- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
Bir de bir emzirmede 2 memeyi de veriyor musunuz
Ben 14 Şubat'ta yaptım
Aşk bebesi benim kizimm
Kız bebislerimizin arasında 1 gün var ne güzel
Kullanmıyorum canım geçen akşam baya ayaklarımda uyuşma kalçamda ağrı oldu ama hapım bitmişti bidaha da almadım. Baxen pelvik te bıçak saplanması gibi acı oluyor aende de oluyormu cankmişte bazen doktorları anlayamıyorum neye göre iyi kime göre iyi sancısız mı doğurcaz.. magnezyum kullanıyor musun? benimkini biraz ona bağladı gibi sanki ..
Canım biandamı sancılandın bende de geçen haftalar sancı oluyordu bu hafta yık yokAmin sağol canım evet bugün 6. Günümüz :) bende de hiç belirti yoktu hatta Hüseyin Hoca 41 e kadar bekleriz demişti sancı fln 0 di nst de bi anda oldu :)
kizlar cevrenizde sezeryan dikisi patlayan zarar goren vs oldu mu ic dikisler benim de 8 gun oldu ama 5. gunden itibaren yemek ve supurge yaomak zorunda kaldim bisey olmismusir disarda gorunen bisey yok ama ic kisimda sagda bi aci var normal mi bilemiyorum
Allah yardımcın olsun Can'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim siziSelam kızlar, bende yarın kızıma kavuşuyorum inşAllahfikrim değişmezse spinal sezeryan olucam. Dualarınızı esirgemeyin, az anne kaldık doğuramıyan, bende sizlere dua edeceğim. Heyecan hat safhada, konuşuyorum onunla az kaldı kavuşucaz diye, hemen tekmeyle cevap veriyor Oğlumda benim göğüslerimde fena yara olmuştu. 1 haftada uuzun sürmüştü geçmesi yanlış hatırlamıyorsam karbonat sürmüştüm, bide krem sonra geçmişti. Ama felaket bir acıydı. Umarım bu sefer olmaz.
sağlıcakla kavusun insallah birbirinize bize de dua et mutlaka olur mu? musait oldugunda da haberdar et biziii merak ederiz..Selam kızlar, bende yarın kızıma kavuşuyorum inşAllahfikrim değişmezse spinal sezeryan olucam. Dualarınızı esirgemeyin, az anne kaldık doğuramıyan, bende sizlere dua edeceğim. Heyecan hat safhada, konuşuyorum onunla az kaldı kavuşucaz diye, hemen tekmeyle cevap veriyor Oğlumda benim göğüslerimde fena yara olmuştu. 1 haftada uuzun sürmüştü geçmesi yanlış hatırlamıyorsam karbonat sürmüştüm, bide krem sonra geçmişti. Ama felaket bir acıydı. Umarım bu sefer olmaz.
Evet o oluyo bugun biraz daha sık oldu mesela ama baska da birsey yok :) oyalancak seyler ariyorum kendime surekli yoksa kendimi dinleyerek geçmiyor zaman valla ..Kullanmıyorum canım geçen akşam baya ayaklarımda uyuşma kalçamda ağrı oldu ama hapım bitmişti bidaha da almadım. Baxen pelvik te bıçak saplanması gibi acı oluyor aende de oluyormu cankm
Ya benimki uyuyakaliyor 10 15 dkda yada bırakıyor . Emerken cok hizli emiyor aslinda ama doyuyordur umarim uyuyor iki saat ben uyandiriyorum emzirmeye genelde.Canım benim kızım da çok emiyor bazen 1 saat emdiği oluyor o zaman da kusuyor ne yapacağımı bilmiyorum emmek istiyor illa iki memeyi de hüpletiyor acaba doymuyor mudur
Sanırım bide hemoroid cikiyo başımamakat aciyo dün bi anda zorladim mı naptim kendimi ne güzel biraz azalmıştı acilarim
Yürüyüş yapıyor musun ben iki gündür başladım hava güzel olunca geceleri birkaç ağrı oluyor devamı yok dahaEvet o oluyo bugun biraz daha sık oldu mesela ama baska da birsey yok :) oyalancak seyler ariyorum kendime surekli yoksa kendimi dinleyerek geçmiyor zaman valla ..
Nasıl anlatıyim ki canım ya sizliyo işte bide benim pişik olmuştu dikişlerin yan tarafı orası ayrı dert sanırım son makata yakın yerdeki dikis in ipi o da batiyo gibi bir dusseydiNasıl bir acı baskı gibi mi
Yok kuzum bende hiç sancı yoktu perşembe kontrol um vardı ondan önceki hafta 0 di nst de sancı perşembe günü de 40 larda ancak çıktı duzensizdi o da pazar günü akşam midem fln fena yandı yine 12 gibi yattım hafiften bacaklarima bi ağrı girdi ama önemsenecek kadar değildi kimseye de demedim ama bi tuhaflastim mide yanması bulantı fln annem anlamış sonra dedi yüzünün rengi değişmişti diye neyse yattım 2 buçuk gibi mide yanmasiyla uyandım nişan geldi ardından suyum geldi yanı hala sancim yoktu hastaneye gittiğimde de yoktu sancimCanım biandamı sancılandın bende de geçen haftalar sancı oluyordu bu hafta yık yok
Biz bekleyemedik 14 subat i :) evet bi gün benim oğlan büyük :)Ben 14 Şubat'ta yaptım
Aşk bebesi benim kizimm
Kız bebislerimizin arasında 1 gün var ne güzel
bende yarın yada sali randevu alicam ama kız nolur bilmiyorum canım aklım ondaBende 6 Şubat dogum günü aynen dusmedi agri sizi yok rahatim oturup kalkerken oysaki. Sen kontrole gittin mi ne yapılıyor kontrolde tam olarak ? Ben gidemedim bebegi bırakıp esim de okuldaydinizin alamadi.
Bende 3 gündür yuruyorum baya kalça agrisi oluyor sadece hiç sancıya benzer birsey olmadı dahaYürüyüş yapıyor musun ben iki gündür başladım hava güzel olunca geceleri birkaç ağrı oluyor devamı yok daha
Kalça ve pelvik ağrı top üstünde oturunca oluyor. Mart anneleri grubunda birinin dr kitapçık vermiş çömelme hareketi resmi eklemişler dün onu yaptım ama korkuyorum da bişi olursa zaten kendi gelir diye beklemeye devamız galiba :):)Bende 3 gündür yuruyorum baya kalça agrisi oluyor sadece hiç sancıya benzer birsey olmadı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?