bi kilo kaybimız olmamış doktor teyzemiz tam not verdi2 saate bir mı veriyon benimki sürekli emiyor kuzum ben hiç o düzeni uygulamadim gerci kusuyor artık bugün fazla geliyo galiba ama istiyo sarılık olayı da hiç belli olmuyo 1 ay içinde olanı da duymuştum
benim de minik canım 2600 dogduk ama önemli olan sağlıklı olmasi iyi besleyip buyuturuz inşallah zayıf bebekler çabuk toparlayabiliyorlarmis hemKızlar bebeklrnz kaç kg bnm ki cok minikmama vermiyorum emiyor kaka yapıo ama minicik bir halde
Biogaiadan menmunmusunuz yararini gordunuzmubiz biogaia damlaya başladık daha 1 haftalıkken. o zamandan başladı gaz çünkü. aslında ben de öyle yapıyorum bazen üşeniyorum uykumun arasında, bu sefer de kusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?