2017 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun. Ne dedi doktor.
Evdeki hava ile mi alakalı ,?

Geçmiş olsun canim inşallah korktuğun gibi değildir. Allerjik de olabilir.
Çok şükür iyi çıktı temiz çıktı ciğerleri senden geçmiş büyük ihtimalle dedi ama anne sütünün koruyuculuğu olduğu için hafif atlatmış dedi takip et suanlik iyi dedi şükürler olsun bu arada 9. Günümüz Dr muayene de göbeği de elinde kaldı :)

ben de sabah akşam 1 çay kaşığı kimyon yutuyorum yok yani faydası olsaydı gazı mazı olmazdı..

Geçmiş olsun. Ne dedi doktor.
Evdeki hava ile mi alakalı ,?
Yok hava fln bişey demedi senden geçmiş dedi çok şükür ciğerleri temiz çıktı ilaca fln gerek görmedi takip et dedi 3 günden sonra pek artmaz ama yine de takip et dedi

bizim doktora gore her gün ilişki olmaliymis
ayy keşke bizim doktor da öyle deseydi. 36da bıraktırdı valla 2 ay olacak çok özel olacak ama kızlar doğumdan sonra nasıl adapte olacağız ki. bebişler böyle gazlı ve ağlarken düşünemiyorum ama valla eşim gün sayıyor

Gaz oldugu nasıl anlaşılır bebekte ağlanca meme veriyorum sonra susup bşraz zaman geçince yine aglıyor acaba gazımı var ben anlamıyorm @
canım bacaklarını çekiyor veya yay gibi geriyor bizimki ben öyle anlıyorum. ha bugün sürekli ağladı ben de onu çözemedim çünkü gazını çıkardı sabah.

ya bnm vajinal muayeneden sonra cok agrim oluo. ilk cati muayenesi yaptiginda cok cnm yanmisti muayenede bütün gün de agrisi sürdü kasiklarimda. bgn de muayenede daha az acidi ama sonra geçti bi kac saat sonra karnimin alti kasikladim belim her yerim agrimaya basladi.. karnim da kasilio. ama sanci yok.. agri var..

Kızlar bizde kontrole gittik bugün sancı bile çıkmadı iyi kuzu şükür pazartesi bir daha gideceğim normal de pazar beklenen tarih bakalım bekliyoruz oglumda da böyle idi hep erken dogum dusuk riski vardı miad da doğacak %5e girdi bakalım kızım da oyke yapacak galuba 41 bitene kadar bekleyeceğiz en kötü sonra suni verecek su an bile suni versem doguruesun ama bekleyelim dedi hayırlısı

Canım gözünaydın , sağlıkla analı babalı büyüsün minişin:) nasıl geçti herşey yolunda mıydı korktuğun gibi olmamıştır inşallah
Saol Can'ım, evet korktuğum gibi olmadı, çok heyecan vericiydi. Çok konuşan bir ekip vardı. Düşündüğüm bir çok şey aklıma bile gelmedi

Senin doktor iyiymis yine canim. Benim dr. Ilk 3 ay sin 3 ay dedi. 9 ayda 2 kere oldu bizim :)

Agriyi da takip et canim. Acaba doktor dogumu falan mi baslatti

Merhaba kizlar dun cati muayenesi oldum sanirim. Sanirim diyorum çünkü doktor bakalim acilmana dedi ama elini sokup cevirdigi icin cati diye dusunuyorum. Kanamam lekelenmem falan olmadi muayeneden sonra. Bu sbah cok acik yesil kirmizi sumuksu akintim geldi doktora soyledim nisan dedi. Sancini bekle dedi.

Henuz sancim yok fakat kasilmalarim oluyo karnim sertlesiyo ama bu bana oyle cok aci vermiyo adet agrisi belden kasiga dogru bi sancim yok yani. Beklemedeyim ne zaman dogum baslar acaba nisani gelenler cevap lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…