2017 Şubat Anneleri

İnş canım inş dermanim kalmadı artık sersem gibi gezinip duruyorum

Allah gücünü kuvvetini arttırsın canım ya

Ben 5. Gün tartıldığımda 3 kilo vermiştim malesef Ama feci ödem vardı bu hafta ödem de gitti ama tartılmadım.

Dayanamıyor insan el kadar bebeğe nane verilir miii hakkaten bir alem bunlar. İnşallah hakkında hayırlısı olur da kurtulursun canım insan kafa dinlemek istiyor doğum yapınca ama bunlarla zor yani...

Kızlar dün çok fena oldum. Resmen benim dikişler başa sardı. İlk günkü gibi ağrıyor halbuki doğumdan iki gün sonra çok iyiyim diyordum kendime eziyet etmişim resmen... gelen misafirle oturdum odama gidip yatmadım akılsız gibi gece de kızım kusuyor diye onun sesine fırlayıp kalktım sağ taraftaki dikişim açılmış gibi... doktorumu aradım tekrardan sardık çok ağrıyor

Siz siz olun benim gibi yiğitlik yapıp gezmeyin resmen nazar ettim kendi kendime

Bu geceyi sadece 1 saat süren uykular ile bitirdik.. tabii her seferinde emince kusma da eklendi eğlenceye

Party hard

Benim kız da her gece 3 te başlıyor sabah 10 da bitiriyor partiyi

Bir dert ancak bu kadar komik anlatılırdı.sinir olacagima daha güldürdün beni kiz Allah iyiliğini versin

Senin de iyiliğini versin şekerim

Ne yapim üzüldüm fayda etmedi dalgaya alıyorum artık

Canımxanım Allah yardımcın olsun çok zor biliyorum az daha sabret az kaldı . Rabbim kimseyi evladına hasret koymasın

Kızlar dr dan geliyorum ta yükselmiş preeklemsiye gidiyorsun dedi yarın yatis yapıp suni verecek zaten kaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum.

Benim de sezeryan yaram sprıyor 14 günden sonra bende durmadım hep iş yaptım çoçuğum var herşey bana bakıyor .

TuRuNCu allah yardımcın olsun Can'ım Allah şifa versin hepimiz türlü türlü imtihanlardan geçiyoruz kimimizin evladı kimimiz kendi geçiyor ama herşeyi gören rabbine sığın bardır bir bildiği ona sığın camım tez zaman da rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...,

Benim de sezeryan yaram sprıyor 14 günden sonra bende durmadım hep iş yaptım çoçuğum var herşey bana bakıyor .

Mecbur yapıyoruz canım benim anne kv falan yanımda ama sevmiyorum kimseye iş yaptırmayı kızımın altını kendim değiştirmek gazını kendim çıkarmak istiyorum haliyle eğil kalk da oldu. Ev zaten bayram yeri gibi habire gelen giden

Senin ağrıların nasıl? Benim gözüm çok korktu ya bir daha doğum yapmak istemiyorum hele ki bir çocuk varken bu sıkıntıları çekmek zor canım Allah yardımcın olsun

Amin artırsın inş yoksa gerçekten dermanim kalmadı kilo olayı da benim çok hızlı gitti sanki ondan tedirgin oldum normal mı bi Anda böyle gitmesi diye düşündüm

Canımxanım Allah yardımcın olsun çok zor biliyorum az daha sabret az kaldı . Rabbim kimseyi evladına hasret koymasın
İçim sızlıyor ya dışardan eve giresim gelmiyo daha haftasonuna diyo o da en erken dayanamıyorum çok ağır geldi

Canım benim de alttan dikisim ama bende bı anda Dr oturabilirsin dedi diye paldır küldür hareket ettim iyiye giden ağrısı azalan dikisler tekrar ağrıdı biz sadece dışarda sanıyoruz yaramızi ama sezeryan da olsa normal de olsa içerde de yaramiz var unutuyoruz bunu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…