2017 Şubat Anneleri

Cnm ne yaptin nasilsin? Bi gelisme varmi dogurdunmu merak ettim..
Yok cankm normalde paArtesi kontrolüm vardı ben vugün geldim aıra bekliyorum şimdi çünkü lekelenmem oldu belim kalçamda ağrı var 2 gün öncede çamaşırımda ıslaklık vardı sızıntıdır diye korktum bi geleyim içim rahatlasın en azından dedim. Kalçam çok ağrıyo zor yürüyorum

O kadar sütün varsa sağ canim. Köy buzluga. Ne kadar boşalirsa o kadar çoğalır sütün. Dediğin kadar çoksa bebeğe fazlasıyla yeter. Once emzir kalanını sağ. Çok sanslisin ki sütün var.

Sadece sağmak azaltmak canim önemli olan boşaltma.

Nadil bi lekelenmen oldu cnm? Bnmde gece camasirim hep nemli oluuor ama ter bnce bnmki.. hadi bakalim kontrolden sorada hbr et cnm

Nadil bi lekelenmen oldu cnm? Bnmde gece camasirim hep nemli oluuor ama ter bnce bnmki.. hadi bakalim kontrolden sorada hbr et cnm
Kahve lekelenmeydi ve sürekli idrara sıkışık bi durum vardı. Bugünde belim ağrıyor kalçama vuruyor ağrısı. Benim dış taytımın ağı bile ıslaktı oturuyordum acaba termidir okadar kilo almışımdır hiç öylr olmuyordu ter

Bide böyle otururken sanki adetken böylr damla gelirde hissedersin ya öylr oluyo ama akıntı değil

senin belirtiler artmış nst falan nasıl çıkcak bakalım, haber et mutlaka canım bende öğleden sonra gidicem..

Nst de sıfır sancı çıktı sinirlerim bozuluyo böyle oşunca gidip bidaha hiç doktora gelmek iatemiyorum ya

Oğluşum hastaneye yattigindan beri goguslerim çok sizliyo sagiyorum 2&3 saate bir ama inceden bi sizi bi acı var hem uc bölgede hem genel olarak göğüste annem süt gelince diyo ama saginca da o inceden sizi devam ediyo

Nst de sıfır sancı çıktı sinirlerim bozuluyo böyle oşunca gidip bidaha hiç doktora gelmek iatemiyorum ya
Canım benim de öyleydi bi anda geldi 41 i beklemeyi göze almıştık Dr umla ama 39+5 te geldi belirti sancı bi anda olabiliyor sıkma canını elbet gelecek orda kalacak değil ya bi kaç güne Allah in izniyle sende doğurdum dersin

Kuzum doktorda. Çıktım cuma günü son gün cumaya kadar beklicez sonra yatışım yapılacak hayırlısı olsun ne diyeyim

Kuzum doktorda. Çıktım cuma günü son gün cumaya kadar beklicez sonra yatışım yapılacak hayırlısı olsun ne diyeyim
Yanı bi şekilde gelecek annem hayret ediyo simdikiler diyo hep sancısız gidiyo diye bizim diyo bi su gelirdi arkasından sancı arkasından ikinma olurdu dogururduk diyo simdikiler hep hastaneye gidiyor suni sanciyla diyo artık yediğimiz içtiğimiz den midir nedir Allah kolaylık versin de inş o güne kadar kendi sancinla gidersin

Aynen öyle eskiler şaşırıyo zaten canım önceden böyle değildi diyo tabiki yediklerimizden genetiğimizi bozdular

Canım bana hastanede soğan sarımsak yeme sütün tadını değiştirir demişlerdi belki soğan yüzündendir

Benim bir arkadaşın kızında bebek sivilcesi çıkmıştı annenin sütü yağlı olursa öyle olurmuş demişlerdi

Tatlım benimkinin yutkunmasından anlıyorum ben. Ama ilk 5 dk oluyor sonra olmuyor o yutkunma sesi

Unibayby pisik kremi kullaniyorum canim simdiye kadar bir sorunda yasamadim ama ben portakal gibi limon gibi besinleri tüketmiyorum.Portakal cocugun poposunda cok kızarıklık yaptığı icin.
hadi yaa bende her gun portakal yiyorum

cok terliyorsa sicaktandir. benim bebiste de var yuzde sivilce. dr sordum sicaktan dedi. oda isisini dusurun dedi. yuzunu sabunlu su ile arada silin dedi. koltuk altlari pisik olabilir oralaridda silin dedi. oyle iste.
koltuk altını dirsek siz içini boynunu kontrol ediyorum bakım yapıyorum ama uyurken ve süt içerken aşırı terliyor canım normalde değil

Ayyy sen beni tarif etmissin canim ya mastit olmasin diye dogumun 2. Gununden beri sagiyorum cikmiyordu sert olmadina ragmen. Dun gece dusa girip elimle ovup sagdim az rahatladi. Acaba diyorum bebek boyle emmezse sut azalir mi. Gogus ucum sifir
Şimdiye kadar benim sıkıntı yoktu bebek emiyordu sağmaya gerek duymadım ama 3 gün süt olmayınca emdiğinde bugün sağma ya başladım biraz göğüs ucunu çıkarıyor gibi bakalım bide bebek emmeyi bırakacak diye korkuyorum

Bir

İnt sarımsak iştahı artırır diyor sopan da sütü artırır diye biliyorum aman ne yiyeceğimizi sasırdık bugün iyiydik çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…