2017 Şubat Anneleri

Başımız sagolsun.rabbim sabır versin size .soylenecek söz yok ne söylesek bu acı dinmez cennette senin ve eşinin günahlarını affettirecek bir melek var artık böyle teselli ver kendine canim

M
Canım çok çok üzüldüm. Daha günün var aslında Allah yardımcın olsun kendi başıma gelmiş kadar üzgünüm su an.

Rabbim sizi cennetinde buluştursun inşaallah.. İmtihanın agır fakat bunu veren Rabbim bir daha verir inşaallah

Çok çok üzüldüm ya içimden birşey koptu sanki başın sağolsun Allah sabır versin

Ay öldüm gülmekten... Bende yan yan oturmaktan helak oldum ...Doktora gittim o şiş kısım hemoroid ile ilgili dedi bizim alanımız değil genel cerrah a göster dedi dikişlerde iyi görünüyor dedi haftaya daha iyi olur umarım yeter

Benimde aynen öyle çıkmıyor ama kakası falan normal onun içim şimdilik mama vermiyorum belki de az olanla doyuyor dur

Kübracım çok ama çok üzüldüm, ne desek sana merhem olmaz. Rabbim sabırlar versin, yardım etsin.

Ay inanamıyırym Can'ım Allah yardımcın olsun Allah sabır versin Can'ım kaç aylıktı

basın sağolsun canım rabbim sabrını versin tesellisi olmuyor

Canım de diyeceğimi bilmiyorum..göz yaşlarım boğazıma düğümlendi..Allah sabır versin

hurma maydanoz tarçın çayı ince bulgur ile yapılan pilav ile benim sütüm arttı her öğün maydanoz yiyorum kendimi inek gibi hissediyorum diyorum eşime

Canım bana doktor kesinlikle anne sütüyle mamayi aynı öğünde verme midede birlesmesinler dedi.anne sütünün değerini azaltiyomus.emdikten 2 saat sonra falan ver dedi.pisik için kesinlikle kantaron yağıni kullan derim.en ufak kızarıklığı bile anında geciriyo.bir de sütünün artması için bol bol kuru incir ye ve göğsünü sag

Allahım sabır versin. Diyecek söz yok. Çok ama çok üzüldüm.

Yaa ne denir bu acıya Rabbim sabır versin melek şimdi o,size sefaatci diğer dünyada Allah sabır versin sana melek annesi.

Benimde aynen öyle çıkmıyor ama kakası falan normal onun içim şimdilik mama vermiyorum belki de az olanla doyuyor dur
Ben dün öyle yaptım. Sürekli emzirmeye çalıştım. Tutmadıgındada sağdım verdim. Dün ve bugün hiç kaka yapmadı. Bugünde çok ağladı kuzum. Verdim mama. Akşam kakasını yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…