Ya korkum son ana kadar gelmeyip zorunlu sezeryan olmak canımBak ben 41. Haftadayim bosver acele etme gelecegi zaman o beklemez zaten :)
Ya korkum son ana kadar gelmeyip zorunlu sezeryan olmak canım
Merhaba Canlar bu ara giremiyorum geçmişi de okuyamıyorum kusura bakmayın uykusuz geceler yorgun günler bizimle. Dün kızımın göbeği düştü çok şükür . Bir gün arayla banyo yaptırdım yanı banyonun bir etkisi YÖK kızlar rahat rahat yaptırın mis gibi büyüsün yavrucuklar . Bugün doktor kontrolünden geldik 3.150 doğmuştu kıyafetleriyle 3300 çıktı masaalah herşey yokunda sarılığımız 14 çıktı bol bol emzirmemi söyledi doktor gündüzleri sık sık emziriyorum ama gece 30 cc 2 kez mama verdim bu akşam sanki doymadı ya da gazı vardı bugün hiç uyumadık ama 3 ten sonra hep ağladı .. bizde durumlar böyle bu ara da kilom 88 oldu kızlar gidiyor ödemler inş
Kızlar dün çok iyiydi her şey gece çok kötü gazı başladıbugün de hala çok kötüyüz ağlıyor uyanıyor sürekli. 20 günden sonra başlar diyorlardı benim aşırı gözüm korktu. Gece gündüz nasıl geçer böyle dayanamıyorum ağlamasına... bu arada banyodan korkmayın biz her akşam yıkıyoruz her birinde şampuan kullanmıyoruz ama. Banyoyu çok seviyor. Bir de gece uykusu rahat oluyor. Saat 9da odamıza geçiyoruz ve asla ışık açmıyorum aradan loş geliyor. Altını vs alsam bilr konuşmuyorum. Bwn çok faydasını gördüm bunların şimdiden
Canim insallah normal dogururuz. Bak ben hala beklemedeyim.
Arkadaşlar kaç gündür takip edemedim doğum yapanları tebrik ediyorum. bekleyenleride tez zamanda kurtarsın Rabbim.5 gün önce doğum yaptım epidural sezeryanla.Sütüm hiç yok mama veriyoruz aşırı üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum. Süt olması için ne yapmalıyım. Şimdiden tşk.
Bende 95 ile Doğuma girdim eve geldiğinde 94 kiloydum bende diyorum açana kızı içerde mi unuttular ...:))))bugun bir hafta oldu 89 çıktım şükürAynen canım bizde de geceler parti tadında
Ödem olayını da hiç söyleme hamileliğim boyunca ödem nedir bilmedim ama şimdi bildiğin davul oldum. 71le Doğuma girmiştim 68 le çıktımsadece 3 kilo kızımı çıkarmışım resmen
Tamam çok çok sağol.Bizim kızı karnını avucuma getirecek şekilde yatırıp sırtını sıvazlıyoruz bazen rahatlatıyor denedin mi bu yolu canım?
İnşallah nasip olur size canım ben çok isterdim o anı yaşamayı
Hayırlı olsun bebişin canım. İlk kural moral ve asla sütüm YÖK deme gelecek bu geçici bir süre gelir elbet. Göğsüne masaj yap sürekli emzir ve göğsün bebeğin ağzındayken güzel şeyler düşün bol sütüm var bebeğimi doyuracam vs de. Benim de ilk iki gün hiç yoktu sonra az az geliyordu şimdi maşallah taşıyor. Pekmez kuru incir kuru üzüm tahin helvası ya da tahin ye
Kiz sen dune kadar doğum yapmadım keşke bana de he o doğurdu deseler diyodun . Doğurdun da dogurmayanlara mi laf atıyon kiz
Selam dığuramayan arkadaşlarım bende b12 iğnesi yedim 5li ama enerjisi çabuk geçti.
E eminimtereyagli ekmek 40 çıkana kadar ancak gidiyor ödemler doğumdan önce kilonun altına bile düşersiniz...
Bende 95 ile Doğuma girdim eve geldiğinde 94 kiloydum bende diyorum açana kızı içerde mi unuttular ...:))))bugun bir hafta oldu 89 çıktım şükür
Kızlar sizde kanama durumu nasıl bende başlarda fazlaydı azaldı sonra şimdi biraz önce bir kan boşaldı korktum iki üç saniyeydi ama giderek azalması mı gerekiyor yoksa düzensiz mi korkuyorum dikişlere bişey mi oldu 10. Günüm
Bizimkide 5 gün düştüEvet cok erken dustu altini deistirirken baktik ki pijamasinda..Kardesiminkide 9 10 gunde dusmustu merak etme duser yakina kuruyosa..
Kızlar merhaba.
Oğlum 9 günlük oldu bugün. Göbeğimiz hala düşmedi. Sütüm var. Ama sağ göğsümü emmiyor. Doktor 15 dk birini 15 dk birini emzir dedi. Ama toplamda 20 dk anca emiyor. Bazen 10-15 dk hatta. Hemen uyuyor. İki üç çekmede bir duruyor.
Sağ göğsümü neden reddediyor anlamış değilim.
Ne yapabilirim.
Canim hamilelikte son zamanlarda ates basmasi falan oluyormus bir yerde okumustim. Bebekler dogmamak icin inat ettikce bizi ates basiyorda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?