2017 Şubat Anneleri

Sütün olmasa sertleşme olmaz öncelikle bir süt sağma makinası alman lazım elle sağım yapanlarda olur sıcak duş al yada ılık havluyu koyduktan sonra saat yönünde dairesel hareketlerle masajlar yaparak her 3saatte bir göğsünü boşaltman lazım bir kaç güne rahatlar yalnız göğsünü takip et kızarıklık yada sertliğin olduğu bölgede ateş olursa dr gitmeyi ihmal etme mastit dediğimiz bir rahatsızlığa çevirmesin sakın

Ayyy gecmis olsun gecer hemencik insallah o hirilti oluyor canim sonradan kayboluyor cok mutlu oldum adiniza saglikla buyut pasacani kizlarim buydu 4.5 aylik olduk sukur benim kizlarda grip oldulae abilerinden bulasti ilac veriyorum hemencik gecer insallah coook zor ikizlerle hayat :)) saglikli olsunda ben biraz daha yorilim :))

Göğsünü Emerken acitiyorsa muhtemelen emiyor dur. Bi de Emerken dinle bakalım yutkunma sesi geliyor mu? Uykuluyken benim oğlum da 10 dk ancak emiyor bazen. Gece uyandığında özellikle normalde emdiği nden daha az emiyor. Bi de günlük bez değiştirme sayısına bak. 5 9 arası normalmiş.

Kizlarr dogurdum dogurdum bugun :)
Hadi gözün aydin canim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Loveali Can'ım çok geçmiş olsun, bebişin umarım en kısa zamanda yanında olur. Dualarım bebeğinle . Üzülme diyemem ama güçlü olmalısın

O sesi alamıyorum canım ama kakası nırmal yapıyor

bgn evimize donduk oglumla...ikinci gunumuz doluyor insallah sutum yavas yavas gelecek gibi ama hastanede kan sekeri düşüyor diye mama vermeye basladik iki satte bir 30 cc mama saatte1 de20ser dakika anne sütü dediler. 2 saatte bir mama veriorz ama memeyi kabul etmediği icin cok az tutturabilioruz ondan da cok az süt alabildiğini düşünüyorum. doyuyor gibi ama bi sıkıntı olmaz insallah dimi? mamayla beslenince daha mi az cis kaka yapilior bunun normal sayisi nedir? bi de memeye ne zaman alistirabildiniz benim göğüs ucu problemim var ondan da zorlaniyoruz.. pompa alip sagmaya mi baslasam bilemedim...

kızlar Bebek sürekli memede hiç uyumuyor ağlıyor sürekli doymadığındanmı tabi sütte birikmiyor böyle iki kez kaka yapmış ama açlık mı bu dikişleri. Falan unuttum şuan

Günaydın kızlar .çok kimse kalmadı dimi bekleyen? Uykusuz günler bii bekliyor ama tatlı bir uyxkusızluk şimdilik .. evde sadece emzirme işi ile ilgilendiğim halde ancak 3 günün sonunda 3 saat ıyıyabildimm.. Doğumdan 48 saat geçince sütüm tam geldi ve memelerim taş gibi. Ağrı sızı yapmadan boşaltsammı? Riske atıp oğlum hepsini bitirebilirmi diye bekleseniz? Boşaltsam manuel pompayla hemen içireceğim mi yoksa muhafazamı edicenm?

Loveali Can'ım çok geçmiş olsun, bebişin umarım en kısa zamanda yanında olur. Dualarım bebeğinle . Üzülme diyemem ama güçlü olmalısın
Sağol canım inş ama işte güçlü olamıyorum çok koyuyo şuan şu saatte melegimi emzirmek onunla olmak varken boş süt sagip yatmak çok ağır geliyo inş bi an önce gelir içim yaniyo

Hastaneye yattı canım benim meleğim ayriyiz

kızlar Bebek sürekli memede hiç uyumuyor ağlıyor sürekli doymadığındanmı tabi sütte birikmiyor böyle iki kez kaka yapmış ama açlık mı bu dikişleri. Falan unuttum şuan
Anne sütü artırıcı içtinmi Cnm ? Bana hediye lactamilc gelmişti. O iyi arttırdı sanırım . Sıfır uyku ama iyi beslendim . Bizimkide emerken uyuyor .. şükür ağır uykuları geçti şimdi kendisi istiyor . Her çocuk farklı sanırım ... bu arada gözün aydın cnmmm ...

R renklerguzeldir bizim ilk 2 gün kakası siyah gibi koyu yeşildi . Sütümsü yoğun gelince sarıya döndü. Kaka sayısı 5-6 sanırım .. gözün aydın Şen'inde . İlkin edindiğim tecrübe bezini bağlarken pipisini aşağı çenirmekmiş :) yoksa belinden çıkıyor çişi

Mastit sanırım kızarıklık var sertlik var ve ateşim çıkıyor antibiyotik başladı doktor Emiyor ama süt gelmiyor tıkalı sanırım offf çok bunaldım bir yandan doğum dikişleri bir yandan meme ucu yok uç takıyorum oda kayıyor arada emzirirken resmen işkence çekiyor gibiyim

Merhabalar ben de mart annesi olarak dogum yaptim 22 subatta:)
Kizlar memelerim cok sert ve kocaman oldu bebek memeyi tutamiyor mecburen 3 saatte bi pompayla sagip veriyorum. Sadece sagmam sutumun miktarini azaltir mi? Bu memeler ne zaman yumusar tasiyamiyorum. Buyuklugunu gorseniz sok olursunuz

Ayyy sen beni tarif etmissin canim ya mastit olmasin diye dogumun 2. Gununden beri sagiyorum cikmiyordu sert olmadina ragmen. Dun gece dusa girip elimle ovup sagdim az rahatladi. Acaba diyorum bebek boyle emmezse sut azalir mi. Gogus ucum sifir

Günaydın sevgili anneler. Rabbim hasta bebeklere şifa versin. doğum yapanların gözü aydın olsun. bekleyenlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim. benim de bi sorum olacak göğüs kalkaninda biriken sütü kullanabiliyor muyuz. dün iyice acimaya baslayinca kalkanı taktım çok değil ama birikiyo biraz dün geceden beri birikeni damla damla da olsa biberona ekledim biberonu da dolabin alt kısmına koydum. böyle ustune ekleyip en fazla 3 gün bekletip verebilir miyim doğru bir uygulama mi yapıyorum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…