Rabbim yardımcınız olsun, acil şifalarHayırlı akşamlar kızlar..
Bugün oğlumu 1.ci ay kontrolüne götürdük.
Mama destekli 1 kilo almış. Bu şekilde devam edebilirsiniz dedi doktorumuz.
Önce her iki göğüsü 15-20 dakila emzirip üzerine aldığı kadar mama veriyoruz...
Tekrar ultrasona gönderdi bizi. Geçen hafta başka hastanede yapılan sonuca pek itimat etmedi.
Ultrasonda genişleme aynı görünüyor fakat bu defa da sıkıntılı olan böbrek diğer böbreğin iki katı olmuş ve maalesef büyüme devam ediyor...
Tekrar sonucu alıp başka hastanedeki prof.a götürdük. Onun değerlendirmesi sonucu ameliyata karar verildi...
Pazartesi sabah 9 da alacaklar...
Ameliyat öncesi için en az 3 saat aç kalması gerekiyormuş. Sonrasında da beslenmesi için en az 3 saat bekleniyormuş yine.
Ameliyat ise 1.5 saat sürüyor ve hastanede 2 gün kalmamız gerekiyormuş...
O minicik ellerinden de kan aldılar bugün kuzumun.
Ben bakmaya ,koklamaya ,dokunmaya kıyamazken bunları yaşamak çok zor geliyor...
Doğum sancısı nasıl oluyo beya ağrı mi giriyo nasıl oluyo. Dün gece hafiften ağrı girdi bel karın kasik. Düzenli de değil 10 dkk ağrıdı sonra geçti gittim yattım bn de.agri dayanılmaz mi oluyo yoksa hafif mi .offff cok korkuyorm ya anlamazsam diyeCanım benim de öyleydi bi anda geldi 41 i beklemeyi göze almıştık Dr umla ama 39+5 te geldi belirti sancı bi anda olabiliyor sıkma canını elbet gelecek orda kalacak değil ya bi kaç güne Allah in izniyle sende doğurdum dersin
cok kiziyorum hasta hasta bebeklerin yanina gelenlerden. anne sutu korur bol bol emzirmeye calis. ins bisey olmaz bebise. benimde bogazim agriyor ins. grip olmam.Oğlum da öksürük basladibenden mı geçti yoksa geçen akşam eltim geldi kızı gripti ve suratına oksurdu hep bebeğimin ondan mı geçti bilemedim ama bugün bütün gün kahroldum ağlamaktan iyi bakamıyorum mu acaba diye çok korkuyorum inş Allah korusun bronsit vs olmamıştır bugün ağlamak tan mahvoldum
burnu niye tikali? hasta mi oldu?Bende kararsiz kaldim fındık burunlu kızım burnu tıkalı aspiratorle temizliyorum ama nefes alamayincada korkuyorum hasta olmustur diye.
anlamaman mumkun degil. benim belim adet olacak gibi agridi. sonra sanci bi geldi bi gitti. sıklasti. ben dr bagirtacak kadar sanci olunca mi hastaneye geleyim diye sormustum. o da o zaman dogurursun demisti gulumseyerek.Doğum sancısı nasıl oluyo beya ağrı mi giriyo nasıl oluyo. Dün gece hafiften ağrı girdi bel karın kasik. Düzenli de değil 10 dkk ağrıdı sonra geçti gittim yattım bn de.agri dayanılmaz mi oluyo yoksa hafif mi .offff cok korkuyorm ya anlamazsam diye
Sağol canim.ilk bebeğim ondan bilmiyorm.ya anlamazsam diye cok korkuyorm birde su sızıntı şeklinde de gelebiliyormuş tuvalette yada banyo da gelir anlamam diye ödüm kopuyo inşallah anlarizanlamaman mumkun degil. benim belim adet olacak gibi agridi. sonra sanci bi geldi bi gitti. sıklasti. ben dr bagirtacak kadar sanci olunca mi hastaneye geleyim diye sormustum. o da o zaman dogurursun demisti gulumseyerek.
Canım benim de ilk sancı gelmedi sadece doğum yaptığım gece akşam yatarken hafif bi kasiklarim da farklı bi ağrı hissettim ama onemsemedim sonra hastaneye gidince belden vuran bir ağrı oldu suni sancı da da arttı şöyle diyim ayırt etmemen mümkün olmaz gibi büyük abdest varmış hissi veriyor benim belden vuruyodu büyük abdest varmış gibi hissediyodum genelde de öyle oluyomus sanırım mutlaka ayırt edersin gerçek sanciyi dayanılmaz mı derken şöyle diyim arada bi nefes alma şansı veriyor girdimi tam giriyo o an nefes alıp verceksin sonra bi nefesleniyosun zatenDoğum sancısı nasıl oluyo beya ağrı mi giriyo nasıl oluyo. Dün gece hafiften ağrı girdi bel karın kasik. Düzenli de değil 10 dkk ağrıdı sonra geçti gittim yattım bn de.agri dayanılmaz mi oluyo yoksa hafif mi .offff cok korkuyorm ya anlamazsam diye
Hastane de yatiyo benim bebeğimcok kiziyorum hasta hasta bebeklerin yanina gelenlerden. anne sutu korur bol bol emzirmeye calis. ins bisey olmaz bebise. benimde bogazim agriyor ins. grip olmam.
Merhaba yaklaşık 2 gün yani 48 saat normal sancı çektikten sonra rahimde kanamam fazlalaştığı ve Doğum olmadan yırtılma olduğu için son anda gece saat 2 de kendi isteğimle sezeryan talebinde bulunarak spinal sezeryan oldum kızım doğdu ama şu an yoğun bakımda ciğerlerine su kaçmış 1 hafta ile 9 gün arasında yoğun bakımda kalacak inşallah iyileşecek evet normal Doğum faydalı güzel ama bazen sezeryan hayat kurtarıcı olabiliyor 41+4 te normal Doğum heleki sezeryan sonrası normal doğum yapmak aslında güç bir karardı fakat her şey normal olunca normal doğum kararı vermiştik fakat bazen bazı şeyleri akışına bırakmak çok ısrarcı olmamak ve iç güdülerinize güvenmek gerekiyor doktorum bu konuda tercihi bana bıraktı ben sezeryanı tercih ettim iyi ki etmişim belki normal olsa ıkınma esnasında daha çok yırtık olacak belki daha çok kanama olacak belki kızıma kavuşamayacaktım Allah bilir orasını Yusuf Bey i tavsiye ederim kendisi normal Doğum yanlısı iyi bir doktorMerhabaa,
Bende Yusuf Bey'i bir arkadaşımdan duydum araştırırken gördüm postunuzu. siz doğum yaptınız mı? normal doğum ve ilgili konuşkan bir doktor istiyorum Yusuf Bey normal doğum yanlısı sanıyorum muayeneler sırasında nasıldır? yardımcı olur musunuz? teşekkürler.
İnt sarımsak iştahı artırır diyor sopan da sütü artırır diye biliyorum aman ne yiyeceğimizi sasırdık bugün iyiydik çok şükür
Doğum sancısı nasıl oluyo beya ağrı mi giriyo nasıl oluyo. Dün gece hafiften ağrı girdi bel karın kasik. Düzenli de değil 10 dkk ağrıdı sonra geçti gittim yattım bn de.agri dayanılmaz mi oluyo yoksa hafif mi .offff cok korkuyorm ya anlamazsam diye
Canimmm sakın benim yaptığımı yapma bak bebeğim hastane de bende koruyamadim gelene gelme diyemedim aman aman bi kalabalık yoktu ama yine de gelenin oldu cikaramamazlik ta yapamadım eltimin kızı gripti bak yavrumla ben çekiyorum şimdi gerekirse eşine söyle hatta benim yazımı okut bişey yap kuzumu ve sakinamadim siz bari aynı hatayı yapmayın kırılan kırılsın yavrum bi çıksın kabul etmicem bı sure kimseyiKızlar kafayı yemek üzereyim evin kalabalığını anlatamam
Her gelen 3 sefer geliyor bebek görmeye diye
Ne hastanede ne de hastaneden eve geldiğimiz günden beri sakin bir akşam geçiremedik. Kv ye dedim ki söyle ben biraz toparlanınca gelsinler sanki inadına gelene yok demiyor
Ağlicam ya çocuğuma nazar değecek fosur fosur da uyuyor gece hiç uyumayan çocukdaha bi de kp grip olmuş o haliyle gelmiş
Sağol canim.ilk bebeğim ondan bilmiyorm.ya anlamazsam diye cok korkuyorm birde su sızıntı şeklinde de gelebiliyormuş tuvalette yada banyo da gelir anlamam diye ödüm kopuyo inşallah anlariz
Canimmm sakın benim yaptığımı yapma bak bebeğim hastane de bende koruyamadim gelene gelme diyemedim aman aman bi kalabalık yoktu ama yine de gelenin oldu cikaramamazlik ta yapamadım eltimin kızı gripti bak yavrumla ben çekiyorum şimdi gerekirse eşine söyle hatta benim yazımı okut bişey yap kuzumu ve sakinamadim siz bari aynı hatayı yapmayın kırılan kırılsın yavrum bi çıksın kabul etmicem bı sure kimseyi
Oooo yapmayın diyorum ya gerekirse beni örnek göster bak solunum yoluyla geçen bi hastalık en ufak biseyden alıyorlar diyo Dr um çünkü daha çok küçükler Allah korusun bide aldı mı evde tedavi de yok direk yatış kırılan kırılsın eşine de söyle çok zor inanEmzircem diye alıp yatak odasına geçicem şimdi canım. Çok geçmiş olsun oğluşuna da sana dainsanlar ne kadar düşüncesiz ya kış günü şaştılar bebek görmeyle. Bir de aramadan geldi az önce birisi bebek sevmeye geldik diyorlar sanki sevilecek bir tarafı var minicik birşey işte
Eşim de anlamıyor niye suratın asık diyor neden acabaevde 25 kişi vardır rahat
Canım geçmiş olsun benim yavrum da yoğun bakımda 3. Gecemiz olacak bugün çok zor bi durum Rabbim cümlemizin yavrusuna şifasını versin meleklerini Mevla'm korusun bi an önce bizlere kavuştursun inşMerhaba yaklaşık 2 gün yani 48 saat normal sancı çektikten sonra rahimde kanamam fazlalaştığı ve Doğum olmadan yırtılma olduğu için son anda gece saat 2 de kendi isteğimle sezeryan talebinde bulunarak spinal sezeryan oldum kızım doğdu ama şu an yoğun bakımda ciğerlerine su kaçmış 1 hafta ile 9 gün arasında yoğun bakımda kalacak inşallah iyileşecek evet normal Doğum faydalı güzel ama bazen sezeryan hayat kurtarıcı olabiliyor 41+4 te normal Doğum heleki sezeryan sonrası normal doğum yapmak aslında güç bir karardı fakat her şey normal olunca normal doğum kararı vermiştik fakat bazen bazı şeyleri akışına bırakmak çok ısrarcı olmamak ve iç güdülerinize güvenmek gerekiyor doktorum bu konuda tercihi bana bıraktı ben sezeryanı tercih ettim iyi ki etmişim belki normal olsa ıkınma esnasında daha çok yırtık olacak belki daha çok kanama olacak belki kızıma kavuşamayacaktım Allah bilir orasını Yusuf Bey i tavsiye ederim kendisi normal Doğum yanlısı iyi bir doktor
Emzircem diye alıp yatak odasına geçicem şimdi canım. Çok geçmiş olsun oğluşuna da sana dainsanlar ne kadar düşüncesiz ya kış günü şaştılar bebek görmeyle. Bir de aramadan geldi az önce birisi bebek sevmeye geldik diyorlar sanki sevilecek bir tarafı var minicik birşey işte
Eşim de anlamıyor niye suratın asık diyor neden acabaevde 25 kişi vardır rahat
Kızlar kafayı yemek üzereyim evin kalabalığını anlatamam
Her gelen 3 sefer geliyor bebek görmeye diye
Ne hastanede ne de hastaneden eve geldiğimiz günden beri sakin bir akşam geçiremedik. Kv ye dedim ki söyle ben biraz toparlanınca gelsinler sanki inadına gelene yok demiyor
Ağlicam ya çocuğuma nazar değecek fosur fosur da uyuyor gece hiç uyumayan çocukdaha bi de kp grip olmuş o haliyle gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?