2017 Şubat Anneleri

silikon uc ise yaradi dimi ay bn de alayım yarin ya sutum varken biberondan vermek istemiorum mecburen oyle verdim mama da veriorum biberona alisiyor su an iyice ama hala göğsümde araniyor karni tok da olsa orda uyumak istiyor agzina alip ama ucu olmadığı icin yapamiyor yavrum cok istiyorum emzirmeyi insallah ise yarar..
bi de cok mu çabuk vazgeciyorum acaba gogsumden ememeyince baya bi cirpinarak agliyor sakinlestrp verio annem yine almazsa birakioz artik.. daha fazla mi israrci olmak lazim??

Tek göğsümle veriyorum canım birtanesinin ucu yok
bnm ikisi de ayni ya..ilk iki gun mama verdim sonra pompa aldim sagip biberonla vermeye basladim ama mamaya da devam..gogsumun birini tamamen reddediyor birini de arada tutturabiliorum zar zor ama biraz cekip birakio...nolcak boyle ya..silikon uc da deniycem son care..yarin doktor kontrolumuz var bi de ona danisacagim...

Canım evet silikon uç işe yaradı dediğim gibi 3 çocuğu var 3 ünde de yaşadı bunu ilk 1-2 ay onunla emzirdi eğer bebekte emme isteği varsa zaten uçla da emiyor sadece ilk onu takınca memeyi verirken az süt getir uca gerisini kendi hallediyo sonra onunla emerken de uç az çok cikiyo ve ucun çıkmaya başlayınca artık kendi göğsünü getirsin biz hep öyle yaptık uca fln da alismadi gayet te güzel emdiler sonrasında da eğer öyle zorladığınız halde alamiyosa çokta ısrarcı olmamak lazım al bi uc onunla dene canım hem kendini hem bebeği yorma bence mesela diğer ikisinde aynı sorun olunca 3 te hiç ısrar etmedik direk silikon uçla başladık

Loveali canim gecmis olsun.rabbim sifa versin evladina. Sanada sabir versin. Evlat bambaska birseymis insan anne olunca anliyor. Sen Rabbime sigin dua et. Insallah tez zamanda saglicakla ana ogul evinize doneceksiniz.

Merhaba kızlar uzun süredir sizinle birlikteyim yazmak bu güne kısmetmiş. 26 ocakta sezeryan ile doğum yaptım. Hastanede hemşireler annenin göğüs ucu yok silon göğüs ucu alın dediler. Eşim hemen gitti eczaneden Wee marka silikon göğüs ucu aldı .(sonra başka markalar aldırttım avent gibi ama emin olun en güzeli Wee imiş çünkü çok ince bir silikon hem de 7 tl gibi ucuz birşey)oğlumu bir süre silikon göğüs ucuna sağdığım sütümü koyarak tutturdum. Zaten silikon ve sağma biraz göğüs ucunu çıkarıyor. Ayrıca lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısı var mutlaka alın göğüs ucum yok diyenler çıkarıyor .emzirmeden önce hemen kullanıyorsunuz çok işime yaradı benim. Sonra bir hafta dolmadan kendi göğüs ucumu tuttu oğlum çok şükür. Olmaz demeyin pes etmeyim moral bozmadan sabırla olacak inş.

Uç işe yarıyor ama oda işkence arada kayıyor

Loveali canim gecmis olsun.rabbim sifa versin evladina. Sanada sabir versin. Evlat bambaska birseymis insan anne olunca anliyor. Sen Rabbime sigin dua et. Insallah tez zamanda saglicakla ana ogul evinize doneceksiniz.
Sağol canım Allah razı olsun aynen annelik başka bişey ben yegenler hasta olunca bile kötü olur onlarla aglardim yavrum iyice içimi yaktı ayrılığı çok koyuyo

Kızlar boncuk gözlümü ,mis kokulumu ameliyata aldılar...
Dua edin lütfen...
Canimmm ağladım şuan yazını okuyunca benim yavrum da hastanede olduğu için daha iyi anlıyorum Rabbim hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin inş iyileşir hemen de bı daha yaşamazsınız Mevla'm sifanizi versin

Bir dert ancak bu kadar komik anlatılırdı.sinir olacagima daha güldürdün beni kiz Allah iyiliğini versin

Kızlar boncuk gözlümü ,mis kokulumu ameliyata aldılar...
Dua edin lütfen...
Rabbim 99 guzel isminin hatrina minicik bedenine sağlık versin .senin için dua eden bu kadar anne ve anne adayının dualarına cevap verip bebeğinin sağlığına kavuştursun inşallah üzülme canim herşey yoluna girecek insallah

Üzülme ve pes etme emzireceginr İnan'a Can'ım r emzirmek inançla olan birşey gerçekten buna İnan'ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…