Canım Allah bağışlasın maşallah size bol sutler az gazlarKızlar doğurdum Gülce Nehir İ mi 5:50 se 4 kilo boyunu bilmiyorum ...
4cm de Bebek az kaka yapmış hızlandırma ilacı ve suni sancı verildi bebeğin kafası yandaydı çok şükür girdi biraz zor bir doğum oldu ama 6 Saattw bitti kaka yapmış kordon dolamış dr un da kafadan dolayı doğacağından umudu yoktu o yığın sancıda hepimixe dua ettim bu yolda Rabbim kimseyi bırakmasın
Yok canım yenidoğan yoğun bakımda yatiyo bu gece yalnizdik kuzumu çok özledimCanım Rabbim sabır versin şifa versin beterinden korusun inşallah hemen toplar kuzucuk metanetli olmaya çalış zor olsada seni niye eve gönderdiler serviste yatmıyor mu
Bir yerde okumuştum pembe olursa 24 st kahverengi olursa belli olmuyor muş süre kahverengi sumukumsu de oluyor ya canimCanım nışan kırmızı olmuuormu kahve rengiydi leke. Ama sürekli çişim varmış gibi ve çamaşırım ıslak damla geliyor sanki adet olunca hissedwrain ya damla geldiğini o şekil ama sancım yok kasılmalar var sadece
Canım benim inşallah iyileşerek kuzu hemen sütun şifa olacak bol dua et annesi ya goturmeseydin gece daha ijerleseydi öyle düşün beterinden korusun RabbimYok canım yenidoğan yoğun bakımda yatiyo bu gece yalnizdik kuzumu çok özledim
Aynen goturmesem daha da ilerlicekti çünkü bi gece de bu kadar ilerledi bi gece daha beklese daha kötü olabilirdi Allah korusun çok şükür Rabbim e gececek ve en azından dermanı var ama işte şuan ayrılığı çok koyuyo eve gelip 10 günümüz geçince o koyuyoCanım benim inşallah iyileşerek kuzu hemen sütun şifa olacak bol dua et annesi ya goturmeseydin gece daha ijerleseydi öyle düşün beterinden korusun Rabbim
Cok gecmis olsun kuzum benim sag saglim kucakla yavrunuval ordan insaAllahYok canım yenidoğan yoğun bakımda yatiyo bu gece yalnizdik kuzumu çok özledim
Sağolasın Allah razı olsun oğluşum çok şükür çok ilerlemedi galiba hemen götürdüğüm için bronşit başlangıcı evde tedavi olamicagi için yatış yaptılar ayrılığı çok koydu inş kavusurus bi an önce Rabbim kimseye yasatmasin evladından ayırmasınCok gecmis olsun kuzum benim sag saglim kucakla yavrunuval ordan insaAllahtum yaziyi okumadim oglun nasik iyimi dualarimda iglusuna bol bol dua edicem insaAllah tez vakitte gidio alirsin ordan alicaksinda allahim acil sifa versin kuzuma
rabbim acil sifa versin canim anne ve babanin nazari cok degiyir gercekten ben de tam kizim memeyi tuttu iyi emiyor falan derken kizim kusmaya basladi iyi seyleri icimizde tutup fazla dillendormemeliyiz galibaAmin canım öksürük tü ilk burun hiriltisi ula Basladi öksürük başladı dün herşey iyi derken bugün Nesefi hızlandı götürdük sonuç yavrumdan ayrıldım
masallah canim gecmis olsun allah anali.babali buyutsun 4 kilo bebisi normal dogurdun haKızlar doğurdum Gülce Nehir İ mi 5:50 se 4 kilo boyunu bilmiyorum ...
4cm de Bebek az kaka yapmış hızlandırma ilacı ve suni sancı verildi bebeğin kafası yandaydı çok şükür girdi biraz zor bir doğum oldu ama 6 Saattw bitti kaka yapmış kordon dolamış dr un da kafadan dolayı doğacağından umudu yoktu o yığın sancıda hepimixe dua ettim bu yolda Rabbim kimseyi bırakmasın
Saol cankm ya bakalım hayıelısıBir yerde okumuştum pembe olursa 24 st kahverengi olursa belli olmuyor muş süre kahverengi sumukumsu de oluyor ya canim
Canım hayıelı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşllah :) darısı başımızaKızlar doğurdum Gülce Nehir İ mi 5:50 se 4 kilo boyunu bilmiyorum ...
Kızlar doğurdum Gülce Nehir İ mi 5:50 se 4 kilo boyunu bilmiyorum ...
Beklemedeyim canım dün resmen idrara sıkışıklık gibiydim gidiyodum tuvalete tuvaletim yok anlamadım gece sancım olmadı çamaşırım ıslaktı akıntı değildi renksiz acaba diyorum suymmu sızıntı halinde geliyo anlamıyorumMisoothh akıntıdan sonra gelen giden olmadı mı canım? beklemede misin hala ..
hala geliyor mu su gibi sızıntı dra bir gitseydin aslında belki suyundur.. su geldikten sonraki süreç önemli çünkü bebeğin enf. kapmaması için ..Beklemedeyim canım dün resmen idrara sıkışıklık gibiydim gidiyodum tuvalete tuvaletim yok anlamadım gece sancım olmadı çamaşırım ıslaktı akıntı değildi renksiz acaba diyorum suymmu sızıntı halinde geliyo anlamıyorum
Dün geldi ama bıgün yok canım dün çamaşırım ıslaktı resmen şuan bile idrara sıkışık gibiyim sürekli ama sancım yok ya gidesim yol doktorahala geliyor mu su gibi sızıntı dra bir gitseydin aslında belki suyundur.. su geldikten sonraki süreç önemli çünkü bebeğin enf. kapmaması için ..
haklısın bende yarın bi nst için gidicem dr kontrol amaçlı gel demişti. benimde kontrol pazartesi inşallah gerek kalmaz :))Pazartesi kontrolüm var canım bakalım bi bıgün neler olacak :) hastaneyr gidip geri gelmek iatemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?