Allah razı olsun çok koydu Rabbim kimseyi ayırmasın öyle alışmışım kı mahvoldum şuan güçlü olmam lazım biliyorum süt umun gitmemesi ve onun iyileşmesi için ama şuan bittim resmen bomboş odam beşiği kokusuna çok alismistimLoveali Rabbim gönlüne ferahlık versin kardeşim. Bende hastaneden taburcu olduğumuz gün doktor, CRP değerimiz yüksek diye, kontrolde yoğun bakıma alabiliriz dediğinde nasıl ağladım bir ben bilirim. Benim yavrum yatmadı şükürler olsun ki sana ve yavruna dua edeceğim
Birden değil canım yazmış tim ya işte öksürük vardı dün ciğerleri çok iyiydi ama artabilir takip et demişti Dr gece yavrum inledi durdu gündüzde nefesi hızlandı emmesi zayıfladı akşam götürdük yarın goturcektim normalde acile gittik böyle gonderemem yatış dediCanım ne oldu birdenbire hayırdır??
Amin canım öksürük tü ilk burun hiriltisi ula Basladi öksürük başladı dün herşey iyi derken bugün Nesefi hızlandı götürdük sonuç yavrumdan ayrıldımcanim cok gecmis olsun rabbim sifa versin yavruna ama ne oldu neden hadtanede
Geçmiş olsun kuzum üzülme bak stres yapma sütün gider rabbim o meleği korur önce sen güçlü ol canımBirden değil canım yazmış tim ya işte öksürük vardı dün ciğerleri çok iyiydi ama artabilir takip et demişti Dr gece yavrum inledi durdu gündüzde nefesi hızlandı emmesi zayıfladı akşam götürdük yarın goturcektim normalde acile gittik böyle gonderemem yatış dediyavrumu bıraktım geldim
Birden değil canım yazmış tim ya işte öksürük vardı dün ciğerleri çok iyiydi ama artabilir takip et demişti Dr gece yavrum inledi durdu gündüzde nefesi hızlandı emmesi zayıfladı akşam götürdük yarın goturcektim normalde acile gittik böyle gonderemem yatış dediyavrumu bıraktım geldim
Oyuncağım gibiydi yavrum çok alismistim çokGeçmiş olsun kuzum üzülme bak stres yapma sütün gider rabbim o meleği korur önce sen güçlü ol canım
Amin dua edin ki iyilessin kuzum hemen gelsin yanıma yoksa çok zor şuan oda üstüme geliyor sankiCanım benim Allah şifa versin üzülme sütün gitmesin Allah beterinden korusun çok zor tahmin edebiliyorum ama güçlü olman gerek .. sakin olmaya çalış lütfen....
Kuzum kaynetmiş gibi konuşma sakinliğini koru dua et bizde ediyoruz ama üzülürsen sütün gider ozaman onu nasıl doyurcaksın kuzumOyuncağım gibiydi yavrum çok alismistim çokiçim yaniyo şuan
Sol taraf dünden beri azaldı gibiydi zaten inş gitmezKuzum kaynetmiş gibi konuşma sakinliğini koru dua et bizde ediyoruz ama üzülürsen sütün gider ozaman onu nasıl doyurcaksın kuzum
Hadi hayırlısı olsun korkma bebisin kucağında hayal et bütün korkuların geçer. Sanırım ben tek kaldım. SaKa bur yaaa mart anası mi olacam benAymen canim.kaldik 2 kisi :) ama.doktor yarin bana yatis verecek :)
ayyy hayirki olsun canim cok sevindim darısı tüm bekleyenlere ve bana tabu. Mutlulukla büyüt insallahhhhkizlar bu sabah bebegimize kavustuk cok şükür cok sancili bir normal dogum oldu ama gecti cok şükür.. bgn de hastanedeyiz bakalım su an tek sıkıntımız emizrme sekeri dusmesin diye mecburen mama verdik bi kac gun boyle idare edicez sanırım.hem bn de bu surecte kendimi toparlamis olurum sutum var ama az bebek emmiyor emse de doymuyor bn daha cok stres oluorum.. bakalim insallah cogalir..ayrintilari yine yazarim bekleyen arkadaşlara kolaylik diliyorum dua ettm sizlere
Kizlar telefonum bozuldu. Yani kk ya bir sure giremem herhalde. Yarim doktor kontrolum var. Yatis yapacagiz demistigecen hafta. Suni sanci verecekler. Acikcasi cok korkmayabasladim su an cok panik hissediyorum kendimi. Elimde degil engel olamiyorum bir turlu. Lutfen bana dua edin. Bende sizlere bol bol dua edecegim
Kızacak şimdi sana. Ne oyke konuşuyorsun. İyi olacak annesi tedbir için kalması gerek kötü şeyler düşünüp kendini üzme ve bebisin düşün. Dualarımiz seninle ve minik yavrunla ama sen en başta inan güçlü ol ki minigin hemen iylessin. Kalk kendini topla bakayım simdiYavrumu hastaneye yatırdım boş dönüyorum dua edin oğluma çok kötüyüm
benim tarçın çayı iyi geldi canim ama sık emdiğinde o durumu yaşıyorum bu ara yeşilliği bıraktım diye olsa gerekİyi yapıyormuş canımsende süt durumu nasıl? Ben de bol üzüm pekmez kayısı suyu hoşaf falan yiyorum ama çok sık emdiği zaman yetmiyor süt
İnşallah canım benim hwrşeyin en iyisini düşün düzelecek yavrun inşallahSol taraf dünden beri azaldı gibiydi zaten inş gitmezsınav imiz boyleymis demekki çok şükür daha beter olanlar var durumu bile belli olmaynlar bunun için sukrediyorum şuan ayrılmak çok koydu 10 gündür yanımdaydı çok alismistim yavruma inş günler su gibi geçer gider de yavrum gelir hemen
özellikle maydanoz canım roka çok sevsemde yemiyorum ıspanak pancar maydanoz marulYeşillik olarak ne tuketiyorsun canim?Roka gaz yapıyor ya.Maydanoz marul mu?
gazdan emmek istemesi sonrasında biraz emip çığlık atmasına dayanamıyorum canım nasil biticek bu gaz sancilari anlamadım gittiCanım gaz olduğunda sa bağırıyor ama sabah 10da doldurdu hep gaz da çıkardı baya. Ama sonra susmadı hep ağladı ayakta dolaşarak susturdum. Saat başı da emzirdim ama dediğin gibi açlık sanki bukıyamam ben ona. Çok sinirleniyor zaten çekince. Sütüm gayet iyiydi dün gece sağdım hatta tek göğsümden 60cc çıktı. Anlamadım ki bugün boş gibi..
Yavruma içim yaniyo şuan ayrı olmak çok koyuyo çok özledim süt götürdü şimdi babası şifa olur inşHadi hayırlısı olsun korkma bebisin kucağında hayal et bütün korkuların geçer. Sanırım ben tek kaldım. SaKa bur yaaa mart anası mi olacam ben
ayyy hayirki olsun canim cok sevindim darısı tüm bekleyenlere ve bana tabu. Mutlulukla büyüt insallahhhh
Kızacak şimdi sana. Ne oyke konuşuyorsun. İyi olacak annesi tedbir için kalması gerek kötü şeyler düşünüp kendini üzme ve bebisin düşün. Dualarımiz seninle ve minik yavrunla ama sen en başta inan güçlü ol ki minigin hemen iylessin. Kalk kendini topla bakayım simdi
Canım Rabbim sabır versin şifa versin beterinden korusun inşallah hemen toplar kuzucuk metanetli olmaya çalış zor olsada seni niye eve gönderdiler serviste yatmıyor muYavrumu hastaneye yatırdım boş dönüyorum dua edin oğluma çok kötüyüm
Canım avent al bence silikon ve de damaksiz alacaksın ne marka Olursa da bir de bpa siz tabiZor durumlar için emzik almayı düşünüyorum ama ne almalı bilemedim bir de erken mi olur bu kadar küçükken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?