:)) hakkımızda hayırlısı bakalım yarın içimi rahatlatcak mı doktorKafanı karıştırma o Zaman cnm sen sor benim ki de hep gelmez bu diyor sezeryan ihtiyacı olur mu diyorum şuan onu getirme aklına diyor ilki normal olunca eee bu Bebek ne Zaman doğacak diyorum ne acelecisini diyorsuyu kalp atışları normal olunca ağzından zorla laf alıyoruz
Sancın düşük çıkıyordu dimi ? Benim 100 hep ortalama 20 dk da 5 kez . Ama açıklık Yok. Yani bir parmak ucu ... şükür Kanala girmiş ama .. Şen'de nasıl durumlar ?
Canım ben iş yapmıyorumama evde birkaç gündür oğlumu mecbur parka götürüyorum ondan sanırım hatta şuan kafamı el mi anlamadım ama tam bikini bölgesinde hareketli birşeyi oluştu yakında en azından markete falan yürü istersen sen daha avantajlısın açılmanda olduğu için
Aynen birde onlara gününü tamamlayan Bebek normal geliyor biz aslında aceleciyiz kendi adıma konuşayım ilki benim 38 de gelince biz öyle beklentide olduk . Topikte de başta bebişler aceleci geldi galiba:)) hakkımızda hayırlısı bakalım yarın içimi rahatlatcak mı doktorsabırsızlanıyoruz ister istemez yahu hiç anlamıyorlar bizi :))
:)) hakkımızda hayırlısı bakalım yarın içimi rahatlatcak mı doktorsabırsızlanıyoruz ister istemez yahu hiç anlamıyorlar bizi :))
Haklısın İstanbul da hava güzel olunca her yerde aynı gibi düşündümHava soguk diye evde yuruyorum canim. Usuturum diye korkuyorum simdide. Senin benek kanala iyice oturdu o zaman canim. Bemimde bugun vajina bolgemde bsy cikacak gbi bi agri vardi gecti simdi
Evet bencede biz acele ediyoruz . Ama bari son günü gelsinAynen birde onlara gününü tamamlayan Bebek normal geliyor biz aslında aceleciyiz kendi adıma konuşayım ilki benim 38 de gelince biz öyle beklentide olduk . Topikte de başta bebişler aceleci geldi galiba
Haklısın İstanbul da hava güzel olunca her yerde aynı gibi düşündümüşütme tabi Allah korusun.. İnş oturmuştur kuzum eğer ellerini soktuysa vay halimize işte ansızın gelecek senin oğlan da Elif'in k gibi galiba
Şükür ki açılman var. En kötü suni verirler . Açılması olmayan bize ne yaparlarCumartesi gunki nst de bir kere 40 i bulmus canim brnim sancim. Aciklikta 3.5 cm demisti. Kanala basini dayamisti sanirim benim bebek. O gun cati muayenesinden hemen soyledi bunlari canim acifigi icin cogunu hatirlamiyorum maalesef
Ilk sirada bem mi varim ne ya dogurmayanlar listesinin basinda
bizimkiler olgunlaşmayı bekliyorlar içerde :)) geç döllenme oldular herhalde ..Aynen birde onlara gününü tamamlayan Bebek normal geliyor biz aslında aceleciyiz kendi adıma konuşayım ilki benim 38 de gelince biz öyle beklentide olduk . Topikte de başta bebişler aceleci geldi galiba
aynen öyle uzaktan bakıyor resmen nstye çok güzel diyo tamam onlar tecrübeli bir bakışta anlıyorlarda bikaç iç rahatlatıcı kelime duymak istiyor insan klasik şeyler dışında :))Suyu kalp atisi falan iyiyse doktorlar pek bsy demiyor canim. Bende ben sorarsam konusuyor nisan geliyor dedim nisan degildir o dedi ya
Şükür ki açılman var. En kötü suni verirler . Açılması olmayan bize ne yaparlar
Bu arada evet en başta sıra senin . Ama çokta bekleme Artık...
bizimkiler olgunlaşmayı bekliyorlar içerde :)) geç döllenme oldular herhalde ..
aynen öyle uzaktan bakıyor resmen nstye çok güzel diyo tamam onlar tecrübeli bir bakışta anlıyorlarda bikaç iç rahatlatıcı kelime duymak istiyor insan klasik şeyler dışında :))
Belki sancı yapar . Seninkinin içerde rahatı kaçar ve çıkmak isterKizlar su an ne yaptigima inanamayacaksiniztv de kanal degistirirken ankara havasi buldum kalktim oynuyorum ya
Belki sancı yapar . Seninkinin içerde rahatı kaçar ve çıkmak ister
Hayirrr.
Amooo gelinde yardım edin bacım yakınız birbirimize
Şaka bir yana erkek bebiş geç gelir zaten kuzum kafaya çok takma doğduklarında daha bir meşakkatli bir yola giriyorsun tadını çıkar bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?