2017 Şubat Anneleri

Valla son zamanlar daha sık çağırmaları lazım beni haftada bir çağırıyor sinir şey :)
nstde sıkıntı çıkmadığı zaman bebeğinin iyilik halinin 1 hafta daha devam etceğini öngörürlermiş, ama bence de 40 tan sonra artık sıklaşması gerekli insanın içi rahat etmiyor böyle olunca, hareketlerini takip edebiliyoruz işte elimizden gelen başka birşey yok..

Çok şükür hareketli bebiş ama son zamanlar kordon dolanma falan oluyor korkuyor insan

Kızlar sol göğsüm taş gibi ve süt gelmiyor geceden beri bebeğimi zorladım ama gelmedi sağdan emiyor geceden beri ama oda kısa süreli ve yeterli değil sanırım ...zaten yoğun idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotikleri iğneleri dayadılar acaba göğsümde iltihaplı mı çünkü taş gibi ve çok acıyor sıcak bez koydum fayda etmedi ne yapayım yardım edin kesilsin istemiyorum

M Miskito arkadaşım sıcak kompleks yap, tarak ile göğüslerini taramanda masaj etkisi yapar diye okumuştum, hastane de mastit olan bir kadına denk gelmiştim, hemşire ile sağmışlardı, sende bekletme hemen sağ

rabbim acil sifa versin canim anne ve babanin nazari cok degiyir gercekten ben de tam kizim memeyi tuttu iyi emiyor falan derken kizim kusmaya basladi iyi seyleri icimizde tutup fazla dillendormemeliyiz galiba
Aynen canım ben bide gelenin yanına fln cikariverdim ayıp olmasın diye koruyamadim kuzumu ama bundan sonra yok yani kırılan kırılsın yavrumu cikarmicam gelen de gelmesin bi sure daha geceden beri mahvoldum gözlerim balon gibi oldu korkuyom bide süt um fln gitmese bari

Amin sağol canım Allah razı olsun metanetli olmaya çalışıyorum ama işte zor biraz gittim gördüm yavrumu öyle yatiyodu eli şişmiş kıyamam kokusunu özledim bakışını ağlamasıni özledim

Canim saginca gelmiyor mu

Aminn kuzum aminnn rabbim tez vakitte kavustrsun sizi emi

Artık geçmiş sayfaları okumak bi çoğumuz için lüks sanırım :)
Son sayfadan bari ortama dahil olayım :)

Loveali çok geçmiş olsun canım, bir an önce kavuşun insallah..@Salliala bizde de aynı sorun var canım. Desitin biraz iyi geldi ama tam geçmedi pişik, hala çok canı yanıyo kuzumun
Ara ara poposunu ılık suyla yıkayınca rahatlıyo ama o da kalıcı çözüm değil.
Çözümü olan etiketler inşallah

İlk doğumunda banada oldu, bi akrabam sabunla suyla güzelce ovdu kuruladı oturttu beni koltuğa tam ne yapacak derken mememin ucundan tutup carsaf gibi salladı, düğüm olmuş çözülür sabaha dedi ve sonuc sabah sütüm geliyordu.can acıtıyor ama işe yarıyor

sutunu bol bol sag canim hem daha sonra kullanirsin.benim ilk cocugum yirmi gunlukken ciger aspirasyonu nedeniyle 10 gun yeni dogan 3. unitede kalmisti 3 gun gostermediler bile dorduncu gun 2.uniteye alindi ama yinede sut yasakti taa altinci gun sut verebildim ama ogunlerde hep sagdim deepfrize attim sonra cok isime yaradi hemde sutum daha da artmisti sanki sagdikca

İvo dan sorular vol.5 :)
1- bebeğimin yüzünde 10larca sivilce var. Beyaz uçlu ergenlik sivilcesi gibi? Nedenini bilen var mı kızlar?
2-son bi kaç gündür kızımın ciddi uyku sorunu var. Yani mesela 10-12 saat aralıksız uyumuyo. Sonra bi uyyo 3-3buçuk saat. Yani sık uyuyup uyanması gerekirken böyle bi düzensizlik oldu. Benzer bi durum yaşayan var mı?
3- mamadan sonra tamamen anne sütüne geçenler kaç gün mama verdi ve sütleri ortalama kaç ml iken mamayı bıraktılar?

Son düzenleme:
canim al bi manuel pomba ne kadar acirsa acisin sag damla damla da olsa sag ve janallari ac bi gun biyunca sag ve bosaltmaya calis

Lahanayi haslayip gigsune sarinca iyi geliyor sisini aliyor. Dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…