2017 Şubat Anneleri

Canm vok saol evet dogum korkum vardi. Suan yok artk dogsa diyirm hergun baska bsey oluyo nasil istahsizim bu ara agrilarm cok ;( afedersnz dunden beri usutmus gbi karnmdan sesler geliyo ve bgun ishal olmusum afbuyurun yemekde yiyeymyorm halsizlik uykusuzluk degsik oldum bu arada beebgnz hayrli olsun saglikla buyutun insallah..
Umarm acilarn bian once gecer tez sagligina kavus :)

Bsry sorablrmym?
Dogum sancilarnz agrilarnz hafif hafif basladgnda bebegnz hareket edyomuydu cok sorular var kafamda :))

Canım benim hiç 2-3 saat aralıksız uyuduğu olmuyor ki o yüzden de hep emmek istiyo bende o karnındayken hep açtım ondan mı ki nasıl oyalicam vermemek için bizim de yarın 5 günlük kontrol umuz inş bizde güzel haberlerle geliriz masAllah barekAllah size inş hep böyle iyi devam edin çocuk Dr u kim baktı size bide ayrı ücret verdinmi dün hem kendine hem bebek için

Bizde 4 günlük olduk teyzesi bugün daha minigiz ondan belki de siz yine bi duzene girmissinizdir bizde duzeliriz heralde ama olsun her şekilde harika bir duygu :)

Hala dogurmayanlar olarak grubumuza 1 kisi daha eklendi

Canım hoşgeldin öncelikle aramıza, telaslandirmsk istemem ama is halde bir dogum belirtisi bağırsaklar yumuşuyor hazırlık için

kızlar geceleriniz gündüzleriniz nasıl geçiyor? bebişler kaç saat uyanık kalıyor? zorlananlar var mı
Ben gunduz zorlaniyorum desem gecemiz daha duzenli geciyor bir bucuk iki saatte bir oluyir ve tekrar uykuya dalmasi daha hizli oluyir sabah o dan oglen 2 ye kadar uyutamadim ben 11 gunluk cocugu resmen kucagimda uyuyor yerine yatiriyorum bas bas ağlıyor â

Bugün dr a gittik Bebek kanala dayanmıştı çıkmış yine sol kasığa kafayı yaslamış. Bir de bakışını yakaladı dr daha benimçok beklersiniz der gibiydi minnak neyse hiç gaza gelmiycem anladım ki her hamilelik başka tecrübe oğlan erken geldi diye erkenden hazırlandık bu son ana kadar bekleyecek. Kafası küçük sıkıntı olmaz isterse kanala girer dedibakalım sadece yanaklara kilo almış... Mart a kalırsam da şutlamayın beni Şubat anneleri:):):):)

Benim 6. Gün oldu ve halen ağrıyor aslında dikişlerden ziyade makatla dikişler arasındaki kısımda bir şişlik var ve o şişlik çok ağrıyor o tam olarak ne anlamadım bu akşam doktoruma soracağım makatta çatlak vardı bende acaba o çatlak hemoroide mi dönüştü off off

Merhaba güzel anneler. Bebegimin gelisimi durdugu icin yarin sabah sezeryana giriyorum. Minigim cok kucuk 2200 şuan. Dualarinizi bekliyoruz.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini kucağına. moralini bozma hiç küçük diye. Bi şekilde buyuyorlar. sadece sabırlı olmak lazım.

12 gün oldu ama sütüm hala az.
Mamada 2. Kutuyu aldık.
Sütün artması için iyi beslenmek dinlenmek ve mutlu olmak gerekiyormuş.
Beslenmem için bebeğimin mememi bırakıp yemek yememe izin vermesi gerekiyo.
Ama süt az olduğu için yavrum doymuyo ve bi türlü beni bırakmıyo.
Doğal olarak çoğu zaman aç kalıyorum.
Aynı nedenden dolayı uyku da günlük 3 saati geçmedi henüz.
Genelde gece 12-3 arası uyyorum onun dışında hep meme verdiğim için uyyamıyorum.
Hala çişe zor gidiyorum :)
Kızım resmen organım haline geldi, yapışık geziyoz :)
Şikayet olmasın ama böyle giderse sütüm zor artar gibi.
İnsallah bool bol gelir bi an önce, bebeğim ve benim düzenim ancak öyle oturacak çünkü.
Uykusuz ve aç günler geride kalsın, hayatım normale dönsün Allahımmm...amin...

Kizlar bu kusma fazla emdiği zaman mi oluyor. bizde çok nadir oluyor kusma. Az emdiği için midir?

Bu arada bi kaç sorum olcak:
》sütle birlikte mama verenler ne sıklıkla ve bi seferde kaç ml veriyosunuz?
》pişik için krem kullanıyorum ama annem bi de pudra sürelim dedi. Kullanan var mı aranızda?
》Sütü birden artanlar belli bi yönteminiz var mıydı? Tavsiyesi olan?

Canım yanında sana destek olsn birileri yok mu? En azından sen emzirirken sana bişeyler hazırlayıp yanına getiren. Bol bol su içme lazım beslenmenin yanında. bi de göğüs pompasini denedin mi? Bi süre sagdiginla bebek idare eder sen de yemek yersin. İnşallah en kisa zamanda yoluna girer hayatınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…