Valla son zamanlar daha sık çağırmaları lazım beni haftada bir çağırıyor sinir şey :)haklısın bende yarın bi nst için gidicem dr kontrol amaçlı gel demişti. benimde kontrol pazartesi inşallah gerek kalmaz :))
nstde sıkıntı çıkmadığı zaman bebeğinin iyilik halinin 1 hafta daha devam etceğini öngörürlermiş, ama bence de 40 tan sonra artık sıklaşması gerekli insanın içi rahat etmiyor böyle olunca, hareketlerini takip edebiliyoruz işte elimizden gelen başka birşey yok..Valla son zamanlar daha sık çağırmaları lazım beni haftada bir çağırıyor sinir şey :)
Çok şükür hareketli bebiş ama son zamanlar kordon dolanma falan oluyor korkuyor insannstde sıkıntı çıkmadığı zaman bebeğinin iyilik halinin 1 hafta daha devam etceğini öngörürlermiş, ama bence de 40 tan sonra artık sıklaşması gerekli insanın içi rahat etmiyor böyle olunca, hareketlerini takip edebiliyoruz işte elimizden gelen başka birşey yok..
Aynen canım ben bide gelenin yanına fln cikariverdim ayıp olmasın diye koruyamadim kuzumurabbim acil sifa versin canim anne ve babanin nazari cok degiyir gercekten ben de tam kizim memeyi tuttu iyi emiyor falan derken kizim kusmaya basladi iyi seyleri icimizde tutup fazla dillendormemeliyiz galiba
Amin sağol canım Allah razı olsun metanetli olmaya çalışıyorum ama işte zor biraz gittim gördüm yavrumu öyle yatiyodu eli şişmiş kıyamam kokusunu özledim bakışını ağlamasıni özledimhayırlı olsun canım , Allah razı olsun duaların için.. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. bende hala beklemedeyim doğurmucam bu gidişle :))
Loveali Allah şifa versin inşallah biran önce toparlarda tekrar yanında olur bebişin , şu an emin ellerde için rahat olsun senin metanetli olman her şeyden önemli bu süreçte güzel güzel sütler üretsin vücudunda bebeğine şifa olsun inşallah...
Canim saginca gelmiyor muKızlar sol göğsüm taş gibi ve süt gelmiyor geceden beri bebeğimi zorladım ama gelmedi sağdan emiyor geceden beri ama oda kısa süreli ve yeterli değil sanırım ...zaten yoğun idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotikleri iğneleri dayadılar acaba göğsümde iltihaplı mı çünkü taş gibi ve çok acıyor sıcak bez koydum fayda etmedi ne yapayım yardım edin kesilsin istemiyorum
Aminn kuzum aminnn rabbim tez vakitte kavustrsun sizi emiSağolasın Allah razı olsun oğluşum çok şükür çok ilerlemedi galiba hemen götürdüğüm için bronşit başlangıcı evde tedavi olamicagi için yatış yaptılar ayrılığı çok koydu inş kavusurus bi an önce Rabbim kimseye yasatmasin evladından ayırmasın
Kızlar sol göğsüm taş gibi ve süt gelmiyor geceden beri bebeğimi zorladım ama gelmedi sağdan emiyor geceden beri ama oda kısa süreli ve yeterli değil sanırım ...zaten yoğun idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotikleri iğneleri dayadılar acaba göğsümde iltihaplı mı çünkü taş gibi ve çok acıyor sıcak bez koydum fayda etmedi ne yapayım yardım edin kesilsin istemiyorum
sutunu bol bol sag canim hem daha sonra kullanirsin.benim ilk cocugum yirmi gunlukken ciger aspirasyonu nedeniyle 10 gun yeni dogan 3. unitede kalmisti 3 gun gostermediler bile dorduncu gun 2.uniteye alindi ama yinede sut yasakti taa altinci gun sut verebildim ama ogunlerde hep sagdim deepfrize attim sonra cok isime yaradi hemde sutum daha da artmisti sanki sagdikcaAynen canım ben bide gelenin yanına fln cikariverdim ayıp olmasın diye koruyamadim kuzumuama bundan sonra yok yani kırılan kırılsın yavrumu cikarmicam gelen de gelmesin bi sure daha geceden beri mahvoldum gözlerim balon gibi oldu korkuyom bide süt um fln gitmese bari
canim al bi manuel pomba ne kadar acirsa acisin sag damla damla da olsa sag ve janallari ac bi gun biyunca sag ve bosaltmaya calisKızlar sol göğsüm taş gibi ve süt gelmiyor geceden beri bebeğimi zorladım ama gelmedi sağdan emiyor geceden beri ama oda kısa süreli ve yeterli değil sanırım ...zaten yoğun idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotikleri iğneleri dayadılar acaba göğsümde iltihaplı mı çünkü taş gibi ve çok acıyor sıcak bez koydum fayda etmedi ne yapayım yardım edin kesilsin istemiyorum
Lahanayi haslayip gigsune sarinca iyi geliyor sisini aliyor. Dene istersen.Kızlar sol göğsüm taş gibi ve süt gelmiyor geceden beri bebeğimi zorladım ama gelmedi sağdan emiyor geceden beri ama oda kısa süreli ve yeterli değil sanırım ...zaten yoğun idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotikleri iğneleri dayadılar acaba göğsümde iltihaplı mı çünkü taş gibi ve çok acıyor sıcak bez koydum fayda etmedi ne yapayım yardım edin kesilsin istemiyorum
Ilik zeytinyagi suruyorum ben. 2 gunde geciriyor pisigi ve kizarikligi.Pişigi olanlar neler yapıyor acaba ? Tavsiyelerinizi bi ogrenmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?