2017 Şubat Anneleri

Selam kızlar bugün ikimiz de daha iyiyiz sadece benim sezeryan yerim ağrımaya başladı yanmaya yan yattım acaba ondan mı kızlar sezeryan yapanlar surt üstümü yatıyorsunuz siz ??bügün sütümü sağdım çok şükür miktarı da kıvamı da iyi umarım böyle devam eder ve kızıma yeter oda büyür şimdi bir avuç kadar küçüçük nasıl büyüyecek bilmiyorum ...
Yazılanları okuyamıyorum malum zaman Yok gece uykumuz az gündüz uyuyor çoğunlukla siz de öyle mi ??

işte bazen doktorları anlayamıyorum neye göre iyi kime göre iyi sancısız mı doğurcaz .. magnezyum kullanıyor musun? benimkini biraz ona bağladı gibi sanki ..
Kullanmıyorum canım geçen akşam baya ayaklarımda uyuşma kalçamda ağrı oldu ama hapım bitmişti bidaha da almadım. Baxen pelvik te bıçak saplanması gibi acı oluyor aende de oluyormu cankm

Amin sağol canım evet bugün 6. Günümüz :) bende de hiç belirti yoktu hatta Hüseyin Hoca 41 e kadar bekleriz demişti sancı fln 0 di nst de bi anda oldu :)
Canım biandamı sancılandın bende de geçen haftalar sancı oluyordu bu hafta yık yok

Selam kızlar, bende yarın kızıma kavuşuyorum inşAllah fikrim değişmezse spinal sezeryan olucam. Dualarınızı esirgemeyin, az anne kaldık doğuramıyan, bende sizlere dua edeceğim. Heyecan hat safhada, konuşuyorum onunla az kaldı kavuşucaz diye, hemen tekmeyle cevap veriyor Oğlumda benim göğüslerimde fena yara olmuştu. 1 haftada uuzun sürmüştü geçmesi yanlış hatırlamıyorsam karbonat sürmüştüm, bide krem sonra geçmişti. Ama felaket bir acıydı. Umarım bu sefer olmaz.

Bana drum kesi bitimlerinde düğümler olduğu için o kısımlarda acı hissedebilirsin demişti. Merak etme bişey olmaz.

Allah yardımcın olsun Can'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim sizi

sağlıcakla kavusun insallah birbirinize bize de dua et mutlaka olur mu? musait oldugunda da haberdar et biziii merak ederiz..

Kullanmıyorum canım geçen akşam baya ayaklarımda uyuşma kalçamda ağrı oldu ama hapım bitmişti bidaha da almadım. Baxen pelvik te bıçak saplanması gibi acı oluyor aende de oluyormu cankm
Evet o oluyo bugun biraz daha sık oldu mesela ama baska da birsey yok :) oyalancak seyler ariyorum kendime surekli yoksa kendimi dinleyerek geçmiyor zaman valla ..

Canım benim kızım da çok emiyor bazen 1 saat emdiği oluyor o zaman da kusuyor ne yapacağımı bilmiyorum emmek istiyor illa iki memeyi de hüpletiyor acaba doymuyor mudur
Ya benimki uyuyakaliyor 10 15 dkda yada bırakıyor . Emerken cok hizli emiyor aslinda ama doyuyordur umarim uyuyor iki saat ben uyandiriyorum emzirmeye genelde.

Evet o oluyo bugun biraz daha sık oldu mesela ama baska da birsey yok :) oyalancak seyler ariyorum kendime surekli yoksa kendimi dinleyerek geçmiyor zaman valla ..
Yürüyüş yapıyor musun ben iki gündür başladım hava güzel olunca geceleri birkaç ağrı oluyor devamı yok daha

Canım biandamı sancılandın bende de geçen haftalar sancı oluyordu bu hafta yık yok
Yok kuzum bende hiç sancı yoktu perşembe kontrol um vardı ondan önceki hafta 0 di nst de sancı perşembe günü de 40 larda ancak çıktı duzensizdi o da pazar günü akşam midem fln fena yandı yine 12 gibi yattım hafiften bacaklarima bi ağrı girdi ama önemsenecek kadar değildi kimseye de demedim ama bi tuhaflastim mide yanması bulantı fln annem anlamış sonra dedi yüzünün rengi değişmişti diye neyse yattım 2 buçuk gibi mide yanmasiyla uyandım nişan geldi ardından suyum geldi yanı hala sancim yoktu hastaneye gittiğimde de yoktu sancim

Bende 6 Şubat dogum günü aynen dusmedi agri sizi yok rahatim oturup kalkerken oysaki. Sen kontrole gittin mi ne yapılıyor kontrolde tam olarak ? Ben gidemedim bebegi bırakıp esim de okuldaydinizin alamadi.
bende yarın yada sali randevu alicam ama kız nolur bilmiyorum canım aklım onda

Merhaba arkadaşlar bugün nstye girdim ufak bir kasılma çıktı sonra avm ye gittik yürüdük o sıra kuyruk sokumum ve kasıklarım ağrımaya başladı bir süre sonra geçti bu arada popom acıyor eve geldik karnım kasıldı iyice ara ara adet olacakmışım gibi hissediyorum inşallah Doğum başlar bende sağlıkla kucağıma alırım inş

Bende 3 gündür yuruyorum baya kalça agrisi oluyor sadece hiç sancıya benzer birsey olmadı daha
Kalça ve pelvik ağrı top üstünde oturunca oluyor. Mart anneleri grubunda birinin dr kitapçık vermiş çömelme hareketi resmi eklemişler dün onu yaptım ama korkuyorum da bişi olursa zaten kendi gelir diye beklemeye devamız galiba :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…