- 23 Aralık 2012
- 7.663
- 50.991
- 748
benim de bebisim minnak dogdu ama bi gorsen teyzesi oyle guzel ki oyuncak bebek gibi izlemeye doyamiyoruz bu arada minnak ama cok guclu masallah .insallah sizin de oyle olacak allah in izniyleMerhaba güzel anneler. Bebegimin gelisimi durdugu icin yarin sabah sezeryana giriyorum. Minigim cok kucuk 2200 şuan. Dualarinizi bekliyoruz.
Canım yanında sana destek olsn birileri yok mu? En azından sen emzirirken sana bişeyler hazırlayıp yanına getiren. Bol bol su içme lazım beslenmenin yanında. bi de göğüs pompasini denedin mi? Bi süre sagdiginla bebek idare eder sen de yemek yersin. İnşallah en kisa zamanda yoluna girer hayatınız.[/Qkuru ve taze meyvelerle yaoulmis tarcin cubugu atilmis karanfilli hosaf ic canim yapabilecek birisi varsa tabi
canim humana caylar var onlar iyi geliyor zaten bilindik bisey sicak dus cok iyi geliyor bir de kuru ve taze meyvelerden yapilmis icine cubuk tarcin karanfil atilmis az da seker eklenmis hosaf kesinlikle tavsiye ederim yapabilecek biri varsa k8caman bi tencere yaptir at dolaba bo hafta yeterBu arada bi kaç sorum olcak:
》sütle birlikte mama verenler ne sıklıkla ve bi seferde kaç ml veriyosunuz?
》pişik için krem kullanıyorum ama annem bi de pudra sürelim dedi. Kullanan var mı aranızda?
》Sütü birden artanlar belli bi yönteminiz var mıydı? Tavsiyesi olan?
ben beenn. ara ara soruyorum mama konusunu ama hep kayniyor arada.. tesekkur ederim cvp içinBuarada biri mama sormuştu hipp organik olduğu için guvenilir oglumda kullanmistir milupada olabilir ..Bence hipp ama.
yalnız degilsin biz de beklioz hala :) demek kafasini çekebiliomis ha. bn bu hafta kanala girmis mi diye sormuştum doktora kanal yolunda ama daha tam istedigimiz yerde degl demişti bakalim önümüzdeki hafta nelrr dicek...Bugün dr a gittik Bebek kanala dayanmıştı çıkmış yine sol kasığa kafayı yaslamış. Bir de bakışını yakaladı dr daha benimçok beklersiniz der gibiydi minnak neyse hiç gaza gelmiycem anladım ki her hamilelik başka tecrübe oğlan erken geldi diye erkenden hazırlandık bu son ana kadar bekleyecek. Kafası küçük sıkıntı olmaz isterse kanala girer dedibakalım sadece yanaklara kilo almış... Mart a kalırsam da şutlamayın beni Şubat anneleri:):):):)
allah yardimcin olsun insallah rahat bi sezeryan olur bebek de sen de toparlarsiniz en kisa zamanda..Merhaba güzel anneler. Bebegimin gelisimi durdugu icin yarin sabah sezeryana giriyorum. Minigim cok kucuk 2200 şuan. Dualarinizi bekliyoruz.
İşte benim bebek hep memede bak mesela bugün daha ancak şuan 2 saattir fln uyuyo bütün gün sürekli emdi geçer inş bakalımsmdı ıkınsaat arayla emzırıyorum ben bebek emdı hemen ogogsunu kaplayacak sekılde sur pedle kapatıyorum gogus kalkanıda kullandım gogus bır saatte tekrar doluyor hemen pompayla sağıyorum bebege mememı vermedım bır gun vermedım hemen toparladı bıberonla az a az sutumu verdım allaha sukur gectı.yataga vuruyordm ayagımı ya canımı yakıyordu sımdı gectı dıye de hafıfe almıyorum kremleyıp kapatıyorum bebege verırken sılıyorum atlattım suan hamdolsn
Kizlar pompayla sagdiginizda ortalama ne kadar süt çıkıyor?
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini kucağına. moralini bozma hiç küçük diye. Bi şekilde buyuyorlar. sadece sabırlı olmak lazım.
benim de bebisim minnak dogdu ama bi gorsen teyzesi oyle guzel ki oyuncak bebek gibi izlemeye doyamiyoruz bu arada minnak ama cok guclu masallah .insallah sizin de oyle olacak allah in izniyle
allah yardimcin olsun insallah rahat bi sezeryan olur bebek de sen de toparlarsiniz en kisa zamanda..
Ay ozaman benim sütüm yok gibi bişey. Kasıpta bebeği aç bırakmanında anlamı yok. Ben mememi tutturamayıp 4-5 saat emziremezsem ancak 60 ml çıkıyor. Oda memişleri sıka sıka zor şer makineyle boşaltıyorum. Emzirip iki saat sonra tekrar emziremezsem sağdığımda 25 ml ancak çıkıyor. Suda içiyorum. Kompostoda içiyorum. Humana çayda içiyorum. Yok yok yok. Olmayınca olmuyor demekki. Mama takviyesi bizde şart. İlk oğlumda da öyle oldu. Kaderiöiz bu demekkipomba bır cay bardagı sagıyor.ben 1 su bardagı sağınca rahatlıyorum
Ay ozaman benim sütüm yok gibi bişey. Kasıpta bebeği aç bırakmanında anlamı yok. Ben mememi tutturamayıp 4-5 saat emziremezsem ancak 60 ml çıkıyor. Oda memişleri sıka sıka zor şer makineyle boşaltıyorum. Emzirip iki saat sonra tekrar emziremezsem sağdığımda 25 ml ancak çıkıyor. Suda içiyorum. Kompostoda içiyorum. Humana çayda içiyorum. Yok yok yok. Olmayınca olmuyor demekki. Mama takviyesi bizde şart. İlk oğlumda da öyle oldu. Kaderiöiz bu demekki
Bugün dr a gittik Bebek kanala dayanmıştı çıkmış yine sol kasığa kafayı yaslamış. Bir de bakışını yakaladı dr daha benimçok beklersiniz der gibiydi minnak neyse hiç gaza gelmiycem anladım ki her hamilelik başka tecrübe oğlan erken geldi diye erkenden hazırlandık bu son ana kadar bekleyecek. Kafası küçük sıkıntı olmaz isterse kanala girer dedibakalım sadece yanaklara kilo almış... Mart a kalırsam da şutlamayın beni Şubat anneleri:):):):)
Can'ım içine girmemişti dayamıştı kafasını girince çıkamaz belki bana yürü dedi artık aklıma ne geliyorsa yapıcam :):)yalnız degilsin biz de beklioz hala :) demek kafasini çekebiliomis ha. bn bu hafta kanala girmis mi diye sormuştum doktora kanal yolunda ama daha tam istedigimiz yerde degl demişti bakalim önümüzdeki hafta nelrr dicek...
Merhaba güzel anneler. Bebegimin gelisimi durdugu icin yarin sabah sezeryana giriyorum. Minigim cok kucuk 2200 şuan. Dualarinizi bekliyoruz.
Aramızda 6 gün var siz kalmazsınız ya mart ayınaBende korkuyorum mart annesi olacagim diye ya :)
Sizde gidersiniz yakında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?