- 15 Ocak 2014
- 5.971
- 5.156
- 398
Kizlarrdogurdum dogurdum bugun :)
Sütün olmasa sertleşme olmaz öncelikle bir süt sağma makinası alman lazım elle sağım yapanlarda olur sıcak duş al yada ılık havluyu koyduktan sonra saat yönünde dairesel hareketlerle masajlar yaparak her 3saatte bir göğsünü boşaltman lazım bir kaç güne rahatlar yalnız göğsünü takip et kızarıklık yada sertliğin olduğu bölgede ateş olursa dr gitmeyi ihmal etme mastit dediğimiz bir rahatsızlığa çevirmesin sakınKızlar sol göğsüm taş gibi ve süt gelmiyor geceden beri bebeğimi zorladım ama gelmedi sağdan emiyor geceden beri ama oda kısa süreli ve yeterli değil sanırım ...zaten yoğun idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotikleri iğneleri dayadılar acaba göğsümde iltihaplı mı çünkü taş gibi ve çok acıyor sıcak bez koydum fayda etmedi ne yapayım yardım edin kesilsin istemiyorum
Ayyy gecmis olsun gecer hemencik insallah o hirilti oluyor canim sonradan kayboluyor cok mutlu oldum adiniza saglikla buyut pasacani kizlarim buydu 4.5 aylik olduk sukur benim kizlarda grip oldulae abilerinden bulasti ilac veriyorum hemencik gecer insallah coook zor ikizlerle hayat :)) saglikli olsunda ben biraz daha yorilim :))Canım aklımdasın kaç gündür evet yaptım 10 günlük olduk çok şükür iyiyiz ama 3 gündür bi öksürük var ben son hafta grip olmuştum doğum sonrasında da öksürük vardı baya benden geçmiş sanırımdün götürdük ciğerleri iyi çıktı şükür ama bugün biraz daha arttı sanki yarın tekrar kontrole gitcez inş yine iyi çıkar bakalım bide geçmeyen bi burun hiriltisi var serum fizyolojik yapıyorum ama bakalım siz napiyonuz büyüdü senin prensesler dimi :)
Göğsünü Emerken acitiyorsa muhtemelen emiyor dur. Bi de Emerken dinle bakalım yutkunma sesi geliyor mu? Uykuluyken benim oğlum da 10 dk ancak emiyor bazen. Gece uyandığında özellikle normalde emdiği nden daha az emiyor. Bi de günlük bez değiştirme sayısına bak. 5 9 arası normalmiş.ege52 @tereyagli özellikle gece ve sabah böyle oluyor akşam bşraz dha uzun emiyor pazartesi saglık ocağına gidicez o zaman kg almışmı bakcaz sarılık yok demişlerdi ama sanki hiç kilo almıyor birde ben emdiğini hissetmiyorum cup cup ses gelmiyor meme ağzında mı bekliyor yoksa yutuyormu bilmiyorm nasıl anlayabilirim emdiğini
Hadi gözün aydin canim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Kizlarrdogurdum dogurdum bugun :)
Göğsünü Emerken acitiyorsa muhtemelen emiyor dur. Bi de Emerken dinle bakalım yutkunma sesi geliyor mu? Uykuluyken benim oğlum da 10 dk ancak emiyor bazen. Gece uyandığında özellikle normalde emdiği nden daha az emiyor. Bi de günlük bez değiştirme sayısına bak. 5 9 arası normalmiş.
Hadi gözün aydin canim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Cnm ne yaptin nasilsin? Bi gelisme varmi dogurdunmu merak ettim..Bense bugün çarşıpazar gezdim dün lekelenmem geldi sancım yoktu bu akşamda doğmazsa bu kadar gezmeme rağmen oturup beklicem hiçbişey yapmıcam valla :)
Sağol canım inş ama işte güçlü olamıyorum çok koyuyo şuan şu saatte melegimi emzirmek onunla olmak varken boş süt sagip yatmak çok ağır geliyo inş bi an önce gelir içim yaniyoLoveali Can'ım çok geçmiş olsun, bebişin umarım en kısa zamanda yanında olur. Dualarım bebeğinle . Üzülme diyemem ama güçlü olmalısın
Hastaneye yattı canım benim meleğim ayriyizAyyy gecmis olsun gecer hemencik insallah o hirilti oluyor canim sonradan kayboluyor cok mutlu oldum adiniza saglikla buyut pasacani kizlarim buydu 4.5 aylik olduk sukur benim kizlarda grip oldulae abilerinden bulasti ilac veriyorum hemencik gecer insallah coook zor ikizlerle hayat :)) saglikli olsunda ben biraz daha yorilim :))
Anne sütü artırıcı içtinmi Cnm ? Bana hediye lactamilc gelmişti. O iyi arttırdı sanırım . Sıfır uyku ama iyi beslendim . Bizimkide emerken uyuyor .. şükür ağır uykuları geçti şimdi kendisi istiyor . Her çocuk farklı sanırım ... bu arada gözün aydın cnmmm ...kızlar Bebek sürekli memede hiç uyumuyor ağlıyor sürekli doymadığındanmı tabi sütte birikmiyor böyle iki kez kaka yapmış ama açlık mı bu dikişleri. Falan unuttum şuan
Mastit sanırım kızarıklık var sertlik var ve ateşim çıkıyor antibiyotik başladı doktor Emiyor ama süt gelmiyor tıkalı sanırım offf çok bunaldım bir yandan doğum dikişleri bir yandan meme ucu yok uç takıyorum oda kayıyor arada emzirirken resmen işkence çekiyor gibiyimSütün olmasa sertleşme olmaz öncelikle bir süt sağma makinası alman lazım elle sağım yapanlarda olur sıcak duş al yada ılık havluyu koyduktan sonra saat yönünde dairesel hareketlerle masajlar yaparak her 3saatte bir göğsünü boşaltman lazım bir kaç güne rahatlar yalnız göğsünü takip et kızarıklık yada sertliğin olduğu bölgede ateş olursa dr gitmeyi ihmal etme mastit dediğimiz bir rahatsızlığa çevirmesin sakın
Ayyy sen beni tarif etmissin canim yaMastit sanırım kızarıklık var sertlik var ve ateşim çıkıyor antibiyotik başladı doktor Emiyor ama süt gelmiyor tıkalı sanırım offf çok bunaldım bir yandan doğum dikişleri bir yandan meme ucu yok uç takıyorum oda kayıyor arada emzirirken resmen işkence çekiyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?