- 23 Aralık 2012
- 7.567
- 50.453
- 748
yavrun cikti mi canim haberdar et bizleri de durumu nasil nasil gecti insallah hersey guzeldir allah im kuzuna guc ve sifa versi sana da bol sabir insallahKızlar boncuk gözlümü ,mis kokulumu ameliyata aldılar...
Dua edin lütfen...
İnşallah canım şuan çok fazla bi sancım yok nırmalmi acabahayirlisiyla kolayca bi avazda saglikla kurtulun insallah ikinizde
İnş canım inş dermanim kalmadı artık sersem gibi gezinip duruyorum
Doğum sonrası ne kadar kilo verdiniz benim 2 hafta oldu tam 11-12 kilom gitmis bu kadar hızlı gitmesi normal mı acaba bide kanamaniz ne alemde benim 2-3 gündür kırmızı gelmiyo artık sarımsı gibi dün Dr uma sordum normal dedi bugün doğru dürüst gelmiyo sanki sizlerin nasıl ilerliyor
aynen kac kere düzgün olmayan hareketini gördüm uyardım bezini değiştirirken pijamasini çıkarması mendilini yere koydu terliyken odanın dışı soğuk oraya çıkardı güya 5 çocuk büyütmüş hiçbirşey bilmiyor name çayı vermiş bebeğime çocuk defalarca küstü kıyamet kopardım zaten ailemle de tartıştı bende ağzıma geleni saydım kayinbabani onla ilgili herşeyi döktüm eşim girdi haklı cansu dedi babana neler saydı dedi söyledim içimi döktüm ohhhh dedim birkaç gün üzgün üzgün gezdi duygu sömürüsü yaptı ağladı sizlandi gece odada sen bana soylersin boşver elinden gelen yok falan dedi yanlış uygulamasını dedim annem ilgileniyor bebekle onu kıskanıyor bide birkaç kez eşim sen tırnağını kes dedi yapamam desi göbeği için pansuman annem yapsın dedi ben dayanamam dedi herşeyi yok diyor dedim 20sinde herkesin yanlışını biliyorum inşallah atanır gideriz gerek yok fazla samimiyet iyi olmuyor dedi 10 gün falan konuşmadım hoşgeldin bile demedim özellikle kayınpeder olacak pislige inan bu halimle bile sıkıntı çekiyorum bunlarla
bn de aventin emzigi ve biberonu var ikisini de sevdi o uca da bi bakaym o zaman..Ben avent kullanıyorum ilk günden beri memnunum ama artık benim meme mi alsın istiyorum
Bu geceyi sadece 1 saat süren uykular ile bitirdik.. tabii her seferinde emince kusma da eklendi eğlenceye
Bir dert ancak bu kadar komik anlatılırdı.sinir olacagima daha güldürdün beni kiz Allah iyiliğini versin
Canımxanım Allah yardımcın olsun çok zor biliyorum az daha sabret az kaldı . Rabbim kimseyi evladına hasret koymasınYavrumun yanından geldim biraz daha iyiymiş ama en erken taburcu olması haftasonuna olur ptesiye de atabilir dedikuzumun kokusuna doyamadan ayrildim bombosum sanki dün demiştim çok ağlıyodu araniyodu diye bugün de ben girince mizmizlandi ve aranmaya başladı sanki hissediyo kuzum içim eriyerek çıktım geldim yine emmeye gücü yok hala biraz emdi uyudu gazını çıkardım koynumda uyuyakaldi o an içime alasim geldi bi hafta daha nasıl geçecek bilmiyorum eve giresim gelmiyo duvarlar üstüme geliyor gibi çok yorgun gorunuyo sesi gitmiş iyice mahvoldum iyice geçsin bi an önce iyilessin de gelsin artık dayanamıyorum
Benim de sezeryan yaram sprıyor 14 günden sonra bende durmadım hep iş yaptım çoçuğum var herşey bana bakıyor .Kızlar dün çok fena oldum. Resmen benim dikişler başa sardı. İlk günkü gibi ağrıyorhalbuki doğumdan iki gün sonra çok iyiyim diyordum kendime eziyet etmişim resmen... gelen misafirle oturdum odama gidip yatmadım akılsız gibi gece de kızım kusuyor diye onun sesine fırlayıp kalktım sağ taraftaki dikişim açılmış gibi... doktorumu aradım tekrardan sardık çok ağrıyor
Siz siz olun benim gibi yiğitlik yapıp gezmeyin resmen nazar ettim kendi kendime
Benim de sezeryan yaram sprıyor 14 günden sonra bende durmadım hep iş yaptım çoçuğum var herşey bana bakıyor .
Amin artırsın inş yoksa gerçekten dermanim kalmadıAllah gücünü kuvvetini arttırsın canım ya
Ben 5. Gün tartıldığımda 3 kilo vermiştim malesefAma feci ödem vardı bu hafta ödem de gitti ama tartılmadım.
Dayanamıyor insan el kadar bebeğe nane verilir miii hakkaten bir alem bunlar. İnşallah hakkında hayırlısı olur da kurtulursun canıminsan kafa dinlemek istiyor doğum yapınca ama bunlarla zor yani...
İçim sızlıyor ya dışardan eve giresim gelmiyo daha haftasonuna diyo o da en erken dayanamıyorum çok ağır geldiCanımxanım Allah yardımcın olsun çok zor biliyorum az daha sabret az kaldı . Rabbim kimseyi evladına hasret koymasın
Canım benim de alttan dikisim ama bende bı anda Dr oturabilirsin dedi diye paldır küldür hareket ettim iyiye giden ağrısı azalan dikisler tekrar ağrıdı biz sadece dışarda sanıyoruz yaramızi ama sezeryan da olsa normal de olsa içerde de yaramiz var unutuyoruz bunu malesefKızlar dün çok fena oldum. Resmen benim dikişler başa sardı. İlk günkü gibi ağrıyorhalbuki doğumdan iki gün sonra çok iyiyim diyordum kendime eziyet etmişim resmen... gelen misafirle oturdum odama gidip yatmadım akılsız gibi gece de kızım kusuyor diye onun sesine fırlayıp kalktım sağ taraftaki dikişim açılmış gibi... doktorumu aradım tekrardan sardık çok ağrıyor
Siz siz olun benim gibi yiğitlik yapıp gezmeyin resmen nazar ettim kendi kendime
Canım bende çok üzülüyodum ama rabbim nasip etti sana da nasip edicek inşallah bak daha bıgün hiç belirti yok diyodum nışanım geldi bianda olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?