2017 Şubat Anneleri

Allah razı olsun çok koydu Rabbim kimseyi ayırmasın öyle alışmışım kı mahvoldum şuan güçlü olmam lazım biliyorum süt umun gitmemesi ve onun iyileşmesi için ama şuan bittim resmen bomboş odam beşiği kokusuna çok alismistim

Canım ne oldu birdenbire hayırdır??
Birden değil canım yazmış tim ya işte öksürük vardı dün ciğerleri çok iyiydi ama artabilir takip et demişti Dr gece yavrum inledi durdu gündüzde nefesi hızlandı emmesi zayıfladı akşam götürdük yarın goturcektim normalde acile gittik böyle gonderemem yatış dedi yavrumu bıraktım geldim

canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin yavruna ama ne oldu neden hadtanede
Amin canım öksürük tü ilk burun hiriltisi ula Basladi öksürük başladı dün herşey iyi derken bugün Nesefi hızlandı götürdük sonuç yavrumdan ayrıldım

Geçmiş olsun kuzum üzülme bak stres yapma sütün gider rabbim o meleği korur önce sen güçlü ol canım

Canım benim Allah şifa versin üzülme sütün gitmesin Allah beterinden korusun çok zor tahmin edebiliyorum ama güçlü olman gerek .. sakin olmaya çalış lütfen....

Canım benim Allah şifa versin üzülme sütün gitmesin Allah beterinden korusun çok zor tahmin edebiliyorum ama güçlü olman gerek .. sakin olmaya çalış lütfen....
Amin dua edin ki iyilessin kuzum hemen gelsin yanıma yoksa çok zor şuan oda üstüme geliyor sanki

Kuzum kaynetmiş gibi konuşma sakinliğini koru dua et bizde ediyoruz ama üzülürsen sütün gider ozaman onu nasıl doyurcaksın kuzum
Sol taraf dünden beri azaldı gibiydi zaten inş gitmez sınav imiz boyleymis demekki çok şükür daha beter olanlar var durumu bile belli olmaynlar bunun için sukrediyorum şuan ayrılmak çok koydu 10 gündür yanımdaydı çok alismistim yavruma inş günler su gibi geçer gider de yavrum gelir hemen

Aymen canim.kaldik 2 kisi :) ama.doktor yarin bana yatis verecek :)
Hadi hayırlısı olsun korkma bebisin kucağında hayal et bütün korkuların geçer. Sanırım ben tek kaldım. SaKa bur yaaa mart anası mi olacam ben

ayyy hayirki olsun canim cok sevindim darısı tüm bekleyenlere ve bana tabu. Mutlulukla büyüt insallahhhh

Yavrumu hastaneye yatırdım boş dönüyorum dua edin oğluma çok kötüyüm
Kızacak şimdi sana. Ne oyke konuşuyorsun. İyi olacak annesi tedbir için kalması gerek kötü şeyler düşünüp kendini üzme ve bebisin düşün. Dualarımiz seninle ve minik yavrunla ama sen en başta inan güçlü ol ki minigin hemen iylessin. Kalk kendini topla bakayım simdi

İyi yapıyormuş canım sende süt durumu nasıl? Ben de bol üzüm pekmez kayısı suyu hoşaf falan yiyorum ama çok sık emdiği zaman yetmiyor süt
benim tarçın çayı iyi geldi canim ama sık emdiğinde o durumu yaşıyorum bu ara yeşilliği bıraktım diye olsa gerek

İnşallah canım benim hwrşeyin en iyisini düşün düzelecek yavrun inşallah

Kızlar kahve rengi lekelenmem vardı sonra idrara sıkışık bi haldeydim sürekli sonrada baktım çanaşırım ıslak değiştim böyle damla gelir gibi gisswsiyorum su sızıntısı oşma ihtimali varmı?

gazdan emmek istemesi sonrasında biraz emip çığlık atmasına dayanamıyorum canım nasil biticek bu gaz sancilari anlamadım gitti

Yavruma içim yaniyo şuan ayrı olmak çok koyuyo çok özledim süt götürdü şimdi babası şifa olur inş

Kuzumu cok özledim napti ki bütün gece bensiz birbirimizin kokusunu alamadık ben onsuz duramadim o da bensiz durmamıştır kundagini kokladjm durdum hemen gelsin yanıma dayanamiyom yoksa butun gece gözümün onundeydi bakışları sesi kulagimda 11-12 arası gorcem bir saat ama yetmez ki doyamiyodum ben ona

Kızlar doğurdum Gülce Nehir İ mi 5:50 se 4 kilo boyunu bilmiyorum ...
4cm de Bebek az kaka yapmış hızlandırma ilacı ve suni sancı verildi bebeğin kafası yandaydı çok şükür girdi biraz zor bir doğum oldu ama 6 Saattw bitti kaka yapmış kordon dolamış dr un da kafadan dolayı doğacağından umudu yoktu o yığın sancıda hepimixe dua ettim bu yolda Rabbim kimseyi bırakmasın

Yavrumu hastaneye yatırdım boş dönüyorum dua edin oğluma çok kötüyüm
Canım Rabbim sabır versin şifa versin beterinden korusun inşallah hemen toplar kuzucuk metanetli olmaya çalış zor olsada seni niye eve gönderdiler serviste yatmıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…