2017 Şubat Anneleri

Arkadaşlar kaç gündür takip edemedim doğum yapanları tebrik ediyorum. bekleyenleride tez zamanda kurtarsın Rabbim.5 gün önce doğum yaptım epidural sezeryanla.Sütüm hiç yok mama veriyoruz aşırı üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum. Süt olması için ne yapmalıyım. Şimdiden tşk.

Aynen canım bizde de geceler parti tadında

Ödem olayını da hiç söyleme hamileliğim boyunca ödem nedir bilmedim ama şimdi bildiğin davul oldum. 71le Doğuma girmiştim 68 le çıktım sadece 3 kilo kızımı çıkarmışım resmen

Bizim kızı karnını avucuma getirecek şekilde yatırıp sırtını sıvazlıyoruz bazen rahatlatıyor denedin mi bu yolu canım?

Canim insallah normal dogururuz. Bak ben hala beklemedeyim.

İnşallah nasip olur size canım ben çok isterdim o anı yaşamayı

Hayırlı olsun bebişin canım. İlk kural moral ve asla sütüm YÖK deme gelecek bu geçici bir süre gelir elbet. Göğsüne masaj yap sürekli emzir ve göğsün bebeğin ağzındayken güzel şeyler düşün bol sütüm var bebeğimi doyuracam vs de. Benim de ilk iki gün hiç yoktu sonra az az geliyordu şimdi maşallah taşıyor. Pekmez kuru incir kuru üzüm tahin helvası ya da tahin ye

Bende 95 ile Doğuma girdim eve geldiğinde 94 kiloydum bende diyorum açana kızı içerde mi unuttular ...:))))bugun bir hafta oldu 89 çıktım şükür

Tamam çok çok sağol.

Kızlar sizde kanama durumu nasıl bende başlarda fazlaydı azaldı sonra şimdi biraz önce bir kan boşaldı korktum iki üç saniyeydi ama giderek azalması mı gerekiyor yoksa düzensiz mi korkuyorum dikişlere bişey mi oldu 10. Günüm

Bugün kizim çok kustu hatta memeyi agzindan birakir birakmaz bütün emdiğini cikardi geri ama hep tekrar emdi sanki doynak bilmedi gibi. Hasta mi ettim kuzumu acaba

Ay hadi inşallah :)

Bende 95 ile Doğuma girdim eve geldiğinde 94 kiloydum bende diyorum açana kızı içerde mi unuttular ...:))))bugun bir hafta oldu 89 çıktım şükür

Aynen acaba eşi falan içerde mi kaldı dedim. Doğum sabaha karşı oldu ya doktor uykuya mı daldı dedim

Canım sağlık ocağındaki ebe emzirme durumuna göre kanama değişir demişti belki ondandır seninki de

Arkadaşlar aramızda epidural sezeryandan sonra sol kaburga ağrısı olan var mı.ben 25 gündür doğum yaptım halen geçmedi.

Canım tersten emzirmeyi dene

Canim hamilelikte son zamanlarda ates basmasi falan oluyormus bir yerde okumustim. Bebekler dogmamak icin inat ettikce bizi ates basiyorda olabilir

Hem doğuma 1-2 ay kala ateş basmıştı beni . hem de doğumdan sonra 2-3 ay boyunca sürekli ateş basıyor insanı. Valla ayaklarınızı ve sırtınızı üşütmemeye özen gösterin arkadaşlar. Çünkü sütünüz üşürse bebeğiniz de hasta olur allah korusun
(tecrübeli Anne :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…