2017 Şubat Anneleri

Kızlar bizim göbek hala düşmedi annem iyi beslenen cabuk düşer diyip moralimi bozuyor öyle bişey varmı gerçektn.. 9 günlük olduk

Bu memenin kahverengi kısmını verenler nasıl yapiyonuz benim ogluş hep ucunda

Canım ya İnşallah bugünler geçecek.. Çok güzel günler göreceğiz.. Göbeği erken mi düşmüş senin bizimki 9 gün hala düşmedi
Evet cok erken dustu altini deistirirken baktik ki pijamasinda..Kardesiminkide 9 10 gunde dusmustu merak etme duser yakina kuruyosa..

:)) aynen doktora söyledim karnım bazen şertleşiyor ama hiç sancı ağrı bir şey hissetmiyorum diye ne güzel işte dedi .. bakalım hayırlısı sabırsızlandık iyice
Kız nesi güzel :)Sancı olcakki vücudun doğuma hazırlanıcak

Kızlar bizim göbek hala düşmedi annem iyi beslenen cabuk düşer diyip moralimi bozuyor öyle bişey varmı gerçektn.. 9 günlük olduk
Bizimki 12 günde düştü. Beslenmeyle ilgisi yok. Her çocuk bir olmuyor. annem zeytinyağı damlattirdi o gece düştü ama onun etkisi mi oldu yoksa zamanı mi geldi bilmiyorum.

Canım benim başımız sağolsun cennette kavuşursunuz inşallah

bebek dr gobegıne hıc bısı vermmedı bana kesınlıkle bısı surme duser dedı 9. gun dustu kapandı gıttı bışı surmedım

kızlar ben 5 şubatta normal doğum yaptım hala dikişlerde düşme yok ve ağrı azalsada devam ediyor sizlerde durum nedir
Bende 6 Şubat dogum günü aynen dusmedi agri sizi yok rahatim oturup kalkerken oysaki. Sen kontrole gittin mi ne yapılıyor kontrolde tam olarak ? Ben gidemedim bebegi bırakıp esim de okuldaydinizin alamadi.

Hmm olabilir elle muayene etmis demek ki. Cok sağol

Sanırım bide hemoroid cikiyo başıma makat aciyo dün bi anda zorladim mı naptim kendimi ne güzel biraz azalmıştı acilarim

Kız nesi güzel :)Sancı olcakki vücudun doğuma hazırlanıcak
işte bazen doktorları anlayamıyorum neye göre iyi kime göre iyi sancısız mı doğurcaz .. magnezyum kullanıyor musun? benimkini biraz ona bağladı gibi sanki ..

evet hala ses yok hayırlı uğurlu olsun doğum yapmışsın darısı başımıza ama hiç belirti yok bakalım
Amin sağol canım evet bugün 6. Günümüz :) bende de hiç belirti yoktu hatta Hüseyin Hoca 41 e kadar bekleriz demişti sancı fln 0 di nst de bi anda oldu :)

Bende 6 Şubat dogum günü aynen dusmedi agri sizi yok rahatim oturup kalkerken oysaki. Sen kontrole gittin mi ne yapılıyor kontrolde tam olarak ? Ben gidemedim bebegi bırakıp esim de okuldaydinizin alamadi.
Parmağını rahme götürdü temizleyecegim dedi batikon koydu rahme sonra iyi dedi dikisler o kadar kalktım bitti benim 12 Şubat doğum ağrı ilk gün gibi değil ama yine devam ediyor öyle ayağımı halen rahat atamiyorum sendeleyerek yürüyorum ya bu epizyotomi sezeryandan beter gibi bilmiyorum sezeryan olanlar daha çabuk toplanıyor lar gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…