2017 Şubat Anneleri

Rabbim yardımcınız olsun, acil şifalar

Doğum sancısı nasıl oluyo beya ağrı mi giriyo nasıl oluyo. Dün gece hafiften ağrı girdi bel karın kasik. Düzenli de değil 10 dkk ağrıdı sonra geçti gittim yattım bn de.agri dayanılmaz mi oluyo yoksa hafif mi .offff cok korkuyorm ya anlamazsam diye

cok kiziyorum hasta hasta bebeklerin yanina gelenlerden. anne sutu korur bol bol emzirmeye calis. ins bisey olmaz bebise. benimde bogazim agriyor ins. grip olmam.

anlamaman mumkun degil. benim belim adet olacak gibi agridi. sonra sanci bi geldi bi gitti. sıklasti. ben dr bagirtacak kadar sanci olunca mi hastaneye geleyim diye sormustum. o da o zaman dogurursun demisti gulumseyerek.

anlamaman mumkun degil. benim belim adet olacak gibi agridi. sonra sanci bi geldi bi gitti. sıklasti. ben dr bagirtacak kadar sanci olunca mi hastaneye geleyim diye sormustum. o da o zaman dogurursun demisti gulumseyerek.
Sağol canim.ilk bebeğim ondan bilmiyorm.ya anlamazsam diye cok korkuyorm birde su sızıntı şeklinde de gelebiliyormuş tuvalette yada banyo da gelir anlamam diye ödüm kopuyo inşallah anlariz

Canım benim de ilk sancı gelmedi sadece doğum yaptığım gece akşam yatarken hafif bi kasiklarim da farklı bi ağrı hissettim ama onemsemedim sonra hastaneye gidince belden vuran bir ağrı oldu suni sancı da da arttı şöyle diyim ayırt etmemen mümkün olmaz gibi büyük abdest varmış hissi veriyor benim belden vuruyodu büyük abdest varmış gibi hissediyodum genelde de öyle oluyomus sanırım mutlaka ayırt edersin gerçek sanciyi dayanılmaz mı derken şöyle diyim arada bi nefes alma şansı veriyor girdimi tam giriyo o an nefes alıp verceksin sonra bi nefesleniyosun zaten

Kızlar kafayı yemek üzereyim evin kalabalığını anlatamam

Her gelen 3 sefer geliyor bebek görmeye diye

Ne hastanede ne de hastaneden eve geldiğimiz günden beri sakin bir akşam geçiremedik. Kv ye dedim ki söyle ben biraz toparlanınca gelsinler sanki inadına gelene yok demiyor

Ağlicam ya çocuğuma nazar değecek fosur fosur da uyuyor gece hiç uyumayan çocuk daha bi de kp grip olmuş o haliyle gelmiş

Merhaba yaklaşık 2 gün yani 48 saat normal sancı çektikten sonra rahimde kanamam fazlalaştığı ve Doğum olmadan yırtılma olduğu için son anda gece saat 2 de kendi isteğimle sezeryan talebinde bulunarak spinal sezeryan oldum kızım doğdu ama şu an yoğun bakımda ciğerlerine su kaçmış 1 hafta ile 9 gün arasında yoğun bakımda kalacak inşallah iyileşecek evet normal Doğum faydalı güzel ama bazen sezeryan hayat kurtarıcı olabiliyor 41+4 te normal Doğum heleki sezeryan sonrası normal doğum yapmak aslında güç bir karardı fakat her şey normal olunca normal doğum kararı vermiştik fakat bazen bazı şeyleri akışına bırakmak çok ısrarcı olmamak ve iç güdülerinize güvenmek gerekiyor doktorum bu konuda tercihi bana bıraktı ben sezeryanı tercih ettim iyi ki etmişim belki normal olsa ıkınma esnasında daha çok yırtık olacak belki daha çok kanama olacak belki kızıma kavuşamayacaktım Allah bilir orasını Yusuf Bey i tavsiye ederim kendisi normal Doğum yanlısı iyi bir doktor

İnt sarımsak iştahı artırır diyor sopan da sütü artırır diye biliyorum aman ne yiyeceğimizi sasırdık bugün iyiydik çok şükür

Aynen ne yiyeceğimizi şaşırdık. Hastanede diyetisyen gelmişti doğum sonrası o söyledi bana da. Hem de benim Amcam 6 yaşına kadar emmiş annesini bazen dermiş anne niye soğan yedin sütün tadı değişmiş diye

Canım hafiften geliyor adet sancısı gibi. Ama giderek artıyor anlamaman mümkün değil

Canimmm sakın benim yaptığımı yapma bak bebeğim hastane de bende koruyamadim gelene gelme diyemedim aman aman bi kalabalık yoktu ama yine de gelenin oldu cikaramamazlik ta yapamadım eltimin kızı gripti bak yavrumla ben çekiyorum şimdi gerekirse eşine söyle hatta benim yazımı okut bişey yap kuzumu ve sakinamadim siz bari aynı hatayı yapmayın kırılan kırılsın yavrum bi çıksın kabul etmicem bı sure kimseyi

Sağol canim.ilk bebeğim ondan bilmiyorm.ya anlamazsam diye cok korkuyorm birde su sızıntı şeklinde de gelebiliyormuş tuvalette yada banyo da gelir anlamam diye ödüm kopuyo inşallah anlariz

Canım tutmaya çalış tutamıyorsan sudur. Bir de benim suyum gelmeden önce karnımdan gurul gurul sesler geldi

Emzircem diye alıp yatak odasına geçicem şimdi canım. Çok geçmiş olsun oğluşuna da sana da insanlar ne kadar düşüncesiz ya kış günü şaştılar bebek görmeyle. Bir de aramadan geldi az önce birisi bebek sevmeye geldik diyorlar sanki sevilecek bir tarafı var minicik birşey işte

Eşim de anlamıyor niye suratın asık diyor neden acaba evde 25 kişi vardır rahat

Oooo yapmayın diyorum ya gerekirse beni örnek göster bak solunum yoluyla geçen bi hastalık en ufak biseyden alıyorlar diyo Dr um çünkü daha çok küçükler Allah korusun bide aldı mı evde tedavi de yok direk yatış kırılan kırılsın eşine de söyle çok zor inan

Canım geçmiş olsun benim yavrum da yoğun bakımda 3. Gecemiz olacak bugün çok zor bi durum Rabbim cümlemizin yavrusuna şifasını versin meleklerini Mevla'm korusun bi an önce bizlere kavuştursun inş

Ayy keşke kimse gelmese insan çekemiyorum valla uykusuzluk bir yandan hizmet isteyecekler zaten halin olmuyor o bir yandan ev dagaliyor onu toparliyorsun o bir yandan daralma geldi

İnsanlar ne kadar düşüncesiz ne kadar cahil.. kırılan kırılsın gerçekten , evladından önemlisi yok.. ben dışardan gelenlere önce ellerini falan yıkatıyorum valla.. gerekirse uyuyo de gösterme.. kapı çalınca al odana geç şimdi uyudu sesten uyanıyo falan de çıkarma kimseye.. Allah korusun bebiş hasta olsa o kırılanlar iyileştirmicek..

el kadar minnaklari niye rahatsiz ederler ki kis gunu ortalik hastalik kayniyor hem dogum yapmis kadin belki yatar belki agrisi sizisi vardir uykusuzdur bi an olsa uyumak ister insanlar ne kadar empati yoksunu ya okudukca sinirim tepeme cikti misal ben sutyen takmiyorum ya da pijamayla rahat rahat dolasmak istiyorum bebegim uyudugunda ben de uzanmak istiyorum sizler de aynisinizdir eminim...hepsini gectim bir de nazar olayi var allah muhafaza sık sık emzirme bahanesiyle gotursen ne kadar cok emiyor derler uyuyor desen oh ne guzel hep uyuyor derler az tombikse falan oh oh ele geliyor iri bebek dederler ertesi gun bi bakmissin cocuk ya emmek istemiyor ya sabaha kadar uyumuyor vs tam tersiyse abuk subuk canini sikarlar amannn siz siz olun bi caresini bulup mani olun bu duruma kirilan kirilsin yavrularimiz iyi olsun gerisi bos inanin bombos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…