2017 Şubat Anneleri

İnş hayırlısıyla kavuşursun devam ederse paylaşır Mısın? Avm çok yoruyor insanı bu arada

PinkMermaid bugün senin büyük günün, Rabbim yardımcın olsun, sağlıkla ve sihatle kucağına al bebişini
Canım benim cok tesekkur ederim..Dogumum cok guzel gecti, epidural sezeryan oldum, hic aci hissetmedim ve sütüm de hemen geldi ama meme ucum yara oldu, kesik gibi ucu..kremler sürdüm

Yürüyüş yapıyor musun ben iki gündür başladım hava güzel olunca geceleri birkaç ağrı oluyor devamı yok daha
yürüyüş sanci yapıyor hemen iyi gelior. bn de olabildiğince cikmaya calisiorum şansa bu hafta hep güzel hava. bnm bi kac gündür kasilma cok oluyor semsert oluyor karnim. istahim da bir açık ki sormayin kizlar ne guzel son ay pek kilo almamistm ama bu iki hafta baya aliyorum gibi..

Bende çok ekstra birsey yapma taraftari değilim açikcasi yanliş bir sey yapmak istemiyorum .. Normal günlük işlerimi yapiyorum sadece birazda yürüyüş .. Günde 1 tane hurma yiyorum sancilarim gelirse hurmayi arttirmayi oyle dusunuyorum .. Sabırsizlikla beklemedeyiz sağ sağlim kucaklarımızı doldursunlar inşallah

bn de bgn cok dolandim avmde karnim sertleşti hep...ne kadarlik oldu bebis doktor ne dedi kontrolde.. insallah baslar dogumun haberdar et bizi de

Ay Can'ım yalnız değilsin bende kilo almadan kapatıcam diyordum toplam 11 oldu aldığım kilo doktorum pis pis sırıttı son haftalar alıcan diye en son 9 Kiloydu aldığım 10 günde iki kilo aldım normal galiba şansımıza hava güzel cemre de düştü havaya mis gibi havada doğsun bebişlerimiz

En güzelini yapıyorsun inş fazla bekletmezler günlerini tamamlayınca hurma da 1 çok iyi ya eşim iki sefer getirdi hurma ben hepsini yedim 30 tane falan bende bir etkisi yok galiba hurmanın

Doğuma enerji lazım benim iştahim açik degil ama yemeye calisiyorum annem sonra güçsüz kalirsin diyor.. Aldik alcagimizi zaten bikac gun daha yiyiverelim :)

bu hafta gelsinler artik bekliyoruz bebisleriiii biz de kavusalim yavrularimiza. senin kilo alimin normalmis ya bnm 19 oldu 21 le falan kapatirim herhalde :))

En güzelini yapıyorsun inş fazla bekletmezler günlerini tamamlayınca hurma da 1 çok iyi ya eşim iki sefer getirdi hurma ben hepsini yedim 30 tane falan bende bir etkisi yok galiba hurmanın
bn hurmayi cok sevdigim icin oyle bi taneyle falan idare edemiorum hepsini bitirdim aldiklarimin :)) kizlar burda papatya cayini okumustm gittim papatya cayi aldim içiyorum iki gündür birazdan yine yapicam siz icio musunuz? bi de ananas aldm dun birazini yedim bgn de kalani yerim. hurma geçen hafta cok yiyince ishal yapti sanki beni hurmayi kesince ishal de düzeldi. bi de gecen hafta kan hapi da kullanmamistm ona baslayinca da kesilmiş olabilir

Baya yemişsin sen aslında ama benim anladigim kadariyla oksitosin olduğu icin icinde doğum zamani daha önemli suni sanci yerine .. Olmayan sanciya pek birsey yaptigi yok gibi :)

Canım benim kızım da çok emiyor bazen 1 saat emdiği oluyor o zaman da kusuyor ne yapacağımı bilmiyorum emmek istiyor illa iki memeyi de hüpletiyor acaba doymuyor mudur
canım bır saat emzırmemelısın onun mıgdesı kayısı kadar ıkı saat arayla 15 dk emzır yara olur gogslern hemde kusmaz bebek nası alıştrırsan oyle gıder'

Doğuma enerji lazım benim iştahim açik degil ama yemeye calisiyorum annem sonra güçsüz kalirsin diyor.. Aldik alcagimizi zaten bikac gun daha yiyiverelim :)
aynen aldik alcagimizi bi iki kilodan daha bisi olmaz ama bn cok aldim yaaa gerci herkes cok gozukmuor diyo ama 20 kilo az buz degil yani

Baya yemişsin sen aslında ama benim anladigim kadariyla oksitosin olduğu icin icinde doğum zamani daha önemli suni sanci yerine .. Olmayan sanciya pek birsey yaptigi yok gibi :)
Aynen cnm olmayan sancıya bişi yaptığı yok denendi :):)

Ay aynıyız ya bende sayı ile idare edemedim hurmada... Papatya çayı değil ama ada çayına başladım bugün aslında papatya çayı bulsam aktarda güvenilir gevşetiyor da emzirirkendw papatya çayı içince Bebek sakince uyuyordu benim

Bu arada bebişin adı alya sena mı olucak? Bizde alya nisaya karar verdik :)

aaa adacayi içen biri buldum burda sormustm ama cvp alamadm bnm doktor adacayi ic dedi abartmadan ama guvenememistim. sen nerden duydun adacayini bana arkadaş cikti bn de iceyim o zaman

bende papatya çayı arttırdı sancımi

Valla kuzum benim şu an 5. Gunum bende sezeryanim . Ve bugün dipbucak temizlik yaptım . 3 gündurde evde tek başınayim herhangi birşey yok bende . Sadece sırtım ağrıyor. Bende ilk korktum acaba açılır patlar mı falan diye ama Rabbim güç veriyor işte .
KV den kurtuldum ya onun şerefine

gitti demek sonunda hadi gözün aydin cnm rahatlamissindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…