Yok cankm normalde paArtesi kontrolüm vardı ben vugün geldim aıra bekliyorum şimdi çünkü lekelenmem oldu belim kalçamda ağrı var 2 gün öncede çamaşırımda ıslaklık vardı sızıntıdır diye korktum bi geleyim içim rahatlasın en azından dedim. Kalçam çok ağrıyo zor yürüyorumCnm ne yaptin nasilsin? Bi gelisme varmi dogurdunmu merak ettim..
O kadar sütün varsa sağ canim. Köy buzluga. Ne kadar boşalirsa o kadar çoğalır sütün. Dediğin kadar çoksa bebeğe fazlasıyla yeter. Once emzir kalanını sağ. Çok sanslisin ki sütün var.Günaydın kızlar .çok kimse kalmadı dimi bekleyen? Uykusuz günler bii bekliyor ama tatlı bir uyxkusızluk şimdilik .. evde sadece emzirme işi ile ilgilendiğim halde ancak 3 günün sonunda 3 saat ıyıyabildimm.. Doğumdan 48 saat geçince sütüm tam geldi ve memelerim taş gibi. Ağrı sızı yapmadan boşaltsammı? Riske atıp oğlum hepsini bitirebilirmi diye bekleseniz? Boşaltsam manuel pompayla hemen içireceğim mi yoksa muhafazamı edicenm?
Sadece sağmak azaltmak canim önemli olan boşaltma.Merhabalar ben de mart annesi olarak dogum yaptim 22 subatta:)
Kizlar memelerim cok sert ve kocaman oldu bebek memeyi tutamiyor mecburen 3 saatte bi pompayla sagip veriyorum. Sadece sagmam sutumun miktarini azaltir mi? Bu memeler ne zaman yumusar tasiyamiyorum. Buyuklugunu gorseniz sok olursunuz
Nadil bi lekelenmen oldu cnm? Bnmde gece camasirim hep nemli oluuor ama ter bnce bnmki.. hadi bakalim kontrolden sorada hbr et cnmYok cankm normalde paArtesi kontrolüm vardı ben vugün geldim aıra bekliyorum şimdi çünkü lekelenmem oldu belim kalçamda ağrı var 2 gün öncede çamaşırımda ıslaklık vardı sızıntıdır diye korktum bi geleyim içim rahatlasın en azından dedim. Kalçam çok ağrıyo zor yürüyorum
Kahve lekelenmeydi ve sürekli idrara sıkışık bi durum vardı. Bugünde belim ağrıyor kalçama vuruyor ağrısı. Benim dış taytımın ağı bile ıslaktı oturuyordum acaba termidir okadar kilo almışımdır hiç öylr olmuyordu terNadil bi lekelenmen oldu cnm? Bnmde gece camasirim hep nemli oluuor ama ter bnce bnmki.. hadi bakalim kontrolden sorada hbr et cnm
senin belirtiler artmış nst falan nasıl çıkcak bakalım, haber et mutlaka canım bende öğleden sonra gidicem..Kahve lekelenmeydi ve sürekli idrara sıkışık bi durum vardı. Bugünde belim ağrıyor kalçama vuruyor ağrısı. Benim dış taytımın ağı bile ıslaktı oturuyordum acaba termidir okadar kilo almışımdır hiç öylr olmuyordu ter
Canım benim de öyleydi bi anda geldi 41 i beklemeyi göze almıştık Dr umla ama 39+5 te geldi belirti sancı bi anda olabiliyor sıkma canını elbet gelecek orda kalacak değil ya bi kaç güne Allah in izniyle sende doğurdum dersinNst de sıfır sancı çıktı sinirlerim bozuluyo böyle oşunca gidip bidaha hiç doktora gelmek iatemiyorum ya
Kuzum doktorda. Çıktım cuma günü son gün cumaya kadar beklicez sonra yatışım yapılacak hayırlısı olsun ne diyeyimCanım benim de öyleydi bi anda geldi 41 i beklemeyi göze almıştık Dr umla ama 39+5 te geldi belirti sancı bi anda olabiliyor sıkma canını elbet gelecek orda kalacak değil ya bi kaç güne Allah in izniyle sende doğurdum dersin
Yanı bi şekilde gelecek annem hayret ediyo simdikiler diyo hep sancısız gidiyo diye bizim diyo bi su gelirdi arkasından sancı arkasından ikinma olurdu dogururduk diyo simdikiler hep hastaneye gidiyor suni sanciyla diyo artık yediğimiz içtiğimiz den midir nedir Allah kolaylık versin de inş o güne kadar kendi sancinla gidersinKuzum doktorda. Çıktım cuma günü son gün cumaya kadar beklicez sonra yatışım yapılacak hayırlısı olsun ne diyeyim
Aynen öyle eskiler şaşırıyo zaten canım önceden böyle değildi diyo tabiki yediklerimizden genetiğimizi bozdularYanı bi şekilde gelecek annem hayret ediyo simdikiler diyo hep sancısız gidiyo diye bizim diyo bi su gelirdi arkasından sancı arkasından ikinma olurdu dogururduk diyo simdikiler hep hastaneye gidiyor suni sanciyla diyo artık yediğimiz içtiğimiz den midir nedir Allah kolaylık versin de inş o güne kadar kendi sancinla gidersin
Gün gün değişiyor benim de kızım huzursuz bugün felak nas okudum puhur yaktım belki düzelir inş . Sancısı geliyor uyanıyor hiç uyumadı bende de gaz var çıkara çıkara bitmedi . Acaba sabah yedigim yeşillikler mi yaptı dereotu nane yeşil soğan maydonoz yedim . Bugün yediklerimi düşünüyorum da gaz yapacak birşey yemedim
İvo dan sorular vol.5 :)
1- bebeğimin yüzünde 10larca sivilce var. Beyaz uçlu ergenlik sivilcesi gibi? Nedenini bilen var mı kızlar?
2-son bi kaç gündür kızımın ciddi uyku sorunu var. Yani mesela 10-12 saat aralıksız uyumuyo. Sonra bi uyyo 3-3buçuk saat. Yani sık uyuyup uyanması gerekirken böyle bi düzensizlik oldu. Benzer bi durum yaşayan var mı?
3- mamadan sonra tamamen anne sütüne geçenler kaç gün mama verdi ve sütleri ortalama kaç ml iken mamayı bıraktılar?
ege52 @tereyagli özellikle gece ve sabah böyle oluyor akşam bşraz dha uzun emiyor pazartesi saglık ocağına gidicez o zaman kg almışmı bakcaz sarılık yok demişlerdi ama sanki hiç kilo almıyor birde ben emdiğini hissetmiyorum cup cup ses gelmiyor meme ağzında mı bekliyor yoksa yutuyormu bilmiyorm nasıl anlayabilirim emdiğini
hadi yaa bende her gun portakal yiyorumUnibayby pisik kremi kullaniyorum canim simdiye kadar bir sorunda yasamadim ama ben portakal gibi limon gibi besinleri tüketmiyorum.Portakal cocugun poposunda cok kızarıklık yaptığı icin.
koltuk altını dirsek siz içini boynunu kontrol ediyorum bakım yapıyorum ama uyurken ve süt içerken aşırı terliyor canım normalde değilcok terliyorsa sicaktandir. benim bebiste de var yuzde sivilce. dr sordum sicaktan dedi. oda isisini dusurun dedi. yuzunu sabunlu su ile arada silin dedi. koltuk altlari pisik olabilir oralaridda silin dedi. oyle iste.
canım benim annem ekşi şey vermiyor limon portakal greyfurt kivi yasak dedi kızarıklık yok şükürhadi yaa bende her gun portakal yiyorum
Şimdiye kadar benim sıkıntı yoktu bebek emiyordu sağmaya gerek duymadım ama 3 gün süt olmayınca emdiğinde bugün sağma ya başladım biraz göğüs ucunu çıkarıyor gibi bakalım bide bebek emmeyi bırakacak diye korkuyorumAyyy sen beni tarif etmissin canim yamastit olmasin diye dogumun 2. Gununden beri sagiyorum cikmiyordu sert olmadina ragmen. Dun gece dusa girip elimle ovup sagdim az rahatladi. Acaba diyorum bebek boyle emmezse sut azalir mi. Gogus ucum sifir
BirCanım bana hastanede soğan sarımsak yeme sütün tadını değiştirir demişlerdi belki soğan yüzündendir
Benim bir arkadaşın kızında bebek sivilcesi çıkmıştı annenin sütü yağlı olursa öyle olurmuş demişlerdi
Tatlım benimkinin yutkunmasından anlıyorum ben. Ama ilk 5 dk oluyor sonra olmuyor o yutkunma sesi
İnt sarımsak iştahı artırır diyor sopan da sütü artırır diye biliyorum aman ne yiyeceğimizi sasırdık bugün iyiydik çok şükürCanım bana hastanede soğan sarımsak yeme sütün tadını değiştirir demişlerdi belki soğan yüzündendir
Benim bir arkadaşın kızında bebek sivilcesi çıkmıştı annenin sütü yağlı olursa öyle olurmuş demişlerdi
Tatlım benimkinin yutkunmasından anlıyorum ben. Ama ilk 5 dk oluyor sonra olmuyor o yutkunma sesi
Aynen benimde oyle cumaya kadar ara ara kontrolle beklicez bakalimNst de sıfır sancı çıktı sinirlerim bozuluyo böyle oşunca gidip bidaha hiç doktora gelmek iatemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?